Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Raluk ma bucur mult ca e gaza bine. Sarcina usoara in continuare si insanatosire grabnica |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna seara!!Cam greu acum cu timpul liber...am intrat in sesiune...cu stangul chiar.
Anne..si eu is anemica,nu se prinde fierul si calciul de mine ...azi,in masina am avut un episod de greata exact ca la 3 luni...PS: Ghici cine e cap de lista ? Hehehe, tu urmezi scumpa!!!
Cris... colega ta e un pic sadica..ps: ai ajuns la jumatatee,inca putiin!!!
Deearox... esti foarte talentata!!!!!
ynnea... iti recomand sa incerci hipocloritul de sodiu. O soutie buna pe baza de hipoclorit ar fi rivex ptr mucegai,sau orice care are hipoclorit peste 4 % concentratie. Pulverizezi bine ,astepti 20-30 minute..stergi apoi repeti la o ora. E foarte eficient. A,si sa aerisesti bine,bine.
Nanny..ma bucur ca totul este in regula. Apropo,ce predai? :D
elenusha..felicitaaaaari ptr piticuta!!!sa fiti sanatoase!!
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| Anelise din pacate cucezariana ca bebe era sub coaste .. da acuma totul e bine si frumos .. incerc sa pun o poza da nu reusesc .. bebelina mea a avut 3230 g si 49,5 cm .nu 4 kg cum arata la eco .. am luat nota 10 hi hi hi .. :) ..totul bine iar in sarcina am pus numai 8 kg ..ink nu stiu cate am acuma da o sa vad cat am dat jos .. Sarcina usoara .. Multumesc mult dragelor ..si voua la fel va doresc |
|

| O inrebare: Cand faci cezariana poti lua 10?....intreb pt. mine ca cine stie pe cine cotrazic aiurea. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Mon1, mie la prima cezariana mi s-a spus ca nu se da nota 10 la copiii nascutti prin cezariana. Al meu a avut 8 la 1 minut si 9 la 5 minute. Prima nota a fost 8 pentru ca n-a vrut sa planga imediat. Cred ca era buimac saracutul, nu stia ce se intampla cu el. Dar am vazut ca la noi toate vedetele au nascut prin cezariana si toti copiii au primit nota 10. Nu stiu cat de relevanta e nota primita la nastere, cert e ca acum am un copil de nota 10. Raluka, felicitari pentru rezultatul bun de la morfo. Sanatate multa si pe cat se poate, fereste-te de antibiotice. Russiantonika, succes la examene. |
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Buna seara burtici! Vin cu nelamurire...am fost la dr sapt trecuta si mi-a spus sa-mi pun on ovul arefam seara. Acum tocmai ce mi-am pus si am simtit colul uterin parca mai scurt...nu stiu cum sa explic...e prima oara cand il simt asa diferit de cand ma stiu. Sunt in 6 sapt si 6 zile. Este normal sa se schimbe? Stie cineva despre ce vb? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| russiantonik wrote:PS: Ghici cine e cap de lista ? Hehehe, tu urmezi scumpa!!!
Si ghici cine e imediat dupa mine? Russian, in primul rand - esti foarte frumoasa (imi place mult poza de la avatar ) - si in al doilea rand - mult, mult succes la examene!!! Pe mine m-au prins niste examene importante in vara in plina faza a greturilor!
Raluk, poate reusesti sa scapi de antibiotic! Si ma bucur tare mult ca printesa este bine-bine la mami in burtica!
Mon, acum am vazut - 22 de saptamani si la voi!
Elenusha, recuperare cat mai usoara in cazul acesta! Pupa bebelina si din partea noastra!
Seara frumoasa, fetele! |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| elenushafelicitari pentru gogosica sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa
raluk felicitarie pentru rezultatul de la morfo, sper sa treci peste raceala fara antibiotic
russian multumesc mai ai putintel si ajungi la termen multa sanatate
chriss imi pare rau dar nu stiu...intreaba docorul exact Anelisecum te mai simti? recoltarea de secretie a fost tot asa noasoala, m-a durut si a fost si un discomfort nasol...ce m-a uimit este ca a spital cand mi-a luat sange era sa lesin pe masa :))) ceea ce mie nu mi s-a mai intamplat vreodata... dar banuiesc ca suntem mai sensibile acum in sarcina app..astept listuta pt bagajel de la tine mai o postezi, nu?
noi avem morfo trim2 pe 27 ianuarie...pana atunci stam cumintele analizele de sange si urina sunt f bune, secretia avem rezultatele vineri si vom vedea...
crosetam jucarii in continuare si ne ocupam timpul cum putem
va pupam
|
|

| deearox wrote:app..astept listuta pt bagajel de la tine  mai o postezi, nu? Deea, lista am postat-o aici http://forum.7p.ro/plecam-la-maternitate---bagajul-pentru-spital-si-nu-numai.aspx?g=posts&t=30&p=11 . Te inteleg cu recoltarea! Cand am fost lunea trecuta si mi s-a facut primul control pe masa dupa mult timp, pot spune ca eram visinie la fata. Acum deja m-am cam invatat... Bine, e la fel de neplacut, dar asta e situatia... Sunt convinsa ca si rezultatele de vineri vor fi bune asa cum au fost si celelalte. Te pupic! |
|

Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Fetelor azi am fost la eco si bulinuta mea e bine, conform masuratorilor corespunde la 14 sapt si 2 zile, deci m-am lini?tit si eu Din pacate nu am aflat ce se ascunde...probabil mai târziu... Ce vroiam sa va întreb, voi toate a?i facut dublu test? Eu nu am facut si dr mi-a recomandat triplu test, si am tot citit despre acest test si cica e mult mai vag adica credibilitatea procentuala e mai redusa decât dublu si nu stiu daca sa il fac sau nu... Si inca o intrebare, legat de ecografia morfofetala, cele care ati facut, stiu ca se face dupa 18 sapt in trim 2, cam cat ar costa?
Elenusha felicitari pentru bebica, sa fi?i sanato?i, recuperare u?oara!
Sarcina u?oara in continuare burtici va pup
|
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Elenusha felicitari pentru fetita sanatoasa,si tie recuperare rápida Russiantonik multumesc pentru sfat.......in caz de voi mai face o sa cumpar...acum face inca un perete si il izoleaza si o sa scapam de mucegai Deea multumesc de incurajare....deja sa gasit solutia si se va pune in aplicare |
|

| Anelise...asa este eu, tu si Nanny ne sarbatorim puii in aceeasi zi Russian succes la examene! Deea va fi bine la morfo trim 2 Ynnea ma bucur ca se rezolva treburile Criss saru'mana pt. raspuns Gazeluta ma bucur mult pt tine si bebe ca sunteti bine. Poti face triplu test daca doresti. Legat de morfo trim 2 , eu o sa o fac chiar la Sibiu la Polisano la dr. Ispasoiu - 200 lei ma costa. Chriss si eu fol arefam seara si dimi-numai lucruri bune aduce, in nici un caz rele. Pt. linistea ta intreaba medicul. Nanny ma bucur ca sunteti bine.
O zi minunata sa aveti! |
|

| Neatza, burtici! Eu ma pregatesc sa plec astazi iar la spital... Mon, te pupic! Gazela, sarcina cat mai usoara in continuare! Sa aveti o zi frumoasa! |
|

|
Gravidutzele noastre dragi!
1. Anelise

2. Russiantonik

3. Ynnea

4. RalukM

5. Mon1

6. Deearox

7. Criss2014

8. Nanny

9. Alina Diana

10. Catinca44
">http://
11. Gazela

12. Elenya

Sarcina usoara tuturor burticilor!!!  Ultima actualizare: 14.01.2015 |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna dimineata. Anelise, succes si sa vii cu vesti bune. Gazela, eu la 17 saptamani am aflat ca e posibil sa fie fetita, dar dr. mi-a zis ca imi spune sigur la urmatoarea ecografie, adica in 2 februarie. La 14 saptamani dupa parerea mea bebe e prea mic si nu se poate vedea clar sexul. Important e sa fie sanatos, sexul conteaza mai putin. La dr. meu consultatia plus ecografia costa 200 lei iar cu analiza secretiei totalul e 230. Un pret rezonabil, zic eu. Fetelor, vad ca va plangeti de controlul pe masa. Cred ca depinde foarte mult de medic. Pe mine de fiecare data m-a controlat si pe masa si niciodata n-am simtit vreo durere. Sigur ca e senzatie nasoala sa stai acolo cu picioarele desfacute, dar dr. meu e un adevarat domn si niciodata nu m-a facut sa ma simt stanjenita si niciodata nu am simtit durere. Acum cred ca o sa-mi ia si secretie din col ca nu mi-a facut pana acum. Nu stiu cum si de unde m-am ales cu o candidoza care imi da o stare de discomfort. Am tot incercat cu spalaturi cu bicarbonat dar se pare ca nu trece. Nu stiti daca pot sa folosesc ceva ovule, sa nu mai astept pana merg la dr.?
|
|
|