Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Anelise poti pune si aici ce ti-ai pus in gentuta de spital...ma intereseaza si pe mine |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata,
M-am trezit ok dar cand am ajuns la munca mi s-a schimbat starea brusc din cauza unui angajat care mi-a povestit ceva horor si acum sunt data peste cap si am asa o senzatie de teama si frica nejustificata dar ff nasoala in acelasi timp. Imi vin tot felul de ganduri negre in cap si incerc sa le alung dar parca nu pot...parca nici bebe nu mai e asa activ nici nu stiu, cred ca-s pe punctul de a face un mic atac de panica... offf cred ca-s nebuna Imi vine sa ma duc la doctor sa o vad pe asta mica sa-mi spuna ca e totul bine( desi tocmai ce am fost sapt asta:)) motive de ingrijorare nu am , dar nu stiu ce e cu mine, de la o poveste f naspa sa ma dau in halul asta peste cap... voi ati trecut prin astfel de stari? temeri frici? |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Da am temeri, dar incerc sa trec peste si sai zic mmereu ca totul va fi bine. Pe viitor evita subiectele delicate. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| RalukM wrote:... nu stiu ce e cu mine, de la o poveste f naspa sa ma dau in halul asta peste cap...  voi ati trecut prin astfel de stari? temeri frici? Da, si mie mi s-a intamplat, mai cu seama ca mereu am avut probleme cu sarcinile! mai bine sa te auto-cenzurezi si sa refuzi din start sa iei contact cu acest fel de povesti...iti vor face mult rau psihic! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| RalukM...asa sunt si eu...de cand sunt gravi am atacuri de panica dese,is mai suspicioasa,paranoica. Si asta din pacate nu prea face bine la bebe.Eu mereu am impresia ca voi naster oricand,ca nu apuc sa fac cezariana,etc,etc..ganduri negre si degeaba dar nustiu ce sa fac..
annelise..chiar is curioasa ce ai in bagajel,hehe,asa ca o idee
O zi buna va doresc! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Russian, Mon, merg imediat la topicul dedicat bagajelului si povestesc acolo ce si cum.
In rest, ma bag si eu in clubul burticilor cu stare aiurea... Ma primiti? De ieri am picat rau in butoi... M-am uitat si pe graficul cu greutatea care mi l-am tinut in telefon si am constatat ca de pe la 30 de saptamani am luat foarte putin in greutate, ba mai nou, am inceput sa pierd. Am o luna de cand iau Fier pentru ca eram anemica si in urma investigatiilor de luni s-a constatat ca nu l-am asimilat deloc, plus ca mi-a dat si stari de greata crunte... Acum mi s-a prescris altceva si tot asa... In fine, sper sa-mi revin...
Va pup si aveti grija de voi!
Raluk, fruntea sus! Si eu am patit si mai patesc, desi sunt constienta ca trebuie sa evitam cat putem lucrurile care ne pot influenta negativ... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Raluk[/b[b]]a, incearca sa te linistesti si sa nu te mai gandesti la povesti horror. Ce enervanti sunt si colegii astia cu povestile lor. Am o colega de acest gen si inainte de sarbatori m-a chemat intr-o zi la ea in birou, apoi imi zice "hai sa-ti arat pe cine inmormanteaza azi la mine in sat" si imi arata poza unui bebelus de 2 luni. Mi-a venit s-o iau de par si sa dau cu ea de pereti. Pai astea-s lucruri de vorbit/aratat unei femei gravide? Eu stiu foarte bine cum e sa treci prin stari de neliniste, cred ca-ti amintesti cum eram la inceputul sarcinii. Abia dupa 13 saptamani am inceput sa ma linistesc, dar inainte eram atat de stresata ca nici nu puteam dormi noaptea. Acum ma simt mult mai bine, dar linistita 100% am sa fiu abia cand o sa-l vad pe bebe in bratele mele si o sa stiu ca e bine si sanatos. |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Raluk nu mai asculta toate povestile triste, eu evit si la tv sa ma uit cand vad copii cu probleme sau cine stie ce cazuri... nu-ti mai face ganduri
Anelise va fi totul bine
Ganditi pozitiv, cu D-zeu inainte si ganduri bune aveti incredre in puii vostrii
noi suntem bine, ne miscam, ne invartim, Doamne Doamne ce senzatie,o sa-mi fie or. Am fost la doctor si chisturile de pe creieras nu se mai vedeau, am facut analize de sange si urina astept rezultatele luni, sigur va fi bine VA pup si ser sa aveti ganduri mai bune uite la ce am lucrat zilele astea :)
deearox attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Buna fetelor Scuzati-mi lipsa dar este justificata.........am avut o saptamana groaznica......noi stam intr-un apartament cu chirie si din cauza ca blocul nu este izolat facem mereu in camera mucegai......si nu stim daca se poate rezolva problema, ca stiu ca pentru bebe este periculos......eu il sterg in fiecare zi dar tot apare si cred ca va trebui sa ne mutam chiar acum cand mai am putin offfffffff daca stiam ca este asa ma mutam din vara.....problema este ca nici nu gasim apartament pe placul nostru si nu stiu ce sa fac....... |
|

| Hello, burtici!
Eu incerc sa-mi induc singura o stare mai buna, dar ca sa fie totul complet, piticutza mea iar are o raceala extrem de urata cu tuse si infectie in gat si febra si si... Nici nu stiu ce sa mai spun... Sper pana miercuri sa fie mult mai bine!
Ynnea, nu dispera! Pastreaza-ti calmul si fii sigura ca Doamne Doamne le pune in ordine cumva! Eu una asa cred si iti tin pumnii sa vii peste foarte putin timp sa ne spui ca uite ce frumos s-au rezolvat lucrurile!
Deea, mi-au placut mult lucrusoarele! Mult spor in continuare si numai vesti bune vrem de la tine in urma investigatiilor!
Criss, serios?!? Pai, colegutza asta a ta chiar ca merita putin luata pe sus... Mda, asa cum am spus de nenumarate ori, unii atat pot si degeaba le cerem noi mai mult... De parca eu nu vad prin jurul meu tot felul de specimene cu tot felul de atitudini si idei...
Elenusha, cum sunteti? Ai nascut...?
Va las si sper sa ne auzim cu vesti si stari mult mai bune pe aici... |
|

| Buna seara burtici. Nu stiu cat de buna e pentru voi, pentru mine e groaznica. Ieri ni s-a inundat tot apartamentul. Noi locuim la etajul IV si se pare ca odata cu gerul s-a fisurat hidroizolatia si cum ieri deja au fost temperaturi pozitive, zapada s-a topit peste zi. Apa s-a infiltrat si pe peretii din cele doua camere mi-au aparut niste pete de toata frumusetea. Si daca era numai atat....Dar aseara a inceput sa picure apa din candelabru. Noroc ca s-a intamplat sambata seara cand eram acasa, altfel putea sa apara un scurt circuit si situatia sa fie si mai grava. Cert e ca de aseara suntem fara lumina. Sotul meu a oprit siguranta si acum avem curent doar la prize. Grav e ca pana la primavara nu putem face nimic. Acum in loc de candelabru avem agatata o galeata in care picura in continuu apa. Nu stiu daca e de ras sau de plans, de cate ori ma uit la galeata aia agatata in tavan ma bufneste rasul, am impresia ca e o poza haioasa de pe facebook si probabil asa ar fi daca nu s-ar intampla la mine in casa. Cu trei ani in urma am renovat apartamentul exceptand baia si am pus tavan fals, acum ma astept sa ne pica rand pe rand placile in cap...Si chiar ieri dimineata vorbeam cu sotul ca ne apucam de zugravit camerele si apoi sa renovam baia si in aprilie sa fie totul gata, sa nu lasam pe ultima suta de metri. Imi vine sa mor de ciuda, aseara eram atat de nervoasa si s-a vazut ca azi dimineata aveam glicemia 131, in timp ce zilele trecute n-am trecut de 120. |
|

| Deea, foarte dragute jucariile. Trebuie sa pozez si sa va arat si eu ce am muncit. O paturica, doua perechi de botosei, o caciulita galbena si o caciulita hello kitty. Ultima inca nu e gata ca trebuie sa cumpar lana neagra pentru ochi si mustati. |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Anelise asa este Dumnezeu sta la capatul fiecarui lucru si el stie mai bine......sa speram ca se va rezolva. Cat despre tine......imi imaginez, si eu as fi panicata sa stiu ca puiul meu este racit.......dute cu ea la doctor sa-i dea ceva de raceala......si stai linistita ca isi va reveni |
|

| Ynnea, multumesc! Ii dau deja diverse siropuri si medicamente. Azi-noapte a mai facut doar foarte putina febra, in schimb are o tuse urata tare...
Azi am de umblat dupa niste hartii pe la serviciu si medicul de familie pentru spital si nu ma incanta deloc... Adica parca era vorba ca trebuie sa stau la pat... ma rog... |
|

| Anelise, multa sanatate piticutei tale. Merge la gradinita si se imbolnaveste des? Eu imi amintesc ca atunci cand Alex a inceput sa mearga la gradinita, medicul de familie m-a sfatuit sa-i dau broncho-vaxom care se da timp de trei luni, cate 10 zile pe luna in oct, noi, dec, apoi inca trei luni martie, apr. mai. Sunt foarte bune si copilul meu a suportat foarte bine gradinita, n-a fost bolnav si n-a lipsit decat foarte putin de la gradi. |
|
|