Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Elenya gandeste altfel...Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce. Te veidescurca indiferent de situatie |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Multumesc pentru incurajare M-am linistit putin, oricum nu pot schimba nimic, si am aflat de la 2 burtici ca si ele au avut beta foarte mare la 6 sapt si nu au avut decat un bebelus Vedem maine exact |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna burtici !!
Annelise..Sa vii cu vesti bune!! Of,of.. si eu parca incep sa respir un pic mai bine,cred ca e din cauza ca a coborat insa,la fel ca tine ma ghionteste in cosul pieptului.. hihi. O sa ai roz sau bleu? Eu as cam avea bagajelul pregatit dar nu am geanta inca!!
elenya ... n decat 100 de teste de sarcina [tentatia mare] ,un beta e cel mai ok! Te asteptam cu vesti de la eco cu bulinutaa!!!Sau bulinutele ,hihihi
Mon... ce repede trece timpul.. 21 weeks,inca putin si gata !
simona...am auzit si eu ca cica baieteii se lasa greu scosi dar o amica a nascut la 37 sapt fix..a sangerat...s a rupt apa si a nascut in 30 minute . Trebuia prin cezariana ca asa se programase dar daca nu a mai ajuns...asta e.
Nanny.. , uimitor,dar si eu am visat inainte sa raman,desi nu aveam planuit!
Fetelor! Sunt stresata! Doctorita a zis ca daca totul e ok in jurul lui 20 februarie ma opereaza DAR atunci o sa am 40 saptamani aproape...Sta bebe meu pana atunci ?? La cum ma apasa ,nustiu ce sa zic. Am frica f mare,eu fac Clexane si trebuiesc intrerupte inainte de nastere si daca mi se rupe apa mai devreme,ce fac?? Nustiu ce-i cu mine de ma gandesc asa. dr a zis ca e bn sa stea cat mai mult in burtica,are dreptate dar..pana la 40 saptamani nu prea cred.La clinica ma mai duc la inceputul lui februarie,sper sa fie bine! Va pup!!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| russiantonik wrote:Fetelor! Sunt stresata!  Doctorita a zis ca daca totul e ok in jurul lui 20 februarie ma opereaza DAR atunci o sa am 40 saptamani aproape...Sta bebe meu pana atunci ?? La cum ma apasa ,nustiu ce sa zic. Am frica f mare,eu fac Clexane si trebuiesc intrerupte inainte de nastere si daca mi se rupe apa mai devreme,ce fac?? Nustiu ce-i cu mine de ma gandesc asa. dr a zis ca e bn sa stea cat mai mult in burtica,are dreptate dar..pana la 40 saptamani nu prea cred.La clinica ma mai duc la inceputul lui februarie,sper sa fie bine! Va pup!! 40 de saptamani este normal, fiziologic! Daca el se "coace" mai repede, va da de stire ...fii sigura! Medicul cu siguranta stie sa-ti gestioneze situatia...fii increzatoare! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Elenya, si la mine in prima faza parea a fi sarcina gemelara. Cand m-am dus la prima ecografie, dr. mi-a scris pe scrisoarea medicala "suspiciune sarcina gemelara". Sarcina era foarte mica, avea 7 mm dar se mai vedea o formatiune de aproximativ 3 mm. Dupa doua saptamani cand m-am dus la a doua ecografie, s-a confirmat ca e un singur bebe. Dr a zis ca e posibil sa fi fost sarcina gemelara dar ca pe parcurs una s-a oprit in evolutie si s-a resorbit. Socul a fost si mai mare pentru noi, eu gravida la 39 ani! si cu gemeni pe deasupra...asta era prea de tot. Cu toate astea nu pot spune ca nu mi-ar fi placut sa am gemeni, desi era foarte greu din toate punctele de vedere. Russiantonika, bebele tau vine chiar de ziua mea, se pare. Anelise, sa vii cu vesti bune de la dr. Eu am intrat in saptamana 20 si mi se pare ca mai e atat de mult pana la final! Desi uneori ma gandesc ca cele 19 saptamani au zburat. Mai lucrez inca 9 saptamani, apoi intru in concediu de odihna cateva zile si din 24 martie in prenatal. |
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Buna burtici!!!! Vin cu o veste buna! Speriata de o mica secretie maroniu-roz am fugit la urgenta la maternitate. m-a vazut o doamna dr si a spus ca bebitul meu are 6 sapt si 1 zi si ca ii bate inimioaraaa. Mi-a scris CRL = 4,5 mm si vezicula vitelina 5,4 mm. Mi-a marit doza de medicamente. Eu nu am vazut poza cu bebelul meu dar este de ajuns ca mi-a spus ca totul este bine. Eu am avut ultimul cm pe 25 noiembrie si dupa calculele mele era 6 sapt si 2 sau 3 zile. Hmmm ciudat ... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Anelise,multa bafta la doctor. Sunt sigura ca ne vei scrie numai de bine...
Nanny, ma bucur ca ai scapat de greturi. Ai si tu dreptatea ta... oricum nu pot fi decat 2 posibilitati Sa fiti sanatosi si voiosi, sa ai o sarcina de vis!!
Mon, acusica ajungeti la termen. Ma bucur ca e puiul bine Bafta la morfo!
Chriss, felicitari pentru inimioara! Un moment cu adevarat magic, intr-adevar!!!
Elenya,orice ar fi, sa fie sanatos/sanatoasa/sanatosi, tu sa ai o sarcina usoara in continuare, sa nasti usor ca in rest se aseaza toate. O fi poate mai greu, dar si momentele frumoase o sa fie x 2. |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Chriss mma bucur ca sunteti bine! Simo sa dea Domnul sa fie bine! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Seara buna, fetele!
Noi deocamdata suntem ceva mai bine. Maine dimineata ma vede medicul si decide daca ma interneaza iar sau mai stau acasa. Bebe si-a reluat activitatea obisnuita pe la pranz. Il simt foarte, foarte jos cu caputzul si piciorusele undeva in coaste in partea dreapta.
Simo, scumpica foc printesa ta!!! Dau de stire maine ce si cum...
Mon, pupici!
Elenya, chiar m-ai facut curioasa! Nu-ti fa griji de pe acum - toate vor fi bine, o sa vezi!
Russian, si la mine s-a lasat burtica. A observat pana si medicul de familie. Noi asteptam un cavaler! Parca si tu, nu? Adineaori am terminat cu bagajelul si eu, in sfarsit. Tocmai ce mi-a calcat mama hainutele pentru bebe. Tare mici mai sunt si a mea piticutza tare incantata mai e! Cat despre data nasterii, si la mine se vroia la 39 de saptamani, adica undeva la inceputul lui februarie, dar uite ca nu se stie daca ajung pana atunci. Mai aflu maine cum mai stam, daca mai e o vreo schimbare la col etc. Te pup si fruntea sus!
Criss, asa sper si eu! Pupici! Ai ajuns si tu la jumatate! Felicitari!!!
Chriss, ma bucur ca vestile sunt atat de bune! Sarcina cat mai usoara in continuare! Eco nu cred ca bate fix decat la foarte putine persoane... La mine toata sarcina bebe iesea mai mic cu 3,4 zile conform masuratorilor, dar acum, la ultimul eco, a iesit mai mare cu 3,4 zile.
Nanny, gata? Au fugit greturile? Ce bine!!!
Va pup si va doresc o seara linistita! |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Multumesc pt aprecieri gagici... Ar trebui sa adaug ca, dupa ce am visat cele relatate in postarea anterioara, am simtit o usurare pe care nu o pot descrie in cuvinte, mi se parea ca plutesc la propriu. De atunci...am alungat din mintea mea orice gand negru..si acea "senzatie" de liniste interioara ma inconjoara si acum! De aceea am preferat sa fiu cuminte, sa nu sar in sus, sa nu dau anunt la ziar ca sunt gravida! Las lucrurile sa se desfasoare natural, de la sine.. Lumea va afla cand va vedea ca am o "burta" care nu e de la cartofi prajiti! Inca nu mi-a disparut complet fierea din gat...dar fac fata...mi-am recuperat cat de cat energia, pofta de mancare dar si cele 4 kg pierdute din cauza greturilor Elenya ..nu sunt gemeni..trebuia sa ai o valoare mai mare!! Eu zic ca e unul singur, sanatos tun, prins ff bine. Doamne ajuta sa se dezvolte asa cum trebuie! chris...nu-ti mai face griji...de 2-3 zile diferenta! Stai sa mai creasca. Ca masuratori pare in regula...Stai mai linistita! apropo...sa va zic cum facea medicul misto de mine : :003: masura ce masura, si la sex...zicea : e baiat...sau fata! sau e fata....sau baiat...radea de mine Luni sunt la masuratooori, vin cu vesti noi...Doamne ajuta! Anelise...nu-mi place sa te vad...asa...nelinistita...CIteste cu incredere Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului, te va ajuta cu siguranta! Mona te astept cu vesti...se pare ca noi avem controalele..cam in aceeasi perioada. Apropo...la mine ziua dispare burta, dar si cand ma deschei la blugi cand ajung acasa, in 10 min sunt cat un butoi Simonicoooo..imi pare tare bine sa te revad...Ciufulici a ta a crescut...s-a facut domnisoara...Doamne cum zboara vremea! |
|

| Nanny, multumesc si te pup! O sa-mi iau si la mine o carticica cu rugaciuni sa mai citesc printre timp... Abia astept sa ne arati si noua burtica ta!!! |
|

Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna ziua fetele!
Criss2014... ma bucur,e posibil sa avem 2 sarbatoriti :)) Dar vedem,poate o sa vrea mai devreme.
Chriss... ma bucur ca esti bine,stai relaxata in patuc,fara efort sa se prinda bine!!
Anelise,, sper ca vii cu vetsi bune si ca nu e nevoie de stat in spital,dar daca e nevoie,stam,orice pt bebe. Si eu am un mic Davidut care pare a fi un bebe hiperactiv,in permanenta il simt. Te pup!!
Si..asa arata patutul nostru ocupat deocamdata de ursulet...Eu as zice ca e unisex,nu de fetita desi l-am luat asa intocmai ca pe viitor mai vrem un pui si daca e fetita numai bine ...hehehe
russiantonik attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Ai dreptate Nanny Suntem foarte bine, bobita are 6 sapt si o zi si 4 mm si e foarte bine! Creste!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Burticute, Aveti vreo lista cu necesarul de cumparaturi pentru voi/bebe? Eu nu o mai am pe a mea si am o prietena burticuta care are nevoie. As fi vrut sa nu o scriu de la inceput... |
|

| Neatza, burtici!
Am fost ieri iar la control si pana miercuri, cand o sa stau iar o zi in spital pentru alte investigatii, stam acasa. Colul e neschimbat deocamdata.
Simo, iti pot trimite pe pm ce mi-am pus in geanta daca te mai intereseaza.
Elenya, sarcina usoara!
Russian, foarte frumos patutul! Al nostru e cu gri si un rosu mai inchis, gen grena. Da, asa este, orice pentru puiutzi! Te pupacesc!
O zi cat mai frumoasa tuturor! |
|
|