Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mon1
Scris: Thursday, January 8, 2015 9:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Elenya gandeste altfel...Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce. Te veidescurca indiferent de situatieDistanceKiss
elenya
Scris: Thursday, January 8, 2015 9:47 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/8/2014
Multumesc pentru incurajare Cheek Kiss Cheek Kiss M-am linistit putin, oricum nu pot schimba nimic, si am aflat de la 2 burtici ca si ele au avut beta foarte mare la 6 sapt si nu au avut decat un bebelus hearts Vedem maine exact love
russiantonik
Scris: Thursday, January 8, 2015 11:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Buna burtici !!computerlove

Annelise..Sa vii cu vesti bune!! Of,of.. si eu parca incep sa respir un pic mai bine,cred ca e din cauza ca a coborat insa,la fel ca tine ma ghionteste in cosul pieptului.. hihi. O sa ai roz sau bleu? Eu as cam avea bagajelul pregatit dar nu am geanta inca!!iloveyou

elenya ... n decat 100 de teste de sarcina [tentatia mare] ,un beta e cel mai ok! Te asteptam cu vesti de la eco cu bulinutaa!!!Sau bulinutele ,hihihicoeur dance

Mon... ce repede trece timpul.. 21 weeks,inca putin si gata !love

simona...am auzit si eu ca cica baieteii se lasa greu scosi dar o amica a nascut la 37 sapt fix..a sangerat...s a rupt apa si a nascut in 30 minute . Trebuia prin cezariana ca asa se programase dar daca nu a mai ajuns...asta e.alcool

Nanny.. , uimitor,dar si eu am visat inainte sa raman,desi nu aveam planuit!ras

Fetelor! Sunt stresata! Crazy Doctorita a zis ca daca totul e ok in jurul lui 20 februarie ma opereaza DAR atunci o sa am 40 saptamani aproape...Sta bebe meu pana atunci ?? La cum ma apasa ,nustiu ce sa zic. Am frica f mare,eu fac Clexane si trebuiesc intrerupte inainte de nastere si daca mi se rupe apa mai devreme,ce fac?? Nustiu ce-i cu mine de ma gandesc asa. dr a zis ca e bn sa stea cat mai mult in burtica,are dreptate dar..pana la 40 saptamani nu prea cred.La clinica ma mai duc la inceputul lui februarie,sper sa fie bine! Va pup!!

aurishta
Scris: Thursday, January 8, 2015 12:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
russiantonik wrote:

Fetelor! Sunt stresata! Crazy Doctorita a zis ca daca totul e ok in jurul lui 20 februarie ma opereaza DAR atunci o sa am 40 saptamani aproape...Sta bebe meu pana atunci ?? La cum ma apasa ,nustiu ce sa zic. Am frica f mare,eu fac Clexane si trebuiesc intrerupte inainte de nastere si daca mi se rupe apa mai devreme,ce fac?? Nustiu ce-i cu mine de ma gandesc asa. dr a zis ca e bn sa stea cat mai mult in burtica,are dreptate dar..pana la 40 saptamani nu prea cred.La clinica ma mai duc la inceputul lui februarie,sper sa fie bine! Va pup!!

40 de saptamani este normal, fiziologic! Daca el se "coace" mai repede, va da de stireras ...fii sigura! Medicul cu siguranta stie sa-ti gestioneze situatia...fii increzatoare!
Criss2014
Scris: Thursday, January 8, 2015 3:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Elenya, si la mine in prima faza parea a fi sarcina gemelara. Cand m-am dus la prima ecografie, dr. mi-a scris pe scrisoarea medicala "suspiciune sarcina gemelara". Sarcina era foarte mica, avea 7 mm dar se mai vedea o formatiune de aproximativ 3 mm. Dupa doua saptamani cand m-am dus la a doua ecografie, s-a confirmat ca e un singur bebe. Dr a zis ca e posibil sa fi fost sarcina gemelara dar ca pe parcurs una s-a oprit in evolutie si s-a resorbit. Socul a fost si mai mare pentru noi, eu gravida la 39 ani! si cu gemeni pe deasupra...asta era prea de tot. Cu toate astea nu pot spune ca nu mi-ar fi placut sa am gemeni, desi era foarte greu din toate punctele de vedere.
Russiantonika, bebele tau vine chiar de ziua mea, se pare. ras
Anelise, sa vii cu vesti bune de la dr.
Eu am intrat in saptamana 20 si mi se pare ca mai e atat de mult pana la final! Desi uneori ma gandesc ca cele 19 saptamani au zburat. Mai lucrez inca 9 saptamani, apoi intru in concediu de odihna cateva zile si din 24 martie in prenatal.
chriss
Scris: Thursday, January 8, 2015 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2014
Buna burtici!!!!
Vin cu o veste buna! Speriata de o mica secretie maroniu-roz am fugit la urgenta la maternitate. m-a vazut o doamna dr si a spus ca bebitul meu are 6 sapt si 1 zi si ca ii bate inimioaraaa. Mi-a scris CRL = 4,5 mm si vezicula vitelina 5,4 mm. Mi-a marit doza de medicamente.
Eu nu am vazut poza cu bebelul meu dar este de ajuns ca mi-a spus ca totul este bine. coeur
Eu am avut ultimul cm pe 25 noiembrie si dupa calculele mele era 6 sapt si 2 sau 3 zile. Hmmm ciudat ... coeur
simona83
Scris: Thursday, January 8, 2015 6:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Anelise,multa bafta la doctor. Sunt sigura ca ne vei scrie numai de bine... Cheek Kiss

Nanny, ma bucur ca ai scapat de greturi. Ai si tu dreptatea ta... oricum nu pot fi decat 2 posibilitatiBig Laugh Sa fiti sanatosi si voiosi, sa ai o sarcina de vis!!

Mon, acusica ajungeti la termen. Ma bucur ca e puiul bineDistanceKiss Bafta la morfo!

Chriss, felicitari pentru inimioara! Un moment cu adevarat magic, intr-adevar!!!

Elenya,orice ar fi, sa fie sanatos/sanatoasa/sanatosi, tu sa ai o sarcina usoara in continuare, sa nasti usor ca in rest se aseaza toate. O fi poate mai greu, dar si momentele frumoase o sa fie x 2.
Mon1
Scris: Thursday, January 8, 2015 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Chriss mma bucur ca sunteti bine!DistanceKiss
Simo sa dea Domnul sa fie bine!DistanceKiss
Anelise
Scris: Thursday, January 8, 2015 8:15 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Seara buna, fetele! grup

Noi deocamdata suntem ceva mai bine. Maine dimineata ma vede medicul si decide daca ma interneaza iar sau mai stau acasa. hainoroc Bebe si-a reluat activitatea obisnuita pe la pranz. coeur Il simt foarte, foarte jos cu caputzul si piciorusele undeva in coaste in partea dreapta.

Simo, scumpica foc printesa ta!!! Love Dau de stire maine ce si cum... pupici

Mon, pupici! computerlove

Elenya, chiar m-ai facut curioasa! sic Nu-ti fa griji de pe acum - toate vor fi bine, o sa vezi! pupici

Russian, si la mine s-a lasat burtica. A observat pana si medicul de familie. Noi asteptam un cavaler! coeur Parca si tu, nu? Cheek Kiss Adineaori am terminat cu bagajelul si eu, in sfarsit. Tocmai ce mi-a calcat mama hainutele pentru bebe. Tare mici mai sunt si a mea piticutza tare incantata mai e! innori Cat despre data nasterii, si la mine se vroia la 39 de saptamani, adica undeva la inceputul lui februarie, dar uite ca nu se stie daca ajung pana atunci. Mai aflu maine cum mai stam, daca mai e o vreo schimbare la col etc. Te pup si fruntea sus! DistanceKiss

Criss, asa sper si eu! Pupici! pupici Ai ajuns si tu la jumatate! Felicitari!!! DistanceKiss

Chriss, ma bucur ca vestile sunt atat de bune! Sarcina cat mai usoara in continuare! pupici Eco nu cred ca bate fix decat la foarte putine persoane... La mine toata sarcina bebe iesea mai mic cu 3,4 zile conform masuratorilor, dar acum, la ultimul eco, a iesit mai mare cu 3,4 zile.

Nanny, gata? Au fugit greturile? hainoroc Ce bine!!! Cheek Kiss

Va pup si va doresc o seara linistita! Gossip
Nanny
Scris: Thursday, January 8, 2015 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Multumesc pt aprecieri gagici...Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Ar trebui sa adaug ca, dupa ce am visat cele relatate in postarea anterioara, am simtit o usurare pe care nu o pot descrie in cuvinte, mi se parea ca plutesc la propriu. De atunci...am alungat din mintea mea orice gand negru..si acea "senzatie" de liniste interioara ma inconjoara si acum! De aceea am preferat sa fiu cuminte, sa nu sar in sus, sa nu dau anunt la ziar ca sunt gravida! Las lucrurile sa se desfasoare natural, de la sine..Hands angel Lumea va afla cand va vedea ca am o "burta" care nu e de la cartofi prajiti!ras
Inca nu mi-a disparut complet fierea din gat...dar fac fata...mi-am recuperat cat de cat energia, pofta de mancare dar si cele 4 kg pierdute din cauza greturilorras Blushing
Elenya ..nu sunt gemeni..trebuia sa ai o valoare mai mare!! Eu zic ca e unul singur, sanatos tun, prins ff bine. Doamne ajuta sa se dezvolte asa cum trebuie!dance
chris...nu-ti mai face griji...de 2-3 zile diferenta! Stai sa mai creasca. Ca masuratori pare in regula...Stai mai linistita!
apropo...sa va zic cum facea medicul misto de mine : :003: masura ce masura, si la sex...zicea : e baiat...sau fata! sau e fata....sau baiat...radea de minehohot Luni sunt la masuratooori, vin cu vesti noi...Doamne ajuta!Hands
Anelise...nu-mi place sa te vad...asa...nelinistita...CIteste cu incredere Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului, te va ajuta cu siguranta!Cheek Kiss Buddy1 Hands
Mona te astept cu vesti...se pare ca noi avem controalele..cam in aceeasi perioada. Apropo...la mine ziua dispare burta, dar si cand ma deschei la blugi cand ajung acasa, in 10 min sunt cat un butoiras
Simonicoooo..imi pare tare bine sa te revad...Ciufulici SimplyLove Angel a ta a crescut...s-a facut domnisoara...Doamne cum zboara vremea!
Anelise
Scris: Friday, January 9, 2015 7:37 AM
Nivel

Nanny, multumesc si te pup! Cheek Kiss O sa-mi iau si la mine o carticica cu rugaciuni sa mai citesc printre timp...
Abia astept sa ne arati si noua burtica ta!!! coeur
russiantonik
Scris: Friday, January 9, 2015 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
Buna ziua fetele!

Criss2014... ma bucur,e posibil sa avem 2 sarbatoriti :)) Dar vedem,poate o sa vrea mai devreme.

Chriss... ma bucur ca esti bine,stai relaxata in patuc,fara efort sa se prinda bine!!

Anelise,, sper ca vii cu vetsi bune si ca nu e nevoie de stat in spital,dar daca e nevoie,stam,orice pt bebe. Si eu am un mic Davidut care pare a fi un bebe hiperactiv,in permanenta il simt. Te pup!!

Si..asa arata patutul nostru ocupat deocamdata de ursulet...Eu as zice ca e unisex,nu de fetita desi l-am luat asa intocmai ca pe viitor mai vrem un pui si daca e fetita numai bine ...heheheDistanceKiss

russiantonik attached the following image(s):
10888284_812353135473005_960020526_n.jpg

elenya
Scris: Friday, January 9, 2015 1:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/8/2014
Ai dreptate Nanny Cheek Kiss Suntem foarte bine, bobita are 6 sapt si o zi si 4 mm si e foarte bine! Creste!!! coeur coeur majoreta majoreta newclap newclap yes
simona83
Scris: Friday, January 9, 2015 2:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Burticute,
Aveti vreo lista cu necesarul de cumparaturi pentru voi/bebe? Eu nu o mai am pe a mea si am o prietena burticuta care are nevoie. As fi vrut sa nu o scriu de la inceput... alcool
Anelise
Scris: Saturday, January 10, 2015 9:43 AM
Nivel

Neatza, burtici! grup

Am fost ieri iar la control si pana miercuri, cand o sa stau iar o zi in spital pentru alte investigatii, stam acasa. Colul e neschimbat deocamdata. chitara

Simo, iti pot trimite pe pm ce mi-am pus in geanta daca te mai intereseaza. Cheek Kiss

Elenya, sarcina usoara! pupici

Russian, foarte frumos patutul! Love Al nostru e cu gri si un rosu mai inchis, gen grena. Da, asa este, orice pentru puiutzi! coeur Te pupacesc! Cheek Kiss

O zi cat mai frumoasa tuturor! floare2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.