Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deearox
Scris: Wednesday, January 7, 2015 1:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
cata eu stiu ca minut n-are linie de uscare. Mergi si fa un beta, te vei linisti asa Buddy1

dana mersi DistanceKiss am citit si legislatia, in principiu am idee ce e de facut am sa mai intreb si medicul, poate a mai intanlit cazuri.

mon la multi ani Bravoo Buddy1

anelise ma bucur ca esti mai bine, sunt sigura ca bebe va veni cand va fi momentul si totul va fi in regula Buddy1 eu o sa incep sa cumpar pt bagajel curand...dupa morfo T2 mai exact Blushing

La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
Eu am sotul cu numele sfantului de azi asa ca am de facut gogosi- este dorinta sa Crazy
am zis ca la bb2 ii pun numele sotului, dar prima este a mea Crazy
elenya
Scris: Wednesday, January 7, 2015 1:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/8/2014
Buna ziua, burtici!computerlove O intrebare am si eu la voi, am facut primul beta si a iesit 13875, credeti ca e cazul sa il mai repet diseara? Adica la 48h? Mi-a zis dr meu ca e un rezultat f bun dar nu mi-a mai zis sa-l repet, si am mai citit ca dupa 6 sapt nu se mai dubleaza, mai ales la o valoare atat de mare. Ce ziceti? M-a programat si pentru prima ecografie vineri dimineata hearts deci vin cu vesti noi, speram sa se vada inimioara coeur coeur coeur
Mon1
Scris: Wednesday, January 7, 2015 3:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Elenya sigur vei auzicoeur

Deea e ziua mea? Crazy
deearox
Scris: Wednesday, January 7, 2015 3:18 PM
Nivel

mon pt cele 21 de saptamani Lumanari Crazy e ziua ta? este daca vrei tu Lol Blushing

elenya nu stiu ce sa spun... daca medicul nu a cert si al doilea hcg probabil e de ajuns primul.... asteptam vesti Buddy1
Mon1
Scris: Wednesday, January 7, 2015 4:17 PM
Nivel

Multumesc, scumpa mea! DistanceKiss
simona83
Scris: Wednesday, January 7, 2015 4:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Muama, Anelise, ce emotii!!! Se grabeste puiul sa te cunoasca... Poate patesti si tu ca mine si te trezesti la 42 de saptamani ca iti induce nasterea ca nu mai vrea sa iasaBig Laugh ... Baieteii se lasa greu scosi.

Iti doresc o nastere usoara, sa fie bebe sanatos si papacios. Eu cred ca deja e un grasunel!DistanceKiss

Mon, ai trecut de jumatate!hainoroc Felicitari, scumpa, sa fiti sanatosi si sa stea bebi la caldurica pana la termen!DistanceKiss

Nanny, tu cum te mai simti? Ai cedat, stim daca burtica e albastra sau roz?Cheek Kiss

simona83 attached the following image(s):
2.jpg

elenusha
Scris: Wednesday, January 7, 2015 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/15/2014
Felicitari Oana pentru bebitza Bravoo
..ASA o minune ..
Nanny
Scris: Wednesday, January 7, 2015 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
simona83 wrote:
Nanny, tu cum te mai simti? Ai cedat, stim daca burtica e albastra sau roz?Cheek Kiss

Sunt bine...incepe sa ma lase gretosealayes si balonarea..azi a fost prima zi in care nu am mai simtit atat de mult "fierea" in gat...Nu am cedat si nici nu am de gand sa cedez...Chiar nu sunt curioasa deloc...Daca vrei e un fel de pact facut intre mine si Cel de Sus..Hands Cand mi-am dorit baiat..n-a mers, cand mi-am dorit fata ..iar n-a mers! Asa ca acum, cand am ramas insarcinata a 4a oara..adica am si stiut..am visat ( de fapt eram intre vis si realitate, nu era un somn profund) ca sunt in Biserica si ma rugam, parca eram la un botez si am zis : "Doamne, mainile Tale m-au facut si m-au zidit, in mainile Tale imi incredintez viata"! Si inca de dinainte am zis...Doamne sa fie ce vrei Tu, numai un copil sanatos la minte si la trup, sa fie! Chiar nu cedez..S-a rugat si doctorul de mine...eu nimic...ras alcool
Oana Voicu...Laaaa muuulti ani!
elenya
Scris: Wednesday, January 7, 2015 9:48 PM
Nivel

Fetele, a doua valoare beta 26800.hearts Nu e cam mult?! Sa fie gemeni?!alcool
deearox
Scris: Wednesday, January 7, 2015 10:45 PM
Nivel

Elenya din cate stiu eu dublarea hcg ului nu.i obligatorie, poate fi si mai mult de dublu... Eu am avut la ultimul hcg o valoare aproape tripla, dar tot un pui am computerlove
Nanny asa de frumos newclap Bravo!
elenya
Scris: Thursday, January 8, 2015 8:18 AM
Nivel

Neata fetele!!! Eu ziceam de valoarea beta la varsta sarcinii pe care o am Lol primul 13578 si al doilea la 48 h 26800 love Stiu ca evolutia este buna, insa ma gandeam ca si valori in concordanta cu UM...Or fi doi pui? coeur Maine dimineata am ecografia si nu mai am rabdare NuStiu Ma cam sperie gandul asta, nu stiu cum sa-l gestionez uff
Anelise
Scris: Thursday, January 8, 2015 8:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, fetele! pupici

Eu - treaza de la 4 cu 1.000 de ganduri prin cap. Aseara m-au durut burta si spatele vreo 2 ore, mult mai tare decat in celelalte dati. pale Am fost pe punctul sa ajung iar la spital, dar am luat un No-Spa si am reusit sa adorm pe la 12... De cand m-am trezit bebe mi se pare cam lenes... Cred ca il sun iar pe medic... Am o stare asa aiurea... Sper sa fie totul bine! Offf...
Anelise
Scris: Thursday, January 8, 2015 8:40 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Elenusha

2. Anelise

3. Russiantonik

4. Ynnea

5. RalukM

6. Mon1

7. Deearox

8. Criss2014

9. Nanny

10. Alina Diana

11. Catinca44
">http://

12. Gazela

13. Elenya
img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Ultima actualizare: 08.01.2015
Mon1
Scris: Thursday, January 8, 2015 9:29 AM
Nivel

Buna dimineata!computerlove
Anelise e bine sa tii legatura cu mediculsisa te linisteasca. Inca putin si va fi bine DistanceKiss
Simo asa este...s-au scurs 21 saptamani. Astept morfologia pe 16 si ma rog ca bebe sa fie bine. Noi avem o lacuna pe placenta, dar bebe e in graphic. Doamne ajuta safie bine pana la final!DistanceKiss
Nanny ce bineca scapi incet - incet de greturi. DistanceKiss
Maryella te asteptam cu bratele deschise la burticiDistanceKiss
Elenya si daca ar fi gemeni, care-I problema?DistanceKiss
elenya
Scris: Thursday, January 8, 2015 9:41 AM
Nivel

Offf, pai este o mare problema...ca nu am ajutor din partea nimanui Boredom Sotul va merge la serviciu si bunicile nu sunt aici cu noi si nici nu ar avea cum sa se mute la noi, invers nici atat...nici nu pot sa-mi imaginez cum as face fatza, cu doi bebelusi, plus baietelul cel mare care are nevoie foarte mare de mine Cray Nu sunt pregatita sa primesc o asemenea veste, de altfel foarte frumoasa dar ma ia groaza cand ma gandesc ce ma asteapta Hilar Hai poate totusi e numai un bebe foarte bine dezvoltat yes Va spun maine Blushing
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.