Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Felicitari Oana pentru bebita frumusica sa fie sanatoasa ca restul se rezolva Anelise bine ca ai fost la doc sa vezi care-i prb, e maricel bebe la 2700, e bine...stai relax si ajungeti la termen sigur. Am terminat si eu cu morfo, pe jumatate, ca nu a stat galusca mea cum trebuie si nu a vrut neam sa se aseze in pozitii bune de masurat:)) intr-un final a prins cam tot, a mai ramas sa faca masuratorile la inima( camere artere etc). ma duc inapoi sapt viitoare. Mi-a zis doc ca e perfecta si f timida e sanatoasa si e in grafic cu totul. Mai merg marti o tura sa finalizam morfofetala,o sa-mi dea si analizele de sange pt trim 2 a zis ca-mi recolteaza si secretie...ma bucur ca e bebita bine Mi-a zis ca in caz de constipatie pot lua lejer supozitor cu glicerina ca nu e bine sa stau asa si nici sa ma fortez sa fac ca risc sa declansez altele... Pe 23 februarie prenatal scrie mine, cu 10 zile de co de odihna inainte, mai lucrez practic doar luna ianuarie Contractiile pe care le resimt, a zis ca sunt normale nu afecteaza colul, este in continuare lung si inchis, sa bag no spa cand apar, mi-a zis de acum incolo sa fiu atenta sa nu le confund cu miscarile bruste ale bebitei( cand se ghemuieste intr-un loc, sau cand intinde piciorul, manuta si se formeaza la suprafata ca o galma...) cam atat momentan despre noi... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| raluk felicitari pentru rezultate la mai bine si postarea ta mi-a raspuns si mie la intrebari si eu o simt facuta galusca asa intr un loc
tocmai am fost la medicul de familie sa mi iau o trimitre pt spital- ma duc joi, am intrebat de concediu maternal pe care il va lua sotul dar nu a stiut sa mi spuna cand poate incepe ....a zis ca e primul caz cand tatal ia concediul de crestere si nu stie exact.. asaca va intreb pe voi: ati mai auzit cazuri? stiti cum se procedeaza?
va pup fetelor si o zi sueperba sa aveti |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| voicu oana wrote: Fetele mele gata fata mea are 3750 si 53 de cm si e perfect sanatoasa,am nascut fara epidurala si pot dpune ca am avut lichidul verde.v-am pupat si mai vb.
Felicitari, Oana, sa iti traiasca grasunica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| deearox wrote:raluk felicitari pentru rezultate la mai bine si postarea ta mi-a raspuns si mie la intrebari si eu o simt facuta galusca asa intr un loc tocmai am fost la medicul de familie sa mi iau o trimitre pt spital- ma duc joi, am intrebat de concediu maternal pe care il va lua sotul dar nu a stiut sa mi spuna cand poate incepe ....a zis ca e primul caz cand tatal ia concediul de crestere si nu stie exact.. asaca va intreb pe voi: ati mai auzit cazuri? stiti cum se procedeaza? va pup fetelor si o zi sueperba sa aveti
In legatura cu co pt tata, e la fel ca si cel pt tine, dupa nastere el trebuie sa mearga sa ridice certificatul de nastere, daca nu sunteti casatoriti o sa-i trebuiasca imputernicire. Certificatul se ridica din sectorul in care ai nascut( asta daca esti din Buc). Dupa care intrati pe siteul primariei de care apartineti si va descarcati lista cu documentele necesare pentru co de crestere copil. Sau faceti o vizita la ghiseu si intrebati direct cu cat timp inainte trebuie pregatit dosarul etc.Indemnizatie nu se vireaza din prima luna, de regula se primesc banii cam la 2 luni dupa ce s-a depus dosarul si tot... Referitor la galusca ta...e posibil la tine sa fie contractii, se strange burta intr-un loc ...cand o sa se mute o sa vezi ca e altceva, seamana f bine cu contractia dar nu e chiar la fel. Oricum contractiile nu-s de panica atata timp cat nu sunt dureroase, nu dureaza mult si nu au o ritmicitate anume, o sa vezi ca pe masura ce inainteaza sarcina o sa iti dai seama bine ce si cum e cu ele. |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Woooow ce de activitate~ Oana...Felicitaaaaari Ai o grasunica delicioasa si bucalata..sa cresca maaare, frumoasa si desteapta! Recuperare rapida! Lichidul si-a schimbat culoarea pt ca probabil a depasit putinel termenul si bine a facut ca a vrut sa iasa...Arata ff bine, nu-ti face probleme! Catalyyyyynooooooo...Ce surprizaaaa!!!unde ai disparut???? Te-am dat lipsa la inventar.Sper ca Bunul Dzeu sa va lumineze gandurile si sa fiti o familie unita . Fugi maine si fa Bhcg...Da-i cu Aspenter...sau chiar anticogulant injectabil...daca mai esti in Romania, intreaba repede un hematolog...Doamne ajuta..Hai cu stiri bune..in zi de Sarbatoare!! raluka ..ma bucur ca te-ai lamurit cu supozitoarele...Ti-am spus ca sunt chiar recomandate in asemenea cazuri...Nu mai sta sa faci dop...ca nu e chiar bine sa te tot scremi...Ma bucur sa aud ca masuratorile sunt bune! deearox..si la mine se gemuieste cu preponderenta pe partea stanga, dupa cum are chef..azi de exemlu...l-am cam pierdut ...nu stiu pe unde s-a ascuns..ca nu-mi gasesc burta! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Am venit de la eco,avem 33 saptamani aproape 2.400,cordonul in jurul gatului insa nu e strans si...data probabila a operatiei este 20 febru,asta daca nu intervine ceva intre timp
aa...si 15 kg luate..
Cum pot schimba stickerul sa-l pun cu o saptaman inainte? Pupici!!
|
|
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Cred ca iarasi am pierdut sarcina .e a2a oara ca mi se intampla sa am test slab pozitiv si sa vina menstruatia.offff. |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| catalyna wrote:Cred ca iarasi am pierdut sarcina .e a2a oara ca mi se intampla sa am test slab pozitiv si sa vina menstruatia.offff. Stai mai Cata..nu dezarma...tu tre sa faci serios tratament cu anticoagulante injectabil...imediat cum detectezi..si ar fi bine sa faci Bhcg pt ca tesul poate sa insele. Cum ziceam si la Aspirante....daca mai esti in tara, cauta sa mergi la un hematolog bun! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| raluk multumesc, am citt legislatia si se pare ca tatal va punea lua co dupa ce nasc.
nannya mea e pe dreapta acolos e fac eghem galusca
cata draga mea, mergi la beta, asa am facut si eu, plus ca mi s-a spus initial ca e sarcina orpita in evolutie, aveam niste sangerari de mai mare frumusetea, sange murdar si negru, am facut primul beta care era 40, apoi la al doilea 133 si apoi 300 si ceva... testul de sarcina l-am facut vinerea cand mie trebuia sa mi vina cm lunea si mi-a iesit pe surecheck a doua linie destul de vizibila, apoi pe un ferlidona mi-a iesit mai vizibila. Mergi la beta si ai incredere ca poate fi bine Am avut un avort spontan la 6 saptmani de la o sarcina extrauterina si a doua sarcina a fost oprita in evolutie, cea de-a treia uite ajung cu ea la 20 de saptamani curand hai, curaj!
Pupici fetelor |
|
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| fetelor am postat si la aspirante,testul minut are linia de uscare?adica eu imediat cum l-am facut se vedea a2a liniuta subtire rozalie,iar dupa o ora rezultatul este cel din poza.adica nu stiu ce sa cred.acum ma doare burta si imi curge si sange,chiar daca nu foarte abundent.eu am mai patit o data asa ca am facut test de sarcina slab pozitiv si dupa aia a venit menstruatia.acum fie ce o fi....noapte buna burtici |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Deea mergi la primarie si intreaba cand poti face dosarul.din ce mi s-a spjs mie ai la dispozitie 6 luni de la nasterea copilului sa depui dosarul.acte necesare:copi:010: dupa buletin,certificat de nastere copil,sot,certificat de casatorie,stagiu de cotizare pe ultimele 12 luni si o declaratie pe care ti-o dau cei de la primarie sa o completezi. Anelise ma bucur ca sunteti bine Pupacim toate burticutele |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Buna dimi! La multi ani sarbatoritilor casutei!
Cata cum esti? |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Oana felicitari pentru gargarita grasunica! Sa fie sanatoasa, cuminte , papacioasa si necolicioasa! Mie mi se pare ca arata ff bine grasuna ta,nu cred s-o fi afectat lichidul. Si oricum iti ziceau medicii daca era ceva in neregula.Asa ca bucura-te de minunea ta,relaxare si hidratare cu ceaiuri cu anason si chimen ca o ajuta si pe bebitza sa treaca mai usor peste colici!Oana acum da directia catre aspirante berzei sa lase bebeii la caldurica in burticile noastre, ca si asa se anunta ger napraznic. Anelise mai ai si tu putin pana la nastere. Parca ieri ne spuneai timid ca esti insarcinata cu bebe 2. Sunt convinsa ca o sa stea acolo la caldurica pana la termen. Pune-l pe bebe sa asculte prognoza meteo si o sa vezi ca nu mai scoate nasul pana la termen! Fetelor imi place tare mult atmosfera de la voi din casuta, asa ca am de gand sa ma mut si eu cu voi in cel mai scurt timp posibil. Am inceput sa imi fac bagajele, putin cate putin, ca doar sunt cateva luni bune de stat la voi. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/7/2014 Mesaje: 114
| Buna dimi fetelor!
La multi ani Ioana/Oana si celor care au sotii cu acest nume de Sfânt, sa fi?i sanato?i si împlini?i!
Oana felicitari pentru feti?a, e o scumpete, sa-?i traiasca si sa va bucura?i alaturi de ea, sa creasca mare sa pape titi si fara colici daca se poate! Tu sa te recuperezi repede pentru minunea ta mica!
Pupici la toate mamicile si burticile
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, burtici!
Eu am dormit ceva mai bine azi-noapte, dar cu niste dureri destul de mari de spate. Plus ca simt bebele foarte, foarte jos, iar de dimineata ma lovea cu piciorusele fix in cosul pieptului. E prima oara cand am simtit asa... Am iarasi crampe usoare de burtica - exact ca inainte de CM - dar am luat deja un No-Spa si sper sa-si faca efectul.
Burtici, pregatiti bagajul din timp sa nu patiti ca mine! E doar un sfat, evident, dar tare rau a fost luni cand am realizat ca e posibil sa ma interneze si mi-am incropit un bagajel, asa, pe fuga. Si eram asa stresata ca nu am aia, nu am ailalta... Abia ieri am cumparat ce mai aveam de luat si acum vreau sa ma apuc sa le asez ca lumea, sa las geanta la usa in caz de ceva. Mai rau e ca azi fiind sarbatoare nu pot spala lucrusoarele lui bebe si astept pana maine dimi...
Oana, inca o data felicitari din inima! Nu cred ca am vazut bebe atat de vesel vreodata!!! Mie mi se pare ca zambeste deja in fiecare pozica! Frumoasa foc gagalicea mica!
Ingerash, felicitari si aici!!! Abia astept sa ne prezinti printesa!
Mary, da, mai e putin si la mine... Medicul ar vrea sa reusim sa-l pacalim sa stea pana la 37 de saptamani macar, dar vedem zilele astea. Daca pana vineri apar iar dureri, ma interneaza pe termen mai lung. Si cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun ca eu una te astept cu mare drag in clubul burticilor!!!
Dana, pup!
Catalyna, tin pumnii sa fie totul bine! Din ce stiu, doar Barza mai da acea liniutza de uscare.
Russian, pentru ticker, schimba data probabila a nasterii. Ar trebui sa functioneze. Cat despre injectii, mie mi-a facut No-Spa, iar in perfuzie sincer nu am retinut... Eu am luat 12 kg pana acum, ca tot spuneai.
Raluk, da, in privinta kg, sunt destul de relaxata. Si eu zic ca bebe e bine dezvoltat pentru varsta lui! Si ma bucur tare mult ca si voi sunteti bine si cresteti frumos!!!
Deea, daca nu ai dureri atunci cand se mai intareste burtica, totul e ok. Nu ai de ce sa-ti faci griji!
Lala, sunteti superbe in ultima pozica!!!
Mon, pup cu drag! Voi cum sunteti?
Ynnea, !
De Elenusha stie cineva ceva...? Eu tare cred ca si ea a nascut!
Va pup, burticutze! Ne auzim un pic mai incolo! |
|
|