Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| russiantonik wrote: Dr a zis ca sigur e cezariana si daca tot e asa..pot sa o rog sa ma programeze cand fac cam 37 saptamani? Sunt nerabdatoare si pe langa asta am si disconfort Din ce stiu eu..de la prietenele mele...chiar si cu cezariana,dupa 38 de sapt, iar cezariana neprogramata, mie cel putin mi se pare mai in regula, asta bineinteles daca toate sunt in parametrii normali! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| russiantonik wrote:Dr a zis ca sigur e cezariana si daca tot e asa..pot sa o rog sa ma programeze cand fac cam 37 saptamani? Sunt nerabdatoare si pe langa asta am si disconfort ... Nu te sfatuiesc daca nu este o urgenta care sa ceara asta! Copilul "stie" cat trebuie sa stea inauntru ca sa fie complet pregatit pentru viata de "afara"....incercand sa grabesti lucrurile, ii faci mai mult rau decat bine! Eu am o nepotica "scoasa" cu cezariana la 37 de sapt...este foarte bolnavicioasa...mereu in spitale, intoleranta la lactoza, pneumonii... Sora ei, nascuta la termen, este "beton", nici nu se compara! Te indemn prieteneste sa iti infrangi nerabdarea si sa astepti timpul potrivit...asta va fi, in primul rand, in interesul copilasului si, apoi, in dreptul vostru, ca parinti! Te incanta ideea sa umbli mereu pe la doctori cu pruncul? Nu vrei un copilas zdravan, rumen, sanatos-tun? Eu cred ca asta este visul oricarei mamici! Te inteleg, trece foarte greu timpul cand esti gravida cu primul copil, mai ales daca este mult-dorit si asteptat de un familion intreg, dar, crede-ma, merita asteptarea! |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Multumesc fetelor pentru complimente |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna dimineata! S-a terminat vacanta asa ca de azi inapoi la munca, inca vreo doua luni si jumatate. Russiantonika, si mie dr. mi-a zis la prima sarcina ca va fi cezariana dar a asteptat pana in momentul in care s-a declansat nasterea naturala, mi s-au rupt membranele si abia apoi a intervenit. Nu stiu cum va fi de data asta, inca n-am vorbit despre nastere cu el ca mai e timp suficient, deocamdata abia am implinit 19 saptamani. O zi frumoasa tuturor mamicilor si viitoarelor mamici. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata,
Hop si eu inapoi in civilizatie:). La multi ani mon cu mare intarziere Bun venit noilor gravidute. Noi maine avem morfo trim 2 sper sa fie ok si asta abia astept sa mi vad galusca.In februarie intru in prenatal, as face ceva sa treaca timpul asa intr o secunda:)))) De ceva zile ma lupt cu o pacatoasa de constipatie,e aiurea rau, ma dor intestinele efectiv...nu am mai patit pana acum asa,sper sa treaca rpd. V am pupat sa aveti o zi cu soare. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, burtici, si "La multi ani!"!
Pe mine de vreo cateva zile ma doare cand spatele, cand burta. Si adineaori iar am avut dureri de burta... Intr-o ora il sun pe medic ca ramasese ca ne vedem. Sa vad acum si cand... Sper eu ca azi ca sunt cam stresata... De dimineata am tras si un bocet... nu stiu ce am...
Ynnea, m-am tot tinut sa-ti spun - esti SUPERBA!!!
Sorry ca nu mentionez si toate celelalte burtici, dar asa cum spuneam, nu prea sunt in apele mele...
Sper ca sunteti bine, bine si voi si bebelusii pufosi!
Am si eu o pozica cu burtica din seara de Revelion - 34 de saptamani...
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Neata burtici!!! Cred ca starile astea de agitatie, nervozitate, plans aiurea din nimic sunt din cauza hormonilor sarcinii..si eu am stari proaste asa, uneori nu ma inteleg nici eu, in loc sa fiu fericita ca sunt graviduta, mai mult par suparata Joi sau vineri urmeaza sa fac primul eco, doamne ajuta sa fie totul bine Cat despre simptome, sunt cateva care imi dau de inteles ca samburelul creste: sani tensionati, usoare dureri de burtica, dar din ce in ce mai putin, s-au rarit bine; de cateva zile cand si cand imi vine cate o stare de greata, mai ales la vreo ora dupa ce termin de mancat. De dimineata am avut prima zi de greata fara macar sa ajung la baie sa interactionez cu apa si pasta de dinti Am auzit de la alte burtici ca asa se intampla uneori in sarcina, eu la prima nu am avut probleme de genul, greata masiva am avut 2luni, dar fara varsaturi. Am trait cu fructe, iaurt si muraturi In ceea ce priveste nasterea, merg pe nastere vaginala,prima data am nascut cu epidurala, putin cam devreme, bebe nu prea era pregatit, l-a cam grabit dr..si acum regret ca am cedat, dar fiind prima nastere nu prea aveam habar, plus ca abia asteptam sa tin puiul in brate si sa scap de burtoi :)) De data asta vreau sa las sa vina totul de la sine, fara interventii , decat daca doamne fereste sunt probleme. Va doresc sarcina usoara tuturor, cu sanatate! Sa auzim numai de bine! |
|
| Anelise...dar imi place burtica ta "vargata" nu mai zic ...ca se vede ca arati ff bine, pacat ca nu te simti chiar in apele tale...sper sa-ti revii rapid! Ca sa-ti treaca... Elenya...ptiu..greata e "prietena" mea...pana m-am obisnuit cu ea...mi-era naspa sa vomit, dar n-am avut incotro. M-am abtinut cat am putut..dar aproape ca imi doream sa vomit ca sa mai eliberez din "balaur"...Te sustin... Raluk M...banuiesc ca ai incercat deja supozitoare cu glicerina sau Carpicon, cafea cu lapte, prune sau compot de prune, cat mai multe fibre vegetale..ceva care te taie la burta Am avut si eu cateva zile, dupa ce m-a lasat vomitatul si am putut sa mananc cat de cat.. e pacatoasa raaau..mie mi-a declansat un pic hemoroizii si incerc sa-i mentin sub control! Sunt un pic paranoia..daca nu fac o zi, gata tre sa intervin... cu ceva...de frica sa nu fac "dop"! si muuuulta miscare..daca poti o plimbare in pas mai alert, ca sa pui in miscare toate organele din corp! Criss...bine ai revenit la "scarbici" cu forte noi! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Haloo burtici...eu sunt la spital,m-am internat,am contractii la 5 min..pana maine cred ca vine bulina mea.....Colul a inceput sa se scurteze si sa se deschida.Dim era inchis.Am sa incerc sa ca tin la curent.V-am pupat. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Nanny am incercat cu ovaz+tarate inmuiate un apa,prune uscate rehidratate,cafea cu lapte beau in fiecare dimineata(asta isi facea imediat efectul..acu ciuciu) supozitor cu glicerina sau carpicon mi e teama sa ncerc. Atata timp cat nu e narutal 100% prefer sa nu folosesc. Eu evit orice medicament pana in situatia in care nu se mai poate fara..o sa intreb medicul maine despre supozitorul cu glicerina sa vad ce zice. O sa trec iar pe o cura de sucuri cu sfecla si fructe si poate imi revin. De sarbatori am cam scaldat o cu sucurile astea si vad ca imediat m am resimtit. |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Buna burtici mari si mici Anelise multumesc,si burtica ta e foarte frumoasa .......sper sa-ti treaca starea asta naspa si mai ai putin si iti vedem puiutul va pupam si pupam si toate burticile Oana in sfarsit sa gandit si buburuza ta ca este timpul sa iasa afara......sa ai nastere usoara si sa te recuperezi repede |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, nastere cat mai usoara!!! Tinem pumnii!
Ynnea si Nanny, multumesc mult! Pup cu drag!
Eu nu stiu ce sa fac... De azi dimineata stau ca pe ace si m-am saturat... A ramas ca ma vad cu medicul maine, dar mie in continuare mi se intareste burta si uneori ma si doare, plus spatele... Nu stiu daca sa stau in pat si sa astept programarea de maine sau sa merg pana la spital... |
|
| RalukM wrote:Nanny am incercat cu ovaz+tarate inmuiate un apa,prune uscate rehidratate,cafea cu lapte beau in fiecare dimineata(asta isi facea imediat efectul..acu ciuciu) supozitor cu glicerina sau carpicon mi e teama sa ncerc. Atata timp cat nu e narutal 100% prefer sa nu folosesc. Si eu evit orice fel de medicament...eu n-am luat nici macar Arefam, iar No spa..numai daca m-a durut ff tare burta...Dar supozitoarele cu glicerina nu sunt contraindicate in sarcina..e doar glicerina..pe care o gasesti in orice crema de maini. Se folosesc si la copii pt constipatie sau sapun cu glicerina tot pt copii. Daca erau toxice crezi ca le mai recomandau?? Sunt bune atat timp cat nu faci abuz..adica sa folosesti zilnic pe o perioada lunga. Medicul ti le va recomanda sigur...Cum sa stai cu dop atatea zile? Pai e mai bine sa zaca toxinele in corpul tau, sa le recircule decat sa le dai afara?? Iar Carpiconul am folosit pt a "repara" zona!! Sunt naturale facute din Propolis si ceara!! Doar daca nu esti alergica la produse apicole...Incearca in fiecare dimineata seminte de in, puse la hidratat de seara. Cat despre tarate si ovaz, in cazul meau mai tare constipa Anelise..nu trece cu No spa si stat in pat la caldurica??/ |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Voicu Oana, nastere usoara! Asteptam poze cu bebe. Nanny, merci. Incep sa numar saptamanile. Mai lucrez pana prin 15 martie, apoi am cateva zile de concediu si din 24 martie intru in prenatal. Raluka, sa vii cu vesti bune de la eco. Eu abia in 2 februarie voi merge la morfo de trim. II. Abia astept! Mai sunt 4 saptamani pana atunci. Am sa-l duc si pe Alex atunci sa-si vada surioara. Bebelina mea e din ce in ce mai activa. cum o simt in fiecare zi si tot mai mult. Azi la serviciu am simtit ca s-a miscat destul de mult. Probabil nu-i place pozitia. In cele 12 zile de vacanta am stat mai mult in varful patului si am crosetat, m-am uitat la filme si la un serial turcesc pe net. M-a prins atat de tare serialul respectiv ca stateam nemiscata in pat si cate 4 ore si ma uitam la serial. Apropo, sper sa ramana bebelina si la urmatoarea ecografie si sa nu cumva sa-i creasca ceva intre timp ca eu i-am crosetat paturica roz cu alb, botosei roz, botosei si caciulita galbena cu floricele albe, deci daca cumva se schimba sexul tre' s-o iau de la capat cu crosetatul. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Fetele, revin si eu cu primul rezultat beta hcg de azi, 13875 Pentru 6 sapt cum vi se pare? Rog gravidute care au facut beta la varsta asta de sarcina, sa iasa la interval cu rezultatele Stiu ca depinde de laborator, eu am facut la Medlife.Va pupp!!! |
|
|