Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ynnea
Scris: Thursday, January 1, 2015 10:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
La multi ani dragelorDistanceKiss sa aveti sarcina usoara si bebeii sanatosi
Va pun o poza cu mine si burtica de la revelion Blushing

ynnea attached the following image(s):
befunky_img_20150101_001551.jpg.jpg

crys
Scris: Friday, January 2, 2015 1:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
La multi ani burtici frumoase!coeur Sa aveti un an minunat, plin de impliniri si satisfactii!

iloveyou iloveyou iloveyou pe toate
voicu oana
Scris: Friday, January 2, 2015 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2014
La Multi AniLumanari pe noul an ........Sa dea domnu ca anul care abea a sosit sa ne dea bebei sanatosi si multa rabdare noua.....Va pupicesc mamici cu burtici......cum va mai simtiti ,se pare ca fatei mele ii place in burtica....mai am cateva zile si fac 40 de sapt si ea nu da semne ca ar vrea afara....iar eu numai am rabdare..Lumanari
Gazela
Scris: Friday, January 2, 2015 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
Buna dragi burtici si mamici DistanceKiss

Hopa si eu dupa ceva timp, din pacate nu am mai avut internet si de aceea nu am reusit sa va mai scriu, dar de acum promit sa fiu mai activa Gossip
Noi suntem bine, sper si bebe, inca n-am fost la eco, dar urmeaza, sa vedem cat am mai crescut, starile de greata nu m-au parasit, doar in preajma Craciunului a fost ceva mai bine si ziceam ca scap...dar au revenit in forta de revelion...si pe desupra si cu arsuri la stomac...durerile de sani sunt la fel de mari...burtica parca parca incepe sa se vada...seara sunt super balonata si atunci am burtica mare...dar ziua mai mica...dezbracata se vede mai bine...Hilar

Ma bucur ca sunteti bine, La multi ani, si un an nou minunat alaturi de bebei va doresc si hai la galerie pentru fetele care urmeaza sa nasca! Le tinem pumnii!

Va pup pe toate fara exceptie...Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
oanamaria
Scris: Saturday, January 3, 2015 12:58 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
La Multi Ani burtici !Sarcina usoara !
Mon1
Scris: Saturday, January 3, 2015 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
La multi ani! chitara
Bine ai revenit, Gazeluta! computerlove
Ynnea ai fost tare mumoasa!
computerlove
Nanny ce frumos ai gandit anuntul sarcinii! newclap
Oana, multumim! :*
VoicuOana cum esti?
Pupici burtici!computerlove
ynnea
Scris: Sunday, January 4, 2015 4:18 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Multumesc Mon DistanceKiss iloveyou
deearox
Scris: Sunday, January 4, 2015 12:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Ynea superba burtica computerlove dance creste, creste

crys puiutul tau e tare dragalas coeur

oana ce fetita cumintica ai tu dance sta la caldurica, stia ea ca vine gerul Haha

gazela bine ai revenit computerlove cum te mai simti? cand mergi la eco? poate afli ce culoare este burtica newclap

oanamaria la multi ani!

nanny foarte tare ideea Hilar foarte frumos coeur

elenya clar si eu vreau inca un bebel, sarcina este una dintre cele mai frumoase perioada ale vietii...sincer nu cred ca este sentiment mai placut...de fapt cred ca este- acela cand iti vei tine puiul in brateSimplyLove tot ce tine de un copil este o binecuvantare, pur si simplu frumos coeur

Fetelor, noi suntem bine, miscam, ne jucam, loveste cateodata de zic ca iese din burtica Crazy balerina o fac ras burtica creste vazand cu ochii si la fel si kilogramele mele sic am ajuns la 59, sper sa si pastrez din ele din ce nasc...parca imi place asa un pic de carnita pe oase Lol
Clar este superb... ne bucuram amandoi-eu si sotul- cat de mult putem de perioada asta, sotul meu insa isi pierde rabdarea rapid si deja intraba cat mai e pana nasc ca el vrea sa o tina in brate pe briosica noastra sic incep usor usor sa imi fac lista si sa ma apuc de cumparat cate un pic, ca maine-poimaine vine luna Mai si intru in panica Hilar
trebuie sa l sun pe doctor maine sa vad daca ma cheama sa ma vada, apoi sa fac iar recoltare de secretie ca sa vad daca am scapat de acel eneterococ... si la 21-22 de spat avem morfo de T2
nu-mi vine sa cred ca am 19 saptamani...sapt viitoare ajungem la mijlocul sarcinii Lumanari Hands
parca mai ieri aveam 4-5 saptamani si ma intrebam inca daca asta chiar se intampla sau visez Blushing
Clar este cel mai frumos an!

La multi ani inca o data tuturor si va pupam computerlove computerlove computerlove

chriss
Scris: Sunday, January 4, 2015 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2014
Fetelor va intreb si pe voi...sunt tare panicata.
De 2 zile nu mai simt sanii tensionati. Nu i-am avut fff tensionayi. Sunt in 5 sapt si 5 zile de sarcina. Nu am crampe sau sangerari.
Este normal? Sper sa nu am iar un avort spontan. La voi cum a fost?
deearox
Scris: Sunday, January 4, 2015 1:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
chriss wrote:
Fetelor va intreb si pe voi...sunt tare panicata.
De 2 zile nu mai simt sanii tensionati. Nu i-am avut fff tensionayi. Sunt in 5 sapt si 5 zile de sarcina. Nu am crampe sau sangerari.
Este normal? Sper sa nu am iar un avort spontan. La voi cum a fost?

buna

sunt zile si zile, poti avea zile cand nu mai poti de durere dar si zile in care nu simti nimic deosebit, nu te panica computerlove iti spun si tie ce mi-a zis mie doctorul prima si prima data "atata timp cat nu ai dureri de burta continue sau sangerari sigur este totul in regula"
mi-aduc aminte ca si eu am pus exact acceasi intrebare aici ras o sa o perioada cand iti vei simtii sanii ca doua pietre de moara si-o sa te rog la Dumnezeu sa te mailase un pic durerea Crazy
stai linistita, este normal, la fel si panica ta computerlove
pupici DistanceKiss

ps:

hai sa va inveselesc cu bufnitele mele crosetate hainoroc

deearox attached the following image(s):
wp_20150104_012.jpgwp_20150104_010.jpg

chriss
Scris: Sunday, January 4, 2015 2:38 PM
Nivel

deearox wrote:

buna

sunt zile si zile, poti avea zile cand nu mai poti de durere dar si zile in care nu simti nimic deosebit, nu te panica computerlove iti spun si tie ce mi-a zis mie doctorul prima si prima data "atata timp cat nu ai dureri de burta continue sau sangerari sigur este totul in regula"
mi-aduc aminte ca si eu am pus exact acceasi intrebare aici ras o sa o perioada cand iti vei simtii sanii ca doua pietre de moara si-o sa te rog la Dumnezeu sa te mailase un pic durerea Crazy
stai linistita, este normal, la fel si panica ta computerlove
pupici DistanceKiss

ps:

hai sa va inveselesc cu bufnitele mele crosetate hainoroc

Multumesc pt incurajari si informatii. Eu ma gandeam ca poate nu am inca sangerari si crampe pt ca iau arefam, aspenter si nospa. Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate!!!!!
Inca nu am vazut embrionul la ecograf, abia sacul s-a vazut. In 2 zilr sper sa ajung la dr si sa-mi dea o veste buna! majoreta
chriss
Scris: Sunday, January 4, 2015 2:50 PM
Nivel

Ps: bufnitele tale sunt tare simpatice coeur
Nanny
Scris: Sunday, January 4, 2015 6:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012

Laaa muuulti ani!

Helllo fetelor, gagici cu burtici!
Hop si eu pe Noul An...care sper sa ne aduca bebei sanatosi si la minte si la trup!
Ynea...esti sexy mamy...SimplyLove Love
Chriss..nu te panica...ca nu ajuta la nimic..Cu Dzeu inainte, sa fie bine!!
Deearox...haioase bufnitoaiele tale!pupici pupici
Oana te pupam...multumim pt urari!
Mona..te pupacesc de-ti merg fulgii!dance dance Cam scumpa la vorba!
OanaVoicu..ce faci pe unde esti?? Petreci Craciunul pe vechi sau ce??? Eu asa cred ca face gogoasa ta! majoreta majoreta majoreta
Gazela..bine ai revenit!
Hai fetele cu stiri noi...si frumoase, asa ca dupa Sarbatori!pupici
Gazela
Scris: Sunday, January 4, 2015 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
Buna fetelor Cheek Kiss

Ynea e?ti o burticuta tare frumoasa computerlove

Mony de la tine când vedem o pisica cu burtica? iloveyou

Deearox noi suntem bine Cheek Kiss , tot cu starile de greata, dureri de sâni, de spate, cu din astea ne distram yes yes yes
La eco inca nu stiu când ajung, trebuie sa îmi fac o programare, dar va ?in la curent cu nouta?ile când le voi avea...(am fost plecata o perioada din localitate, de aceea n-am mai fost la dr.)

Nanny te pup Cheek Kiss

Pupici la toate burticile Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

russiantonik
Scris: Sunday, January 4, 2015 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
hey hey..am intrat mai mult sa vad daca nu cumva avem noi burticute sau...mamici noi dar se pare ca inca nu,dar mai asteptam un pic.. Noi ne-am pus pe cumparat una alta,pampers,servetele,creme,biberoane...Lol Maine merg sa -mi iau si patutul,sper sa nu fie prea devreme dar am eu asa o presimtire ca prea simt ca apasa in jos si as vrea sa fie totul ,,ready,, . La clinica merg sapt asta sa vad ce -mi spune...vreau sa nasc cat mai rapid. Dr a zis ca sigur e cezariana si daca tot e asa..pot sa o rog sa ma programeze cand fac cam 37 saptamani?Blushing Blushing Sunt nerabdatoare si pe langa asta am si disconfortCray ...

Va imbratisezcampfire campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.