Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elenya
Scris: Monday, December 29, 2014 9:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/8/2014
Pana la 42 saptamani mai are timp sa stea hearts cand va fi pregatita, va scoate nasucul la lumina newclap
Inca putin si vine buburuza computerlove
voicu oana
Scris: Tuesday, December 30, 2014 12:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/2/2014
elenya wrote:
Pana la 42 saptamani mai are timp sa stea hearts cand va fi pregatita, va scoate nasucul la lumina newclap
Inca putin si vine buburuza computerlove

La 42....Cray mi-e rau.....la 40 gata trebuie sa facem cunostintaLove ,numai am rabdare,nici numai are loc si orice miscare face ma indoaie....am insomnii mari....asa e pe final...si apropo referitor la sani si eu in primul trimestru aveam aceasi problema ,dar am descoperita ca daca i las liberi prin curte cu spui tu ,incepe sa se relaxeze muschiul
si am renuntat la sutiene si mi-am luat bustiere....
Nanny
Scris: Tuesday, December 30, 2014 11:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Buna ziua gagici cu burtici!
Hop si eu de prin nameti... la noi nici fir de zapada! Noroc ca am fugit la timp de la tara, ca altfel eram sinistrati pe acolo!
Promit sa fac revista presei putin mai tarziu...am vazut o poza frumusica cu Stefanut...Ema...ce durdu si ce mare s-a facut...o burtica de la Deea parca...Bine ai venit Chriss...Mona cu intarziere iti spun si aici LAAA MUUULTI ANI! Oana Voicu hai ca prevad ca-i "strici" Revelionul doctorului Buddy1 hainoroc
Sa va povestesc rapid cum le-am spus despre Fasolica...le-am facut cateo scrisorica pe care am indrodus-o in cadourile de Craciun...3 la nr..una pt parintii mei, una pt socrii si toata familia lor, una pt frati-miu, cumanata+ 2 buc nepoti. Fiecare a avut in mare parte acelasi mesaj, doar specificatiile si "indicatiile" pretioase au fost diferite!ras Crazy Am uitat sa spun ca pe spatele scrisoricii am xeroxat o desen facut de mine impreuna cu cei 2 nepoti ( un bradut si alte mici desene) iar pe verso am xeroxat intr-un colt o echografie si pe toata foaia, "mesajul" scris de mana...S-a lasat cu urale, sampanie, pupaturi, lacrimi de fericire..tot tacamul...
Roxanoaso..unde esti? ti-am luat loculras pupici Crazy ...azi am 16 sapt si o burtica lipsa..uneori ma intreb daca mai e pe acolo!! Dimineata sunt plata...e un damb..miiiic acolo...dar...cam atat!! Nu ma luati in seama...sunt un pic paranoia.Doamne ajuta sa fie totul bine, caci vestea am spus-o...tre sa ma tin de promisiuni! Aporpo...fierea este inca in gat si inainte sa mananc si dupa...deci sper sa cred ca e pe acolo si ca doar se joaca "de-a v-ati ascunselea" cu mine!ras
Anelise
Scris: Tuesday, December 30, 2014 12:08 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
ynnea wrote:

Anelise ma mai doare un pic....mai mult cand dorm ca dorm pe eailoveyou DistanceKiss o sa-mi treaca...
Tu cum mai esti?

Ynnea, noi suntem bine! Cheek Kiss Nu-mi vine sa cred ca astazi avem 34 de saptamani si ca timpul zboara atat de repede! coeur A ramas sa-l sun pe medic pe 5 ian. pentru a fixa urmatoarea noastra intalnire si cam atat. Pup cu mare drag, iubita! SimplyLove

Nanny, ce frumooooosss!!! innori Felicitari si sarcina cat mai usoara in continuare! pupici Acusica ajungeti la jumatate - 20 de saptamani. dance

Voicu Oana, hai, mai e putintel de tot! pupici

Chriss si Elenya, imediat cum va faceti ticker de sarcina, va vom adauga pe listutza burticilor. gravida

Russian, ma bucur ca sunteti bine! pupici Nici eu nu mai dorm de foarte mult timp ca la carte, dar incet-incet ne apropiem de marea intalnire cu bebe! coeur Abia astept sa pot dormi din nou pe burta! sic

Pup toate burticile DistanceKiss si daca nu mai reusesc sa intru, va urez de pe acum un an frumos cu vise implinite, multa sanatate si bebei pufosi!!! coeur
elenusha
Scris: Tuesday, December 30, 2014 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/15/2014
Voicu Oana ce bine de tine ..as a e si fetita mea sta la caldutik..ceva durere de burta si de spate am si eu de ieri ..DA nimik altceva.au monitorizat Bebitza si e bine ...doar ca numai am rabdare ..am vb cu doctorul despre nastere indusa si MIA zis ca dupa 40. De saptamani vom vorbi pana atunci sa nu ma auda de asa ceva . Bebe e mare Eco arata 3500 g si ink mail pune ..vedem .. Cris bafta cu sarcina !!
elenusha
Scris: Tuesday, December 30, 2014 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/15/2014
Anelise ..am fist ierii si Bebe e bine DA ink nu DA semne ..pacat ..super ar fi sa faca o surpriza si sa vina pe 1 de ziua sotului ..daca nu ..noua generatie cu noul an ..hi hi . tu cum esti ? Bine totul? iloveyou iloveyou
elenya
Scris: Tuesday, December 30, 2014 10:38 PM
Nivel

Gata tickerul, yupiiiiiiiiiiii!!!! yes yes
Anelise, vreau acolo pe listuta Cheek Kiss Cheek Kiss
Vad ca afiseaza varsta sarcina dupa um, dar bebenacul are 3 saptamani acum, dupa data conceptiei, pe care o stiu cu exactitate coeur coeur
Va pupppppppppp!!!!!!!!!
ynnea
Scris: Wednesday, December 31, 2014 1:45 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Anelise wrote:

Ynnea, noi suntem bine! Cheek Kiss Nu-mi vine sa cred ca astazi avem 34 de saptamani si ca timpul zboara atat de repede! coeur A ramas sa-l sun pe medic pe 5 ian. pentru a fixa urmatoarea noastra intalnire si cam atat. Pup cu mare drag, iubita! SimplyLove

Ma bucur ca sunteti bine.....34 de saptamani doamneee ce repede a trecut timpul.....hai ca mai ai putinel si gata scapi......nici mie nu-mi vine sa cred ca am facut 29 de saptamani...bebe misca de ma indoaie.....are o forta pana la 9 luni ma face gelatinahohot.....va pupam si noi si aveti grija de voiiloveyou
Va urez tuturor burticilor un an plin de bucurii,impliniri si multa sanatate iloveyou
Anelise
Scris: Wednesday, December 31, 2014 7:10 AM
Nivel

Ynnea, si la noi aceeasi poveste - bebe misca foarte tare coeur - dar stii cum e, bine ca e bine! innori Pupici! Cheek Kiss

Elenya, se rezolva imediat! pupici

Ingerasha, ma gandesc la voi! DistanceKiss Sper ca sunteti bine, bine!!! coeur
Anelise
Scris: Wednesday, December 31, 2014 7:15 AM
Nivel

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Voicu Oana

2. Elenusha

3. Ingerash

4. Anelise

5. Russiantonik

6. Ynnea

7. RalukM

8. Mon1

9. Deearox

10. Criss2014

11. Nanny

12. Alina Diana

13. Catinca44
">http://

14. Gazela

15. Elenya

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Ultima actualizare: 31.12.2014

img
Mon1
Scris: Wednesday, December 31, 2014 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Un an nou sanatos, fericit si implinit! Sa nee ajute Domnul sa nastem prunci sanatosi si sa ne aduca numai bucurii! computerlove
elenya
Scris: Wednesday, December 31, 2014 12:56 PM
Nivel

Hihi, ce de graviduteee hearts hearts
Noi suntem cei mai miiiici SimplyLove hearts , va ajungem din urma acusica computerlove Vreau sa savurez fiecare clipa a sarcinii, sa simt orice schimbare, sunt aproape sigura ca e ultima data,nu cred ca voi mai retrai aceste clipe, doar sa castig la loto hohot si mai fac ,nu unu,mai multi bebei!!! Asa topita sunt dupa copii, sunt telul nostru in viata!coeur
Hai, chriss cu tickerul si tu! pupici
Va pup pe toate, va doresc un an nou fericit, Domnul sa ne dea multa sanatate sa aducem pe lume prunci sanatosi! E o vorba mare, sanatate ca-i mai buna decat toate! Restul e cancan! Va puppp si o seara magica la trecerea dintre ani! 2015 cu sanatate!computerlove
andreina
Scris: Wednesday, December 31, 2014 4:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
La multi ani, gravidutele noastre dragi! Sper ca anul ce vine sa mute in casuta voastra cat mai multe aspirici! computerlove
deearox
Scris: Thursday, January 1, 2015 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
La multi ani fetelor! Sanatate, împliniri si tot binele din lume computerlove computerlove computerlove
Criss2014
Scris: Thursday, January 1, 2015 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Buna seara! Un an nou fericit va doresc, cu bebei frumosi si sanatosi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.