Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| La multi ani frumosi si sanatosi Stefanut de Ema! Scuzati intarzierea! La multi ani frumosi si sanatosi Mon! Sarcina usoara in continuare! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| La multi ani, Mon! |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Va multumesc, fete frumoase! |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Mon la multi ani,sa fii fericita si sa ai o nastere usoara Anelise ma mai doare un pic....mai mult cand dorm ca dorm pe ea o sa-mi treaca... Tu cum mai esti? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| N'eata burtici,si cu intarziere va urez un Craciun Fericit,La Multi Ani pt Sf Stefan ,Si multa sanatate,implinire si un sincer La Multi Ani Mom....Eu astept sa dea zapada sotul meu si o tai la spital....sa vdm ce zice domnu dr.Ca in ziua de Craciun m-au internat cateva ore pt testul non stres la bebe si consult.Si bebita mea e f jos cica i se simtea capsorul la control.Asearaa fost super agitata,parca isi facea loc sa iasa.Am avut 1 zi jumatate secretia mai mucioasa,dar azi nu e.Contractii nu prea am sau daca am sunt neregulate.Aseara m-a durut sub burtica si mijlocul un pic si multe ture la baie dar in rest suntem ok.Acu ramane de vazut ce zice dr.Voi cum mai sunteti?Apropo imi daduse joi sa pun utrogestan 1 ovul seara,ca el a fost plecat din Buc pana aseara,si am pus doar joi noapte si gata.Ideea e ca tre sa nasc nu sa imi inchida colul...E nebun..Da eu nu am pus decat unul singur,si sm si urcat scari pana la etj 3 zilele astea la soacra-mea.Femeie nebuna si eu.Avem aproape 39 de sapt miercuri.V-am pupat si intru mai tarziu sa va spun ce am rezolvat. |
|
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna ddimineata si la multi ani cu intarziere Mon!
Va imbratisez pe toate si nu pot decat sa va urez multa sanatate alaturi de cei dragi. Ce faceti de rev? Aici la Bacau ninge de mama focului si in 40 min ies sa ma duc la pensat am de mers 3 minute pe jos,nu e mult dar sper sa fie ok... Nu am dormit noaptea absolut deloc...nu ma simt bine.. Nu mai pot dormi deloc,ba din cauza picioarelor umflate,ba curge nasu si stranut ba nustiu ce gand.... Abia astept sa nasc! Va pup si grija mare la zapalau in cazul in care iesiti pe afara! Pup burticile vechi si cele noi !!
Ps : ora actuala este 9:05 am si ma uit la postare si scrie 7:00. Am ceva dereglat ?:)) |
|
| Asa vad si eu :))) postare la ora 7.04, e in urma cu 2 ore ,probabil pe la setari ceva de la forum cred Nu e de la tine sigur,asa imi apare si mie |
|
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Fetele..cine doreste sa ma aibe in friendlist pe facebook,mi-ar face mare placere .
Uite aici ma gasiti: https://www.facebook.com/RussianTonik
|
|
| Nu am optiune de a ti da friend request,probabil de la setarile de confidentialitate. |
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Elenya cum te simti astazi? |
|
| Buna, Chriss! Ma simt foarte bine azi,vad ca nu mai am greata deocamdata,simt ceva presiune pe la burtica, stare de somnolenta ,am renuntat la cafea |
|
| Apropo, cred ca greata de pana acum s-a datorat emotiilor Sa vedem mai departe cum o sa stau la capitolul asta.Iar sanii atata timp cat stau in sutien ,e ok,cand le dau drumu-n curte e jale ce ma dor |
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| elenya wrote:Apropo, cred ca greata de pana acum s-a datorat emotiilor Sa vedem mai departe cum o sa stau la capitolul asta.Iar sanii atata timp cat stau in sutien ,e ok,cand le dau drumu-n curte e jale ce ma dor Cat am ras Tare comica mai esti :))))) pe mine nu ma dir asa tare....mai mult noaptea. Eu nu am deloc greata |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Russiantonik ti-am trimis pm |
|
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Hallo burtici ,am ajuns si eu intr-un final acasa....ca dim v-am spus ca ma duc la dr.Deci fata mea nu are chef sa iasa afara si bai.....am colul inchis si ea sta bine mersi la caldurica,,dr a zis ca ne auzim miercuri la un telefon...a cantarit-o si cica are 3100 gr, cu toate ca la 36 de sapt acelasi ecograf imi zicea ca are 3480 gr,dar a a zis fata care era de garda atunci ca este supraevaluat....acu ramane de vazut cat o sa avem la nastere....sanatoasa sa imi fie ,restu vine tot de la sine... |
|
|