Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maryella77
Scris: Sunday, December 28, 2014 7:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
La multi ani frumosi si sanatosi Stefanut de Ema! Scuzati intarzierea!
La multi ani frumosi si sanatosi Mon! Sarcina usoara in continuare!
elenya
Scris: Sunday, December 28, 2014 8:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/8/2014
La multi ani, Mon! Cheek Kiss
Mon1
Scris: Sunday, December 28, 2014 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Va multumesc, fete frumoase! computerlove yes
ynnea
Scris: Monday, December 29, 2014 12:17 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Mon la multi ani,sa fii fericita si sa ai o nastere usoarailoveyou birthday
Anelise ma mai doare un pic....mai mult cand dorm ca dorm pe eailoveyou DistanceKiss o sa-mi treaca...
Tu cum mai esti?
voicu oana
Scris: Monday, December 29, 2014 8:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/2/2014
N'eata burtici,si cu intarziere va urez un Craciun Fericit,La Multi Ani pt Sf Stefan ,Si multa sanatate,implinire si un sincer La Multi Ani Mom....Eu astept sa dea zapada sotul meu si o tai la spital....sa vdm ce zice domnu dr.Ca in ziua de Craciun m-au internat cateva ore pt testul non stres la bebe si consult.Si bebita mea e f jos cica i se simtea capsorul la control.Asearaa fost super agitata,parca isi facea loc sa iasa.Am avut 1 zi jumatate secretia mai mucioasa,dar azi nu e.Contractii nu prea am sau daca am sunt neregulate.Aseara m-a durut sub burtica si mijlocul un pic si multe ture la baie dar in rest suntem ok.Acu ramane de vazut ce zice dr.Voi cum mai sunteti?Apropo imi daduse joi sa pun utrogestan 1 ovul seara,ca el a fost plecat din Buc pana aseara,si am pus doar joi noapte si gata.Ideea e ca tre sa nasc nu sa imi inchida colul...E nebun..Da eu nu am pus decat unul singur,si sm si urcat scari pana la etj 3 zilele astea la soacra-mea.Femeie nebuna si eu.Avem aproape 39 de sapt miercuri.V-am pupat si intru mai tarziu sa va spun ce am rezolvat.computerlove DistanceKiss
russiantonik
Scris: Monday, December 29, 2014 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
Buna ddimineata si la multi ani cu intarziere Mon!Clap

Va imbratisez pe toate si nu pot decat sa va urez multa sanatate alaturi de cei dragi. Ce faceti de rev? Aici la Bacau ninge de mama focului si in 40 min ies sa ma duc la pensatLol am de mers 3 minute pe jos,nu e mult dar sper sa fie ok...
Nu am dormit noaptea absolut deloc...nu ma simt bine..Cray Nu mai pot dormi deloc,ba din cauza picioarelor umflate,ba curge nasu si stranut ba nustiu ce gand.... Abia astept sa nasc! Va pup si grija mare la zapalau in cazul in care iesiti pe afara! coeur coeur coeur Pup burticile vechi si cele noi !! computerlove

Ps : ora actuala este 9:05 am si ma uit la postare si scrie 7:00. Am ceva dereglat ?:))
elenya
Scris: Monday, December 29, 2014 9:24 AM
Nivel

Asa vad si eu :))) postare la ora 7.04, e in urma cu 2 ore ,probabil pe la setari ceva de la forum cred dance
Nu e de la tine sigur,asa imi apare si mie ras
russiantonik
Scris: Monday, December 29, 2014 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
elenya
Scris: Monday, December 29, 2014 11:42 AM
Nivel

Nu am optiune de a ti da friend request,probabil de la setarile de confidentialitate.
chriss
Scris: Monday, December 29, 2014 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2014
Elenya cum te simti astazi?
elenya
Scris: Monday, December 29, 2014 12:49 PM
Nivel

Buna, Chriss! Ma simt foarte bine azi,vad ca nu mai am greata deocamdata,simt ceva presiune pe la burtica, stare de somnolenta ,am renuntat la cafea ras
elenya
Scris: Monday, December 29, 2014 12:58 PM
Nivel

Apropo, cred ca greata de pana acum s-a datorat emotiiloryes Sa vedem mai departe cum o sa stau la capitolul asta.Iar sanii atata timp cat stau in sutien ,e ok,cand le dau drumu-n curte e jale ce ma dor hohot
chriss
Scris: Monday, December 29, 2014 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2014
elenya wrote:
Apropo, cred ca greata de pana acum s-a datorat emotiiloryes Sa vedem mai departe cum o sa stau la capitolul asta.Iar sanii atata timp cat stau in sutien ,e ok,cand le dau drumu-n curte e jale ce ma dor hohot

Cat am ras
hohot
Tare comica mai esti :))))) pe mine nu ma dir asa tare....mai mult noaptea. Eu nu am deloc greata bounce
ynnea
Scris: Monday, December 29, 2014 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Russiantonik ti-am trimis pm
voicu oana
Scris: Monday, December 29, 2014 4:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2014
Hilar Hallo burticiBravoo ,am ajuns si eu intr-un final acasa....ca dim v-am spus ca ma duc la dr.Deci fata mea nu are chef sa iasa afara si bai.....am colul inchis si ea sta bine mersi la caldurica,,dr a zis ca ne auzim miercuri la un telefon...a cantarit-o si cica are 3100 gr, cu toate ca la 36 de sapt acelasi ecograf imi zicea ca are 3480 gr,dar a a zis fata care era de garda atunci ca este supraevaluat....acu ramane de vazut cat o sa avem la nastere....sanatoasa sa imi fie ,restu vine tot de la sine...campfire majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.