Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
chriss
Scris: Friday, December 26, 2014 7:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/12/2014
elenya wrote:
Sa ne dai de veste, chriss!hearts sunt chiar curioasa daca se vede ceva maine.Pupici computerlove

Sigur ca va anunt! Sper din suflet sa vin cu vesti bune. Astazi am fost sa vad pt prima oara o bebica mica de 8 zile....vreauuuusi eu puiul meu!
ynnea
Scris: Saturday, December 27, 2014 3:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Felicitari fetelor pentru testele pozitive....si sa fie totul bineiloveyou
Aneliseiloveyou
Ieri am facut vaccinul de titanos si astazi ma doare un pic manuta......o sa-mi treaca iloveyou iloveyou
deearox
Scris: Sunday, December 28, 2014 7:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
bun venit noilor burtici computerlove
felicitari! sarcina usoara amandurora si la termen topai
asteptam vesti majoreta majoreta majoreta

russian haide ca scapi repede Clap

ema cat de scump este puiul tau love love love

anelise creste, creste si bebe misca din ce in ce mai mult, mai tare, este clar cea mai frumoasa perioada coeur

Uite cum s-a dus si Craciunl, se duce si anul, pot spune ca a fost clar cel mai bun Craciun ever, avand in vedere ca suntem vom fi 3 in curand coeur
excese n am facut, n-am putut manca sarmale sau altfel de carne, dar am bagat sorici in schimb Crazy
se pare ca am luat totusi un kg NuStiu poate de la cozonac sic

sper ca v-ati distrat si ati petrcut bine, pe mine m-a epuizat perioada asta, am ajuns ieri acasa si-am bagat 12 ore de somn yes
acum astept Revelionul bounce
pupici computerlove
chriss
Scris: Sunday, December 28, 2014 9:48 AM
Nivel

Neata fetelor! Sper ca voi v-ati bucurat mai mult de sarbatori decat mine. Dupa ce am fost la medic si nu a vazut nimic la ecograf...la 4 sapt si 4 zile..m-am cam panicat. Am facut beta hcg ieri si e de 471. Maine trebuie sa-l repet. Mi-a recomandat medicul sa stau la pat asa ca nu prea m-am bucurat de craciun.doar la socri am mers cu 1 zi in urma ca stau aproape...si stai sa vezi cum ma serveau cu alcool si inventam povesti cum ca iau antibiotice pt masea (nu vreau sa spun de sarcina pana nu e totul bine, mai ales ca am mai avut un avort spontan)...plus ca nu am mancat salata beof ca are maioneza si stiu ca nu e voie in timpul sarcinii si tare mult imi mai place :)))) a trebuit sa renunt la multe bunataturi de pe masa de craciun.
Sper sa fie totul bine cu sarcina.
emanicole
Scris: Sunday, December 28, 2014 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Multumim de aprecieri fetelorgrup
Mon la multi ani!!! Pupacim cu bale burtica iloveyou
deearox
Scris: Sunday, December 28, 2014 11:53 AM
Nivel

Chriss la 4s 4z este normal sa nu se vada nimic, abia dupa 5s s.ar putea sa se zareasca ceva. Beta este f bun computerlove Nu te ingrijora :*
Eu am fost la 6s si abia s.a vazut:p încearca sa mergi la o clinica mare-gen medlife pt ca au aparatura mai buna.
Bebe uneori cere sacrificii, dar merita orice, indiferent de situatie grup
elenusha
Scris: Sunday, December 28, 2014 1:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/15/2014
Buna Mamici si viitoare mamicute Cheek Kiss Cheek Kiss ce faceti ? .Felicitari pentru noile mamici Cheek Kiss Cheek Kiss ..
Va rog lamuritima si pe mine cu o mica (mare) problema.
Ieri dupa ce mam trezit de dimineatza , am pregatit mancarea la sot si el a plecat la servici . Ca de obicei ma duc sa dorm.. dar din pacate dorm doar jumatate de ora si ma trezesc de ganduri si iara si tot asa. ma rog intrun final era ora 12 ..mam apucat sa fac curatenie prin casa , spalat hainele. puse la intins(asta la etajul 3) am mers singura cu o energie in mine de nici nu credeam ca sunt eu , calcat , maturat ..ect..pana pe la 4 am pregatit si mancarea pt sot ca trebuia sa vina acasa. apoi am mers in oras .unde am vazut un mic concert cu traditiile din Grecia.dupa mam intalnit cu o prietena si din mare nefericire mia zis ca are un inceput de cancer NuStiu NuStiu Cray of of . dupa aceea mergem acasa pe jos cam 2 km..pe la 11 ne punem la somn . nu pot sa dorm si am simtit durere sub burtica ca si la dereglari la burta.asa ca am stat pe Wc mai mult de jumatate de ora fara succes ..ma intorc in pat , durerile sunt in orice pozite, bebe misca , si imi era greu sa realizez daca am contractii sau doar bebe e mai vioi . simteam incordare la burtica ..cam la 2 min.apoi 4 min , apoi iara 2 min, si 10 min cu timp neregulat..acuma asteptam sa vad ce este ..da nimik ..intro ora sa oprit.
Ati trecut Prin asa ceva ? Ce poate fi?

Ma gandeam ca poate de la efort .. topai
pupicei coeur coeur coeur coeur Lol
Ingerash computerlove computerlove .. cum te simti ?
iloveyou iloveyou
chriss
Scris: Sunday, December 28, 2014 2:17 PM
Nivel

Elenusha stai linistita la pat. Daca te mai doare suna doctorul si discuta cu el. Cel mai bine! Sper sa fiti bine si tu si bebe! pupici

Nu stiu ce medicamente ai voie sa iei dar mai bine vb cu medicul. Cate saptamani ai?
chriss
Scris: Sunday, December 28, 2014 2:39 PM
Nivel

deearox wrote:
Chriss la 4s 4z este normal sa nu se vada nimic, abia dupa 5s s.ar putea sa se zareasca ceva. Beta este f bun computerlove Nu te ingrijora :*
Eu am fost la 6s si abia s.a vazut:p încearca sa mergi la o clinica mare-gen medlife pt ca au aparatura mai buna.
Bebe uneori cere sacrificii, dar merita orice, indiferent de situatie grup

Astept maine sa vad cum sunt analizele si ce-mi spune doctorita. Faza e ca ea intra si in concediu marti...voi vedea...
Mon1
Scris: Sunday, December 28, 2014 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Multumesc,Ema! Pup scumpetea tacoeur

Fetelor va invit la o felie de tort pt. ca azi e ziua mea. dance

Bun venit burticilor noi! computerlove
chriss
Scris: Sunday, December 28, 2014 3:48 PM
Nivel

Mon1 wrote:
Multumesc,Ema! Pup scumpetea tacoeur

Fetelor va invit la o felie de tort pt. ca azi e ziua mea. dance

Bun venit burticilor noi! computerlove

La multi ani!!!! Lumanari
deearox
Scris: Sunday, December 28, 2014 4:22 PM
Nivel

La multi ani mon Bravoo computerlove chiar as vrea niste tort topai
sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti majoreta coeur
Criss2014
Scris: Sunday, December 28, 2014 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
La multi ani Mon1!

Criss2014 attached the following image(s):
002.jpg

elenusha
Scris: Sunday, December 28, 2014 4:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/15/2014
La multii anii !!!!!!!!!! si sa fi implinita !! Mon1 coeur coeur
Anelise
Scris: Sunday, December 28, 2014 7:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hello, burtici! grup

Ce pustiu e pe aici...

Mon, "La Multi, Multi Ani!!!" frumosi, sanatosi si impliniti, iubita!!! iloveyou

Elenusha, cred ca ar trebui sa ajungi pe la medic... Poate se apropie marea intalnire... coeur Nastere cat mai usoara! pupici

Ynnea, te mai doare mana? Cheek Kiss

Chriss, daca valoarea de maine se dubleaza, nu ai de ce sa-ti mai faci griji - inseamna ca bebe e bine si creste! pupici La 4 saptamani si cateva zile e cam devreme sa se vada ceva... Zic si eu...

Deea, baga odihna la greu! Cheek Kiss Eu una asta fac! DistanceKiss

Noi am vrea sa plecam de Revelion, dar cu vremea asta nici nu stiu ce vom face... Sper sa fie totul ok! Crazy

V-am pupat! Gossip
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.