Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| elenya wrote:Sa ne dai de veste, chriss! sunt chiar curioasa daca se vede ceva maine.Pupici Sigur ca va anunt! Sper din suflet sa vin cu vesti bune. Astazi am fost sa vad pt prima oara o bebica mica de 8 zile....vreauuuusi eu puiul meu! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Felicitari fetelor pentru testele pozitive....si sa fie totul bine Anelise Ieri am facut vaccinul de titanos si astazi ma doare un pic manuta......o sa-mi treaca |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| bun venit noilor burtici felicitari! sarcina usoara amandurora si la termen asteptam vesti
russian haide ca scapi repede
ema cat de scump este puiul tau
anelise creste, creste si bebe misca din ce in ce mai mult, mai tare, este clar cea mai frumoasa perioada
Uite cum s-a dus si Craciunl, se duce si anul, pot spune ca a fost clar cel mai bun Craciun ever, avand in vedere ca suntem vom fi 3 in curand excese n am facut, n-am putut manca sarmale sau altfel de carne, dar am bagat sorici in schimb se pare ca am luat totusi un kg poate de la cozonac
sper ca v-ati distrat si ati petrcut bine, pe mine m-a epuizat perioada asta, am ajuns ieri acasa si-am bagat 12 ore de somn acum astept Revelionul pupici |
|
| Neata fetelor! Sper ca voi v-ati bucurat mai mult de sarbatori decat mine. Dupa ce am fost la medic si nu a vazut nimic la ecograf...la 4 sapt si 4 zile..m-am cam panicat. Am facut beta hcg ieri si e de 471. Maine trebuie sa-l repet. Mi-a recomandat medicul sa stau la pat asa ca nu prea m-am bucurat de craciun.doar la socri am mers cu 1 zi in urma ca stau aproape...si stai sa vezi cum ma serveau cu alcool si inventam povesti cum ca iau antibiotice pt masea (nu vreau sa spun de sarcina pana nu e totul bine, mai ales ca am mai avut un avort spontan)...plus ca nu am mancat salata beof ca are maioneza si stiu ca nu e voie in timpul sarcinii si tare mult imi mai place :)))) a trebuit sa renunt la multe bunataturi de pe masa de craciun. Sper sa fie totul bine cu sarcina. |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Multumim de aprecieri fetelor Mon la multi ani!!! Pupacim cu bale burtica |
|
| Chriss la 4s 4z este normal sa nu se vada nimic, abia dupa 5s s.ar putea sa se zareasca ceva. Beta este f bun Nu te ingrijora :* Eu am fost la 6s si abia s.a vazut:p încearca sa mergi la o clinica mare-gen medlife pt ca au aparatura mai buna. Bebe uneori cere sacrificii, dar merita orice, indiferent de situatie |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| Buna Mamici si viitoare mamicute ce faceti ? .Felicitari pentru noile mamici .. Va rog lamuritima si pe mine cu o mica (mare) problema. Ieri dupa ce mam trezit de dimineatza , am pregatit mancarea la sot si el a plecat la servici . Ca de obicei ma duc sa dorm.. dar din pacate dorm doar jumatate de ora si ma trezesc de ganduri si iara si tot asa. ma rog intrun final era ora 12 ..mam apucat sa fac curatenie prin casa , spalat hainele. puse la intins(asta la etajul 3) am mers singura cu o energie in mine de nici nu credeam ca sunt eu , calcat , maturat ..ect..pana pe la 4 am pregatit si mancarea pt sot ca trebuia sa vina acasa. apoi am mers in oras .unde am vazut un mic concert cu traditiile din Grecia.dupa mam intalnit cu o prietena si din mare nefericire mia zis ca are un inceput de cancer of of . dupa aceea mergem acasa pe jos cam 2 km..pe la 11 ne punem la somn . nu pot sa dorm si am simtit durere sub burtica ca si la dereglari la burta.asa ca am stat pe Wc mai mult de jumatate de ora fara succes ..ma intorc in pat , durerile sunt in orice pozite, bebe misca , si imi era greu sa realizez daca am contractii sau doar bebe e mai vioi . simteam incordare la burtica ..cam la 2 min.apoi 4 min , apoi iara 2 min, si 10 min cu timp neregulat..acuma asteptam sa vad ce este ..da nimik ..intro ora sa oprit. Ati trecut Prin asa ceva ? Ce poate fi? Ma gandeam ca poate de la efort .. pupicei Ingerash .. cum te simti ? |
|
| Elenusha stai linistita la pat. Daca te mai doare suna doctorul si discuta cu el. Cel mai bine! Sper sa fiti bine si tu si bebe!
Nu stiu ce medicamente ai voie sa iei dar mai bine vb cu medicul. Cate saptamani ai? |
|
| deearox wrote:Chriss la 4s 4z este normal sa nu se vada nimic, abia dupa 5s s.ar putea sa se zareasca ceva. Beta este f bun Nu te ingrijora :* Eu am fost la 6s si abia s.a vazut:p încearca sa mergi la o clinica mare-gen medlife pt ca au aparatura mai buna. Bebe uneori cere sacrificii, dar merita orice, indiferent de situatie Astept maine sa vad cum sunt analizele si ce-mi spune doctorita. Faza e ca ea intra si in concediu marti...voi vedea... |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Multumesc,Ema! Pup scumpetea ta
Fetelor va invit la o felie de tort pt. ca azi e ziua mea.
Bun venit burticilor noi! |
|
| Mon1 wrote:Multumesc, Ema! Pup scumpetea ta Fetelor va invit la o felie de tort pt. ca azi e ziua mea. Bun venit burticilor noi! La multi ani!!!! |
|
| La multi ani mon chiar as vrea niste tort sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| La multi ani Mon1! Criss2014 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| La multii anii !!!!!!!!!! si sa fi implinita !! Mon1 |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, burtici!
Ce pustiu e pe aici...
Mon, "La Multi, Multi Ani!!!" frumosi, sanatosi si impliniti, iubita!!!
Elenusha, cred ca ar trebui sa ajungi pe la medic... Poate se apropie marea intalnire... Nastere cat mai usoara!
Ynnea, te mai doare mana?
Chriss, daca valoarea de maine se dubleaza, nu ai de ce sa-ti mai faci griji - inseamna ca bebe e bine si creste! La 4 saptamani si cateva zile e cam devreme sa se vada ceva... Zic si eu...
Deea, baga odihna la greu! Eu una asta fac!
Noi am vrea sa plecam de Revelion, dar cu vremea asta nici nu stiu ce vom face... Sper sa fie totul ok!
V-am pupat! |
|
|