Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deearox
Scris: Monday, December 22, 2014 11:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
ema multumesc, sunt sigura ca va fi bine Buddy1
Anelise computerlove
Criss asteptam vesti Hilar ca si patut si eu vreau ceva ce voi putea depozita usor dupa, este greu la apartament cu spatiul Crazy
dana baaai ce frumusete de fetita computerlove superba mica iloveyou
ingerash mai e putin dance
ynea Bravoo ai fost rapida ras eu nu prea stiu cand sa ma apuc sa cumpar, plus ca parintii+socrii ma piseaza sa nu cumpar nimic si ma cam streseaza Crazy probabil ca pe la 30 de sapt am sa incep si eu sa iau NuStiu

Noi suntem super, de sambata seara o simt destul de tare, aseara chiar a facut o miscare de m-a speriat ca nu ma asteptam la ceva asa puternic sic acum mai nou ii spunem "Poc" pentru ca sotul meu tineam mana pe burta sa o simta si cand a miscat a zis "poc-ul ala a fost bebe?" hohot
Asa ca "poc-ul" meu este activ si este asa de frumos ca stau toata ziua cu mana pe burtica doar sa o simt love este cel mai frumos lucru pe care l-am simtit vreodata yes yes yes

O saptamana frumoasa si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi eftelor computerlove aveti grija la ce mancati, sa nu vi se faca rau alcool
eu am de gand sa dau iama in sorici cum ajung la ai mei Crazy
Criss2014
Scris: Monday, December 22, 2014 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Deea, si eu astept sa vad ce-mi spune medicul. Sper sa fie numai de bine.
De cumparat lucruri pentru bebe mai am timp, deocamdata am cumparat doar un body roz ras , sa vedem daca am nimerit culoarea. In rest m-am apucat sa-i crosetez o paturica si cam atat. Am sa cumpar toate cele necesare dupa ce terminam renovarile si zugravitul. Si asa am prea multe si spatiul e prea mic, mi-ar trebui macar o camera in plus, cele doua pe care le avem nu ne prea ajung... Dar deocamdata va trebui sa ne multumim cu atat, nu vreau credit si altfel nu putem sa ne cumparam un apartament mai mare.
Sotul meu insista sa dam iepurasul si astfel vom putea economisi spatiu si sa-l folosim altfel, eventual sa facem un dulap cu multe spatii de depozitare. Iepurasul are la dispozitie tot balconul (ma rog, fostul balcon, pentru ca am scos usa si geamul si am marit camera). Dar nu ma indur sa ma despart de pufosul meu.
Si bebelusul meu a fost foarte activ ieri. Azi nu l-am simtit decat foarte putin, dar de acum sunt sigura ca o sa-l simt din ce in ce mai mult.
Anelise
Scris: Monday, December 22, 2014 7:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cum sunteti, burtici? grup

Criss, deci? bounce

Deea, ce simpatici sunteti cu "Poc"! coeur Sarbatori Fericite si tie! santa

Ynnea, ce harnicuta ai fost! Cheek Kiss Eu pana la urma o sa comand patutul de pe net. Eu iau tip tarc. Asa am avut si la piticutza si tot asa imi doresc! DistanceKiss

Ingerash, pup! Cheek Kiss

Vai, Dana, ce scumpa e Daria! Love M-am topit!!! innori

O seara linistita tuturor - de la mic la mare! craciun
Criss2014
Scris: Monday, December 22, 2014 7:59 PM
Nivel

Buna seara!
Am venit de la dr. cu vesti bune. Bebe e in regula, totul e bine si aparent e fetita. Dar dr. a zis ca 100% o sa-mi spuna data viitoare, adica peste 6 saptamani. Dar a zis ca se pare ca e fetita. Hilar Insa cel mai mult ma bucur ca mi-a zis ca e bine, e dezvoltata normal, deci asta e cel mai important. Totusi mi-a zis ca nu-i plac valorile glicemiei si iarasi mi-a zis ca daca ajung la 130 obligatoriu sa fac insulina.
Poze nu am, mi-a facut 4 filmulete dar nu se pot atasa decat pe facebook.
deearox
Scris: Monday, December 22, 2014 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Crissfelicitari pt burtica roz computerlove Vezi mai mamico trebuie sa ai încredere in instinctele tale hainoroc
Bravo! Ma bucur ca sunteti bine computerlove Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si la termen computerlove

Si noi am fost azi la spital, doctorul meu m.a chemat sa vada si el ce.i cu acele chisturi,a spus ca nu arata problematic si ca vedem la 20-22 de sapt ce va fi, dar sa nu ma ingrijorez.
Pup burtici computerlove
Criss2014
Scris: Monday, December 22, 2014 8:17 PM
Nivel

Deea, inca nu e 100% roz, dr. meu a zis ca data viitoare va putea sa-mi spuna sigur. Acum bebe isi tinea piciorusele adunate si manuta in dreptul fetei. Totusi i-am vazut nasucul si ochisorii. coeur Si sper ca in 2 februarie cand merg sa-mi spuna sigur ca e fetita. Toata lumea e foarte entuziasmata, mai putin baietelul meu care a zis un "oooooooooooooooo, eu vroiam baiat".
Anelise
Scris: Monday, December 22, 2014 8:35 PM
Nivel

Criss, ooooo, s-ar parea ca e roz burtica!!! dance Ce mult ma bucur pentru voi! DistanceKiss Si cel mai mult, asa cum ai spus si tu, ma bucur ca totul e ok!!! coeur

Deea, pup si tie! Cheek Kiss
Criss2014
Scris: Monday, December 22, 2014 8:53 PM
Nivel

ynnea
Scris: Monday, December 22, 2014 10:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013

Deea,Anelise Buddy1 da am fost rápida......eu sunt o fire care pana nu are totul rezolvat nu poate sa stea linistita Crazy Crazy mai ales ca sotul meu sa nascut la 7 luni si de frica am zis sa am totul gata....bine ca sarcina mea merge foarte bine.....dar niciodata nu se stie cand vrea puiul sa iasa afara ras ras ras Buddy1
Criss si eu am patit exact ca tine....mi-a spus ca s-ar vede baietel dar nu stia sigur si dupa vreo 2 luni cand am avut eco mi-a confirmat 100% ca este baiat asa ca daca ti-a spus ca s-ar vede fetita sigur este fata DistanceKiss asa ca stai linistita Gossip
elenusha
Scris: Tuesday, December 23, 2014 10:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/15/2014
deearox Esti tare amuzanta cu poc-ul tau :)SimplyLove .. .sotul meu nici nu ma lasa sa impig putin cu degetul in burta .. ca tipa" "lasa bebele in pace " e al meu " ... hi hi .. e cel mai bucuros Haha Haha Haha
Ingeras mai ai putin si tu si vine puiutul .. computerlove computerlove
Ce alegeti .. nastere naturala sau operatie ? :)
Va doresc o zi frumoasa! poop

iloveyou iloveyou iloveyou coeur coeur
RalukM
Scris: Tuesday, December 23, 2014 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Criss felicitari pt fetita cu funditaHilar
Pfff cat mai ai de asteptat pana la urmatoarea intalnire...2 luni aproape...ai rabdare nu glumanewclap eu deja dupa 3 sapt ma urc pe pereti si incep sa mi fac ganduri tampiteras
O sa fac cumparaturile pt bebelina cand intru in prenatal, asta prin februarie si atunci o sa iau lucrursoare ca restul ,carut patut, pompa etc le iau in martie de la baby expo ca sunt la pret bun fata de magazin.
Criss2014
Scris: Tuesday, December 23, 2014 11:36 AM
Nivel

Multumesc Raluka.
Si eu m-as duce in fiecare saptamana sa ved bebelina dar trebuie sa am rabdare, timpul trece repede. De la ecografia anterioara au trecut 5 saptamani foarte repede. Pana la urmatoarea mai sunt 6 saptamani, din care doua stau acasa Hilar . Daca nu apare nicio problema intre timp, ne vedem in 2 februarie. Azi e ultima zi de lucru la noi, asa ca pana in 5 ianuarie suntem liberi.topai
Ma bucur tare mult ca e fetita, dar si mai mult ma bucur ca dr. a zis ca totul e ok si bebe se dezvolta normal. Sunt in sfarsit mult mai linistita si am o alta stare de spirit. Stiu cum e cu gandurile tampite... Am trecut prin multe saptamani de stres continuu, cand nu puteam nici sa dorm, eram agitata toata ziua. Daca as putea cumva sa mai scad si glicemia cu 10 unitati macar....Trebuie sa incerc sa beau mai multa apa si sa fac si putina miscare. O sa incerc in aceasta perioada cat stau acasa sa-mi fac un program si sa ma tin de el.
Dr. mi-a zis ca data viitoare sa-l duc si pe Alex sa-si vada surioara. coeur Si sa-l cunoasca si Alex pe "nenea doctor' care l-a adus pe lume. Love
emanicole
Scris: Tuesday, December 23, 2014 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
nu stiu cum rezistati atat fara sa va vedeti minunea ...eu l-am vazut des Lol
-6 s si 2 zile- prima vizita si am auzit inimioara...am fost rabdatoare pana la prima vizita..stiam de sarcina de la 10 DPO dar am vut sa aud direct inimioaraSimplyLove
-7s si 3 z- m-a chemat dr ca nu era placenta lipita bine si sa vada daca e ok
-9 s si 3 zile- am avut o pata maronie
-12 s - morfo
-16s si 3z - am aflat ca e putzalau
-19s si 3z
-22s morfo
-26s
-29s si 3z
-32s si 3z
-35 s si 5z
-36s si 6 z- cand s-a vazut colul deschis si dilatatie Blushing
si a doua zi 37s fix a venit putzica mica pe lumeeeecomputerlove computerlove computerlove
va pup pe toate si va astept la mamiciiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou

edit...si mie imi este dor de voi...sa fim toate toate...poate ne reintalnim la burtici peste 2-3 ani in aceiasi formula hohot hohot hohot hohot iloveyou iloveyou
ingerash
Scris: Tuesday, December 23, 2014 3:05 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am fost dimineata la moasa,mi s-au umfat gleznele si mainile....mi-a facut si eco,bebelina e bine,activa.In 26 ma internez,cezariana este programata pentru 6 ianuarie,dar doctorul recomanda sa fiu internata si sa iau fier neaparat.
Ce repede a trecut timpul,curand tin puiuta in brate hearts
Anelise
Scris: Wednesday, December 24, 2014 7:52 AM
Nivel

Neatza, burticutze! grup

Noi suntem bine! DistanceKiss Bebe misca tare, tare. coeur Ieri am vrut sa dorm o ora la pranz si efectiv nu a fost chip. sic

Azi noapte nu prea m-am odihnit ca bate un vant la noi... mama, mama.

Ingerash, te pupacesc si abia astept sa ne prezinti printesa mica! coeur

Ema, si eu l-am vazut pe bebe ca fetele, la 5,6 saptamani. Asa ne-a chemat nenea doctorul. Inca putin si parasesc si eu clubul burticilor. chitara

Criss, o sa vezi ce emotionat va fi Alex cand isi va vedea surioara! coeur Cel putin piticutza mea a fost tare dulce! innori L-a vazut de 2 ori pana acum si urmatoarea va fi probabil face-to-face. coeur

Ynnea, foarte bine ca ai scapat de partea asta! Eu mai am destul de multe lucrusoare de cumparat, mai ales pentru spital, si am o leneee... hainoroc

Va pup pe toate pupici si sper sa va aduca Mosul tot ce va doriti! santa
Sa aveti o zi speciala astazi!!! craciun
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.