Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata,
Ce liniste e aici fetelor...cu treburi? Carnati cozonaci alea alea?:))usor usor se scurteaza lista maine poimame naste oana apoi cu pasi repezi anelise,ynnea...mi se strange stomacul cand ma gandesc ca e aproape gata anul asta si la anu in primavara o sa mi tin bebela in brate Azi am facut si noi 20s suntem la calea jumate,ma uit inapoi si imi desfasor in minte filmul cu "DE CE eu nu raman gravida odata?!...cu vizite la medic cu analize peste analize, cu rugaminti fierbinti catre Doamne Doamne, apoi cu o intarziere de 5 zile si un test pozitiv si lacrimi de bucurie dar ce lacrimi" si uite ne ajunse acum la jumatate pe mine si pe pufulina mea de 300gr o adevarata minune sa fii mama sa porti 9 luni o viata in tine si apoi sa fii legata o viata de om de o alta viata... Gata cu lacrimogenele pe ziua de azi, voi sarbatori cu un suc de sfecla |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Raluka, imi suna cunoscut ce povestesti tu aici. Cand ne-am casatorit, eu inca nu implinisem 20 ani. (Se intampla in mai 1994) Atunci inca nu ne doream bebe, dar in anul urmator am reusit sa ne cumparam un apartament, apoi dupa ce am implinit 22 ani si sotul 28 am zis ca ar fi timpul sa avem un bebe. Vroiam sa fiu mamica tanara. Dar bebe s-a lasat mult timp asteptat. Menstruatiile erau neregulate, eram foarte stresata, la un moment dat am avut o perioada de amenoree de 6 luni. Mi-am facut zeci de teste de sarcina si de fiecare data eram dezamagita. Plus ca toata lumea ne intreba daca nu vine bebe. In fine, n-o mai lungesc, in 2001 am inceput vizitele la medic, mi-a facut ecografie si mi-a zis ca am ovulatie si ca e exact momentul propice pentru a concepe un bebe. Nu s-a intamplat si in martie m-am intors la el. Mi-a cerut o serie de analize hormonale care trebuiau facute intre zilele 3-5 ale ciclului si altele intre nu mai stiu ce zile, parca 14-17. Dar cum ciclul meu venea cam la 3 luni, am ajuns in iunie sa am toate rezultatele. Dr. a fost o perioada de doua luni in Germania, astfel ca am ajuns la el in septembrie cu rezultatele. Eram deja insarcinata dar nu stiam. N-am avut niciun simptom atunci. El s-a uitat peste rezultate si mi-a zis sa astept prima zi a ciclului, sa iau trei luni anticonceptionale pentru reglarea ciclului, apoi sa ma duc inapoi la el. La 1 noiembrie mi-am facut programare la el, sa-i spun ca inca n-am reusit sa incep tratamentul pentru ca nu mi-a venit ciclul. Dr. tocmai si-a deschis cabinet privat si pana am reusit sa dau de el si sa ma programez, a fost 21 noiembrie 2002! Cand i-am spus despre ce e vorba, s-a uitat la mine, m-a masurat din cap pana-n picioare si a zis "poate e sarcina". Eu am zis foarte hotarata "nu cred!". Culmea ironiei, pana atunci imi facusem zeci de teste si atunci nici nu mi-a trecut prin cap sa fac un test de sarcina. M-a pus la ecograf si a zis "hm....e sarcina...e mare, 14-15 saptamani". Daca nu eram atunci intinsa pe pat cred ca lesinam cand am auzit. Mi-a facut poza cu bebe si nici nu stiu cum am ajuns acasa. Era sa ma calce o masina...Asa ca anul urmator, in 11 mai a venit pe lume puiutul meu. Pana sa ajungem la final, au inceput tot felul de probleme, de la 18 saptamani n-am mai lucrat ca nu m-a mai lasat medicul, am stat in spital in total 2 luni, in trei reprize, dar in final a venit si bebele mult asteptat. Pe urma prin 2009 am mai vrut un bebe, dar n-a vrut sa vina si dupa doi ani am renuntat la idee, am zis ca deja nici noi nu mai suntem tineri si daca n-a venit, asta e....Pana acum...Si unde eu ma visam mamica tanara cu copii mari, iata-ma gravida la 39 ani....si viitoare mamica la 40... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| voicu oana suntem bine ..la 37 de saptamanii ink nu am pierdut dopul ..doar micii( marii contractii ) hi hi ..bebelina mea avea la 34+4 2723 g ..deci va fi dolofana la nastere .. ciudat este ca la 35 weeks si-a schimbat pozitia si asa a ramas .vedem lunii la control ..speram sa mergem cu bine... si eu visez ca si tine .si prostii si multe altele .. uneori cand mai pierd urina ma gandesc sa nu fie apa si stau si astept alt semn da nimik ... :)) .. deacuma cand a vrea sa vina e treaba "domnisoarei" ..e la termen :)) .. tu cum te simtii ? A.. si la 37 de saptamani am +8 kg .. :) .. voi ? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| elenusha wrote: voicu oana suntem bine ..la 37 de saptamanii ink nu am pierdut dopul ..doar micii( marii contractii ) hi hi ..bebelina mea avea la 34+4 2723 g ..deci va fi dolofana la nastere .. ciudat este ca la 35 weeks si-a schimbat pozitia si asa a ramas .vedem lunii la control ..speram sa mergem cu bine... si eu visez ca si tine .si prostii si multe altele .. uneori cand mai pierd urina ma gandesc sa nu fie apa si stau si astept alt semn da nimik ... :)) .. deacuma cand a vrea sa vina e treaba "domnisoarei" ..e la termen :)) .. tu cum te simtii ? A.. si la 37 de saptamani am +8 kg .. :) .. voi ? Buna,buna noi suntem la fel bine,nici eu nu am pierdut dopul si vad ca nu da semne decat mici \mari contractii,de deplasat nu prea mai pot sa ma deplasez singura ca ma doare sub burta de mor si am si contractii uneori pe strada,asa ca stam mai mult pe acasa sau in pat...Noi la 36 de sapt aveam 51.66 cm si 3480 gr dar eu cred ca ecograful ala era cam supraevaluat,addica 3 kg da da nu cred ca 3480...daca la 36 de sapt era asa babana pai pana nasc o fac si mai mare....Ea sa fie sanatoasa...Tie ti s-a lasat burtica ca a mea am senzatia ca nu prea s-a lasat..Oricum ma duc de Craciun la control sa vad ce face bulinuta mea...si kg in plus am destule.....cand am ramas aveam 56 kg,acu am 73....am luat cam vreao 17 kg... Cand pierzi dopul tre sa fie mucioasa si un pic rozalie secretia iar lichid...e cam greu de dat seama...eu am mereu un protect slip alb ca sa imi dau seama daca e urina sau lichid ca urina e mai galbuie asa iar lichidul amniotic e incolor,fara miros..Te pupicesc....apropo gata suntem on la galerie amandoua....ca am vazut ca ti-a dat drumu la galerie Anelise si tie....te pupicesc....
|
|
| Buna,buna noi suntem la fel bine,nici eu nu am pierdut dopul si vad ca nu da semne decat mici \mari contractii,de deplasat nu prea mai pot sa ma deplasez singura ca ma doare sub burta de mor si am si contractii uneori pe strada,asa ca stam mai mult pe acasa sau in pat...Noi la 36 de sapt aveam 51.66 cm si 3480 gr dar eu cred ca ecograful ala era cam supraevaluat,addica 3 kg da da nu cred ca 3480...daca la 36 de sapt era asa babana pai pana nasc o fac si mai mare....Ea sa fie sanatoasa...Tie ti s-a lasat burtica ca a mea am senzatia ca nu prea s-a lasat..Oricum ma duc de Craciun la control sa vad ce face bulinuta mea...si kg in plus am destule.....cand am ramas aveam 56 kg,acu am 73....am luat cam vreao 17 kg...Big Surprise Cand pierzi dopul tre sa fie mucioasa si un pic rozalie secretia iar lichid...e cam greu de dat seama...eu am mereu un protect slip alb ca sa imi dau seama daca e urina sau lichid ca urina e mai galbuie asa iar lichidul amniotic e incolor,fara miros..Te pupicesc....apropo gata suntem on la galerie amandoua....ca am vazut ca ti-a dat drumu la galerie Anelise si tie....te pupicesc....computerlove
Ma bucur pentru voi ca sunteti bine ..si sa iti traiasca minunea ..lasa sa creasca ..sa fie sanatoasa asta e important ..ce tea zis doctorul in privinta nasterii .. o sa poti naste natural ? .. pana acuma doua saptamani trageam speranta ca nasc natural ..dar cum zilele trec si bebe nu iti schimba pozitia ..cred ca ma paste operatia .. ::::::::( ... ca si tine ..folosesc protect slim ..in caz de ceva neobisnuit pot observa usor... ..deacuma bebe poate sa vina cand doreste .. o asteptam cu drag :) .. .. burtica la mine e mik .. pentru 37 de saptamani ..in privinta sarcinii doctorul mia recomandat sa fac multa miscare ..e foarte bine ..( dar nu sa escaladez ziduri ) cum am facut ierii :)) ink pot conduce cu usurinta si durere mai simt si eu sub burtica ..se pregateste corpul de marele eveniment " .. cel mult asteptat .. .. ai grija de bebe si de tine
multumim Anelise pentru tot ce faci pentru noi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna seara burtici!
Va urmaresc din umbra si ma bucur nespus ca sunteti bine, traiesc cu sufletul la gura mometul cand reveniti cu rezultatele de la eco, parca imi este dor de sentimetele acelea insa ma bucur nespus ca imi pot tine in brate bebelinul, este o minunatie si nu ma pot satura din al privi toate problemele si stresul din timpul sarcinii sunt mult prea mici si fara importanta. Aveti grija de voi dragi burtici si asteptati ca bebeii sa vina la timp.
Va pup si pe toate! O seara minunata sa aveti
ps: Asa doarme Davidutu la mami in brate crys attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Crys, ne bucuram ca ne vizitati. Doamne ce scump e Davidutu tau. Si ce linistit doarme la mami in brate. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, burtici!
Cam liniste pe aici in ultima vreme...
Eu nu stiu ce am avut ieri, dar m-am simtit tare rau - durere de stomac, plus greata si oboseala crunta, plus ca ma durea efectiv pielea pe burta... Si eu am visat toata noaptea ca am nascut, ca eram cu bebe si ca nu aveam nimic pentru el... probabil cum ma tot gandesc acum la bagaj si lucrusoare.
Crys, Davidutzu e de revista! Superba fotografia!!! Doamne, cat e de dulce!
Elenusha, cu multa placere! Ma bucur ca sunteti bine! Pe mine se pare ca nu mai vrea sotul sa ma lase sa conduc... Adevarul e ca ma si dor foarte tare muschii dintre picioare, iar de picioare... nu mai spun. Aaa, si ca ai intrebat de kg - eu pana la 32 de saptamani am pus deja 12. Deci tu stai bine!
Oana, asteptam vestile de saptamana viitoare cu sufletul la gura! Ce gogosica ai tu in burtica! Chiar sunt curioasa cat va avea la nastere!
Criss, ce frumoasa e povestioara! Cum ti-a facut baietelul surpriza exact cand te asteptai mai putin! Si fetita mea s-a lasat asteptata si nu-mi vine sa cred ca la anul deja mergem la scoala!
Raluk, multe saptamani frumoase inainte!
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana placut! Noi deja il asteptam nerabdatori pe Mosul!!! |
|
| Anelise - mie mia recomandat doctorul sa nu pun mai mult de 8 kg cel mult ..ca o sa am mari probleme cu spatele si in general ca toate femeile .. nu mam protejat deloc ,..am mancat ce mia poftit inimioara si ink multe dar din fericire ..bebe le vrea el pe toate .. si sau evaporat .. oricum ma astept sa ajung pana la 10 kg sau 9 si ceva .. de miscat ma misc foarte usor si fara probleme ..cat despre condus ( sunt singura din familie care are carnet) si de asta ..dar si ca pot .. mai ales sa escaladez zidurii .. :) cine mai e nebuna ca mine insarcinata in luna a9a se urca pe zidurii nu va recomand :))). dar si medical nu am avut nici o problema ..cu nimik ..oricum pana in luna a 7a nici nu prea am mers la doctor :)) ca nu era important pentru mine ..cat despre doctor .( ma certat rau ) .. in rest bine..asteptam marele eveniment :) care se apropie cu repeziciune .. Aveti grija de voi si bebei :) |
|
| Anelise --Eu nu stiu cum sau simtit celelalte mamici dar cat despre mine ..aveam serii ca nu puteam dormii de crampe la stomac ..cateva ore bune .. si asta mai la final..sa vedem ce va fi ..in continuare..cat despre nastere ..bagajul lam inceput sal pregatesc pe la 33 de saptamanii si asta din cauza ca ma speriat o mamica care a nascut la 34 .. si ink nu am terminat bagajelul..dar e ok ..poate sa vina bebelina .. :) .. E foarte frumos sa simti cum sughita bebe si misca ..chiar de numai are spatiu asa de mare se impinge in piele atata de tare ca se formeaza ca o minge burta :)) .. is funny :)).. voi ati facut testele de diabet la 33 de saptamani ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Hello gagici cu burtici! Hop si eu p`aici...am terminat in sfasit cu scoalaaa! Vacantaaaa..ce bine! COpiii o sa aiba o surpriza cand ma voi intoarce la scoala, cu burtica EI nu stiu, am ascuns-o bine in blugi! Pe mine de aseara cam doare burtica si e cam tare..Am luat No spa de 80 mg aseara si azi...parca ma si ustura putin, pe sub burtica. Stiu ca se intind tot felul de chestii pe acolo..sper sa fie doar atat! Am visat numai tampenii... daca nu ma lasa durerea, il sun pe doctor! Elenusha..tu esti Spidermamy!? FF bine ca te poti misca in voie, ca doar femeile insarcinate nu sunt niste persoane bolnave! Minunate kg tale! Anelise... vremea capricioasa de afara este de vina pt starile astea..Sa ninga doresc! Crys...ce trasaturi frumusele are David..cum doarme el ca un ingeras! Oana...hai ca mai e putinel si te intalnesti cu Gogosica ta! |
|
| Nanny - incerc sa fiu ..ca nah trebuie miscare.. Asa este .. femeile insarcinate nu sunt persoane bolnave! Asta mi-a spus si doctorul..nu trebuie sa stam doar in casa ..sa ne fie frik de ceva .. te poop |
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| sunt un pic speriata...am niste dureri, supoertabile, ma doare burta, de la buric in joc, simt niste intepaturi...cand si cand dureri ca si crampele, de parca mi-ar veni cm, cand ma asez ma doare, mai devreme la durea si cand puneam mana undeva pe dreapta, azi am simtit intr un loc intarindu-se, ca un muschi incordat apoi dupa cateva secunde mi-a trecut..."crampele" astea le-am avut cam toata ziua, dar de cateva ori, acum a icneput sa ma doara aproape constant. mi-am sunat doctorul dar nu mi-a raspuns... imi cam vine sa ma duc la urgente, mi-e teama...
aveti vreo idee? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Deea, ai luat un No-Spa? Poate dispar si te linistesti. Altfel nu stiu ce sfat sa-ti dau decat sa mergi la urgente. Acum nu stiu in ce masura rezolvi ceva pe acolo, nu stiu cum e la voi... Stiu ca eu cand am fost cu o sangerare nu prea m-a bagat nimeni in seama... Sper la voi sa fie total diferit! |
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Anelise am luat acum un no-spa si sper sa dispara... la urgente de obicei, depinde peste cine dai cred...uneori te ajuta scuze de panica...ma simt "proasta" nu stiu ce e normal, ce nu e normal, cum ar trebui sa simt, sau ce ma baga in ceata...
crys ai un puiut asa de frumos sa iti traiasca, sa creasca mare si puternic
|
|
|