Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| Atatea mamici noi ..foarte bine .. mersi alenise pentru etichetare :) .. in curand ,in curand apare fetita mea scumpa...care din nefericire sea schimbat pozitia brusc la 35 de saptamani si asa a ramas pana acuma..speram sa fie bine cum va fii .. Felicitari tuturor mamicilor :) si bebei cumintii si mancaciosii : |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| elenusha wrote: Atatea mamici noi ..foarte bine .. mersi alenise pentru etichetare :) .. in curand ,in curand apare fetita mea scumpa...care din nefericire sea schimbat pozitia brusc la 35 de saptamani si asa a ramas pana acuma..speram sa fie bine cum va fii .. Felicitari tuturor mamicilor :) si bebei cumintii si mancaciosii :
Hallo,hallo draguta chiar ma gandeam acu ceva vreme ce e cu tine ca nu ai mai intrat demult de tot sa vb cu noi ,mai vb si cu fetele care a nascut ce e cu tine,da asta mai demult,hai ca am ramas capete de lista noi 2 ,mai avem nitel...Tu cum te mai simti ce face bebe??A mea face tumbe si ma rupe de tot ca e gasana.Eu deja am inceput sa visez ca nasc,ca pierd dopul gelatinos,ca sunt acasa cu fata..numai vise dastea am de o vreme incoa...te pupicesc... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Scriu de pe telefon asa ca pe scurt - suntem bine, lichid ok, placenta ok si aproximativ 1800 gr. Urmatoarea intalnire va fi peste 3 saptamani la inceputul lui ianuarie. Va pup! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Buna dimineata burtici Astazi am eco si am intrat sa va spun ca dupa ce vin, va dau si voua vesti Anelise ma bucur ca totul este bine,iauzi la el 1800 g o sa fie un grasunel Va doresc o zi frumoasa la toate |
|

| Ynnea, da, si eu sper sa fie grasunel! Parca nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin - cam o luna jumate daca nu se grabeste... si sper eu ca nu. De-acum e cam timpul sa ma apuc si eu de bagajel sa il am gata in caz de surprize! Astept vestile si de la tine mai incolo!!!
p.s. Pana la urma am vorbit de multimea de vitamine si a ramas sa iau Elevit-ul in continuare si o pastiluta de fier pana nasc. Macar au ramas 2, nu 6. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Anelise ce bebe grasun ai tu bravo! bine ca ti-a dat mai putine pastile
Criss tu ce ai facut? e roz sau bleu?
Ynea asteptam vesti
In dimineata asta am simtit cateva lovituri de la bebita mea este cel mai frumos lucru pe care l-am simtit vreodata clar mai vreau si al doilea bebe
pup si sa aveti o zi superba |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata gagici! Hop si eu...cu rezultatul de la Bitest: Risc scazut Trisomie 21 si 18! SI ca s-o linistesc pe Criss ..si la mine din cauza varstei (desi am cu 10 ani mai putin ca tine) scrie: risc Sindrom Down 1/569, dar la mine analiza de sange e combinata cu masuratorile de la echo facute in aceeasi zi si concluzia logic ca este una in regula, cea scrisa mai sus! Sincer asa mi se pare cel mai corect sa se si faca...Deci draga mea "bebelina" ta e foarte in regula. Acum am eu o alta problema...ieri am muncit toata ziua, la carnati si alte "porcarii" L-am rugat pe bebe sa stea cuminte ca sa pot sa curat usturoi ...si sa stiti ca de fiecare data cand ii spun cateceva, ma asculta! Problema e ca de aseara nu prea mai simt nimic...nu mai sunt balonata, nu ma mai doare nimic, nu mai am greata in gat, ba chiar azi dupa 3 luni am facut si cafea...si incep sa fiu un pic ingrijorata! Mai astept sa vad ce se intampla...daca e ceva in sun pe doctor! Hahha...in timp ce va scriu..a inceput sa ma impunga burta..usurel..Sa vedem...eu invatata cu o greata deosebita...n-o regasesc..acum! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Nanny, felicitari pentru rezultatele bune. Totusi, al meu la dublu a fost cu mult mai prost. A iesit 1/90, ceea ce nu e acelasi lucru cu 1/569. Si eu am facut in aceeasi zi ecografia si analiza de sange. Acum nu ma mai gandesc la ce e mai rau, dupa ce si al doilea medic mi-a confirmat ca ecografic totul e normal si mi-a explicat amanuntit ce se urmareste pentru diagnosticarea precoce a sindromului Down si mi-a zis ca nu am niciun motiv de panica, m-am linistit. Sper in continuare sa fie totul bine si abia astept sa-l vad luni pe bebe. Il simt parca din ce in ce mai des si e o senzatie foarte placuta. Ieri am avut vizita medicala anuala si medicul de medicina muncii mi-a zis ca imi recomanda sa-mi iau concediu de risc maternal. I-am zis ca eu ma simt bine si am de gand sa lucrez pana la sfarsitul lunii martie. Deea, sper sa aflu luni daca e roz sau bleu. Anelise, Oana, mai aveti foarte putin pana la marea intalnire! |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ynea...La muuulti ani! Sa fii sanatoasa, rabdatoare, sa ai o sarcina usurica pana la termen..! |
|

| Buna fetele m-am intors de la medic Analizele mi-au iesit foarte bine,copilul este foarte bine,mi-a confirmat 100% ca este baietel i-am vazut si testiculele si acum mai ma duc la eco tocmai pe 9 februarie Nanny multumesc mult si eu i-ti doresc acelasi lucru....sarcina pana la termen si un copilas sanatos Anelise,Deea |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Ynnea la multi ani frumosi cu sanatate si impliniri! Sarcina usoara in continuare! Nanny felicitari pentru rezultat! Eu am citit ca in trim 2 se regleaza nivelul de progesteron pt bebe si de aceea se atenueaza sau dispar senzatia de greata si de balonare.Cine le are in primul trimestru si nu ia progesteron inseamna ca are suficient pt bebe de la mama natura.Asta e motivul pt care greturile si balonarile sunt un semn bun. Astea sunt spusele celebrului doctor Tutunaru. Cris stiu pe cineva care la 40 de ani a avut risc de 1/8si a nascut o fetita perfect sanatoasa.Maiimportanta e ecografia care e vazuta de un om , calculul la sange e facut de un calculator care le face in functie de datele introduse.Si tu cum ai zis ca nu a specificat tot cine a introdus datele, de asta ti-a iesit asa.Pana la urma de Dumnezeu depinde sa fie copilul sanatos.Din cate stiu eu amniocenteza exclude sindroamele astea,dar sunt si alte probleme pe care nu le depisteaza si care sunt cel putin la fel de grave.Asa ca instinctul de mama si increderea in Dumnezeu sunt cele mai importante.Parerea mea, nu dati cu rosii. |
|

| Seara buna, burtici!
Ynnea, ma bucur ca vestile sunt foarte bune! Asta si asteptam sa aud! Nu ti-a spus si cam ce greutate are bebe? Din pura curiozitate intreb... Si mie imi spune la fiecare eco ca e baietel si ma amuza!
Criss, si eu am vrut sa merg la serviciu cat mai mult, dar acum abia astept sa stau acasa. Maine e ultima zi, dupa care... leneveala scrie pe mine. Bine, asa zic eu acum.
Nanny, ma bucur ca si voi sunteti bine, bine! Greturile oricum cred ca o sa cam dispara de-acum...
Deea, incet-incet vei simti miscarile tot mai des de-acum inainte!
Va pup, o seara placuta si fug la topicul cu bagajul pentru maternitate! Ma apuc de listutze... |
|

| Anelise chiar am uitat sa intreb ce greutate are ,am fost emotionata ca mi-a confirmat sexul si gata eram lesinata tocmai in februarie voi afla...nu are nimic el sa fie sanatos. Nu-mi vine sa cred ca mai am o saptamana si intru in trimestrul 3 wow Va pupam si ocupate de bagaj...mai bine sa fie facut pentru orice eventualitate |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Anelise multumesc pt galerie.....ma si gandeam ca azi am facut 37 de sapt si intru la numaratoarea inversa....vai de mine..numai dorm..visez ca nasc ...si tot asa...mai am nitel...nitel de tot... |
|

| Neatza, burtici!
Eu la cafelutza si pregatita pentru ultima zi de mers la serviciu. 
Ynnea, da, important e sa fie bebe bine si sanatos!
Oana, cu multa placere!
Mon, pe unde esti? Ce mai faci?
De Catinca care avea gemenasi mai stie cineva ceva...? Sau Gazela...?
Va pup si sa aveti o zi asa cum va doriti! |
|
|