|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Nanny si Ynnea faceti cred o confuzie...pe fb am vazut si eu pe Adina ( Sofia la aspirici) si s-a retras la un moment dat, pt ca spermograma sotului era rea si tb sa apeleze la un fiv. Ma bucur mult ca are un baietel. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Andreiutza, bun venit in randul gravidutelor. Se pare ca totusi berzele lasate libere nu someaza prea mult. In curand mai elibereaza si Ynea o barza asa ca aspirantele sa fie pe faza ... Eu joi merg la medic, abia astept sa-mi vad printesa. Desi am oarecare emotii pentru rezultatele proaste de la analize. In fine, eu una ma simt bine si asta conteaza. Sincera sa fiu n-am prea mare incredere in laboratoarele astea fantastice... |
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Criss2014 wrote:Andreiutza, bun venit in randul gravidutelor. Se pare ca totusi berzele lasate libere nu someaza prea mult. In curand mai elibereaza si Ynea o barza asa ca aspirantele sa fie pe faza ... Eu joi merg la medic, abia astept sa-mi vad printesa. Desi am oarecare emotii pentru rezultatele proaste de la analize. In fine, eu una ma simt bine si asta conteaza. Sincera sa fiu n-am prea mare incredere in laboratoarele astea fantastice...
Buna
Multumesc frumos...
S-ar putea sa mai apara una din aspirici zilele astea... asteapta un raspuns final maine sau poimaine... :) |
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Mon1 wrote:Nanny si Ynnea faceti cred o confuzie...pe fb am vazut si eu pe Adina ( Sofia la aspirici) si s-a retras la un moment dat, pt ca spermograma sotului era rea si tb sa apeleze la un fiv. Ma bucur mult ca are un baietel. Da..Sofia...dar mi se pare ca la inceput isi pusese Bebe, apoi Sofia..in fine ea este..cu spermograma sotului, care era proasta. M-a surprins ca nu mai stiam nimic despre ea..nici macar ca a fost insarcinata! ma bucur pt ea...la un moment dat era, foarte abatuta! Chiar ne-a facut o surpriza placuta! |
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Nanny ....Bebe era Ana cu sotul turc Va asteptam cu drag aspirici...vad ca-si fac berzele treaba. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| roxinthya wrote:Cu epidurala e divin!!! Dupa ce mi-a facut epidurala am zis ca m-am nascut a 2-a oara!!!
La mine nu a prins. A fost cumplita experienta, as mai naste de 10 ori fara epidurala, decat o data cu. La prima nastere a fost fara si a fost mai bine. Am si avut travaliu scurt de ambele dati, ce-i drept, aproximativ 2.5h. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Wooow fetelor, chiar ca zboara timpul !!! Ynnea , mai e umpicut Esti o burtica frumoasa foc, nastere usoara !!! Mon tu cand te mai arati cu burtica la inaintare ?? Nanny , incet-incet iti vine si tie sorocul Doamne ajuta !!! Criss2014 e bine ca tu ai incredere ca totul e bine , asa va fi RalukM , casa de piatra , cred ca sambata a fost nu ?? Sa va iubiti tare mult
Va pupacesc pe toate , sa aveti sarcini usoare in continuare |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Multumesc Eileen......nu vrei tu barza mea? Fetelor cum mai sunteti? Eu astazi vreau sa ies la o plimbare lunga sa merg cateva ore bune sa vedem daca declansam travaliul |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Fetelor am si eu o intrebare, eu am avut herpes bucal de 2 ori in ultimele 30 zile, ultimul episod vad ca e in desfasurare azi... primul a fost f usor a trecut foarte rpd fara prea mari interventii si nu prea l-am bagat in seama, acu de dimineata cand ma analizam de zor in oglinda hop il zaresc si pe al 2 lea...poate avea impact negativ asupra bebelinei? nu am luat nimic intern, am folosit doar plasturi compeed si am dat 1 data cu crema aciclovir dar ff putin...i-am dat mail si doctorului, un pic asa stau cu inima stransa Am tot citit pe net, dar te baga in boala ce gasesti pe net... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nu stiu sa iti spun daca il poate afecta pe bebe insa pot sa-ti dau un leac babesc ce functioneaza la mine si bubele trec muuult mai repede. Incinge in foc o lingura de lemn si pune-o pe bube cat poti tu sa rezisti de mult. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Herpesul bucal nu afecteaza cu nimic nici sarcina, nici bebe. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| ynnea wrote:Multumesc Eileen......nu vrei tu barza mea?
Ynnea , cu mare drag |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| RalukM wrote:Hello, Fetelor am si eu o intrebare, eu am avut herpes bucal de 2 ori in ultimele 30 zile, ultimul episod vad ca e in desfasurare azi... Am tot citit pe net, dar te baga in boala ce gasesti pe net... Fetitaaa...eu sunt mama herpesilor!! In sapt a 9 a de atata vomitat si raaauuu, tamam cand eram si eu Nasa de botez...pac! 3 herpesoi maari pe partea dreapta ( pe buza, deasupra buzei si imediat pe obraz) . Nu mai citi tampenii...banuiesc ca nu e prima data cand iese. Cel mai bun remediu cand simti ca iese, ceva congelat invelit intr-o carpa subtire, aplicat peste buba, pana simti ca-ti intepeneste locul ( cca 10-15 min) apoi aplici Aciclovir crema! Este un virus care sta latent in sange, iar cand sist. imunitar scade...imediat isi face de cap! Asa ca ai grija sa nu racesti...Nimic de speriat! Au venit ai analizele mele...bune in general, doar anemie, dar pe asta o aveam dinainte, nimic nou...si leucocite in urina! Atat...sa vedem ce-o fi... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| kali wrote:Herpesul bucal nu afecteaza cu nimic nici sarcina, nici bebe. Asa este! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Cata liniste mai fetelor:) eu m am calmat cu herpesul meu, m a asigurat si doc ca nu e nici o prb, m am tratat cu tinctura de propolis si pot spune ca face minuni mai ceva ca aciclovirul:) Ynnea ce faci? Cum esti? |
|
|