Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Tuesday, February 10, 2015 3:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Doamne Liz ce scump este!!! Sa creasca mare si sanatos si sa aiba o viata frumoasa! Love Cheek Kiss angel
ynnea
Scris: Tuesday, February 10, 2015 3:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Russian wow maine gata spre spital,joi este marea zi sa ne ti si pe noi la curent si sa ne pui poze cu beberas
Anelise imi pare rau ca nu a iesit totul asa cum te asteptai.......important este ca totul a decurs bine si ca tu si cel mic sunteti bineras este foarte frumosras iloveyou computerlove sa creasca mare si sa fie cuminte
Deci mai este putin si urmez si eu dance ce emotii ma ia numai cand ma gandesc
russiantonik
Scris: Tuesday, February 10, 2015 3:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
ynnea... in 2 zile esti ,,cap de lista,, iloveyou hihih
RalukM
Scris: Tuesday, February 10, 2015 5:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Anelise sa ti traiasca printisorul, este un dulcehearts hearts
Imi pare rau ca ai trecut prin momente mai putin ok, dar totul e bine cand se termina cu bine:) bine ca sunteti amandoi sanatosi si voiosinewclap Fetelor usurel cu avansatul in lista ca ma ia cu rau de la stomacCrazy alcool Lol ma apuca emotiile,gandurile etc...
Mon1
Scris: Tuesday, February 10, 2015 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Ce frumos e piticul, Anelise!Cu asa frumusete dai uitare la ce a fost in spital. coeur
Raluk ne tinem de mana ca si pe mine ma ia ametealaCrazy
Russian uhh...tic tac tic tac...inca putincomputerlove
Nanny, e tare bebele tau! Mi se pare normaldaca nu-i place ceva sa riposteze newclap
M-am dus sa discut cu bezmetica de med. de familie pt. prenatal. Eu doresc in sapt 30 sa intru....ea ca a dat mereu din 33 sapt. A ramas sa dea ea niste telefoane sa intrebe. Optasem sa pastrez dupa nastere la 52 zile si restul de 74 sa fie prenatal. Te pui cu turcii...hmm vedem cum se rezolva.
Criss2014
Scris: Tuesday, February 10, 2015 6:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Anelize, ce scumpete de bebelus ai! Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Iar tie multa sanatate si recuperare rapida.
Russiantonika, deci joi e marea intalnire! Waw, cred ca emotiile sunt tot mai mari. Nastere usoara si recuperare rapida iti doresc. Si bebe sanatos si cuminte. coeur
Nanny
Scris: Tuesday, February 10, 2015 7:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Anelise....ce durdu este cel mic si ce falcute bine conturate are!!!Love Love Love Vaaaai cat este de dragalas..iti vine sa-l musti! Sa creasca mare, sanatos, iar tu sa revii cat mai rapid pe baricade!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Russian..mult nu mai ai...Doamne ajuta tinem pumnii, totul sa decurga bine si sa vii sa ne povestesti!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Crissy..cand citesc de gresie si faianta..ma apuca si pe mine pandaliile. De mult timp am tot zis sa facem si noi modificarile de rigoare (vara, cand e vremea buna, ca totul omulCrazy ), dar nu mai la gandul ce la moloz rezulta si ce munca, am tot abandonat ideea. Insa si la mine in cap incepe sa incolteasca ideea modificarilor. Oare noi gravidele...om avea ceva?? Crazy O putere supranaturala si o "pofta" nebuna de schimbari, tamam cand nu trebuie???
monica irimia
Scris: Tuesday, February 10, 2015 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
hearts Anelise, e un dulcinel cavalerul tau. coeur coeur coeur Sa va traiasca minunile si sa va faca viata un Rai. coeur hearts computerlove

Gravidute, sarcini cat mai usoare sa aveti! majoreta majoreta majoreta computerlove
Criss2014
Scris: Tuesday, February 10, 2015 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Nanny, la noi era de mult planificata renovarea baii, insa am tot amanat din diverse motive. Acum nu mai e cale de intoarcere, sper numai sa apuc ziua in care totul sa fie ok si apartamentul sa arate asa cum vreau eu. ras
miriam
Scris: Wednesday, February 11, 2015 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Felicitari Anelise, ma bucur ca esti binecomputerlove
Ce dragut e bebe micangel

Sarcini usoare si la termen tuturor burticilor!!!!
sousourel
Scris: Wednesday, February 11, 2015 10:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Drept e ca si eu aveam chef de renovari, ordine, curatenie, cand eram gravidaras e ceva cu gravidele, isi pregatesc cuibusorulalbinita

Anelise, ai un pui dragalas foc!flower Sa va bucurati de el, sa fie tot la fel de cuminte iar tu sa treci cu bine peste recuperare. Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!pupici
simona83
Scris: Wednesday, February 11, 2015 11:01 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Anelise, felicitari pentru botul mic, e un super dragalas, m-am topit toata! DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Russian, nastere usoara si bb papacios! Sa fie totul bine si ne vedem curand la mamici!

Yneea, o sa faci un grasunel. Acusica il tii si tu in brate!DistanceKiss

Mon, Nanny, mi-e un drag de voi de nu mai pot... Vi pup dulceDistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
deearox
Scris: Wednesday, February 11, 2015 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Anelise ce minunatie de bebica ai computerlove este asa frumusel si scumpic coeur coeur coeur imi pare rau sa aud de experienta din spital, pacat...ar trebui ca toate proaspetele mamici sa plececu amintiri frumoase din spital dupa nastere Cray dar banuiesc ca la noi in Romania pur si simplu nu se poate NuStiu
important este bebe sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii computerlove computerlove computerlove

russian cu gandul si cu sufletul langa tine computerlove computerlove computerlove numai bine itidoresc si nastere usoara coeur coeur coeur

Pupici pentru toate burticile si mamicile computerlove computerlove computerlove computerlove
Nanny
Scris: Wednesday, February 11, 2015 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Simonicoo..te poop si eu pe tine si pe bucalata ta!Cheek Kiss Cheek Kiss
Sousourel..credeam ca sunt singura "nebuna" cu schimbarile! Cand apare un copil..parca vrem sa fie totul igenizat, curat, nou daca se poate!
Miriam si Monica...multumim pentru urari..Doamne ajuta, la toata lumea!Cheek Kiss Hands
elala
Scris: Wednesday, February 11, 2015 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2009
Anelise, e superb puiul tau si are o fatuca foarte expresiva! love Sa creasca mare si sa fie sanatos!
Russian, nastere usoara si bebe sanatos!Cheek Kiss
Pupam burticile dragute si va asteptam la mamici!pupici pupici pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.