Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crys
Scris: Sunday, February 8, 2015 12:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
ras Buna seara gravidute dragi!Cheek Kiss

Va citesc regulat si ma bucur alaturi de voi cand vad ca totul este bine, admir pozele cu bebicii vostri dar si burticile voastre frumoase hearts pupici din pacate nu am timp mereu sa va scriu. Primele luni 2 luni au fost extrem de solicitante si destul de obositoare insa deosebite si as lua-o oricand de la cap fara a ezitare.dance

deearoxcomputerlove ai o burtica minunata, m-am emotionat cand te-am vazut, cred ca imi este dor de burtica, a trecut atat de repede timpul:)

russiantonik am vazut ca tu esti mai speriata, este si normal, mai ai foarte putin si se apropie clipa cea maretopai nu te speria de rahi, se face cu un ac foarte subtire si nu vei simti nimic sper doar sa ti se puna cantitatea corecta de anestezie pentru ca mie mi-a pus mai putin si am fost operata aproape pe viu, dar chiar si asa, faptul ca am simtit tot in timpul operatiei m-a intarit foarte tare. Oricum ar fi nu iti face griji, nici nu-ti dai seama cat de puternica poti fi!pupici pupici pupici Cat despre bebe sunt sigura ca este foarte bine, masuratorile lor sunt aproximative...mie mi-au spus ca are capul mai mare decat normal insa nu a fost deloc asa....oricum am vazut ca fetele stiu mai multe asa ca este bine sa fi prudenta. Mmult noroc si calm...sa auzim de bineCheek Kiss

Criss2014 fii tare problemele vin si pleaca, atat timp cat nu au legatuta cu sarcina ...stiu ca nu este usor si toate afecteaza insa cu calm se rezolva totulCheek Kiss ma bucur ca bebita este sanatoasa si creste...sa de-a Dumnezeu sa fie asa si de acum inainte...app, tocmai ti-am trimis cerere de prietenie pe fbras

ynnea felicitari pentru noua casuta si sarcina usora in continuareCheek Kiss

RalukM, Nanny, Mon1, Gazela si toate burticile frumoase va pup de nu va vedetiCheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

iloveyou iloveyou iloveyou pe toate!

crys attached the following image(s):
img_7850.jpgimg_7823.jpg

ynnea
Scris: Sunday, February 8, 2015 9:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Buna dimineata burtici
In sfarsit am terminat cu totul iar acum am din nou timp.......Hilar
Nu-mi vine sa cred ca maine ma duc la eco sa imi dea date despre puiutul meu....daca ma credeti pana acum nu mi-a spus niciodata cate kilograme are sau cat de lung este....a spus ca la saptamana 35 se spune mai sigur ca sa nu ne ingrijoreze pe perioada sarcinii cu kilogramele fatului in fine intelegeti voi.
Va pup pe toate
ioana laura
Scris: Sunday, February 8, 2015 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2015
Ziua buna gravidute.
ioana laura
Scris: Sunday, February 8, 2015 1:35 PM
Nivel

Nu stiu daca postez unde trebuie dar am o intrebare. E normal sa te simti deprimata in sarcina?
dana_h
Scris: Sunday, February 8, 2015 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Da e normal.hormonii sunt de vina.eu am avut mai mereu stari de acum radeam si imediat plangeam.acum depinde cat te tine starea asta.daca e o zi,doua...o saptamana e ok.daca dureaza mai mult vorbeste cu un medic.ce anume te deprima?
ioana laura
Scris: Sunday, February 8, 2015 2:48 PM
Nivel

Cateodata am o stare nasoala ,ma simt singura,ma cuprinde teama. Mie teama sa nu pateasca ceva bebelina.cu toate ca doctorita nea zis ca se dezvolta bine si e sanatoasa si toate analizele au iesit bune,teama ca nu o sa stiu sa am grija de ea dupa ce vine pe lume. Sunt rare starile astea si dureaza cate o zi ,poate mai puti
Criss2014
Scris: Sunday, February 8, 2015 3:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Crys, multumesc. Ti-am dat accept.
Ioana, toate am avut sau avem astfel de stari de neliniste, de teama. Eu cred ca e normal intr-o oarecare masura. Eu am fost la un pas de depresie cand am primit rezultatul de la dublu test. Si desi doi medici mi-au spus ca ecografic totul e normal, mai am si acum astfel de stari. Incerc sa ma controlez, sa fiu optimista dar nu pot in totalitate. Desi chiar la ultima ecografie, cea de luni doctorul m-a asigurat ca bebita e bine, sanatoasa, se dezvolta normal, ba chiar a zis ca e cu o saptamana mai mare, tot nu pot sta linistita si tot imi fac griji. O sa fiu linistita 100% abia cand o sa vad cu ochii mei ca e bine.
ioana laura
Scris: Sunday, February 8, 2015 3:30 PM
Nivel

Sper sa fie totul bine. Cu toate ca a venit pe neasteptate dupa numai 3 luni de relatie neo dorim foarte mult. Sotul imi zice ca imi fac griji inutile si ca daca doctorii au zis ca ii bn si analizele sunt bine atunci o sa fie bine dar mnah... Poate si din cauza ca suntem singuri in tari straine is asa.
ioana laura
Scris: Sunday, February 8, 2015 3:59 PM
Nivel

Voua cate ecografii vau facut?
crys
Scris: Sunday, February 8, 2015 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2014
ioana laura stai linistita, toate gravidutele au temeri. Incearca totusi sa nu te lasi coplesita de ele, bucurate de perioada aceasta pentru ca trece foarte repede:)
Eu mergeam lunar la control pana in trimestrul III, apoi la fiecare 2 saptamani. Iar din saptamana 28 pe langa eco imi facea si control intravaginal.
Multa sanatate si sarcina usoaraCheek Kiss

Criss2014multumesc, acum intru sa trag cu ochiul pupici
ioana laura
Scris: Sunday, February 8, 2015 4:53 PM
Nivel

Mie pana la aproape 6 luni miau facut de 2 ori analizele dela cap la ccoada, toleranta la glucoza si 2 eco. Pe miercuri am programare la doctorita sa vedwm rezultatele ultimelor analize si sa vedem poate ma trimite iar la eco. Un eco mi lo facut normal si unul de morfologie fetala(sper ca zic bine). Multumesc de incurajari. Sper sa treaca repede ca abia astept sami tin buburuza in brate. Sarcina mie destul de usoara multunesc lui dumnezeu,fara greturi,pofte,dureri sau mai stiu eu ce. Multa sanatate:-*
ioana laura
Scris: Sunday, February 8, 2015 5:06 PM
Nivel

computerlove al meu sot a plans cand ia auzit inimioara cum bate,plus ca avea o pozitie de tiera mai mare dragu de ea hearts
dana_h
Scris: Sunday, February 8, 2015 11:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Ioana,si eu am avut aceleasi temeri.sunt normale.o prietena psiholog imi zicea ca doar cei cu probleme la "mansarda" nu au temeri.ai sa vezi ca atu ci cand o sa vina pe lume pitica nu o sa vina singura, ci cu puteri nebnuite pt tine.instinctul de mama il au toate femeile.pan vine bb intra pe grupuri de alptare si documdnteaza-te cum e si ce presupune,citeste despre colici si cum le poti face fata mai bine.pe perioada sarcinii ai gravidutele aici gata oricand cu un sfat iar dupa nastere esti bine venita in clubul mamicilor.curaj si nastere usoara Cheek Kiss
ioana laura
Scris: Monday, February 9, 2015 8:09 AM
Nivel

Multumec. E bine de stiut ca pentru orice nelamurire aunteti aici.Cheek Kiss
Nanny
Scris: Monday, February 9, 2015 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Buna de dimineata!
Ioana bine ai venit!Bravoo Incearca s ate relaxezi, sa citesc despre schimbarile din corpul tau, sa le intelegi, sa citesti despre nastere, astfel inc at cand va veni sorocul, sa fi pregatita dpdv psihic. Daca ai posibilitate si se fac la tine in apropiere...mergi la cursuri pt mamici sau Lamaze..vorbeste deschis cu o moasa, care sa-ti explice tot ce iti este nelamurit si ai sa vezi ca te vei bucura cu adevart de sarcina. Bebelus tau simte starile tale de anxietate...asta vrei??? cred ca nu! Haaai capul sus si mai cu curaj!dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.