Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanicole
Scris: Friday, January 30, 2015 10:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Fetelor va salutam pe toate hearts

Va citesc zilnic, sunt la curent cu fiecare ..cand vedeti bebeii ma bucur alaturi de voi, chiar daca va scriu rar spre rusinea meaBlushing
Mon, sa pupam noi o burtica cu o cretulina dragalasacomputerlove iloveyou
Nanny si eu m-am speriat la 24 s, cand nu am simtit bebelusul o zi intreaga, si am ajuns la urgente si era totul ok, dar avand placenta anterioara ca si tine, el mai statea si cu funduletul la mine...nah nu il simteam computerlove iloveyou
Russian, inca putin si ti se deschide galeriamajoreta majoreta iloveyou
Yneaa, pfff..ce a trecut timpul, mai ai putin si nasti...parca ieri boceai cand iti venea menstruatia hohot hohot Haha iloveyou iloveyou
Deea te simti mai greuta pentru ca.....esti mai greuta Haha Haha Haha ...ahahaha....iloveyou
Bun venit noilor burtici, sarcini usoarecomputerlove
Va pupam pe toate cu bale multe computerlove computerlove iloveyou iloveyou iloveyou
ynnea
Scris: Saturday, January 31, 2015 2:14 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Ioana o sa am grija cu mutatul ca nu vreau sa-l supar pe bebe si sa vina inainte de termen ras ras
Russiantonik nu-i nimic este bine si cezariana,ma refer ca,important este ca o sa ai puiul tau si restul nu mai conteaza DistanceKiss iloveyou
Deea o sa ma protejez atat cat trebuie,am noroc ca mai ma ajuta sotulBuddy1 iar bebe cand sughite se simte ca si cum ar batea inima cand pui mana pe burtica simtiDistanceKiss pupici
Anelise wow luni te vei intalni cu puiutul tau Hilar Hilar Hilar sa decurga totul bine iti doresc.........bafta mamiiloveyou DistanceKiss
Ema asa este nici mie nu-mi vine sa cred parca mai ieri plangeam ca de ce nu raman si uite ca acum mai am putin si voi deveni si eu mamicaDistanceKiss iloveyou nu pot sa cred......si noi va pupam DistanceKiss iloveyou
Pupam toate burticilepupici pupici pupici
Anelise
Scris: Saturday, January 31, 2015 8:56 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, fetele! grup Eu am avut un somn cam agitat, am visat numai prostii uff si acum ma pregatesc sa dau o fuga pana la bisericuta mea de suflet. Dupa care, acasa, pentru ultimile pregatiri... coeur

Ynnea, da, multumesc mult! Cheek Kiss Luni dimineata trebuie sa ma prezint la spital la prima ora. hainoroc

Ema, te pup dulce! DistanceKiss

Russian, sper ca am reusit sa-ti fac o surpriza frumoasa de dimineata! sic Uite aici http://forum.7p.ro/nastere-usoara-russiantonik.aspx?g=posts&t=16987 . pupici

Va pup pe toate, burtici mari si mici! Gossip
RalukM
Scris: Saturday, January 31, 2015 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Omg Anelise o zi te mai desparte de minunecomputerlovece emotii, eu cred ca as face 13/14 :))) mi se pare ca e si mai mare incarcatura emotionala la tine ca stii exact ce cum si cand.
Usor usor se golesc locuri si noi astea mai micute avansam,parca am un gol in stomac...citisem la galeria ta ca la fata ainplans 3 ore:)))) ma si vedeam in ipostaza aia, eu si acum am pusee de plans,deh hormoniiCrazy deci nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa bocesc dupa nastere cand o sa o vad,emotia primei intalnire plus un mare cocktail de hormoni sa te tii mama:))))
Mai am 1 sapt de munca si gata...nu mi vine sa cred.
deearox
Scris: Saturday, January 31, 2015 12:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
Anelise mai e asa putintel Buddy1 eu cred ca n-as mai dormi daca as stii Crazy asteptam poza cu micul flacau Blushing Love Love Love

russiania uite ca a inceput galeria Bravoo tu si anelise eliberati doua locuri dintr-un focbounce uf ma ia cu calduri cand vad ca urc pe lista ras

ema asa este Blushing am vreo 10kg in plus fata de cat aveam la inceput de sarcina Crazy

ynea o sa incerc sa fiu pe faza Buddy1

Cred ca mi s-a pus pe vezica ca imi tot vine sa fac pisu tot timpul Crazy si tot impinge funduletul/caputulpe-o parte ca se face ca o minge Blushing e asa de scumpica dance abia astept sa o vad iar :D nu stiu cand insa, aflu azi probabil de la doctor yes

Pupi pupi computerlove computerlove computerlove
russiantonik
Scris: Saturday, January 31, 2015 6:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Buna fetele..

annelise.. multumesc din suflet,am vazut galeria,m-am emotionat!!! :D Abia astept sa-ti vad puiul!!hearts

Cat despre mine...sunt asa de suparata si plang de suparare...am venit de la clinica cu vesti proaste!!!!pale

Am ajuns acolo si..nustiu de ce nu am fost pusa la aceeasi ecograf unde doamna dr ma vedea mereu..am fost dusa la altul si..surpriza!!!! Bebe nu e dezvoltat complet!!!!! Are 2.400 in conditiile in care la 33 saptamani bebe avea 2.300 si cv... A cazut cerul pe mn cand am auzit ,cica e corespunde la 33 saptamani,nu 37...

In plus... este foarte jos,are capul foarte jos,e pregati sa iasa,nici nu a putut face calumea masuratorile fiind foarte jos,am prea putin lichid,a zis ca am avut pierderi de lichid...are circulara.. Am stabilit data cezarienei 16 februarie [pe 12 ma internetz ptr analize,apoi vin acasa si ma intorc p 16 ptr operatie] DAR...doctorita a mai zis ca e foate posibil ca bebe sa vrea sa iasa mai devreme,in consecinta incercam natural mai intai deoarece eu facand anticoagulant ar fi risc de hemoragie la cezariana si el trebuie intrerupt cu 24 ore inainte deci incercam natural daca se declanseaza si nu sunt probleme.. Sunt zapacita de cap si nu inteleg nimic in conditiile in care ea a zis ca e riscant pt mn sa nasc natural... Dar ,ma bucur intr-un fel,desi as vrea bebe sa stea totusi pana pe 16 februarie..

Aveti grija de voi!
deearox
Scris: Saturday, January 31, 2015 7:05 PM
Nivel

Of russian Cray Nici nu stiu ce sa zic NuStiu Mai mergi la alt doctor poate?
Sa te vada si altcineva la alt eco....ai încredere in doamne doamne ca va fi bine computerlove hearts

Am fost la doctor cu analizele, s.a uitat pe ele, e totul perfect, inclusiv secretia, ne vedem iar la 30 de sapt sa fac niste analize si la eco 3d ma duc la 35de sapt pale
Cred ca o iau razna pana atunci :))))

Lasa, sa dea d-zeu sa fie totul bine, sa nu mai fie nevoie de eco/analize majoreta
Anelise
Scris: Saturday, January 31, 2015 7:49 PM
Nivel

Seara buna, burtici! grup

Mai are rost sa spun ca azi m-am dus sa-mi caut alta camasa de noapte ca aseara am ajuns eu la concluzia ca ce aveam nu-mi place? alcool Deh, ultimile capricii de gravidutza probabil! ras Si ma bucur ca am ajuns in cele din urma si la bisericutza mea de suflet! innori

Deea, ma bucur ca totul e ok! coeur Tocmai la 30 de saptamani e urmatoarea intalnire? Stiu, stiu cat de grea e asteptarea! Cheek Kiss Pai, nici eu nu prea pot dormi si sunt convinsa ca maine seara voi dormi foarte, foarte putin! chitara

Russian, am ramas fara cuvinte dupa ce am citit... pale Dar sa stii ca eu nu cred nici macar o secunda treaba asta. Mergi pentru linistea ta la un alt eco. Nu trebuie sa stie nimeni pana la urma. Vezi ce ti se va spune de data asta. Nu sta asa cu mii de ganduri negre pentru ca nu e bine nici pentru tine, nici pentru bebe! Cheek Kiss Hai, fruntea sus!!! coeur Aici ma refer la povestea cu greutatea. Sunt doar aparate care fac niste calcule. ... Cat despre nastere, mult, mult curaj daca chiar o fi sa incerce mai intai natural! pupici Banuiesc ca stie ea ce face acolo si ce decide ca e mai bine pentru voi doi! Stai cat mai cumintica ca sa mai stea si bebe la caldurica. coeur Eu cam asta fac de o luna incoace. Te pup cu mare, mare, mare drag si inca o data - fruntea sus, scumpa!!! iloveyou

Raluk, sa te bucuri de concediul care se apropie! DistanceKiss Deja esti si tu in saptamana 27! coeur Cu lacrimutzele la mine a fost si din cauza unei situatii create in sala de operatie. La un moment dat am fost intrebata pe un ton foarte ingrijorat unde este lichidul meu, daca mi s-a rupt apa etc. pentru ca se pare ca nu mai aveam lichid aproape deloc. NuStiu Dupa care - pauza. Niciun sunet nu s-a mai auzit pentru o perioada mult prea lunga pentru mine... Au fost cele mai grele clipe - ma gandeam la ce e mai rau. pale Asta pana, in sfarsit, am auzit un matzait chinuit si ala a fost momentul cand am izbucnit in lacrimi. coeur Si nu le-am mai putut opri pentru vreo 3 ore. pupici

Ce m-am intins! Crazy Pup burticile mari si mici! Gossip
AdrianaC
Scris: Sunday, February 1, 2015 7:54 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Anelise, mai ai putin, putin de tot ! Iti tin pumnii sa fie totul in regula si abia te astept sa povestesti !

Russian, si eu zic ca daca pana acum nu au fost probleme, sa mai mergi si la alt aparat / doctor... Ei stabilesc greutatea in functie de dimensiunea diferitelor zone ale corpului (cap, femur parca) si e suficient sa traga cu mouse-ul pe ecran cativa milimetri aiurea si deja iese alta valoare...

Si la mine la Andrei imi spunea ca are doar vreo 2600 g pe la 37 saptamani si cand l-am nascut la 38 si 4 zile parca, avea 3400g...

Ce e mai ingrijorator si trebuie verificat daca asa este, e lichidul si circulara de cordon...

Te pup si ai grija de voi !
Criss2014
Scris: Sunday, February 1, 2015 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Buna dimineata! Aseara am scris un mesaj luuung si cand sa-l postez, a disparut. N-am mai avut nervi s-o iau de la inceput.
Anelise, sunt cu gandul la tine. Nastere usoara si recuperare rapida iti doresc.
Russiantonika, eu zic sa nu te stresezi degeaba. Mai gresesc si medicii la masuratori. In plus pana in 16 februarie cand ai tu termenul, bebe o sa mai creasca. Sa fie sanatos, asta e tot ce conteaza, in rest chiar daca e mai micut, recupereaza el in timp si creste. Nepoata mea a nascut in noiembrie, la termen o fetita sanatoasa tun chiar daca avea doar 2800 g. Fiecare copil are propriul sau ritm de crestere si dezvoltare, deci nu-ti mai face atatea probleme. (eu am fost prematura, m-am mascut cu 2100 g, apoi am scazut la 1900 dar nicio grija, am recuperat rapid gramele/kilogramele si apoi toata viata am tinut diete si cure de slabire Lol )
Deea, e lunga asteptarea asta, eu am fost la ultimul eco in 22 decembrie, maine merg in sfarsit sa-mi vad printesa (daca intre timp nu si-a schimbat sexul ras )
La noi, se pare ca fiecare week-end e cu peripetii. Joni a intret un bou in mine si mi-a spart bara la masina. Am umblat pe la asigurator si acum astept sa ma sune cand e gata dosarul, sa merg sa-mi schimbe bara.
Ieri ni s-a spart o teava in baie, asta dupa ce cu doua saptamani in urma s-a spart o alta....Baia mea arata ca dupa bombardament si asa va fi pana la inceputul lunii martie cand va putea sa vina si zidarul sa ne puna gresia si faianta. Si ca sa fie treaba buna pan' la capat, joi seara soacra-mea si-a rupt piciorul la glezna si nici nu ne-a anuntat. Sotul meu a sunat-o si a vazut ca nu raspunde nici la mobil nici la fix, l-a sunat pe cumnatu-meu care si el a incercat sa dea de ea si cand a vazut ca nu raspunde, s-a dus la ea si a gasit-o cu piciorul rupt, A stat cu ea toata noaptea la urgenta pana i-au facut raduografie, i-au pus piciorul in ghips, asa ca acum avem alta belea pe cap. Plus ca e ingrozitor de incapatanata si nu vrea sub nicio forma sa se ridice din pat nici macar sa mearga la baie, desi cu cadru sau cu carje s-ar putea deplasa. Medicul i-a zis sa nu se sprijine pe picior timp de 6 saptamani dar ea nu vrea nici macar sa se ridice din pat. Si nu pricepe ca daca va sta nemiscata 6 saptamani in pat, n-o sa mai poata merge deloc pe urma ca se anchilozeaza cu totul. Si uite asa, distractia e completa. ras
O zi frumoasa va doresc.
Intre timp vreau sa va arat ce am mai mesterit pentru bebita mea.coeur

Criss2014 attached the following image(s):
s5020083.jpgs5020084.jpg

dana_h
Scris: Sunday, February 1, 2015 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Russi mai mergi si la alt dr.mie cu o zi inai nte sa nasc imi zisesera ca are fata 3700,de intrasem in panica pe unde o scot hohot si a avut 3100 si o alta fata i-au spus ca are 2500 si a avut 3050. O alta fata a nascut un baiat la termen de 2400.nu te speria din cauza greutatii.Daria la maduratorile de la cap iesea mereu mai mica in ultimul timp pt ca era coborata foarte jos si nu o mai putea masura bine.daria s-a nascut natural, cu cordonul dat o data dupa gat si cu scor apgar 10.cum a zis si Adriana lichidul e mai ingrijorator putin.mai cere si o alta parere :*:*:*

dana_h attached the following image(s):
img_20150131_181310.jpg

russiantonik
Scris: Sunday, February 1, 2015 11:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Buna fetelor!

M-am mai linistit din ce am citit la voi... am mai tras un ochi pe internet si intr-adevar ecograful poate da erori ,mai ales ca a fost diferit,nu a fost acelasi la care am fost lunar si mai ales ca bebe e foarte jos , a zis si ea ca nu a putut face cum trebuie masuratorile ,capul fiind turtit parca la cum sta... Circulara e doar o data in jurul gatului.... Nu cred ca are rost sa ma duc la al eco ptr ca daca e sa-mi zica la fel,ca bebe nu e dezvoltat,ce pot face?? Iau vitamine,mananc,nustiu ce sa fac mai mult,ma simt depasita. Doctorita a zis ca o ingrijoreaza faptul ca e prea jos si sa stau numai in pat... eu sunt o persoana activa,e greu.ofof..

Eu am sa stau acasa astea 2 saptamani ca doar nu patesc nimic daca vegetezBig Surprise ...si sper ca bebe sa stea pana pe 16 si sa creasca!! am o presimtire ca e eroare de ecograf si cand am sa imi vad puiul sunt sigura ca o sa aibe peste 3 kg.

Annelise... inca o zi,inca o zi!!!!topaimajoreta majoreta O sa-mi fie dooor sa vorbim,sa impartasim experiente insa ne vedem la mamicute computerlove iloveyou :

Deearox... asteptarea e grea [eu mai am 2 sapt si numai pot de nerbadare] Eu inainte de fiecare eco eram asa de emotionata.Ma bucur ca totul e bine.computerlove

AdrianaC..eu am auzit cazuri cand eco a gresit grav.....a estimat o greutate de 4 kg si bebe avea 3 .100. Dar,important e sa fie sanatos

Criss..imi pare rau ptr necazurile tale,stii cum e..cand vin vin toate buluc peste tine. O,dar ce frumoos crosetezi,poate pana la urmatorul bb invat si eu!!!computerlove
deearox
Scris: Sunday, February 1, 2015 1:35 PM
Nivel

dana ce gogosica frumusica ai tu computerlove computerlove computerlove iti vine sa o mananci nu altceva coeur coeur coeur

russian ma bucur ca te ai linistit computerlove

criss sper sa treceti peste toate micile neplaceri :) bucurati-va de sarcina Buddy1

Uite si o pozica de 23 de saptamani yes yes yes

deearox attached the following image(s):
23weeks.jpg

alinaa86
Scris: Sunday, February 1, 2015 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
Sarcina usoara burtici !!!
Va pup
Anelise
Scris: Sunday, February 1, 2015 5:09 PM
Nivel

Hello, burtici dragi! grup

Pe mine m-a cam luat agitatia, gol in stomac, tot tacamul. Crazy Aseara eram atat de obosita si asa as fi vrut sa dorm, dar bebe era ocupat cu joaca si mi-a apasat atat de tare pe vezica ca timp de vreo 2 ore am mers cred din 15 in 15 minute la baie... alcool

Adriana, te pup! Cheek Kiss

Criss, mersi! pupici Asa se intampla - cand vine una, vin toate! Imi pare tare rau, dar fruntea sus! DistanceKiss Cu calm si rabdare si luate una cate una, se rezolva toate in final! pupici

Dana, ce dragalasa e piticutza ta!!! coeur

Russian, ma bucur ca totusi te-ai mai linistit! Cheek Kiss Stiu cum e cu statul ca nici eu nu am stare... Si mie o sa-mi fie dor de tine, dar ne regasim la mamicutze si ajung sa-ti mai fac si putina galerie inainte sa apara si puiutzul tau! coeur

Deea, cat de frumoasa e burtica!!! Love Azi mi-am facut si eu cateva poze ca deh, e ultima zi! Sunt convinsa ca o sa-mi fie dor... Cray

Alinaa, si noi te pupam! pupici

Va pup pe toate, iubitele, si aveti grija de voi si de bebelasi! coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.