Gravidutzele noastre dragi - 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, January 23, 2015 8:00 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Du-te sa te vada un medic si sa mai vada cum e bebe.
Eu pe Alice am nascut-o la 37 saptamani si 3 zile...
dana_h
Scris: Friday, January 23, 2015 8:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
Anelise,eu am avut doua sapt dureri din astea si uneori ziceam ca acym se apropie si de unde!!! Spatele poate fi si din cauza greutatii lui bebe.ia un no spa.daca cedeaza cat de cat nu se apropie nasterea.daca nu cedeaza inseamna ca vine bb dar poate sa mai dureze cateva zile.in ceea ce priveste contractiile monitorizeaza dupa ceas la ce interval sunt.daca sunt din acelea BH nu e problems,se pregateste corpul.eu le-am avut de la 37 de saptamani si la 10 min si tot a mai durat o luna .cele de nastere sunt mai dureroase iar cel putin la mine a inceput burtica sa doara si spatele cand incepusera contractiile super dureroase la 3 min.cand imi aduc aminte acum parca imi vine pofta de un nou bebe :)))).te puuupppp :*:*:*
Anelise
Scris: Friday, January 23, 2015 9:21 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Dana, multumesc pentru raspuns! Cheek Kiss Faza e ca eu trebuie sa fac cezariana. Si la 35 de saptamani cand m-a internat pentru o seara, tot asa a fost, doar ca intensitatea mai mica fata de acum... Am luat tratament in ideea sa ajungem la 37 de saptamani. De 3 zile am terminat cu NoSpa-ul si uite ca au si reaparut...
Adriana, o sa-l sun totusi pe medic mai pe la pranz sa vad ce-mi spune. Pup! pupici
emanicole
Scris: Friday, January 23, 2015 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
anelise si eu eram programata pentru cezariana cam peste 2 saptamani, insa am nascut la 37 saptamani fix. Dureri am avut asa surde ca la mestruatie duminica noaptea, luni am fost la control aveam 36s si 6 z si eram dilatata 3 degete, iar luni noaptea am avut iarasi dureri si a doua zi m-au operat...noroc ca a fost maricel bebe computerlove ...asa ca mergi la spital hainoroc
RalukM
Scris: Friday, January 23, 2015 11:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Anelise poate ne faci o surpriza:))
Eu de ieri am inceput sa am niste dureri ca niste junghiuri asta pe sub burta mai mult spre zona inghinala si apar ori cand ma ridic de pe scaun,pat etc ori cand fac o miscare bursca si mai am niste dureri ca si cand ma intinde cineva ca pe elastic in zona coastelor pe sub sani... Nu e chiar durere cat zici ca am mega febra musculara. Am citit pe net dar sunt multe info contradictorii, eu tind sa cred ca e de la faptul ca se mareste uterul se intind mushii una alta..voi ce ziceti??Crazy
Criss2014
Scris: Friday, January 23, 2015 1:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Se pare ca azi toate avem cate o "buba". Pe mine de azi dimineata ma doare spatele in zona lombara. Dar o durere suparatoare, abia am reusit sa ma urc in masina si piciorul mi l-am ridicat cu mana ca nu am reusit altfel. O discopatie lombara sau mai rau, hernie de disc imi lipseste acum, (sper sa fie doar atat...) in rest le am pe toate...
Mon1
Scris: Friday, January 23, 2015 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Anelise poate vine puiutul ffff curandyes
Fetelor si pe mine ma doare spatele. Am mers la cumparaturi, am dat cu aspiratorul si am facut ceva papa ....acum ma resimt
Criss eu am discopatie lombara :(
Ralu eu chiar asa gandesc...creste uterul. Mai iau cate un no spa si asta este.
russiantonik
Scris: Friday, January 23, 2015 6:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Buan fetele!!

si pe mine ma doare spatele MAXIM!!! Dureri ca la menstruatie,cu tot cu burta insa ma ia niste dureri de spate care radiaza catre piciorul drept ,raman efectiv intepenita. uff

Pe 31 am programare la clinica,sper sa aud de bine si sa nu am surprize..

Annelise... iti doresc bb sa stea pana la programarea de cezariana,computerlove mie de asta imi este frica...sa nu se ,,supere,, bebe si sa vina mai devreme decat mi-a programat doctorita mea. E cam scumpa ea la vedere,avand clinica privata deci la maternitate nu cred ca o prind pe ea,si ma programeaza cand e de garda...

Va pup!! Sanatate la toate buricutele!
Gazela
Scris: Friday, January 23, 2015 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2014
Buna dragelor,

Imi pare rau sa aud ca nu va simtiti prea bine, se pare ca durerile astea de spate sunt generalo valabile, indiferent de varsta sarcinii....si pe mine ma tot doare, in zona osului de la spate, nu pot sa stau prea mult in picioare, azi si burtica si-a facut de cap cu dureri surde...
Important e ca am facut analiza pt anticorpii anti rh si a iesit bine, adica sunt absen?i..
Triplu test aflu abia peste 2 saptamâni...iar cu bebe ne mai vedem la morfofetala de trim 2...

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, sarcina usoara in continuare computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Va pun si o pozica cu burtica, nu e f reusita....sic

Gazela attached the following image(s):
img_20150123_191718.jpg

chriss
Scris: Saturday, January 24, 2015 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2014
Buna burtici!
Nu am mai intrat pe forum ca am avut 2 saptamani plineeee de greturi de nu stiam ce sa mai fac. De 2 zile m-au lasat.
Eu din pacate nu prea reusesc sa dau de dr mea. M-a tot amanat si stau si ma gandesc ca ea nu mi-a vazut sarcina deloc. Doar alti doctori cand am fost la urgenta. Ieri am avut iar o scurgere mai apoasa si am fost iar la urgenta. Insa totul este bine: 8 sapt si 4 zile (astazi si 5 zile topai ), 188 batai pe minut, 2 cm, placenta ok, col lung inchis, totul bineee.
Doctorita a fost ffff draguta si imi pare rau ca nu am luat nr ei de tel pt a continua cu ea.
Mi-a spus si ca deja incepe sa misteeeee si i-am ascultat si eu inimioara. coeur
RalukM
Scris: Saturday, January 24, 2015 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Chris ar trebui sa ti cauti un medic care sa te ia in evidenta si pecare te poti baza si la care poti apela ori de cate ori ai vreo prb sau nelamurire...plus ca urmeaza diverse analize si ecografii. Ma bucur ca bobita e bine, greturile vor trece cu timpul:)
Pe mine m au mai lasat durerile musculare si acum ma rasfat cu o pedichiura:) urata rau vremea la bucuresti as lenevi in continuu...
ioana_29
Scris: Sunday, January 25, 2015 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2014
hail Clap Buna dimineata, ma primiti si pe mine alaturi de voiVictory ieri am aflat ca Dumnezeu ne-a binecuvantat cu bebe nr.3innori si mi-ar place sa impartasesc cu voi pareri,opiniichatten
va pupbis
Anelise
Scris: Sunday, January 25, 2015 11:32 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, burtici! grup

Noi am stat iar internati vineri/sambata noapte si am fost la un pas de cezariana... Bebe era foarte agitat, ii batea inimioara mult prea repede, ni s-au pus perfuzii cu vitamine pentru el si iarasi analize, injectii etc. Am venele pe la maini varza de atatea intepaturi din ultima vreme, plus vanataile de rigoare... Cray Am revenit acasa si asteptam. coeur Daca saptamana care urmeaza nu se intampla nimic, oricum marea intalnire e oarecum gandita pentru saptamana cealalta. innori
Mai are rost sa spun ca imi este un pic frica...? Stiu, stiu, sunt cam bleaga eu asa... Blushing

Ioana, bine ai venit si sarcina cat mai usoara! pupici

Raluk, ce-mi place ca te rasfeti! Cheek Kiss

Chriss, sper sa scapi repede de greturi! DistanceKiss

Gazela, incet-incet incepe sa rasara si burtica! Love

Russian, cu siguranta vei auzi de bine! Cheek Kiss Tin pumnii sa vii cu vesti dintre cele mai frumoase! coeur Inca putin si dam startul la galerie! sic

Mon, si eu pateam asa de fiecare data cand faceam efort - curatenie, carat etc. Usurel, da? Cheek Kiss

Criss, ai scapat de durere? pupici

Ema, stiu ca la tine a fost si colul scurt, nu? La mine se pare ca inca nu a aparut nicio modificare - e fix la fel ca acum 2 saptamani... NuStiu

Pup si o duminica frumoasa! Gossip
Criss2014
Scris: Sunday, January 25, 2015 11:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Buna dimineata!
Anelise, iti tin pumnii. Curaj, mai e doar un mic pas pana la marea intalnire.
Da, mi-a trecut durerea, nu stiu ce-a fost vineri dar am avut cred cea mai proasta zi din toata perioada de sarcina de pana acum. O stare generala proasta, ma durea si carnea pe mine. La 20 am adormit si ieri dimineata am fost ca noua, apta pentru distractie. ras Am fost la o petrecere de botez. Nepoata mea care a nascut in noiembrie a facut cununia civila si si-a botezat ieri fetita, o papusica dulce scumpa si mititica.
Ioana, bine-ai venit. Sarcina usoara!
Chriss, neaparat sa-ti schimbi medicul. Pentru o gravida e foarte important sa aiba un medic cu care sa poata comunica, un medic bun, care se implica si in care poti avea incredere.
Mon1
Scris: Sunday, January 25, 2015 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Buna, fetelor!computerlove
Gazeluta ai o burtica minunatacoeur
Anelise abia astept sa-ti vad flacaul. O sa o las mai incetinel cu treaba.DistanceKiss
Ioana ce frumoscoeur ....bebe nr3...ce sex au ceilalti 2?
Chriss alt medic si sa ramana pana la finalDistanceKiss
Russian tic tac tic tac DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.