|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| russian multa sanatate si nastere usoara indifrent cand si cum va fi
criss multe saptamani inainte asteptam sa vdedm rezultatele tale de morfo :D eu joi merg la medic pt un control de rutina
raluk bun venit inapoi la civilizatie
anelise imi pare rau ca te simti rau, sper sa fie totul in regula...daca t crezi de cuviinta ac este necesar sa mergi la spital, mergi la spital negresit superba burticuta ta
elenyamult succes la eco si sa ne aduci vesti bunev valoara ta de hcg pare chiar super, nu am facut insa la acea "varsta" ca sa stiu cat ar fi normal....
oana nastere usoaraaaa
va pupam si noapte buna
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| buna fetelor,imi cer mii de scuze pentru pauza mea am avut niste probleme in cuplu dr acum totul s-a rezolvat.eu sunt in romania acum si am petrecut sarbatorile cu sotul meu aici.se pare ca mosul ne-a lasat un cadou anul acesta .am facut un test de sarcina in dimineata asta desi menstruatia ar fi trebuit sa vina pe 10,si se vede o dungulita timida pe test .chestia e ca zilele trecute facusem o candida si am facut tratament cu 6 ovule de polygynax si o pastiluta de diflucan150 .acum nu stiu ce sa fac,o sa mai fac si maine un test si o sa fac o programare la doctorita.dupa atita timp am ramas insarcinata fara tratamente si stimulari,dar inceputul nu este foarte bun,voi ce imi recomandati?va pup fetelor,si inca o data imi cer scuze |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna dimineata! Am vazut pe facebook ca a venit bulinuta Oanei! Felicitari Oana, sa ai un bebe sanatos si papacios. Sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea. |
| Asta este testul catalyna attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Buna dimineata! Wow...mare surpriza...s-a intors oita ratacita...Cataaaaaaaa ce dor mi-a fost de tine Felicitari pt. testul pozitiv...in sfarsit Ralu eu am tratat constipatia cu pere, kiwi si prune uscate. VoicuOana abia astept sa ne povestesti tot Anelise cum te mai simti? Nanny o sa incerc saa intru mai des...acum asstept morfologia de pe 16 ian. La multi ani sanatosi bulinutelor din casuta! |
| catalyna wrote:Asta este testul Sa atasezi testul Cata |
| imi cer scuze fetelor dar se pare ca si aparatul foto si telefonul fac poze nu o rezolutie prea mare si nu reusesc sa postez nici o poza scuze si multumesc pentru primire
a fost cineva care a facut tratament cu diflucan o pastiluta si ovule polygynax in timpul sarcinii?daca stie cineva ceva....va multumesc fetelot |
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Oooo catalyna bine ai revenit si felicitari:) de polygynax stiu de la o cunostinta ca a luat acu cativa ani in sarcina la fel ii depistase ceva in secretie nu stiu sigur daca era candida sau altceva pkus ca era in trim 3 nu chiar la inceput. Stiu ca nu a facut tratament mult timp...cel mai bine e sa intrebi doctorul. Vezi minunile se intampla cand te astepti mai putin. Elenya e ok rezultatul, cum ziceai si tu dif de la laborator la laborator dar difera si de la femeie la femeie,eu zic ca e ok si sa nu ti faci griji. |
| multumesc raluk,am reusit si cu poza .ce spune-ti de testul meu fetelor?avand in vedere ca menstruatia ar trebui sa apara cam pe 10 ?sanatate multa mamici si burtici |
| Cata ce test este? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Fetele mele gata fata mea are 3750 si 53 de cm si e perfect sanatoasa,am nascut fara epidurala si pot dpune ca am avut lichidul verde.v-am pupat si mai vb. |
| testul este minut caseta este cea de a2a liniuta?sau vad eu rau ? |
| voicu oana wrote: Fetele mele gata fata mea are 3750 si 53 de cm si e perfect sanatoasa,am nascut fara epidurala si pot dpune ca am avut lichidul verde.v-am pupat si mai vb. felicitari oana si sa iti traiasca fetita,sa creasca mare si sanatoasa!!! |
| VoicuOana felicitari din suflet! Va pupam
Cata vezi foarte bine...sa fii chior si tot vezi linia de pe test. Felicitari, mamico! Sa dea Domnul saramana la caldurica bobita ta pana la termen. |
|
| multumesc mon sa creasca mare si bebita ta |
|
|