|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Neata fetele Am intrat sa va uram sarbatori fericite,ca maine este craciunul Noi astazi am trecut in trimestrul 3 parca nu mi vine a crede va pup |
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| La multi ani ynnea pt cele 28s! Eu sunt la munca trist dar asta e... Craciun fericit fetelor sa va aduca mosu tot ce va doriti. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Elenusha tot asa zice si sotul meu-ca e bebele lui
Anelise ma bucur ca sunteti bine Si aici a batut vântul, la et9 s.a simtit destul de puternic
Ynea felicitari pentru trecerea in trim 3" Ingerash nastere usoara înca o data si multa sanatate :*
Fetelor Craciun fericit si tot binele din lume vi.l doresc
Pozica de ieri cu burticuta deearox attached the following image(s):
|
| Multumesc Raluk,Deea Deea foarte frumoasa burtica |
|
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
|
Burtici dragi am trecut o fuga sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, zile linistite si imbelsugate si Noul An sa va aduca numai impliniri!!
Va si va pentru sustinerea, sfaturile, rabdarea si intelepciunea voastra! Sa ne "citim" cu bine si in 2015!!!
|
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Am intrat sa va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi si mosul sa va aduca sanatate si sa va implineasca toate dorintele
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Am venit si eu la voi Ieri avusei test pozitiv,iupiiiii, sunt la bb2, sa speram o surioara pentru baietelul meu iubit O intrebare, cate zile tine spottingul de nidare? Am vreo 3 zile,e ceva fff slab cantitativ, ori se vede pe hartia igienica, ori secretia e usor colorata.Labaietel nu am avut Multumesccc!! Va doresc Sarbatori Fericite cu sanatate si liniste sufleteasca! |
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Elenya felicitari pt betisorul magic Spottingul nu stiu cat ar trebui sa tina, eu am avut sangerare vreo 2-3 zile parca.... Ce cadou frumos Craciun fericit |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna seara gravidute dulci!
La multi ani sarbatoritilor din burtica, sa fie sanatosi si cumintei acolo la caldurica. Multa sanatate si voua dragi burtici, sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine la termen si sa dati nastere usor ingerasilor vostrii. Va multumesc tuturor pentru timpul si sfaturile pe care mi l-ati acordat de-a lungul timpului.
Sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi! Craciun fericit tuturor! |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Ho ho ho.....Craciun fericit!!!!!!!
Va iubesc pe toate Aveti niste burtici minunate emanicole attached the following image(s):
|
|
| Craciun fericit tuturor Ema ce mare a crescut Stefanut al tau....mai am putin si il vad si eu pe al meu |
|
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Am intrat si eu sa va urez Craciun fericit si multa sanatate !!
Ieri am facut prima injectie cu dexametazona si vreau sa va spun ca am avut o cadere de calciu imediat dupa de numa'...am lesinat si nu doresc nimanui sa fi fost in pielea mea..noroc ca a tinut bunica mea de mine ca altfel..
Doamna de la farmacie mi-a zis sa iau un calciu inainte dar am uitat...;plus ca m-am si speriat de injectie
Mai am 2 si am scapat,trebuie sa fac una pe saptamana ptr plamanii lui bebe pt ca a zis dr daca nasc prin cezariana sa nu fie probleme cu micutul ... Azi dimineata m-am trezit cu o durere de cap,cred ca a fost de la injectie..se pare ca nu-mi prieste dexa...
Va pup!! |
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Buna fetelor! Ma alatur si eu grupului. Pe 23dec mi-am facut un test si a iesit pozitiv. Ca si simptome am sanii tensionati, somnolenta si tureri de cap. Am mai avut in iulie un avort spontan la 5 sapt. Sper acum sa fie totul bine. Simt uneori niste palpitatii/pulsatii putin in dreapta. Nu tin f mult insa mi-e frica sa nu pirt iar ssarcina. La medic ma duc maine. Intre timp am vb cu medicul meu si mi-a dat tratament 1 nospa, 1 aspenter si o vitamina c dimineata si 1 arefam seara. Pe 25 nov a fost prima zi a ultimului cm. Oare se va vedea maine ceva la ecografie? Craciun fericit! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, burtici! Ce mai faceti voi?
Noi suntem bine. Miscam de zor si nu o lasam pe mami sa doarma. Am experimentat si vreo 3 contractii dureroase asa ca am incercat sa stau cat mai mult timp intinsa...
Chriss, bine ai venit si sarcina cat mai usoara!
Russian, of, cate ai si tu de tras! Sanatate multa si sarcina usoara, usoara!
Ema, ce dragalas eee!!!
Elenya, spottingul de care vorbesti nu e obligatoriu. Eu una nu am avut asa ceva la nicio sarcina... Si apropo, bine ai venit la gravidutze!
Deea, ia uite, creste, creste burticutza ta!
Ynnea, felicitari pentru intrarea in T3!
Multumim tuturor pentru urarile frumoase! Sarbatori Fericite in continuare, fetele!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Sa ne dai de veste, chriss! sunt chiar curioasa daca se vede ceva maine.Pupici |
|
|