|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Deea par contractii din ce spui tu.repaos total si la caldurica si daca persista mergi la dr.orice dr. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| dana sper sa nu fie nimic, insa nu pot pleca de Craciun la tara fara sa stiu ca sunt bine, mai ales ca acolo este mai frig si voi avea de stat pe scaun/in picioare mai tot timpul. am luat aseara un no-spa, m-a lasat, dar acum de dimineata m-a durut din nou si inca ma mai doare, tot imi da niste impunsaturi si crampe... am facut programare la eco pt ora 3, n-am mai incercat sa-mi sun doctorul... ma duc direct la clinica, se pare ca voi face primul 4D, doar asta aveau liber... vin cu vesti dupa |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, burtici!
Noi suntem bine spre deosebire de alaltaieri. Am inceput timid cumparaturile pentru bebe, doar cateva lucrusoare deocamdata, dar mai urmeaza.
Azi am program de curatenie, dar asa, catinel, urmand ca luni si marti sa fac si eu cate ceva pentru masa de Craciun. Oricum suntem doar noi 3 asa ca...
Deea, ma bucur ca ai reusit sa-ti faci programare! Hai, asteptam vestile bune ca sa te linistesti si tu! Neaparat sa intri sa ne spui cum sunteti!
Elenusha, imi aduci aminte de mine la prima sarcina cand am fost in luna a 9-a intr-o drumetie pe drumuri mai de munte asa! Acum s-a schimbat situatia la mine pentru ca pur si simplu nu ma ajuta organismul nu ca nu as vrea eu...
Nanny, cum esti? Ai fost la doctor pana la urma? Sa stii ca si mie mi se pun niste junghiuri in zona ovarelor ceva de speriat. Aseara m-a ajutat sotul sa ma ridic din pat ca nu mai puteam de durere, dar ma lasa apoi...
Burtici, va pup si spor la pregatirile pentru Sarbatori! Dar nu uitati, usurel!!! |
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Deea incearca sa nu faci efort si sa stai cat mai cumintica de sarbatori si cat mai bine imbracata...posibil sa fie contractii sau dureri pt ca ti se mareste uterul. Oricum e f bine ca te ai prog la eco,astept vesti. Eu zic ca e totul ok Eu craciunul asta muncesc in sg mea zi libera pe 25 o sa dorm de revelion imi fac de cap am liber mai mult atunci... |
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Anelise wrote:Nanny, cum esti? Ai fost la doctor pana la urma? Sa stii ca si mie mi se pun niste junghiuri in zona ovarelor ceva de speriat. Aseara m-a ajutat sotul sa ma ridic din pat ca nu mai puteam de durere, dar ma lasa apoi...
Sunt bine...multumesc!am stat cuminte la caldurica, am dormit vreo 2 ore, am luat No spa...de vreo 3 ori..si m-a lasat! Azi burta e moale si a disparut... Mi se mai pun junghiuri scurte ( chiar si acum cand va scriu) Am o tehnica de ridicat din pat: intotdeauna mai intai pe o parte, apoi in fund, cobor picioarele din pat si dupa ce stau 4-5 sec cutez sa ma ridic in picioare, altfel ma ia ameteala...Asta o fac de ff mult timp, ca sa nu fac parghie pe coloana! Iar cand stranut, ma fac cocolos sau daca sunt in picioare, ma las usor pe vine si ma tin de burta! Raluka...ce nasol de tine!!! Dar macar pe 25..esti acasa! Odihna placuta si distractie atat cat iti doresti! |
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Buna
Am venit si noi de la eco, suntem bine din orice punct de vedere mai putin unul..care momentan nu este ingrijorator insa trebuie sa avm in vedere- s-au vazut doua fomatiuni (chisturi)de 2.3mm diametru pe creier care in momentul de fata nu prezinta niciun risc, foarte posibil sa se absoarba in timp si sa dispara, problama este daca vor creste... insa nu-mi fac probleme, sunt sigura ca nu se va intampla asa ceva. Este perfect dezvoltata si sanatoasa.
ati avut sau aveti vreuna din voi/ cunoasteti vreo situatie asemanatoar? nu sunt ingrijorata dar parca am o neliniste asa....
raluk dana anelise multumesc de raspunsuri se pare ca durerilele am de la uterul care se mareste, app micuta mea are acum 150gr :D fata de 90gr care le avea acum 2 saptamani
De Craciun o sa o iau incet, incerc sa nu stau mult inpicioare sau p scaun, oricum u prea pot, ma deranjeaza poszitia de sezut pe scaun,prefer sa stau intinsa Sper ca la 21=22 de sapt cand voi merge iar la eco sa fi disparut acele chisturi
va pup si weekend placut |
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna seara!Nu prea am avut timp de stat pe net azi, am facut curatenie si abia acum m-am asezat si eu ca prea am obosit. Abia astept vacanta, noi din 24 suntem liberi pana in 5 ianuarie. Luni merg la ecograf sa-l vad pe bebe. Sper sa fie ok. Deea, am mai citi pe net despre asemenea chisturi, in mare parte nu prezinta riscuri, asa ca daca dr. ti-a zis ca e bebe e bine, inseamna ca asa e. |
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Deea vezi ca aproximativ aceiasi problema a avut-o simona83 la 20 sapt parca..si s-a absorbit ..la 24-26 nu mai era. Stai linistita, va fi bine!! felicitari ptr gogosica Moni o poza pe cand? Anelise Ynnea nanny Va pup pe toate!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2014 Mesaje: 3
| Eu vreau sa ii urez frumoasei Russiantonik o nastere extrem de usoara si un an nou plin de bucurie si implinire...merita aceasta...mult succes... iesenii iti tin pumnii :) kisss...(e prima si ultima postare dar chiar merita tot sprijinul moral al nostru ,caci are nevoie de el) |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, burticutze!
Eu azi sper sa reusesc sa cumpar patut. Ieri am mai coborat din pod o parte din lucrusoarele ramase de la piticutza si sunt atat de frumoase...
Deea, ma bucur ca sunteti bine, bine!!! Sarcina cat mai usoara in continuare!
Ema, imi este tare dor de voi!
Criss, asteptam vestile de maine si poate si aflati ce ascunde burtica!
Nanny, bine ca sunteti bine! Sa stii ca si eu cam tot asa cobor din pat, iar cand stranut sau tusesc mor de durere uneori... Tare aiurea e... O sa incerc si eu metodele tale!
Ingerash dragalas, mai ai atat de putin! Am dat drumul la galerie!
Va pup, burtici, si va doresc o duminica frumoasa! |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Ema imi este dor de voi...hai ca mai am putin si vin si eu la mamici Anelise Va urez o zi frumoasa la toate |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Anelise, sper sa aflu si eu ce ascunde burtica mea. Dar cel mai tare imi doresc sa-mi spuna dr. ca totul e bine si ca bebe se dezvolta normal. Am fost la cumparaturi azi (proasta idee am avut, e un balamuc de nedescris in supermarketuri) si m-am uitat de patut. Dar o colega de-a sotului ne-a oferit un patut pe gratis, e un patut din lemn alb si zice ca e in stare foarte buna. Eu parca imi doream unul nou, tip tarc care se poate aduna, dar acum daca primesc unul nu are rost sa mai cumpar. Oricum inca e devreme, in ianuarie vrem sa ne apucam de renovat baia si zugravit apartamentul si abia dupa aceea aducem patut si cumparam lucrusoarele necesare pentru bebe. |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Burtici sunteti una mai frumoasa ca cealalalta,imi e dor de vremurile cand activam pe aici.de la anu sper sa revin cu bb 2.Pupaceala maxima de la un bb mic dana_h attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anelise wrote:Ingerash dragalas, mai ai atat de putin! Am dat drumul la galerie!
Nu pot crede admir zilnic hainutele,am cumparat carutul |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Buna dimineata burtici Dana si noua ne este dor de voi....va pupam si noi Ingerash asa sunt si eu si cu cat le privesc mai mult parca un mai am rabdare Si eu ieri am cumparat tot pentru bebe.....oficial nu-mi mai trebuie nimic,ramane doar sa astept |
|
|