Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici!
Gravidutzele noastre dragi!
1. Crys
2. Voicu Oana
3. Elenusha
4. Ingerash
5. Anelise
6. Russiantonik
7. Ynnea
8. RalukM
9. Mon1
10. Deearox
11. Criss2014
12. Alina Diana
13. Catinca44 ">http://
14. Gazela
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Ultima actualizare: 03.12.2014
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| multumim pentru casuta noua Anelise........poza cu burtica este a ta???daca da este super frumoasa |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sarcina usoara gravidutele |
|
| Ynnea, nu, am gasit-o pe net! |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Anelise multumim pentru casuta primitoare La multi ani sarbatoritilor de azi Deea ..nasol momment. Alege doar un singur medic cu care sa colaborezi pana la nastere. Aurisha multumim din suflet pt sfaturi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/17/2014 Mesaje: 200
| Buna ziua!!! Multumim pentru casuta noua !!! Fetelor sa stiti ca e va citesc mereu, dar nu prea stiu ce sa va spun, unde e ceva si stiu raspund, dar la unele subiecte decat sa apun ceva gresit mai bine tac.... Ma bucur ca sunteti bine toate, deea bebe tau e bine si cu si fara dublu test, asa de rau e cand dam peste doctori mai ciudati... Ma bucur ca vine iarna!!!! Fetele eu cateodata am asa niste palpitatii simt ca si cum mi-ar iesi inima din piept, e asa o senzatie ca atunci cand esti foarte emotionat/speriat.... Nu stiu ce sa cred, ati patit ai voi???
|
|
| Alina diana wrote:Buna ziua!!! Multumim pentru casuta noua !!! Fetelor sa stiti ca e va citesc mereu, dar nu prea stiu ce sa va spun, unde e ceva si stiu raspund, dar la unele subiecte decat sa apun ceva gresit mai bine tac.... Ma bucur ca sunteti bine toate, deea bebe tau e bine si cu si fara dublu test, asa de rau e cand dam peste doctori mai ciudati... Ma bucur ca vine iarna!!!! Fetele eu cateodata am asa niste palpitatii simt ca si cum mi-ar iesi inima din piept, e asa o senzatie ca atunci cand esti foarte emotionat/speriat.... Nu stiu ce sa cred, ati patit ai voi??? Alina este normal pentru ca acum ai mai mult sange in corp iar inima trebuie sa faca fata,stai linistita ca si eu simt la fel |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mon1 wrote:Aurisha multumim din suflet pt sfaturi |
|
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna ziua burtici!
De cateva zile ma simt foarte ametita, am arsuri aproape in permanenta iar miscarile bebelinului au devenit usor dureroase, spatele doare ingrozitor iar durerile din jurul burtii se accentueaza si ele....abia astept sa merg iar la control, ma gandesc ca totul este normal dar vreau sa fiu sigura...
Criss nu stiu daca ti-a trecut gatul, pe mine m-a sfatuit o fosta graviduta sa fac garagara cu apa si bicarbonat sau sare pentru gat, nu este tocmai placut dar mi-a spus ca este eficient
Rox nu mai este mult iar cateva dintre noi vom veni in noua casuta
Anelise Multumim pentru noua casuta! la multi ani pentru bebic listuta am sa o pun acum, astept cu drag orice idee in plus
Raluk nu te ingrijora, micuti sunt ca si noi, au si ei zile si zile, nici noi nu suntem mereu vesele! Iti spun asta pentru ca si eu am avut cateva episoade de panica din aceeasi cauza iar cand am vorbit cu doctorul mi-a spus ca totul este in regula si ca de cele mai multe ori ei se misca dar nu ii simtitm noi.
Nanny felicitari pentru cele 12 saptamani!
Smileyfelicitari pentru bebita si ma bucur ca ai resusit sa treci de dureri, acum te poti bucura din plin de ingerasul tau! Doamne ajuta in continuare...asateptam si noi cu nerabdare sa ne intalnim puiutii!
Deea imi pare rau de experienta ta cu doctorul! Bine totusi ca bobita ta este in regula. Cat despre dublu test, eu l-am facut la 12 saptamani insa poti face triplu test la 16 saptamani fara probleme.Ai grija de tine, incearca sa nu te mai superi si...schimba doctorul!
ingerash multumim frumos!
ynnea, mon si toate gravidutele |
|
| Fetelor doar ce am venit de la medicul de familie care m-a intrebat daca vreau sa fac vaccinul antitetanos, voi l-ati facut? Nu stiu ce sa fac, plus ca am citit ca trebuie facut in primul trimestru al sarcinii iar eu sunt in ultimul! pff...:( |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| crys wrote:Fetelor doar ce am venit de la medicul de familie care m-a intrebat daca vreau sa fac vaccinul antitetanos, voi l-ati facut? Nu stiu ce sa fac, plus ca am citit ca trebuie facut in primul trimestru al sarcinii iar eu sunt in ultimul! pff...:(
Pe baza datelor clinice si non-clinice disponibile în prezent, vaccinul monovalent VTA poate fi prescris în orice perioada a sarcinii, cu prudenta în primele 7 luni de sarcina. Asta scrie pe prospectul vaccinului! Sincer..eu ma feresc sa fac orice fel de vaccin in sarcina. Il faceau pe timpuri...cand mai nastea lumea acasa, pe camp si taiau sau foloseau cu instrumentar nesterilizat. Daca nu umbli cu tabla ruginita in care ai putea sa te tai si alte "obiecte contondente" murdare ...nu cred ca e cazul. Nu-mi aduc aminte ca medicul meu sa recomande vreunei gravide sa faca orice fel de vaccin! Mai intereseaza-te, mai intreaba-l in primul rand pe dr ginecolog...ca astia de familie, unii din ei nu mai sunt la zi cu toate informatiile! |
|
| Nanny wrote:Pe baza datelor clinice si non-clinice disponibile în prezent, vaccinul monovalent VTA poate fi prescris în orice perioada a sarcinii, cu prudenta în primele 7 luni de sarcina. Asta scrie pe prospectul vaccinului! Sincer..eu ma feresc sa fac orice fel de vaccin in sarcina. Il faceau pe timpuri...cand mai nastea lumea acasa, pe camp si taiau sau foloseau cu instrumentar nesterilizat. Daca nu umbli cu tabla ruginita in care ai putea sa te tai si alte "obiecte contondente" murdare ...nu cred ca e cazul. Nu-mi aduc aminte ca medicul meu sa recomande vreunei gravide sa faca orice fel de vaccin! Mai intereseaza-te, mai intreaba-l in primul rand pe dr ginecolog...ca astia de familie, unii din ei nu mai sunt la zi cu toate informatiile!
Multumesc Nanny pentru raspuns! si eu i-am spus medicului ca nu as vrea sa il fac pentru ca totul va fi steril in maternitate. Am sa vorbesc si cu medicul ginecolog sa vad ce imi va spune insa si eu fug de vaccinuri, pastile si tratamente cu atat mai mult acum ca sunt insarcinata si mai este atat de putin pana voi naste. |
|
| crys wrote:Multumesc Nanny pentru raspuns! si eu i-am spus medicului ca nu as vrea sa il fac pentru ca totul va fi steril in maternitate. Am sa vorbesc si cu medicul ginecolog sa vad ce imi va spune insa si eu fug de vaccinuri, pastile si tratamente cu atat mai mult acum ca sunt insarcinata si mai este atat de putin pana voi naste. Crys asa mi-a spus si mie ca in ultimul trimestre trebuie sa-l fac acum un stiu ce sa fac? |
|
| Crys, eu l-am facut la prima sarcina. Am fost super stresata, am intrebat in dreapta si-n stanga si cum cele mai multe mamici imi spuneau ca l-au facut... Mie mi s-au facut 2 doze, dar nu-mi mai amintesc cand exact. Oricum, stiu ca aveam burtica mare, deci era undeva in jur de luna 7. Nu e obligatoriu! Faci cum simti!
Mon, ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Anelise am doctorul meu la spital, care insa nu m-a putut primi pt dublu/triplu fara trimitere de la medicul de familie, de care n-am putut face rost in timp util, asa ca m-a trimis la o clinica privata, recomandata de el- deci nu m-amdus de capul meu acolo. unde am dat de "minunatia" asta de doctor. Am rezolvat-o astazi si cu medicul de familie, m-am inscris aici in bucuresti (il aveam inca la tara) iar acum pot face rost de trimiteri oricand, deci nu va mai fi o problema. Pentru morfo de trim2 imi spunea ca voi merge tot la o clinica privata, dar am sa merg unde am facut si morfo de trim1- la Regina Maria- doctorul de acolo a fost foarte dragut, nu mai fac alte incercari pentru ca ma umplu de nervi
Noi ne simtit super bine, am terminat o alta rochita si ne apucam de niste botosei pentru fetita unei prietene unde mergem vineri in vizita. de dimineata m-am trezit direct cu capul in wc dar nu-i bai, am dat la boboci o data si aia a fost, deja nu mai e asa rau, m-am obisnuit
Va pup si va urez o seara frumoasa
|
|
|