Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crys
Scris: Monday, December 1, 2014 10:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
La multi ani burtici!sarbatoare sarbatoare sarbatoare

Sper ca veti petrece astazi! Eu ma gandeam sa fug putin pe la mallras mai schimbam si noi aerul ca m-am saturat de stat in casa!

Criss stai linistita ca asa fac si euHaha plus ca niciodata nu reusesc sa ii fac identici!Hilar

Deea Cheek Kiss inca putin si iti vezi puiul!coeur sa ne pui pozicipupici

Anelise cu mare drag!Cheek Kiss

O zi minunata tuturor burticilor...va pup si va iubesc pe toateiloveyou iloveyou iloveyou
Nanny
Scris: Monday, December 1, 2014 1:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
LAAAA MUUULTI ANI!Poppp burticile române?ti dance Sa petreceti frumos hainoroc
Mona,Anelise ...intr-adevar, eu tin martea, ca zi de referinta pt ca la masuratori e întotdeauna cu 4-5 zile mai mare,deoarece si ovulatia a fost mai devreme.Peste o sapt o sa si vad ce moaca aresic Greata a mai scazut in intensitate,dar nu m-a parasit inca!
Criss2014
Scris: Monday, December 1, 2014 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Anelise, ma ajuta intr-adevar, chiar si azi a dat cu aspiratorul in toata casa. Bine, el e mai superficial, eu sunt mai atenta la detalii, dar nu ma plang, mai inchid ochii si nu comentez.ras
Deea, succes pe maine la ecograf. Eu abia peste 4 saptamani trebuie sa merg. De fapt vorbesc joi cu dr. si il intreb exact cand sa merg. Data trecuta mi-a zis ca peste 6 saptamani, dar asta inseamna 29 dec. si nu stiu daca lucreaza intre sarbatori.
AZI AM IMPLINIT 14 SAPTAMANI! Sunt mai linistita si mai optimista, sotul meu imi spune tot timpul ca va fi bine si ca va fi fetita. Love
Pupici la toate burticile. O zi frumoasa sa aveti.
Criss2014
Scris: Tuesday, December 2, 2014 5:54 AM
Nivel

Buna dimineata! M-am trezit cu gatul in pioneze. Imi curge si nasul deci m-am aranjat. Nu stiu cum am reusit ca de vineri n-am iesit din casa deloc.plans Nu stiti, pentru gat pot lua ceva gen septogal, faringosept?
Roxanine
Scris: Tuesday, December 2, 2014 6:44 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Neatza burticoaselor!!! Va pup pe toate! Sa stiti ca va urmaresc din umbra, astept zilele cand schimbati cu toate rubrica si treceti dincolo la mami!hainoroc

Criss 2014, incearca ceva homeopat pentru durerile de gat. Intreaba la farmacie, este homeogene de supt (asta e tare light, la mine nu isi face efectul), sau altele ca mai sunt o gramada dar nu le retin denumirea!

Sunt asa matinala, ca noi stam cu tzitzi-n gura!

Va pup pe toate!!!!!computerlove computerlove iloveyou coeur
Mon1
Scris: Tuesday, December 2, 2014 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Neatza!DistanceKiss
Rox abia astept a ne intalnim la mamici. Pup puiul mic si scumpDistanceKiss
Criss ceva homeopat. Si eu mai patesc sa stau numai in casa si sa ma ia NuImiPasa
Deea abia astept sa vad ce va mai zice la eco.newclap
La multi ani sarbatoritilor zilei!iloveyou
roxinthya
Scris: Tuesday, December 2, 2014 9:35 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Criss2014 wrote:
Buna dimineata! M-am trezit cu gatul in pioneze. Imi curge si nasul deci m-am aranjat. Nu stiu cum am reusit ca de vineri n-am iesit din casa deloc.plans Nu stiti, pentru gat pot lua ceva gen septogal, faringosept?

Iti recomand Homeogene - medicament homeopat permis in sarcina - mie mi-a luat durerea cu mana.
deearox
Scris: Tuesday, December 2, 2014 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Neata fetelor :*

multumesc fetelor de urari Hilar SimplyLove
la 3 jumate am programare, scriu repede aici dupa :D
pe urma ma duc sa cumpar decoratiuni pentru Craciun yes
abia astept sa-mi vad buburuza dance
ma frec pe maini de azi noapte Big Laugh
Criss baga ceiut de lamaie cat cuprinde, eu asa am scapat de fiecare data pupici

Va pup si va dau detalii mai tarziu despre eco computerlove computerlove computerlove
Criss2014
Scris: Tuesday, December 2, 2014 12:08 PM
Nivel

Fetelor, multumesc pentru sugestii. O sa cumpar homeogene. Ceaiuri am baut doua si m-am plimbat toata ziua la baie si inapoi.
Deea, succes la eco. Sa vii cu vesti bune.
aurishta
Scris: Tuesday, December 2, 2014 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
deearox wrote:

Criss baga ceiut de lamaie cat cuprinde, eu asa am scapat de fiecare data pupici

Este foarte eficient ceaiul de lamaie cu scortisoara si miere...stii cum se face....apa nu trebuie sa fie clocotita, doar fierbinte! Mai este foarte bun decoctul de ghimbir, daca iti place!
Anelise
Scris: Tuesday, December 2, 2014 12:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hello, burtici! grup

Sper ca sunteti bine, bine! DistanceKiss La noi a nins toata noaptea si e o zapadaaa si atat de frumooosss! innori

Am fost si noi la medicul de familie si am primit o gramada de vitamine (acid folic, B6, fier, calciu), asta pe langa Elevitul pe care il iau in continuare.

Azi implinim 30 de saptamani! dance Mai pe seara vin si cu o pozica.

La Multe Saptamani sanatoase inainte si celorlalte sarbatorite, Mon, Nanny! coeur Si Criss pentru ieri! pupici

Criss, eu la raceala am bagat ceaiuri de si cu lamaie la greu, Stodal si Oscillococcinum. Sanatate multa! Cheek Kiss Si vezi ca sotiorii stiu ei ce stiu. sic Si al meu a fost singurul care la prima sarcina a sustinut sus si tare ca e fetita si asa a fost! coeur

Deea, atunci asteptam vestile diseara de la voi! DistanceKiss

Roxanine, pupa cavalerul! coeur

Nanny, la mine e fix invers - tot timpul la eco a fost cu 2,3 zile mai micut. Ma bucur ca greturile tale au mai slabit in intensitate. Inca putin si dispar de tot. Cheek Kiss

Crys, cum a fost iesirea in mall? pupici Imi poti trimite, te rog, listutza pe pm sa ma uit deja...? Poate imi pica fisa cu ceva si iti pot spune si tie! Cheek Kiss

Va pup si va doresc o zi frumoasa! Gossip
RalukM
Scris: Tuesday, December 2, 2014 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Buna fetelor cu burtica:),

Eu sunt pe marginea butoiul cu paniciCrazy NuStiu NuStiu mi-e ca o sa pic in el...nu prea am mai simtit o pe bebelina asa des si puternic ca zilele trecute. Wk asta am tot urmarit-o poate poate dar nush..adica nici nu pot sa zic ca nu am simtit-o deloc dar nici ca am simtit-o. Azi am simtit iar ceva dar nu mai e la fel de distinctiv ca sapt trecuta si nu pot spune clar ca a fost ea sau altcevaNuStiu ...mai am un eco pe 15..incerc sa nu ma mai gandesc aiurea dar cateodata parca nu ma pot concentra pe altceva si mi-e ciuda pe mineCray
aurishta
Scris: Tuesday, December 2, 2014 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Stai in pat, complet relaxata si tine-ti respiratia....e un truc vechi care il "trezeste" pe bbLol coeur
ynnea
Scris: Tuesday, December 2, 2014 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna ziua burtici
Am lipsit putin,dar v-am citit mereuangel
Raluk stai linistita ca asa ma panicam si eu,este la inceput si de aceea nu misca mereu,stai linistita ca intr.-o luna o sa o simti mereuras DistanceKiss
Anelise ma bucur ca totul este bine......vaiiii 30 de saptamani mai ai putinDistanceKiss Clap iloveyou iloveyou eu Maine fac 25 de saptamaniAngelNotyes
Despre mine ce sa va mai spun astept sa-mi fac analizele pe 10 decembrie,iar pe 17 decembrie am eco dupa 2 luni de asteptare in sfarsit mai este putinBravoo Hilar
si luna aceasta pe 20-21 cumpar pentru bebelin tot ce mai mi-a ramas ca sa-mi iau din grijafirstprize
Va pup si aveti grija de voi si de bebicii vostriiloveyou DistanceKiss
Nanny
Scris: Tuesday, December 2, 2014 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Anelise...multumesc pt urari SimplyLove Cica azi fac 12 sapt...Drept urmare Fasolica mea/meu mi-a facut cadou o zi mai usurica.Inchipuiti-va...am mâncat 2 sendvi?uri si 2 bomboane de ciocolata cadou de copiinewclap
Ce pacat ca la noi a plouat toata noaptea si n-am mai ramas fir de zapadauff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.