Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina diana
Scris: Saturday, November 29, 2014 3:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/17/2014
Fetelor gravidele nu sunt scutite de post, dar pentru mine nu e chiar nici o problema, nu mananc carne aproape deloc, iar de cand am ramas insarcinata nu prea ma mai inteleg bine cu lactatele, care eu asta mancam inainte...:-(... Eu una sper sa pot tine postul cu bine, doar in cazurile speciale te dezleaga duhovnicul de la post... Mi-am
Terminat si eu treburile, si acum stau si eu relax...ma it la tv, al meu saracu e cam obosit si face nani...Cheek Kiss ... V-am pupat!!!
Criss2014
Scris: Saturday, November 29, 2014 4:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Alina, tu faci cum crezi ca e mai bine pentru tine. Eu nu la am cu duhovnicii, cu biserica, cu superstitiile, cu regulile astea stricte pe care le impun preotii, care fie vorba intre noi, sunt de cele mai multe ori mult mai pacatosi decat enoriasii. Sunt de principiu ca mai mare pacat e ceea ce scoti pe gura si nu ce bagi in gura. Dar asta e numai parerea mea. Ce stiu eu e ca pana si in religia musulmana, care e considerata una stricta si obtuza, femeile insarcinate si mamicile care alapteaza, batranii, copiii pana la 12 ani si persoanele bolnave sunt scutite de la post. Ei au luna aceea numita Ramadan cand tin post si nu mananca nimic si nici nu beau apa de la rasaritul soarelui pana la apusul soarelui. A fost doar o paranteza, in rest fiecare face cum crede ca e mai bine.
crys
Scris: Saturday, November 29, 2014 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2014
Criss nu am prea mare experienta, stiu ca este bine sa lucrezi cu fire din bumbac 100% insa eu am gasit in amestec cu acril si am luat asa, nu le voi pune direct pe pielea bebelinului.

Deea asta cred ca este una din probleme, alegerea nr. de croseta cu firul pe care il lucrez ras mi-am luat crosete pana la nr 12.....eh, incet incet o sa iasasic
Da, sotul meu o sa aibe o surpriza maaareeeeHaha Haha Haha

Nanny
Scris: Saturday, November 29, 2014 5:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Alina diana wrote:
Fetelor gravidele nu sunt scutite de post,

Doamne fereste!!Alina...nu sunt împotriva,dar spui lucruri neadevarate.Chiar acum 2-3zile citeam sfaturi ale unor Parinti, pentru femeile gravide!! Ca nu trebuie sa tina post ,asemenea celor bolnavi sau aflati in suferinta pt ca trebuie sa asigure o alimentatie echilibrata si ca perioada sarcinii reprezinta o încercare si pt soti,deoarece femeile gravide poftesc,iar ei trebuie sa le faca pe plac gravidutelor ras Sunt sigura ca orice duhovnic sfatuieste corect viitoarele mamici!!
Alina diana
Scris: Saturday, November 29, 2014 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2014
Criss sunt de acord cu tine in legatura cu preotii, dar la mine nu e cazul, eu sunt pe vechi, toti preotii pe care i-am vazut sunt niste ingeri pe pamant, si da Nanny duhovnicul te indruma sa faci ce e bine, dar atat timp cat nu exista problema de sanatate la mine din cauza asta, nu cer duhovnicului meu nici un fel de dezlegare.... E doar 1 luna de post... Nu e nimic grav, daca corpul meu va simti asta sa stiti ca nu sunt o maniaca incat sa refuz sa fac sa imi fie bine... Nu vreau sa mai lungim subiectul asta fetelor sa intram in alta ramura a topicului... Va miltumesc de sfaturi sa stiti!!!Cheek Kiss
Criss2014
Scris: Saturday, November 29, 2014 8:11 PM
Nivel

Alina, de asta am zis ca fiecare face cum crede ca e mai bine si nu e nicio suparare.
Crys, m-am apucat si eu cu mare elan de niste botosei. Stiu ca baietelului meu i-am facut mai multe perechi, dar se pare ca intre timp am mai uitat. ras O sa va arat si eu operele mele cand ajung sa le termin.
Fetelor, e posibil sa simt deja fluturasi? Love La prima sarcina imi amintesc ca eram internata in spital, aveam 18 saptamani si abia atunci am simtit primele miscari asemanatoare unor vibratii. Acum inca nu am 14 saptamani dar am imresia ca simt ceva fluturasi pe acolo. Sau sa fie numai gaze?
russiantonik
Scris: Saturday, November 29, 2014 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
fetelor...sunt speriata.. am curatat azi toata baia cu clor...am inspirat destul de mult incat ma usturau ochii,la un moment dat numai simteam alte mirosuri sau gusturi si o usoara ameteala... acum dupa 2 ore tusesc si inca simt ochii umflati si miros de clorplans plans sunt speriata... o sa fie bine??
deearox
Scris: Sunday, November 30, 2014 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
russian nu stiu exact insa am citit un articol in care spunea ca expunerea indelungata sau frecventa la produse de curatat pot provoca afectiuni fatului nenascut- pe viitor poate dezvolta afectiuni respiratorii- nu cred ca daca ai spalat o data poate dfi super grav, evita oricum, pe cat posibil, sa folosesti produse de curatat. mai ales cele care irita asa precum clorul Buddy1

Duminica frumoasa va doresc computerlove
si La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfantului Andrei Clap
computerlove computerlove computerlove computerlove
crys
Scris: Sunday, November 30, 2014 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2014
Neata gravidici!

La multi ani de Sfantul Andrei tuturos sarbatoritilor!birthday sarbatoare sarbatoare birthday

Criss spor la treaba! asteptam cu interes botoseii facuti de tineCheek Kiss cat despre fluturasi, am inteles ca la a doua sarcina se simt mult mai devreme...deci sunt sanse sa fie bebeleCheek Kiss

Russiantonik incearca sa nu mai exagerezi cu produsele de curatenie, sunt foarte toxice... roaga pe cineva sa te ajute cand ai nevoie. Stiu ca nu iti va placea cum face insa macar perioada asta incearca sa te menajezi, pentru bebe...

Criss2014
Scris: Sunday, November 30, 2014 12:35 PM
Nivel

Merci Crys. De ieri ma lupt cu botoseii, deocamdata i-am inceput si i-am desirat de cateva ori si inca nu i-am dat de cap. Sper pana diseara sa reusesc sa termin macar unul. Lol
maryella77
Scris: Sunday, November 30, 2014 12:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
La multi ani frumosi cu sanatate si implinirea dorintelor tuturor celor care poarta sfantul nume de Andreea!birthday birthday birthday
russiantonik
Scris: Sunday, November 30, 2014 9:11 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
La multi ani tuturor care poarta numele Andreea/Andrei!!!..Bravoo hearts

Deci.. inainte de sarcina detestam mirosul de clor,acum parca imi cam....place si de aceia m-am aruncat sa fac curat in baieLol Am exagerat...m-am speriat ptr ca am inhalat adanc ca pur si simplu....imi placeLol

Acum numai fac greseala asta...ras

PUPICI !!computerlove computerlove computerlove

deearox
Scris: Monday, December 1, 2014 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Anelise
Scris: Monday, December 1, 2014 8:54 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, burtici! grup

Eu nu prea am noutati. Piticutza mea e iar racita uff si ultimile 3 nopti au fost cam albe...

Russian, las-o mai moale cu produsele de curatat. DistanceKiss Eu, mai pe la inceputul sarcinii, am patit-o cu un spray impotriva mustelor. Am inhalat o gura (din greseala, evident) de m-a durut capul toata ziua...

Criss, foarte frumos ca te ajuta sotul! newclap Si pe mine ma ajuta, nu zic nu, dar la carat, ridicat etc. Nu se pricepe el la treburile casnice pentru ca nici nu l-am rugat niciodata. Sunt un pic obsedata sa le fac eu... alcool

Nanny, si noi ne sarbatorim tot martea. dance Maine implinim 30 de saptamani! coeur La Multe inainte si sanatoase si voua!!! Cheek Kiss

Crys, multumesc mult! Cheek Kiss Cu siguranta voi avea nevoie de putin ajutor cu listutza! Cand ma apuc de bagajel, dau un semn. pupici

Deea, intalnire cat mai frumoasa maine! coeur

Va doresc un inceput de saptamana frumos! Gossip
Mon1
Scris: Monday, December 1, 2014 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Anelise si Nanny noi tot martea sarbatorimhainoroc
Aliana fa-i cum te ssimti tu okDistanceKiss

Deea intalnire frumooasa cu bebitza maine. newclap
Maryella si Nanny ,multumesc pt. urari!iloveyou
Criss nu am simtit nimic pana acum...cred. Astept fluturasiicoeur

O zi minunata si "La multi ani tuturor romanilor!"firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.