Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Seara buna, fetele!
Abia vineri ajung sa iau rezultatele ca urocultura nu era gata. Grea e asteptarea asa ca poate maine iau totusi macar o parte din ele ca sunt tare curioasa!
Ynnea, pupici si de la noi! Criss, eu si sotul cam facem cu randul - depinde de situatie - cand e el optimistul, cand eu...
Somnic pufos! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Anelise si toate celelalte burtici va pupam si eu si bebe Acum miscarile bebelusului sunt foarte puternice,cand imi da una tresar si acum il simt si noaptea si la dus si in timpul zilei si in tot ce fac bebe ma baga in seama mereu il iubesc mult |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
|
Vai, Yneea, ce a trecut timpul. Acusica intri in trimestrul 3! O sa ai baietel, parca?
Raluk, nici o contractie nu e tocmai ok. Ai grija sa te feresti de frig si sa iei cate un nospa dc mai simti.
Anelise, te balosim cu drag! Ia fii tu burticuta optimista tot timpul!
Burticute, va pupam cu balute pe toate, sa aveti sarcini de poveste, si sa profitati sa va rasfatati maxim. Ca dupa o sa stati ca mine sa scrieti pe forum la 3 dimineata in timp ce va paziti mogaldeata A mea face parturi si se cearta cu ele in timp ce isi mananca pumnii. Multi tasking! |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Simona asa este,a trecut timpul.......astept cu nerabdare sa intru in trim 3 si sa mi vad odata puiutul,si da mi a spus ca este baietel. Si noi va pupam Apropo fetelor voi in ce pozitii dormiti,eu mereu ma pun la somn pe partea stanga si noaptea ma trezesc pe spate,din cauza ca amorteste corpul........acum o fi rau daca ma trezesc pe spate???? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Neata burtici!
A inceput sa se cunoasca ca mai este doar o luna pana la marea intalnire...este din ce in ce mai greu sa imi gasesc locul pentru dormit, am impresia ca imi pleaca burtica cu totul
Anelise foarte putin mai ai si tu la cum trece timpul nici nu-ti vei da seama cand vei ajunge pe ultima suta de metri
Alina diana felicitari pentru bebe sa va de-a Dumnezeu sanatate sa cresteti mari si puternici La eco nu am fost pusa niciodata sa stau asa, nici macar acum! deci nu stiu care este motivul
Mon, Ynnea
Deea setul este superb! Ar trebui sa imi dai si mie niste lectii poate mai pe seara am sa pun si eu o pozica cu pantalonasii facuti de mine
Raluk eu am inceput sa iau lucrusoare pentru bebelin abia cand am intrat in prenatal. Sa ai grija de tine...fara stres ca nu face bine bobitei care creste in pantecul tau! Felicitari! Ai avut prima contractie nedureroasa din sarcina! Nu-ti face griji, organismul incepe sa se pregateasca pentru marele moment mie dl. dr. mi-a spus ca atat timp cand nu sunt foarte dese si nu sunt mari ca durata nu am de ce sa imi fac griji...
Oana tu ce mai faci? cum te mai simti? Si tu esti foarte aproape de nastere! Sper ca totul este in regula |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/22/2014 Mesaje: 2
| Buna russiantonik!Am vazut ca tu faci Clexane.Daca ai nevoie de fiole in plus fata de retete iti las nr meu de tel:0722566075.Chiar as vrea sa mearga la cineva care are nevoie de ele. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna seara burtici scumpe!
Va multumesc tare mult pentru aprecieri si complimente! Ma iertati ca nu mai pot tine pasul cu voi, abia reusesc sa intru la mamici.
Travaliul a fost scurt intr-adevar, ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Am citit Paraclisul Maicii Domnului in timp ce ma plimbam prin camera...sau cat am putut. Dar a fost extrem de dureros din cauza ca apa mi s-a rupt inainte. Sunt ferm convinsa de asta. Nu vreau sa va sperii...fiecare isi stie limitele, cat suporta. Ideea este ca a trecut asa de repede ca apoi in salon nu-mi venea sa cred ca gata! am dat burtica pe un ingeras asa de scump! Si inca ma mai uit la ea si nu-mi vine sa cred. E ceva ce nu poate fi descris in cuvinte. Si cum gasesti resurse orice ar fi ca sa fii acolo pentru puiul tau!
SA aveti curaj mamicilor ca merita durerile! Iata ca nu am murit! Important e cum va alegeti spitalul unde nasteti. Interesati-va din timp de personal, de protocol, cand il lasa pe tatic la voi si cum, vizitati maternitatea, rezervele / saloanele, sa nu aveti surprize ca mine. Si mai ales sa nu va speriati daca va apuca crize de plans din senin si deveniti emotionale la orice banalitate. Eu am plans de vreo 3 ori pana acum fara un motiv anume...asa pur si simplu. Si cereti de la cei de langa voi ajutor....sa stea cu copilul, sa va faca de mancare, sa spele haine...e mare lucru!
Va pup cu mare drag si mi-e dor de voi!!! |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Fetelor, mi-au aparut pe burta si in zona sanilor niste bubite mici rosii care ma mananca . Mai ales cele de pe burta ma mananca de-mi tot vine sa ma scarpin. Am citit pe net despre pruritul de sarcina, dar scria ca se instaleaza de obicei incepand cu luna a cincea de sarcina. Eu abia am incheiat primul trimestru. Nu stiu daca e vorba de asa ceva, sper sa nu fie mai grav. I s-a mai intamplat cuiva aa ceva? Nu-mi amintesc sa fi avut asa ceva la prima sarcina. |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Criss...mancarimi..a avut fina-mea..de nu dormea noaptea, dar asa cum scrie de prin luna a 5a..pana cand a nascut si dupa! A dezvoltat Colestaza de sarcina...sa speram ca nuuuu ai asa ceva!!! N-a avut bubite...dar stiu ca apar in unele cazuri.Intreaba doctorul sa nu fie altceva.. |
|

Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Salutare burtici mari si mici Va pup pe toate si sa aveti sarcina u?oara in continuare. Eu sunt "sechestrata" in pat momentan...Victor are colici si doar daca il tin la mine pe burtica se lini?teste si poate dormi deci înca o noapte compromisa la noi |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, burtici!
Ieri am experimentat si eu pentru prima oara vestita treaba cu burta mica. Nu ca m-ar fi deranjat in vreun fel. Imi spuneau colegele ca nu e asa mare burtica mea avand in vedere ca sunt pe la jumatatea lunii a 7-a. Asta este! Noi sa fim sanatosi! In mod special copilasii!!!
Am ridicat deocamdata doar o parte din rezultatele la analizele pentru T3. Urocultura o iau in cateva ore. Unele valori mi-au iesit un pic peste limita sau un pic sub limita... Sper sa nu fie nicio problema. Stiu ca si la cele de T1 am avut ceva de genul si mi s-a spus ca e normal in sarcina. Sper asa sa fie cazul si acum...
Ynnea, la mine cel mai tare misca seara cand ma bag in pat! Cum ma asez pe stanga sau dreapta, gata, da semne. Tare! Si iar trebuie sa-mi gasesc pozitii cat mai ciudate pentru mine pentru a fi bine pentru bebe si a nu mai riposta! Nu cred sa fie problema asa mare ca mai stai si pe spate. Mie una mi se intampla chiar frecvent.
Simona, multumesc pentru pupic!!! A fost tare dulce! Sunt, sunt optimista, dar stii tu... mai apare si cate un mic stres. ... "Multi tasking" - am ras cu lacrimi!
Crys, ma bucur ca esti bine, bine! Stiu ca ultima luna nu mai e chiar atat de frumoasa pentru noi, dar la capat e intalnirea de vis! 
Lala, si mie imi este tare dor de postarile tale! Pupa gagalicea si din partea noastra!
Criss, si pe mine ma mai mananca pielea - pe burta sau sani, dar fara bubitze.
Nanny, pup!
Alinaa, pupici dulci pentru cele doua comori ale voastre!
Va las. Fug la treburi si apoi pana in oras. Ne "auzim" mai pe seara! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata,
Va dau o cafea calda ca e asa frig afara brrrr. Eu de doua zile ma lupt cu nasul :)) mi se usuca f tare mucoasa nazala de la aerul conditionat de la munca si de la fumul de tigara si pac sangereaza...ma tratez momentan cu ulei de masline ca altceva nu am gasit sa hidratez mucoasa..sper sa rezolve prb cu uscaciunea sa pot respira ok si normal sa nu mai sangereze. Mamcarimi pe burta si pe sub sani am si eu, fara eruptie cutanata ce i drept. Ma rezolv repede cu ulei de cacao sau o crema grasa hidratanta. A mea pufulina are momente de agitatie cand o simt ca si cand inoata...ieri eram la munca si beam apa rece de zor, mi era pofta de apa rece, si tineam o mana pe burta si am simtit 2 impunsaturi imediat sub buric...sa scap paharul din mana si alta nu:))))f ciudat sa le simt si la mana... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Lala_aurelia Nu ne suparam ca nu poti intra, te intelegem. Multa rabdare si calm...inceputul este mai dificil. Multa sanatate
Criss eu in primul trimestru am avut o intoxicatie urata, vezi poate asta este si in cazul tau. Da cu alcool mentolat sa se mai diminueze mancarimea si mergi la doctor sa iti spuna exact despre ce este vorba...Multa sanatate!
Alinaa86 multa sanatate bebelinului tau
Anelise nu cred ca sunt probleme, nici mie nu mi-au iesit analizele perfecte insa doctorul mi-a spus ca sunt in regula, probabil ca sarcina aduce unele modificari.
Raluk, Nanny, Ynnea si restul burticilor calzi de la mine
Eu sunt bine, cu durerile din ce in ce mai intense pe la burtica dar ne descurcam, bebelinul este foarte activ iar asta este un lucru bun. Si pentru ca v-am promis ca pun poze cu pantalonasii o sa ma tin de cuvant....sa nu fiti dure fetelor, este prima pereche pe care am facu-o in viata mea :D
crys attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Crys, ca pantalonasi draguti! Bubite multe nu am, am observat vreo doua pe san si 3-4 pe burta. Nu ma mananca in permanenta si nici nu asa insuportabil cum am citit ca se intampla in pruritul de sarcina. Posibil sa fi iesit de la mancare? Am mancat niste icre ca tare mult imi plac si n-am mai cumparat de mult. Nu stiu daca are vreo legatura. Eu simt ca ma racesc, oricata grija am avut, se pare ca am luat raceala de la Alex care a adus-o de la scoala...si uite asa ne distram in week-end. Deocamdata nu ma doare nimic dar imi curge nasul. Data trecuta am scapat cu ceai de macese si multa lamaie. Sper sa reusesc si acum sa pacalesc raceala. |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Anelise, Crys, RalukM...va multumesc pentru pupici si pentru cafele, sucuri... Frumusele si hainutele, am vazut si rochitele..toate dragute! Criss2014...te sfatuiesc sa nu mai cumperi icre gata facute. Desi stiu ca nu pare...credeti-ma ca sunt artificiale si au in ele chestii dubioase. Si eu am mancat icre..ca mi-a fost pofta, dar facute in casa din icre naturale din peste si n-am avut nimic. Daca ai prin zona, procura-ti de la pescarie 100-200g proaspete ( daca se poate, fara prea multa sare) nu din supermarketuri la tot felul de borcanase incantatoare! Stiu ca pofta-i maare! Dar...decat vreo infectie cu filoxera, sau vreo alergie la vreun aditiv, mai bine lipsa! la mine mucii ( scuzati) sunt prietenii mei..stranut la orice prafulet..sa vedeti distractie ca incep sa imi curga si ochii si nasul...minunat dar m-am obisnuit! |
|
|
|