Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Alina ma bucur ca este totul bine. Pumnii sub fund te pune sa ii ti pt ca bazinul tauvsa se ridice mai sus, nu e vorba de bebe. E procedura standard uneori :p
Eu m.am trezit imbratisandu.l pe albastrel Chiar nu îmi era dor Pe alta parte am terminat setul de bebe Multumesc de aprecierile pt prima pozica. Va mai pun una acum Pup deearox attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Ce dragut e setul de bebe! Deea, ai ceva tutoriale sau de unde iei modelele? As vrea si eu sa ma apuc de crosetat in timpul liber, poate asa imi mai limpezesc gandurile. De tricotat am mai tricotat si stiu sa fac diverse modele, dar n-am mai crosetat decat o paturica pentru baietelul meu cand il asteptam sa vina. Dar m-ar interesa modele mai ales pentru fetite pentru ca am si o nepotica de doua zile si as vrea sa-i crosetez ei ceva dragut. Ieri am fost la cumparaturi si sotul ma tot indemna sa cumpar ceva pentru bebe. El e mult mai optimist decat mine si imi spune mereu ca e sigur ca bebe e bine si sanatos si sa nu-mi mai fac griji. Asa ca am cumparat de la Auchan un body dragalas si....roz. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Deea cat de frumoase. Sa le poarte sanatoasa. De unde te inspiri si ai invatat? Ca vreau si eu in curand sa ma apuc. Minunat |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Multumesc fetele Deea f frumusica rochita:) mi am luat si eu tot ce trebuie dar din pacate nu gasesc timpul necesar sa ma apuc sa fac ceva... ca tare imi doresc. Mie inca nu mi vine sa cumpar lucrusoare sau alte chestii, desi cand ajung prin vreun magazin de profil de nu stau si le admir pfff cred ca mai astept pana dupa morfo de trim 2 si apoi incep sa iau si eu cate ceva. Sapt viitoare e baby expo, o sa semnez si ctr de nastere si merg sa vizitez si maternitatea :) abia astept prenatalul ca ma seaca de orice vlaga stresu de la munca. |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Mul?umesc fetelor Am invatat de pe youtube :p tehnicile de baza tot de acolo si modele sunt inspirate tot din tutoriale, daca vad ca nu.mi ies cum trebuie le fac cum îmi vine mai usor.
Insir si desir pana iese Dificil nu este dar necesita rabdare :p pupici |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, burtici!
Am aterizat si eu. Am fost dimineata la recoltat. Pe la 4 sun sa vad daca sunt gata analizele si abia maine la pranz reusesc sa le si iau. Sper din suflet sa fie totul ok...
Pentru burticile interesate de crosetat care nu stiu inca, forumul e plin de topicuri. Rasfoiti si veti vedea! http://forum.7p.ro/clubul-piticilor-indemanatici---lucru-de-mana.aspx?g=topics&f=58
Criss, faptul ca sotul tau e atat de optimist e foarte, foarte bine! In felul asta te mai "ridica" si pe tine atunci cand ajungi in butoi! Conteaza enorm!
Deea, dragalas foc setul! Superb, ce mai!!! Bravo!
AlinaDiana, eu nu am stat niciodata asa la eco... Felicitari pentru optimism! La prima sarcina, recunosc, am fost si eu ceva mai stresata si am facut foooarte multe teste pe care acum nu le-am mai facut. ... Bubulina ta e tare scumpa! Sa creasca mare si sanatoasa in continuare!
Mon, zi frumoasa si tie! Abia acum am reusit sa savurez un ceai.
Va pupacesc deocamdata! Fug la gradi dupa piticutza. |
|

| Anelise, culmea e ca de obicei el e pesimistul casei si nu eu. Dar, sotul meu pe cat era de socat si de stresat la inceput ca vezi doamne ce tatic batran va fi, pe atat e de entuziasmat acum. Azi am vorbit cu o farmacista si i-am aratat rezultatul de la testul de toleranta la glucoza si a fost de-a dreptul socata cand a vazut ca glicemia dimineata pe stomacul gol era 116 fata de limita maxima 106 si medicul diabetolog mi-a dat insulina. A zis ca sub nicio forma nu se da insulina la glicemie 116! Ciudat e ca glucometrul acela pe care il am eu acasa masoara mai mult, peste 120, 122, 127 dimineata. Dar farmacista mi-a zis ca exact ca si cazul tensiometrului cu baterie (acela care se pune la incheietura mainii), trebuie scazute 10 unitati. Si atunci sunt aproape de limita normala. |
|

| Criss cum adica sa cad 10 unitati la tensiune?adica daca eu am av de dim 110 cu 65 tensiunea mea e de fapt 10 cu 6? nu pricep de unde sa scad Eu habar nu am avut de asta si mereu am luat de buna valoarea de la tensiometru cu bat. Pe ala clasic nush sa l folosesc:))) Si cand e cel mai bine sa mi monitorizez tensiunea?in ce parte a zilei?eu de regula o luam pe la 10-12..am uitat sa l intreb pe doc aspectul asta si eu trebuie sa mi monitorizez tensiunea ca e micuta cam 90% din timp. |
|

| Eu am avut probleme cu tensiunea la prima sarcina si atunci medicul mi-a recomandat sa-mi iau tensiunea zilnic si sa-mi notez intr-un carnetel. Si mi-a subliniat atunci ca tensiometrele acestea cu baterie, care se pun la incheietura mainii nu sunt foarte bune si trebuie scazute cate 10 unitati. Deci, mie imi arata 160/110. Dr. a fost socat atunci si a cerut asistentelor sa-mi ia tensiunea cu tensiometru normal, cu stetoscop si cu acela aveam 150/100. E posibil sa ai 100/60, pentru ca in general gravidelor le scade tensiunea, mie din nefericire imi creste. Azi mi s-a spus ca si glucometrele astea de duzina sunt la fel de sa zicem inexacte ca si tensiometrele acelea cu baterie. Acum ce sa zic...sper sa fie asa, pentru ca altfel nu imi dau seama de unde vine diferenta de 10-12 unitati in cazul meu. La prima sarcina am petrecut doua luni in spital si ne luau tensiunea dimineata pe la 7 si seara la 19. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Buna burtici frumoase!! Am o intrebare pt voi... din luna a 7a oare pot primi vreun ajutor de la stat sau ceva?? Trebuie sa ma duc sa ma interesez despre postnatal,sunt studenta si am auzit ca primesc niste banuti de la stat timp de 2 ani. Cred ca am sa ma duc vineri sa vad care e treaba dar am vrut sa va intreb si pe voi. pup! |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| russiantonik wrote:Buna burtici frumoase!! Am o intrebare pt voi... din luna a 7a oare pot primi vreun ajutor de la stat sau ceva?? Trebuie sa ma duc sa ma interesez despre postnatal,sunt studenta si am auzit ca primesc niste banuti de la stat timp de 2 ani. Cred ca am sa ma duc vineri sa vad care e treaba dar am vrut sa va intreb si pe voi. pup! Daca esti studenta si nu ai avut intreruperi anul trecut de studii (2013-2014), iar anul asta esti inscrisa in anul univ 2014-2015, atunci vei beneficia de indemnizatie. Succes!
Anelise |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Buna burtici Am intrat sa va salut si sa va urez o zi frumoasa in continuare |
|

| Russiantonika, da vei primi indemnizatie timp de doi ani. Parca 600 lei/luna e indemnizatia minima. Nepoata mea care a nascut luni e tot studenta si ea mi-a zis ca va primi indemnizatie. |
|

| Sa va pov ce am experimentat azi...si nu inteleg daca e reactie normala de la frig sau nush..cand am ajuns la munca si am coborat din masina m am zgribulit putin de frig, am stat imbracata in masina si caldura on si la aer m a curpins un frison...si mi s a intarit burticu brusc fara durere sau alt disconfort. A fost asa fractiune de secunda pana m am acomodat cu aerul de afara. E normal sa reactioneze asa la frig? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Ralu.. eu stiam atunci cand se intareste burtica ai contractii. Dar e normal ... eu am avut contractii de pe la 15 saptamani.... si am experimentat si cateva dureroase Nu te speria,eu zic ca e ok. Dar totusi,evita frigul.. |
|
|