Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lala_aurelia
Scris: Friday, November 14, 2014 10:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Salutare burtici!!

Eu am o stare foarte naspa, nici eu nu stiu ce vreau: ba sunt ciufuta, ba nervoasa, ba ma simt singura pe lume! O fi de la hormoni, o fi de la vreme, cine poate stii. Cert este ca nici macar o cutie de bomboane nu ma binedispune! Bye2
Am fost la doctor de dimineata si ma simt ca un copil care n-a avut suficienti bani sa-si ia ciocolatica dorita. Nu stiu ce ma asteptam, sa mi se rupa apa in cabinet? Nici mie nu-mi vine sa cred ce reactii copilaresti am!
Se pare ca pitica are 3260 gr ( suntem in grafic), 143 bpm, lichid suficient cat sa mai stea, colul meu este deschis daaaar este in continuare lung. Doctorul mi-a zis sa iau preventiv no-spa pana duminica ca nu e in oras insa a subliniat ca nu nasc acum. Mai ca imi venea sa plang. Ce copil prost mai sunt si eu...
Asa ca anelise ti-am zis ca asteptam alegerile, da? Lol Lol Nu te comporti prosteste, asa se intampla cand nu stii cu ce urmeaza sa te confrunti...si unele povesti despre recoltare sunt chiar horror! Distractie placuta la praji...miam-miam!Cheek Kiss
rox cum o fi, cum n-o fi, ai citit mai sus. Weekendul asta nu avem in plan sa nastem. Tu cum mai esti?
Crys La multi ani pt cele 33 de saptamani! Ne sarbatorim in aceeasi zi!! yes yes
Irinuca eu sunt hotarata si mai ca imi vine sa bag mana sa o trag afara pe ratusca...dar daca ea zice ca e bine si cald si n-are nici o grija, ce sa-i fac? Ma bucur sa aud de piticuta ta! Foarte naspa faza cu telefonul...pale ...si eu ma gandeam cum sa fac, cum sa procedez cu geanta pe care o iau la mine si in care evident ca o sa tin portofelul cu bani, dosarul cu acte etc...cred ca o sa i-o las sotului pana ma da in salon. Dar sa ajungem acolo!

Asteptam vesti de la fetele care au noutati si pentru restul burticilor de toate soiurile multi multi pupici Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

RalukM
Scris: Friday, November 14, 2014 11:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Hello,

In perioada cand ati simtit primele miscari ale bebelinului cam la ce intervale le sesizati...ma refer 1 data pe zi la 2-3 zile sau?

Lala cred ca starea ta e in urma pierderii rabdarii usor usor, ca ti doresti sa faceti cunostinta sa o tii in brate DistanceKiss e normal...eu de pe acum ma tot gandesc cum va fi..o visez noaptea ..imi imaginez obrajorii ei mirosind a lapte....coeur
Anelise
Scris: Friday, November 14, 2014 12:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Gata. Am ajuns acasa. Abia asteptam sa ma intind!

Lala, cam aceeasi stare am avut-o eu cu vreo 5 zile inainte sa nasc prima oara... Eu una te inteleg! Cheek Kiss Pot fi si emotiile de vina, si noutatea, si nerabdarea, si hormonii sau toate la un loc. Inca putin si faceti cunostinta! coeur Abia acum am observat ca si voi sunteti astazi sarbatorite - 38 de saptamani! dance
Raluk, eu la inceput simteam o data pe zi si cu siguranta nu zilnic. pupici Gata? Ai simtit primele aripioare de fluturas? coeur
Roxanine
Scris: Friday, November 14, 2014 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Neatza, s-a trezit si purcica de mine!Lumanari

Iri, in ce secol traim, se mai fura telefoane din spitale.. Omg. Inca n-am nascut... Si nici nu da semne precise ca vrea sa vina. Cu siguranta o sa stau pana la termen, care e in 22. Luni deja merg la control la medicul meu... Iuhu! Da spune-mi cum te simti, cum e piticania? Mai trimite-ne poze sa o vedem pe cercelata.

Lala, eu ti-am zis ca poti sa stai si o luna cu col scurt si deschis de 2 cm. firstprize eu sunt campioana la capitolul asta. Stiu ca ti-e greu, dar mai ai rabdarica putin. Studiile arata ca intelectual, fetii sunt complet dezvoltati la 39 weeks. De o saptamana nu iau nimic, nici arefam, nici nospa, nici nimic, si tot nu s-a declansat. Am lichid cat China, el se simte bine acolo. hainoroc Doctorul spune ca atunci cand placenta e prea imbatranita, fatul nu se mai alimenteaza ok, lichidul scade, si asa se produce nasterea. Placenta face totul.. Mie luni la control mi-a spus ca placenta e pregatita de nastere, dar lichid am destul nu a scazut. Deci mai pot astepta.. Vedem ce zice si azi..

Anelise, sper din suflet, atunci cand ma indrept spre spital sa va pot anunta. Momentan sunt atat de linistita, nici ca mi-ar' trece prin minte ca intr-o saptamana nasc. Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul..iloveyou vad ca voi va simtiti bine, pozitiva, ma bucur coeur

Raluk, o data pe zi, mai mult seara. Nu zilnic simteam miscarile, cam asa la 2 zile. Cand am inceput sa le simt zilnic, mai mult dimineata si seara. Cand aveam activitate sau treaba, nu simteam nimic nimic..pupici

Noi azi mergem la control.. majoreta
emanicole
Scris: Friday, November 14, 2014 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Hai buna ziua fetili mele dragi computerlove computerlove computerlove computerlove

Roxaine cateva zile te mai despart de puiutcomputerlove yes ...abia asteptam iloveyou
Lala si tu la fel ...sa vedeti ce frumos este computerlove computerlove computerlove computerlove . noi suntem topiti dupa puiul mic iloveyou
Anelise nu simti nimic la cultura din col, eu am fct si la 29s si la 37 inainte cu o zi de nastere nici nu m-am urcat bine acolo ca ma punea sa ma dau jos iloveyou
smiley , irinuca vrem si noi pozuci hainoroc hainoroc iloveyou iloveyou . chiar de smiley stiti ceva ?
RalukM eu am simtit pe la 16-17 o data asa slabut ..apoi la 2-3 zile distanta si bine am simtit pe la 19 Hilar computerlove
deea te asteptam cu rezultate bune de la dublu iloveyou
Nanny ai petrecut nu gluma..ceva vesti despre sarcina de la medic?iloveyou
mihaela bun venit la burticicomputerlove
Eileen pana la sf anului sa ajungi la burtici si tu computerlove computerlove iloveyou
Juwi draga mea te asteptam cu drag aici si apoi in lubul mamicilor iloveyou
Mon cum estin ?? iloveyou
yneea ai deja 22 sapt? cand a trecut timpul asta?iloveyou

noi suntem bine, avem o luna jumatate si am inceput sa scoatem sunete...eeeee, gaaa, uuuu hohot hohot hohot hohot ...asa ne amuzam pe seama lui...mai ales cand se smiorcaie de rasfatat parca ne ceartahohot hohot computerlove

va pupam pe toate Clap Clap iloveyou iloveyou
ynnea
Scris: Friday, November 14, 2014 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Gata fetelor m-am intors de la medic
Mi-a dat sa fac analizele pentru trimestrul 2,am tensiunea buna,inima sa auzit imediat un a mai trebuit sa apese pe burta cum facea la inceput si mi-a spus sa mananc dulciuri mai putine ca de cand am ramas am luat deja 5-6 kilograme si mi-a spus ca sa incerc sa le c-am evit
Sunt bucuroasa ca totul este bine yes hainoroc,puiul meu acum misca si cand fac treaba,si in autobuz misca,mi-a dat una de am tresaritAngel
Aneliseiloveyou DistanceKiss
Ema ai dreptate ce repede a trecut timpul asta ras ras ras,si la voi la fel aveti deja o luna júmate ce mai a-ti crescutLol
russiantonik
Scris: Friday, November 14, 2014 3:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
buna fetele!

Ynnea..ma bucur ptr vestile noi..
Eu nu pot face inca analizele dupa ce a zis dr sa le repet pe cele care au iesit prost pt ca nu mai apar asigurata la CNAS si nu am dispus de resurse sa le fac atunci neaparatCray Luni ma duc sa vad ce rezolv la cnas,oare in cat timp se rezolva? Am deja trimitere,.nustiu cum medicul de fam nu a vazut cv in neregula,abia cand am fost la laborator mi-au zis ca luna trecuta figuram ca neasigurata si luna asta la fel...Lol Numai inteleg nimic..
PS: am pus deja 10 kg... incep sa mananc cam multisor,sper nu depasesc 18 kg in total..
Mon1
Scris: Friday, November 14, 2014 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Ema, scumpa mea, ma bucur ca Stefanut creste frumos. Noi suntem bine, ne odihnim. Mai avem si junghiuri, dar incercam sa ne obisnuim cu ele, ca cica sunt normale.
Va doresc un week frumos! computerlove
Roxanine
Scris: Friday, November 14, 2014 7:09 PM
Nivel

Seara' buna gagicute.

Venim de la medic, toate bune si frumoase. Avem 3550 Hilar Hilar vValeu, o sa scot un mic grasun afara, o sa ma crap toata!Haha Nu conteaza! Sanatos sa fie! Placenta e matura, gata de nastere, lichidul a'inceput sa scada, dar e in parametri inca. Luni vine al meu medic.... Ieeeeeinewclap newclap .

Russian, don't worry, si eu am pus o gramada de kg, 20 chiar, dar majoritatea le-am pus la inceput, dupa am stagnat. Te pupic iloveyou

Ynnea, ma bucur ca totul e bine. iloveyou

Ema,
inca cateva zile....majoreta majoreta ce frumos creste stefan..coeur
dana_h
Scris: Saturday, November 15, 2014 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
ori parca iti spusesem Rox ca nasti dupa 40 de saptamani Haha Haha Haha Haha
pupam toate burticile Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Anelise
Scris: Saturday, November 15, 2014 10:23 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hello, burtici! grup

Nu am noutati, doar ca de joi de cand s-a stricat vremea, ma cam doare capul, dar doar pe partea stanga. Sper sa treaca... pale Azi nu am chef de nimic - doar leneveala! sic

Rox, categoric ii place grasunelului in burtica! coeur Parca nu-mi vine sa cred ca ai intrat in saptamana 40! chitara

Mon, pupici! Cheek Kiss

Russian, kg multisoare am cam pus si eu. pupici

Ynnea, ce ma bucur ca totul e cat se poate de bine! coeur Eu mananc ciocolata la greu si ma mai mir ca se strang kg. alcool

Ema, sa cresteti mari si sanatosi! DistanceKiss

Dana, pupici si tie! pupici

Va doresc o sambata linistita! floare2
ynnea
Scris: Saturday, November 15, 2014 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna dimineata burtici
Russiantonik stai linistita ca se va rezolva,daca te stresezi nu rezolvi nimic,fii calma si vei vedea ca este mai bine,sper sa rezolvi problemeleiloveyou
Roxanine si tu te temeai ca va avea kilograme putine,uite rezultatul un mic grasun,newclap lasa ca e bineiloveyou
Anelisenu esti singura cu dureri,la mine sunt foarte deranjante junghiurile ba in partea stanga ba in dreapta offffff si arsurile........dar mergem inainte noi ce vrem sarcina fara nicio durereCrazy
Va pup pe toate si va doresc o sambata frumoasa
Roxanine
Scris: Saturday, November 15, 2014 4:32 PM
Nivel

Ziua buna dragelor!

Anelise, nici mie nu-mi vine sa cred ca intru in 40, daramite sa ajung la termen, daramite sa aiba 3500 grame. La partea cu kilogramele inca sunt in dubiu, la fel mi se pare ca e burta mica. Pasarici pe creier! Medicul a zis ca e aproape sigur ca e atat, ca'nu e mica burta, si daca mama m-a nascut cu atatea kg pe mine, ce ma astept sa fac un pui mic? Mare ca mama-sa! Pana luni sa mai stea ..iloveyou iloveyou

Dana, bine ai spus tu cu 40 de saptamani... Mare dreptate...iloveyou

Ynnea, arsurile m-au terminat! Mai ales la sfarsit, efectiv ma ardea pana in gat.. Groaznic. Sper sa nu se manifeste atat de agresiv si la tine. iloveyou

Eu ma simt tare ciudat, am dormit ca iepurii, mai mult treaza decat adormita... Am insomnii.. Cred ca schimb ziua cu noapteauff
Criss2014
Scris: Saturday, November 15, 2014 5:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Si eu ma plang de kilograme. E jale! Am pus trei kg intr-o luna (de cand am fost ultima data la masurat). Apropo, voi mergeti lunar la medicul de familie la masurat? Pe mine ma cheama in fiecare luna. Asa a facut si la prima sarcina si vad ca moda nu s-a schimbat. In tot cazul mi-a zis sa renunt la Femibion si sa iau doar acid folic. Luni ii spun si ginecologului ca nu e de bine ca m-am ingrasat prea mult, desi nu mananc mai mult decat de obicei. Sau cel putin asa mi se pare. Dar sunt mai lenesa si nu fac miscare deloc.
Roxanine
Scris: Saturday, November 15, 2014 5:46 PM
Nivel

Criss, eu zic ca e bine sa mergi la medicul de familie, mai ia o tensiune, mai masoara una alta. Si eu m-am ingrasat de la femibion la inceput, nu l-am luat in fiecare zi ca eu am prins vara, si am mancat toate fructele de sezon si legumele. Daca crezi ca asimilezi necesarul de vitamine din fructe si legume nu mai lua, daca nu, ia din cand in cand cate un femibion. pupici Dar sa stii ca, cresterea ingreutate poate fi din cauza tensiunii arteriale, te face sa retii apa si asa urca kilele. Dar asa e, femibionul umfla, ca si cu pompa! Lol te pup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.