Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Criss2014
Scris: Tuesday, November 11, 2014 12:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Alina, felicitari pentru bebelusi. Sunt tare dragalasi. Multa sanatate si recuperare rapida va doresc.
deearox
Scris: Tuesday, November 11, 2014 12:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Alina felicitari pt buburuze dance Sunt asa de scumpi computerlove

Anelise mie recoltarea din col mi.a parut ai incomoda decât în mod normal. De ce? Nu ?tiu. Sincer..poate a fost doar impresia mea uff
Pup computerlove

Noi suntem bineeee avem un nou proiect si lucram de zor. Greata da semne din noupale
Pup burtici grup
Roxanine
Scris: Tuesday, November 11, 2014 12:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
Neatza gagicutelor. Am zis ca va pun ultimele poze cu mine cu burtica. hainoroc

Roxanine attached the following image(s):
image.jpg

ynnea
Scris: Tuesday, November 11, 2014 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Alina felicitari pentru bebelusiiloveyou
Roxanine ce burtica frumoasacoeur coeur
Roxanine
Scris: Tuesday, November 11, 2014 1:54 PM
Nivel

Fetelor, cred ca elimin ultimele particele din dopul gelatinos. Azi nu am eliminat, efectiv a tzasnit pe capacul de toaleta.. The moment is comming....topai

Lala, cata energie... newclap eu dorm ca o purcica. Si mananc asemenea. La tine cred ca s-a declansat instinctul de cuib. Si eu am inceput sa am contractii nedureroase, cam 1 pe ora...asa cand le baG de seama. Ti-am zis eu ca nastem deodatdance . Cand mai mergi la control?iloveyou apropo, cum simti miscarile puiului? S-au mai diminuat? La mine parca misca mai rar, adica are distante mai mari, dar misca. Medicul a zis ca e ok.. Dar nu stiu, ma gandeam sa merg maine la o monitorizare..

De multe fete nu stim nimic...... uff plans
crys
Scris: Tuesday, November 11, 2014 3:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
Buna ziua gagicute!

Am venit de la control si sunt super incantatasarbatoare sarbatoare sarbatoare Am intrat in luna a 8-a numai cu vesti bune, colul este inchis si are lungime suficienta, lichidul are cantitate normala, placenta grad 2...bebelinul este dezvoltat bine, are acum 2121 grame si aproximativ 45 cm lungime.coeur coeur coeur
Singurul lucru mai putin placut a fost controlul cu recoltarea secretiei de pe col insa am rezistatdance dance

simona eu nu sunt in masura sa imi dau cu parerea pentru ca nu am luat ac, insa incearca sa te linistesti, asteapta sa vezi ce iti va spune doctorul dupa efectuarea controluluipupici

Roxanine ce bebelin grasun ai!coeur Sa de-a Dumnezeu sa fie asa cum doresti tuCheek Kiss Cheek Kiss Doamne ajuta sa vina bebelinul sanatos!

Ynnea am sa fiu mai atenta de acum, mai ales ca dl dr. mi-a spus ca de acum colul va incepe treptat sa se deschida...momentan ma bucur de vestile bune primite. Si ca sa-ti raspund la intrebare, eu stau pe spate in cea mai mare parte a timpului cand ma uit la TV dar daca simt ceva ma intind pe o parte.

Anelise birthday sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine de trimestrul 3! Eu m-am linistit, adevarul este ca desi vroiam sa fiu detasata eram destul de panicata...imi ajunge stresul..vreau sa stau relaxata de acum inainte si sa ma bucur de putinul timp care a mai ramaspupici

Alina felicitari pentru bebei, sigur vei uita de toate durerile, inca putin si o sa ii ai acasa, si atunci va veti putea bucura de ingerasi asa cum trebuie.iloveyou

Lala esti foarte curajoasa si cate energie ai!, eu chiar m-am cumintit acum si nu mai indraznesc sa fac nimic.

...Si oricat mi-as fi dorit eu sa pun o pozica cu bebelinul nu a fost chip sa stea la pozici, in schimb isi flutura testiculele de mama foculuitopai Haha ... asa ca am sa va pun o pozica cu burtica mea mare de 32 de saptamani

crys attached the following image(s):
bb.jpg

Roxanine
Scris: Tuesday, November 11, 2014 4:11 PM
Nivel

Crys felicitari pentru vestile bune! Save God ca e bine colul! A zis ceva de contractii? Totul este bine!! Wow deja 2 kg.. Ce repede trece timpul!! Oficial esti pe ultima suta de metri! Ihiiiii! Sa stai linistita pe curuc, fara efort little shumaher, fara 11 kile purtate! yes chiar ma bucur ca totul e bine... newclap topai

Areti extra-mega-sexy. Fara modestie... Sexy mami. Burtica e din ce in ce mai mare..Hilar iloveyou
crys
Scris: Tuesday, November 11, 2014 4:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
Roxanine wrote:
Crys felicitari pentru vestile bune! Save God ca e bine colul! A zis ceva de contractii? Totul este bine!! Wow deja 2 kg.. Ce repede trece timpul!! Oficial esti pe ultima suta de metri! Ihiiiii! Sa stai linistita pe curuc, fara efort little shumaher, fara 11 kile purtate! yes chiar ma bucur ca totul e bine... newclap topai

Areti extra-mega-sexy. Fara modestie... Sexy mami. Burtica e din ce in ce mai mare..Hilar iloveyou

Multumesc tare mult Rox!Cheek Kiss asa este, burtica creste si se vede tuguiul din ce in ce mai binecoeur imi este drag de ea, chiar daca doctotul sustine ca o "ascund" foarte bine. Despre contractii nu mi-a spus mare lucru, sa iau no-spa cand simt ca sunt mai dese....parea foarte linistit in ceea ce ma privste si mi-a dat si mie incredere...probabil imi trebuia si un astfel de episod pentru a intelege ca nu mai este momentul sa fac pe viteazaras ras ras
Roxanine
Scris: Tuesday, November 11, 2014 9:59 PM
Nivel

Ce liniste pe aici... Sufla vantul.. NuImiPasa
ynnea
Scris: Tuesday, November 11, 2014 10:01 PM
Nivel

Ai dreptate Roxanine sufla vantul pe aici, pe unde umbla fetele de nu au mai scris de ceva timpNuStiu
Anelise
Scris: Wednesday, November 12, 2014 7:35 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, burtici! grup

Apropo de ce spuneti voi, la asta ma gandeam si eu - dupa ce o sa nasca si Rox si Lala, cred ca va fi cam pustiu pe aici... Cray

Mai intreb o data ca am un stres - cum e cultura de col de pe la 35 de saptamani? Ati facut? Tot aud ca e tare aiurea... pale In ce sens? Cam cat dureaza? etc. La prima sarcina nu mi s-a facut...

Eu mai am o luna pana la urmatorul control, dupa care va fi la 3 saptamani. hainoroc Si tot peste o luna trebuie sa repet si analizele.

Alinaa, ultima poza mi-a mers direct la inimioara! coeur Cat de frumosi sunteti!!! Love Bebelusii sunt atat de mici si atat de scumpi! innori Sa creasca mari, mari si sanatosi, mamica frumoasa! DistanceKiss

Crys, arati super, super! love Ce te invidiez ca inca mai poti purta blugi! Eu gata, nu se mai poate si pace. Am revenit la colanti. Sarcina usoara in continuare! Cheek Kiss Sa stea bebe cat mai mult la caldurica sa se faca pufos! coeur

Rox, wow! Maine aveti 39 de saptamani in cap! dance Parca nu-mi vine sa cred... cate griji ti-ai facut si uite la bebe cum sta cumintel! coeur Si burtica frumoasa e sus, sus! pupici

Deea, iti doresc sa scapi cat mai curand de greturi! Cheek Kiss Asa cum va spuneam, de ceva zile incoace, cam in fiecare seara simt senzatia de greata...

Lala, multumesc mult pentru sfaturi! pupici O sa dau si eu o fuga la farmacie sa vad ce pot lua ca ma dispera...

Ynnea, pup! Cheek Kiss

Zi frumoasa va doresc! pupici pupici pupici
ynnea
Scris: Wednesday, November 12, 2014 7:45 AM
Nivel

Buna dimineata
Anelise si eu te puppupici ,mai ai putin si iti vei vede si tu puiutulcomputerlove si eu astept cu nerabdare sa vina 17 decembrie ca sa imi vad puiul la eco,pe mine ma programeaza la eco mereu la fiecare 2 luni pentru ca nu am sarcina cu probleme si de aceea astept asa mult..........vineri acum am intalnire cu moasa adica imi va lua tensiunea,ma va cantari si va asculta bataile inimii la copil si isi mai arunca ochii pe istorialul meu de gravida
Anelise
Scris: Wednesday, November 12, 2014 8:45 AM
Nivel

Ynnea, si pe mine m-a chemat medicul de fiecare data la 5,6 saptamani, deci cam o luna jumate, nu la fiecare luna. pupici Dar de la 32 de saptamani, o sa merg cam la 3 saptamani la control. La mine oricum e clar cezariana si daca nu sunt probleme si nu apar contractii, marea intalnire e deja fixata pentru 1-2 febr. coeur
Sper sa reusesc intr-una din zile sa dau si eu o fuga pana la maternitate ca tot imi spune toata lumea ca au modernizat totul si sunt tare curioasa. bounce Chiar si medicul mi-a spus ca pot merge linistita sa fac o vizita.
Criss2014
Scris: Wednesday, November 12, 2014 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Buna dimineata!
Crys, felicitari pentru vestile bune. Ai grija de tine si stai cuminte. Profita de perioada care a mai ramas, odihneste-te si relaxeaza-te .
Anelise, mai ai si tu putin pana la marea intalnire. Eu abia am incheiat trimestrul I si deja simt ca nu mai am rabdare. ras (pe unele siteuri am vazut ca trim. II incepe in saptamana 13, pe altele in saptamana 14.)
Eu am mari probleme cu somnul, ceea ce mi se pare destul de ciudat. Seara pe la 18 ma ia un somn de nu-mi pot tine ochii deschisi. La 20 deja dorm dar problema e ca ma trezesc in jur de ora 1 si nu mai pot sa adorm pana spre 4. Mai dorm o ora si ma trezesc sa ma pregatesc de serviciu. Sunt ca un zombi toata ziua. Nici cafea nu beau zilnic pentru ca am tensiunea cam mare si nu e bine. uff
Anelise
Scris: Wednesday, November 12, 2014 8:55 AM
Nivel

Criss, da, felicitari si tie pentru primii pasi in T2 si sarcina cat mai usoara in continuare! Cheek Kiss
Aiurea tare cu somnul... Eu cand pot, mai stau cate o ora intinsa undeva pe la 3,4. Si pe mine ma ia somnul repede, dar trag de mine pana seara. Mersul la baie in cursul noptii ma cam chinuie, dar asta e, ce sa facem? hainoroc
Abia astept sa stau acasa incepand cu sarbatorile de iarna! chitara Sa ma apuc si eu de pregatit camera lui bebe si lucrusoarele! coeur Plus vestitul bagaj pentru spital.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.