Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Alina, felicitari pentru bebelusi. Sunt tare dragalasi. Multa sanatate si recuperare rapida va doresc. |
|

Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| Alina felicitari pt buburuze Sunt asa de scumpi
Anelise mie recoltarea din col mi.a parut ai incomoda decât în mod normal. De ce? Nu ?tiu. Sincer..poate a fost doar impresia mea Pup
Noi suntem bineeee avem un nou proiect si lucram de zor. Greata da semne din nou Pup burtici  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Neatza gagicutelor. Am zis ca va pun ultimele poze cu mine cu burtica. Roxanine attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Alina felicitari pentru bebelusi Roxanine ce burtica frumoasa |
|

| Fetelor, cred ca elimin ultimele particele din dopul gelatinos. Azi nu am eliminat, efectiv a tzasnit pe capacul de toaleta.. The moment is comming....
Lala, cata energie... eu dorm ca o purcica. Si mananc asemenea. La tine cred ca s-a declansat instinctul de cuib. Si eu am inceput sa am contractii nedureroase, cam 1 pe ora...asa cand le baG de seama. Ti-am zis eu ca nastem deodat . Cand mai mergi la control? apropo, cum simti miscarile puiului? S-au mai diminuat? La mine parca misca mai rar, adica are distante mai mari, dar misca. Medicul a zis ca e ok.. Dar nu stiu, ma gandeam sa merg maine la o monitorizare..
De multe fete nu stim nimic...... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna ziua gagicute!
Am venit de la control si sunt super incantata Am intrat in luna a 8-a numai cu vesti bune, colul este inchis si are lungime suficienta, lichidul are cantitate normala, placenta grad 2...bebelinul este dezvoltat bine, are acum 2121 grame si aproximativ 45 cm lungime. Singurul lucru mai putin placut a fost controlul cu recoltarea secretiei de pe col insa am rezistat
simona eu nu sunt in masura sa imi dau cu parerea pentru ca nu am luat ac, insa incearca sa te linistesti, asteapta sa vezi ce iti va spune doctorul dupa efectuarea controlului
Roxanine ce bebelin grasun ai! Sa de-a Dumnezeu sa fie asa cum doresti tu Doamne ajuta sa vina bebelinul sanatos!
Ynnea am sa fiu mai atenta de acum, mai ales ca dl dr. mi-a spus ca de acum colul va incepe treptat sa se deschida...momentan ma bucur de vestile bune primite. Si ca sa-ti raspund la intrebare, eu stau pe spate in cea mai mare parte a timpului cand ma uit la TV dar daca simt ceva ma intind pe o parte.
Anelise sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine de trimestrul 3! Eu m-am linistit, adevarul este ca desi vroiam sa fiu detasata eram destul de panicata...imi ajunge stresul..vreau sa stau relaxata de acum inainte si sa ma bucur de putinul timp care a mai ramas
Alina felicitari pentru bebei, sigur vei uita de toate durerile, inca putin si o sa ii ai acasa, si atunci va veti putea bucura de ingerasi asa cum trebuie.
Lala esti foarte curajoasa si cate energie ai!, eu chiar m-am cumintit acum si nu mai indraznesc sa fac nimic.
...Si oricat mi-as fi dorit eu sa pun o pozica cu bebelinul nu a fost chip sa stea la pozici, in schimb isi flutura testiculele de mama focului ... asa ca am sa va pun o pozica cu burtica mea mare de 32 de saptamani
crys attached the following image(s):

|
|

| Crys felicitari pentru vestile bune! Save God ca e bine colul! A zis ceva de contractii? Totul este bine!! Wow deja 2 kg.. Ce repede trece timpul!! Oficial esti pe ultima suta de metri! Ihiiiii! Sa stai linistita pe curuc, fara efort little shumaher, fara 11 kile purtate! chiar ma bucur ca totul e bine...
Areti extra-mega-sexy. Fara modestie... Sexy mami. Burtica e din ce in ce mai mare.. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
|
Multumesc tare mult Rox! asa este, burtica creste si se vede tuguiul din ce in ce mai bine imi este drag de ea, chiar daca doctotul sustine ca o "ascund" foarte bine. Despre contractii nu mi-a spus mare lucru, sa iau no-spa cand simt ca sunt mai dese....parea foarte linistit in ceea ce ma privste si mi-a dat si mie incredere...probabil imi trebuia si un astfel de episod pentru a intelege ca nu mai este momentul sa fac pe viteaza |
|

| Ce liniste pe aici... Sufla vantul.. |
|

| Ai dreptate Roxanine sufla vantul pe aici, pe unde umbla fetele de nu au mai scris de ceva timp |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, burtici!
Apropo de ce spuneti voi, la asta ma gandeam si eu - dupa ce o sa nasca si Rox si Lala, cred ca va fi cam pustiu pe aici...
Mai intreb o data ca am un stres - cum e cultura de col de pe la 35 de saptamani? Ati facut? Tot aud ca e tare aiurea... In ce sens? Cam cat dureaza? etc. La prima sarcina nu mi s-a facut...
Eu mai am o luna pana la urmatorul control, dupa care va fi la 3 saptamani. Si tot peste o luna trebuie sa repet si analizele.
Alinaa, ultima poza mi-a mers direct la inimioara! Cat de frumosi sunteti!!! Bebelusii sunt atat de mici si atat de scumpi! Sa creasca mari, mari si sanatosi, mamica frumoasa!
Crys, arati super, super! Ce te invidiez ca inca mai poti purta blugi! Eu gata, nu se mai poate si pace. Am revenit la colanti. Sarcina usoara in continuare! Sa stea bebe cat mai mult la caldurica sa se faca pufos!
Rox, wow! Maine aveti 39 de saptamani in cap! Parca nu-mi vine sa cred... cate griji ti-ai facut si uite la bebe cum sta cumintel! Si burtica frumoasa e sus, sus!
Deea, iti doresc sa scapi cat mai curand de greturi! Asa cum va spuneam, de ceva zile incoace, cam in fiecare seara simt senzatia de greata...
Lala, multumesc mult pentru sfaturi! O sa dau si eu o fuga la farmacie sa vad ce pot lua ca ma dispera...
Ynnea, pup!
Zi frumoasa va doresc! |
|

| Buna dimineata Anelise si eu te pup ,mai ai putin si iti vei vede si tu puiutul si eu astept cu nerabdare sa vina 17 decembrie ca sa imi vad puiul la eco,pe mine ma programeaza la eco mereu la fiecare 2 luni pentru ca nu am sarcina cu probleme si de aceea astept asa mult..........vineri acum am intalnire cu moasa adica imi va lua tensiunea,ma va cantari si va asculta bataile inimii la copil si isi mai arunca ochii pe istorialul meu de gravida |
|

| Ynnea, si pe mine m-a chemat medicul de fiecare data la 5,6 saptamani, deci cam o luna jumate, nu la fiecare luna. Dar de la 32 de saptamani, o sa merg cam la 3 saptamani la control. La mine oricum e clar cezariana si daca nu sunt probleme si nu apar contractii, marea intalnire e deja fixata pentru 1-2 febr. Sper sa reusesc intr-una din zile sa dau si eu o fuga pana la maternitate ca tot imi spune toata lumea ca au modernizat totul si sunt tare curioasa. Chiar si medicul mi-a spus ca pot merge linistita sa fac o vizita. |
|

Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna dimineata! Crys, felicitari pentru vestile bune. Ai grija de tine si stai cuminte. Profita de perioada care a mai ramas, odihneste-te si relaxeaza-te . Anelise, mai ai si tu putin pana la marea intalnire. Eu abia am incheiat trimestrul I si deja simt ca nu mai am rabdare. (pe unele siteuri am vazut ca trim. II incepe in saptamana 13, pe altele in saptamana 14.) Eu am mari probleme cu somnul, ceea ce mi se pare destul de ciudat. Seara pe la 18 ma ia un somn de nu-mi pot tine ochii deschisi. La 20 deja dorm dar problema e ca ma trezesc in jur de ora 1 si nu mai pot sa adorm pana spre 4. Mai dorm o ora si ma trezesc sa ma pregatesc de serviciu. Sunt ca un zombi toata ziua. Nici cafea nu beau zilnic pentru ca am tensiunea cam mare si nu e bine. |
|

| Criss, da, felicitari si tie pentru primii pasi in T2 si sarcina cat mai usoara in continuare! Aiurea tare cu somnul... Eu cand pot, mai stau cate o ora intinsa undeva pe la 3,4. Si pe mine ma ia somnul repede, dar trag de mine pana seara. Mersul la baie in cursul noptii ma cam chinuie, dar asta e, ce sa facem? Abia astept sa stau acasa incepand cu sarbatorile de iarna! Sa ma apuc si eu de pregatit camera lui bebe si lucrusoarele! Plus vestitul bagaj pentru spital. |
|
|