Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Mon, asa simt eu! Ca-i o fetitzuca! Vezi azi la eco, poate chiar e! Daca nu, si un prietenas pentru al meu fecioras acceptam!!! Sanatos sa fie !!!
Haide Smiley, e la spital, imediat vedem printesa!!!!! Doamne Ajuta!!!!!!!!!
Anelise, o dimineata frumoasa si tie burtica!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| bunaaaaa
Mon asteptam vesti super buneee
noi ne simtim bine, asteptam cu nerabdare sa mergem la doctor sapt viitoare ne simtim super astazi si am papat mai bine sper sa ramana si in stomac.
eu am facut niste ciupici soramii zice "ma simt ca un bebe la botez" cred ca de la danteluta si floricelele de pe ciupici i se trage am terminat si paturica de bebe o sa o cos si ii mai fac cateva retusuri si va pun o poza. deearox attached the following image(s):
|
|
| Deea, deja incep sa fiu invidioasa pe crosetatul vostru. Mie nu imi iese, dar deloc nu imi iese. Si simt ca innebunesc :-)
Ma bucur ca te simti bine, inca putin si o sa dispara de tot simptomele neplacute. Dupa aia o sa te doara ligamentele, pe urma spatele si arsurile, si la sfarsit niste suturi in vezica, la coaste, de zici ca sigur ai un fotbalist inauntru! Inca umpiculetz si simti fluturasi in burtica |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Apropo de fluturasi in burtica...la cate sapt incep sa se simta miscarile lui bb? ma intereseaza de la voi ca asa dupa carti nu ma ajuta:) |
|
| Raluca], eu am simtit foarte devreme fluturasii, cam dupa 13, 14 saptamani. Aveam ceva jeansi stramti la talie si stateam jos la birou, si parca ma gadila ceva inauntru. Cam de atunci a inceput asa incet, abia simteam ceva, dar pe urma a inceput sa se simta si cu mana. Pana pe la 25 simteam mai mult dimineata si seara, cand eram in pat. Daca ai activitate sau lucrezi nu prea sunt sesizabile miscarile, decat acuma spre sfarsit. Acum la 36w se simt si ziua si noaptea, si cu activitate si fara. Imediat o sa incepi sa simti. Depinde si de constitutia ta, daca ai umpic de depozit de grasime pe abdomen, nu o sa simti asa de repede. Eu am fost tare scheletica.... te pup! |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Buna ziua burtici Am intrat sa va salutam si sa va urammo zi frumoasa |
|
| Raluk eu am simtit fluturasi pe la 14 saptamani si miscari pe la 16 saptamani jumate,iar acum la 20 de saptamani il simt si cand am activitate,am si filmat burtica cand misca puiul ,se vede in ce loc da si este foarte activ,ma simt norocoasa ca puiul meu ma baga in seama mereu seamana cu mine activ |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Abia astept si eu sa treaca 2 sapt sa vad ce si cum simt:)) Am o constituie ok..nu am avut niciodata burtica sau grasime in zona abdomenului deci cred ca am sanse sa o simt curand pe Sofia La eco ieri facea niste tumbe si eu eram cu ochii cat cepele pe monitorul ala..nu mi venea sa cred ce salturi face |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| rox mai incerarca , cu rabdare. sunt la tutoriale pe youtube gramada. Este o tipa din Moldova cred, dupa accent, explica foarte bine (gospodina.md-parca...dar site-ul ei nu merge). Eu am planuri mari cu corsetatul :)) dar dupa ce aflu sigur ce este in burtica, pana tunci uite mai fac cate o chestie-doua neinsemnate :p hai ca mi-a placut cum ai descris procesul este...este ceva o sa trecem noi peste toate, apoi cand imi voi vedea buburuza face to face n-o sa-mi mai pese de nimic
sotul meu, vine la 7 dimineata din tura si ma trezeste din somn sa pupe burtica si sa o mangaie eu nu pot sa o pup ( ar fi cam ciudat sa ma pup singura ) pot doar sa o mangai si parca mi-e ciuda am si eu un fix daca e acum asa, cred ca atunci cand o incepe bebe sa miste, nu se mai dezlipeste de mine
astept aici lipita de pc vesti de la Mon
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Anelise asta intentionez, sa ma odihnesc cat mai mult!
Nanny ce bine ca aduci vesti bune! Iti doresc sa fie asa mereu
Mo1 ce vesti aduci?
Deea esti asa de talentata! abia astept sa vad paturica! De saptamana viitoare ma apuc si eu, vreau sa fac atatea lucruri pentru bebelin....
Raluk eu am simtit la 17 saptamani, desi toata lumea imi spunea ca nu are cum, chiar si asistentele au inceput sa rada cand le-am spus data primei miscari, insa eu stiu ca atunci a miscat bebelinul pentru prima data!
Sper ca ati avut o zi buna dragelor, eu in continuare ma simt obosita...incerc sa dorm dar nu pot deloc iar de ceva vreme am si o relatie speciala cu carceii ...suntem de nedespartit!
|
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Acum am sosit. Bebe mic e perfect. Doamne cum misca mititelul de el . Are CRL 42 mm, translucenta nucala 0,4 mm, os nazal prezent, DCF prezente...toate bune si frumoase. Maine dimi recoltam pt. Dublutest. Si apoi cand avem rezultatul sunam inapoi. Doamne cat de fericita pot fi ca totul e perfect. Doamne ajuta si de acum incolo. Va multumesc pt. gandurile bune |
|
Inregistrat: 5/17/2014 Mesaje: 200
| Buna ziua!!! Ma bucur ca sunt numai vesti bune pe aici, Mon, Nanny ma bucur pentru voi! eu mai am de asteptat inca 3 sapt pana la urmatoarea eco ... Momentan ma lupt cu greturile, arsurile la stomac si cu constipatia, careia nu stiu ce sa ii mai fac, mi-am luat azi ghimbir, am zis ca imi fac ceai, ce stiti are efect bun? Restul fetelor va salut si sa aveti o zi frumoasa!!!! |
|
| Felicitari Mon pentru vestile bune!!!! Deci este un El????? Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!!! Hai ca dau o bere
Deea, nu numai ca m-am uitat la tutorial-uri pe net, mi-a aratat si mama, in fata ochilor, si tot nu-mi iese!! Dar asta e, mai incerc!!! M-as pupa si eu pe burta recunosc . Abia astept sa-i vad mutritza!!!!!!!
Va pupi pe toate!!!
Simt ca mi s-a lasat burtica... Se si vede. In poze nu prea... Dar live e jos.. Roxanine attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Hello burtici si bebici cum sunteti astazi,imi pare rau pt fetele care au stari de greata si au o prietenie stransa cu albastrel,dar cum imi spunea un doctor sarcinile zgomotiase sunt sarcini sanatoase.Pt fetele care sunt pe ultima suta....capul sus ca nai avem putin si ne pupacim bebeii...o prietena de-a mea abea ce a nascut azi-noapte.Eu am inceput sa numai am rabdare daca as putea mi-as pupaci burtica toata ziua,dar cum nu pot o mangai si astept cu nerabdare momentul oportun.Luni ne ducem la control.Nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt indragostita de puica mea.Si cand te gandesti ca daca imi spunea cineva acu 5-6 ani ca o sa fiu asa il luam la rost.Sper sa fiu o mamica buna si rabdatoare.Va pupicesc pe toate burtici mari si mici. |
|
| Roxanine burtica este foarte frumoasa si lasata Mon felicitari pentru puiut, sa mearga totul bine pana nasti Oana eu una de cand sunt gravida mi sa dezvoltat simtul acela si instinctul de mama si sunt foarte sensibila cand vine vorba de copilasul meu sunt fericita si ma simt datoare sa-l protejez,cand so nasta numai in brate il tin dragul de el,stiu ca nu o sa fac bine dar un copil am si trebuie sa-i arat dragostea care o am pentru el gata nu mai scriu ca ma apuca plansul.........sensibila mai sunt |
|
|