Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mon1
Scris: Tuesday, October 28, 2014 1:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
floare3 mami de fetita Ralu, felicitari din suflet pt. printesa ta!mami de fetita yes ma bucur mult pentru voi ca totul e bine sir.2 va fi baietel, ca sa faci pereche coeur iloveyou floare3
ynnea
Scris: Tuesday, October 28, 2014 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Raluk felicitari pentru printesa ai vazut ca instinctul intotdeauna castigacoeur coeur coeur coeur
Micutul meu Jeremy joaca fotbal este foarte activ,nu este zi sa nu-l simt,il simt mai mult dimineata si searacoeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
Roxanine
Scris: Tuesday, October 28, 2014 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Va multu tuturor!!!yes yes
Irinuca
Scris: Tuesday, October 28, 2014 3:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Dana ai o papusica scumpaaaaaacomputerlove computerlove computerlove si frumoasa asa ca mama ei sic
Rox eu zic ca daca stai in pat in continuare, ajungi pana pe 17. Dar din punctul meu de vedere, si daca nasti cu alt dr e la fel de ok. Bine ... nu cu oricare. Poate ar trebui totusi sa te duci si la un alt dr in perioada asta care sa te ia putin in evidenta. Eu, daca ar fi privat in Roman, clar as naste acolo, doar pt ca sunt conditii mai decente. Nu cred ca e ok sa pleci de la prezumtia ca ceva poate merge rau si te trimit la stat. La urma urmei, nu sunt asa dese caurile astea. De ex la noi, ieri era super super frg in spital la neonato. Si nu mi se pare normal sa-mi nasc copilul in conditiile astea, dar nici nu sunt alternative aici. Sper la tine sa fie mai ok.Dar inca o data, eu as merge sa ma vada si un alt dr care eventual sa ma preia daca nasc.
Anelise, Radu e cu nasu infundat din august... deci stiu cum e. Lasa ca se fac ei mari, nu?alcool Pupam si printisorul din burtica!
Raluk felicitari pt putzica!!!!! sa va dea Dumnezeu la amandoua muuulta sanatate!
Russ, nu ma pronunt cu vestile tale.... imi pare rau ca uite ai un stres in plus in perioada asta, dar Doamne ajuta sa fie totul bine. computerlove
Azi am intrat si eu in 37!!!majoreta majoreta majoreta pe 5 dupamasa vreau sa nasc alcool ca am un dosar dimi si apoi sunt gata!!! nu mai am rabdare... si azi as naste.. numai sa vina odata...
Va pupacesc pe toate!
crys
Scris: Tuesday, October 28, 2014 5:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
Dana bebelina ta este superbacomputerlove iti vine sa-i papi falcutelecoeur coeur coeur si nu stiu de ce privind-o mi-au dat lacrimile...sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!

Nanny nu stiu ce sa iti spun pentru starea de rau, dar sa sti ca noi suntem alaturi de tine chiar daca asta nu te face neaparat sa te simti mai bineras

Ralukmajoreta majoreta majoreta felicitari!majoreta majoreta majoreta si ce contur frumos are buburuza tacoeur sa fie cuminte si sa stea in burtica la mami pana se face mare marepupici pupici pupici

Irinuca ma face sa zambesc nerabdarea ta, si eu sunt nerabdatoare pe o parte dar pe alta imi doresc sa stea cat mai mult in burtica sa fiu sigura ca s-a dezvoltat asa cum trebuie si ca are destula carnita pe elras
deearox
Scris: Tuesday, October 28, 2014 6:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
raluk felicitari pentru printesa Bravoo Bravoo Bravoo sa va traiasca, sa creasca mare si frumoasa computerlove computerlove computerlove

dana mai ce gogosica ai tu acolo Cheek Kiss este asa de scumpaaaaaaLove

multumesc pt detaliile legate de durerile de sani. smiley astept verdictul cu ceaiul pt lactatie majoreta topai
pupici coeur coeur coeur
Anelise
Scris: Tuesday, October 28, 2014 7:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Seara buna! grup

Criss, multumesc! Cheek Kiss La Multe Saptamani frumoase si celorlalte burtici! dance
Mon, cum a fost la eco? bounce
Crys, in concediu e musai sa te rasfeti din toate punctele de vedere si mai ales sa te odihnesti in asteptarea puiului! pupici
Dana, pupici pentru Daria care e o scumpa si in niciun caz nu pare mofturici! coeur
Nanny, si de la tine astept vestile de la eco! DistanceKiss Cat despre starile de rau, singura incurajare reala e ca la un moment dat vei scapa de ele! hainoroc
Raluk, felicitari din inima pentru burtica roz!!! coeur
Irinuca, si voi? Of, la noi parca zici ca e primul an de gradi - una, doua racita si cu mucisori... pale Va pupam si noi pe toti! Cheek Kiss

O seara cat mai linistita in continuare! Gossip
Nanny
Scris: Tuesday, October 28, 2014 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Back from the doctor!yes
Stam bine,momentan...127 bpm si 20,6mm GSD.Deocamdata e bine,sarcina este mai mare din start cu vreo4-5 zile.Se pare ca Fraxiparina voi face doar pâna la 12 sapt,preventiv.Avem 7sapt!!
Raluk...felicitări pt burtica cu fundita roz!!
Anelise,Crys,Mmona multumesc pt sustinere,dar atât timp cat mi-e rau...stiu ca e bine si se dezvolta!??
Mona...cum fu la Echo??SimplyLove
Deearox..si pe mine ma dor sânii,dar la vârsta asta a sarcinii,nici nu intra in discutie lactatia.Hormonii sunt de vinahainoroc asta e!!sfârcurile mele sunt destul de sensibile,dar port mai tot timpul sutien!
Mon1
Scris: Tuesday, October 28, 2014 10:01 PM
Nivel

Fetelor pai nu am fost la nici o eco. Maine la 16 m-a programat. Imediat ce am vesti...vin la voiDistanceKiss computerlove
Roxanine
Scris: Tuesday, October 28, 2014 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Merci tuturor pentru suport! Ce m-as face fara voi.....coeur

Irinuca, nu stiu daca sa aleg clinica privata de la noi. Am fost des acolo, nu ar fi o problema daca m-as prezenta la usa fiind in travaliu. Si la costuri tot acolo ajung, nu e mare diferenta. Doctorul e bun, imi place, dar nu are terapie intensiva, nu are decat prim ajutor. Nu stiu.. Maine trebuie sa luam o decizie. Te pupicutiloveyou

Nanny scumpo, ma bucur din suflet ca sunteti bine! Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la capat! iloveyou

Mon, bine vad? 11Weeks? Bine Girl! Imi place tickerul tau. Eu cred ca la tine in burtica este o florica de fetita! Abia astept Eco de maine! Sa ne scrii imediat!iloveyou so .....

Tineti pumni pentru Smiley, maine naste!
flor3ntza
Scris: Tuesday, October 28, 2014 11:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
Buna seara fetelor. Nanny ma bucur ca a fost totul bine la doctor, sa creasca bebe mare si sanatos Hands majoreta SimplyLove sarcina usoara in continuare, lasa ca si starile de rau au rostul lor Clap voi sa fiti bine. pupici
SmileyC
Scris: Wednesday, October 29, 2014 6:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/9/2014
Neata! Noi mergem spre spital deja. Va anunta Roxanine ce si cum, de indata ce pot sa ii dau vesti. O zi frumoasa si, daca puteti, bagati o vorba buna acolo sus la Barbosu si pentru mine si fetita mea! coeur
RalukM
Scris: Wednesday, October 29, 2014 6:37 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
SmileyC wrote:
Neata! Noi mergem spre spital deja. Va anunta Roxanine ce si cum, de indata ce pot sa ii dau vesti. O zi frumoasa si, daca puteti, bagati o vorba buna acolo sus la Barbosu si pentru mine si fetita mea! coeur

smiley doamne ajuta sa fie bine. Curaj, va decurge totul bine.DistanceKiss
Anelise
Scris: Wednesday, October 29, 2014 7:30 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, gravidutze! grup

Smiley, Doamne ajuta si cu mult curaj si optimism inainte! iloveyou Suntem cu gandul alaturi de voi astazi si abia asteptam vestile emotionante!!! coeur
Mon, am inteles! pupici Eu am crezut ca ieri...
Nanny, vestile de la tine sunt extraordinar de frumoase! coeur Sarcina cat mai usoara in continuare!!! Cheek Kiss

Va doresc o zi cat mai linistita astazi! Gossip
Mon1
Scris: Wednesday, October 29, 2014 9:52 AM
Nivel

Smiley esti in rugaciunile noastre...Doamne ajuta sa fiti bine! DistanceKiss iloveyou
Rox de ce crezi tu ca se ascunde o fetita?DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.