Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Ralu, felicitari din suflet pt. printesa ta! ma bucur mult pentru voi ca totul e bine sir.2 va fi baietel, ca sa faci pereche |
|
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Raluk felicitari pentru printesa ai vazut ca instinctul intotdeauna castiga Micutul meu Jeremy joaca fotbal este foarte activ,nu este zi sa nu-l simt,il simt mai mult dimineata si seara |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Va multu tuturor!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Dana ai o papusica scumpaaaaaa si frumoasa asa ca mama ei Rox eu zic ca daca stai in pat in continuare, ajungi pana pe 17. Dar din punctul meu de vedere, si daca nasti cu alt dr e la fel de ok. Bine ... nu cu oricare. Poate ar trebui totusi sa te duci si la un alt dr in perioada asta care sa te ia putin in evidenta. Eu, daca ar fi privat in Roman, clar as naste acolo, doar pt ca sunt conditii mai decente. Nu cred ca e ok sa pleci de la prezumtia ca ceva poate merge rau si te trimit la stat. La urma urmei, nu sunt asa dese caurile astea. De ex la noi, ieri era super super frg in spital la neonato. Si nu mi se pare normal sa-mi nasc copilul in conditiile astea, dar nici nu sunt alternative aici. Sper la tine sa fie mai ok.Dar inca o data, eu as merge sa ma vada si un alt dr care eventual sa ma preia daca nasc. Anelise, Radu e cu nasu infundat din august... deci stiu cum e. Lasa ca se fac ei mari, nu? Pupam si printisorul din burtica! Raluk felicitari pt putzica!!!!! sa va dea Dumnezeu la amandoua muuulta sanatate! Russ, nu ma pronunt cu vestile tale.... imi pare rau ca uite ai un stres in plus in perioada asta, dar Doamne ajuta sa fie totul bine. Azi am intrat si eu in 37!!! pe 5 dupamasa vreau sa nasc ca am un dosar dimi si apoi sunt gata!!! nu mai am rabdare... si azi as naste.. numai sa vina odata... Va pupacesc pe toate!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Dana bebelina ta este superba iti vine sa-i papi falcutele si nu stiu de ce privind-o mi-au dat lacrimile...sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!
Nanny nu stiu ce sa iti spun pentru starea de rau, dar sa sti ca noi suntem alaturi de tine chiar daca asta nu te face neaparat sa te simti mai bine
Raluk felicitari! si ce contur frumos are buburuza ta sa fie cuminte si sa stea in burtica la mami pana se face mare mare
Irinuca ma face sa zambesc nerabdarea ta, si eu sunt nerabdatoare pe o parte dar pe alta imi doresc sa stea cat mai mult in burtica sa fiu sigura ca s-a dezvoltat asa cum trebuie si ca are destula carnita pe el |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| raluk felicitari pentru printesa sa va traiasca, sa creasca mare si frumoasa
dana mai ce gogosica ai tu acolo este asa de scumpaaaaaa
multumesc pt detaliile legate de durerile de sani. smiley astept verdictul cu ceaiul pt lactatie pupici |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Seara buna!
Criss, multumesc! La Multe Saptamani frumoase si celorlalte burtici! Mon, cum a fost la eco? Crys, in concediu e musai sa te rasfeti din toate punctele de vedere si mai ales sa te odihnesti in asteptarea puiului! Dana, pupici pentru Daria care e o scumpa si in niciun caz nu pare mofturici! Nanny, si de la tine astept vestile de la eco! Cat despre starile de rau, singura incurajare reala e ca la un moment dat vei scapa de ele! Raluk, felicitari din inima pentru burtica roz!!! Irinuca, si voi? Of, la noi parca zici ca e primul an de gradi - una, doua racita si cu mucisori... Va pupam si noi pe toti!
O seara cat mai linistita in continuare! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Back from the doctor! Stam bine,momentan...127 bpm si 20,6mm GSD.Deocamdata e bine,sarcina este mai mare din start cu vreo4-5 zile.Se pare ca Fraxiparina voi face doar pâna la 12 sapt,preventiv.Avem 7sapt!! Raluk...felicitări pt burtica cu fundita roz!! Anelise,Crys,Mmona multumesc pt sustinere,dar atât timp cat mi-e rau...stiu ca e bine si se dezvolta!?? Mona...cum fu la Echo?? Deearox..si pe mine ma dor sânii,dar la vârsta asta a sarcinii,nici nu intra in discutie lactatia.Hormonii sunt de vina asta e!!sfârcurile mele sunt destul de sensibile,dar port mai tot timpul sutien! |
|
| Fetelor pai nu am fost la nici o eco. Maine la 16 m-a programat. Imediat ce am vesti...vin la voi |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Merci tuturor pentru suport! Ce m-as face fara voi.....
Irinuca, nu stiu daca sa aleg clinica privata de la noi. Am fost des acolo, nu ar fi o problema daca m-as prezenta la usa fiind in travaliu. Si la costuri tot acolo ajung, nu e mare diferenta. Doctorul e bun, imi place, dar nu are terapie intensiva, nu are decat prim ajutor. Nu stiu.. Maine trebuie sa luam o decizie. Te pupicut
Nanny scumpo, ma bucur din suflet ca sunteti bine! Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
Mon, bine vad? 11Weeks? Bine Girl! Imi place tickerul tau. Eu cred ca la tine in burtica este o florica de fetita! Abia astept Eco de maine! Sa ne scrii imediat! so .....
Tineti pumni pentru Smiley, maine naste!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| Buna seara fetelor. Nanny ma bucur ca a fost totul bine la doctor, sa creasca bebe mare si sanatos sarcina usoara in continuare, lasa ca si starile de rau au rostul lor voi sa fiti bine. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Neata! Noi mergem spre spital deja. Va anunta Roxanine ce si cum, de indata ce pot sa ii dau vesti. O zi frumoasa si, daca puteti, bagati o vorba buna acolo sus la Barbosu si pentru mine si fetita mea! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| SmileyC wrote:Neata! Noi mergem spre spital deja. Va anunta Roxanine ce si cum, de indata ce pot sa ii dau vesti. O zi frumoasa si, daca puteti, bagati o vorba buna acolo sus la Barbosu si pentru mine si fetita mea! smiley doamne ajuta sa fie bine. Curaj, va decurge totul bine. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, gravidutze!
Smiley, Doamne ajuta si cu mult curaj si optimism inainte! Suntem cu gandul alaturi de voi astazi si abia asteptam vestile emotionante!!! Mon, am inteles! Eu am crezut ca ieri... Nanny, vestile de la tine sunt extraordinar de frumoase! Sarcina cat mai usoara in continuare!!!
Va doresc o zi cat mai linistita astazi! |
|
| Smiley esti in rugaciunile noastre...Doamne ajuta sa fiti bine! Rox de ce crezi tu ca se ascunde o fetita?
|
|
|