Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
|
Nu e asa de rara mutatia ta, stai linistita. Eu sunt la polul opus, cica mi s-ar coagula sangele prea repede. Am un crocobaur care afecteaza 3% din populatie, fac injectii in burta zilnic de la 5 saptamani si 5 zile si uite, cu ajutorul lui Dumnezeu maine nasc. (Indura-te Doamne si fa sa fie bine! ) Esti sigura ca se coaguleaza greu si nu usor sangele? Daca s-ar coagula greu, deci ar fi prea fluid, nu se justifica cheagurile. Sunt putin in ceata dar ma informez eu ce si cum. De asemenea nici tratamentul cu aspenter nu e justificat in caz de fluidizare.
Raluca, asa de bine cunosc sentimentul, inainte de fiecare eco sau control ma ia burta, cel putin de 2-3 ori. :)) E bine, cica sarcina predispune la contipatie, asa ca sa fii recunoscatoare. Tinem pumnii si asteptam rezultate! Deea, imi pare rau ca ti-e greata. Papa ce suferi si ia vitamine. Apa rece, apa minerala imi mai taia greata. Noi am aflat sexul probabil la dublu test, dar nu a putut sa spuna 100%, eco normala dar transvaginala. Instinctiv puteam jura ca fac baiat, se pare ca intuitia sotului a fost mai buna. Sanatate! Multumesc de urari! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Buna dimineata! Smiley, nastere usoara, bebe sanatos si recuperare rapida! Deearox, imi pare rau ca te simti asa nasol. Si eu am usoare greturi dar inca n-am ajuns pana la albastrel. Sper sa nici nu-l vizitez pana la sfarsitul sarcinii. Alina, si eu aveam ameteli inca de la inceputul sarcinii. Asa am si intrat la banuieli si nu din cauza intarzierii menstruatiei ci din cauza ametelilor. Dar ameteam intr-un hal la serviciu mai ales de aveam senzatia ca se invarte tot biroul cu mine. Dar am scapat de ameteli cam dupa saptamana 6 (dupa prima ecografie). Ieri am fost la medicul de familie cu rezultatele, dr. a fost multumita, mi-a zis doar sa fiu atenta la dulciuri ca mi-a iesit glucoza din sange peste limita maxima. In rest mi-a zis sa incerc sa consum suc de sfecla pentru fier (ceea ce si fac uneori cand am chef ) dar numai combinat cu morcovi si mere, altfel nu-mi place. Ce m-a speriat a fost faptul ca ea a zis ca imi recomanda amniocenteza, avand in vedere varsta si de asta ma tem cel mai tare. In schimb ma bucur ca baietelul meu s-a obisnuit cu ideea ca va avea un fratior/surioara, si deja incepe sa para chiar nerabdator si bucuros, ba mai mult, le-a spus si catorva colegi de clasa ca va avea o surioara (asta isi doreste). |
|
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Neatza gagici!
Sotul meu tocmai ce a sosit din tura de noapte asa ca profit sa va scriu acum, ca toata ziua o sa fiu pe varfuri. Am o durere destul de suparatoare de ligament pe partea stanga ( acolo unde m-a mai durut). Ma misc cam greu si e si mai greu sa ma asez, sa ma ridic. Ii dam cu no-spa, prietenul nostru bun!
Va multumesc tuturor pentru aprecieri, pentru complimente, sunteti niste scumpe :-) ema ai un brotacel tare scump Iti vine sa-i papi falcutele!! Nu spune de 2 ori ca acusi ma apuc sa fac o salopetica cu un pulovaras si ti le trimit via posta! russian nu-ti trebuie cine stie ce talent si cand vei avea timp poti sa cauti tutoriale pe youtube. Ai sa vezi ca e mai simplu decat crezi! Cat despre mutatie, nu te speria si necaji degeaba! Cu tratament ai sa mergi inainte fara probleme. Mai rau iti faci daca te necajesti! raluk am vazut ca te-au lamurit deja fetele, asa ca nu mai are rost sa repet si eu. rox ma bucur sa aud asa vesti bune! Un baietel pufos, un col lungit...ce sa mai?! Daca esti cuminte numai lucruri bune se intampla. Eu am incredere ca ai sa nasti cu doctorul tau...o sa a jungi ca dana sa te rogi de bebe sa iasa! crys dosarelul cu acte il am si eu pregatit, eu nu mi-am pregatit bagajul ca pt operatie ci ca pt o nastere naturala. Iar pt bebelina nu am luat haine, scutece sau ceva pt baita pt ca inca nu stiu daca sunt necesare. Asa cum am zis, pe site nu este specificat. Cand ma lamuresc cu treaba asta o sa completez si eu bagajul. Probabil voi lua totusi niste manusi sa nu se zgarie ( as prefera sa-i tai unghiutele acasa, cu tati). Iti multumesc de complimente, esti o dulce! smiley am fost atenta inca de la inceput, sa vad daca am ceva reactii "adverse" dar operatiune nu imi da contracii. Am observat ca ma ia cate o contractie cand ma solicit mai mult cu cate o pozitie pt incaltat / imbracat, cand stau mai mult in picioare, merg mult pe jos...ideea e cand fac ceva efort mai mult decat ar trebui. Dar trece repede si nu se repeta. Bineinteles ca nu ma trag si eu ca nebuna si nu in fiecare zi, dar deja m-am obisnuit cu senzatia si nadajduiesc ca va fi mai usor cu alaptatul. Acum piatra de incercare este masajul perineal...care e f naspa la inceput... Multumim pt completarea listutei, dezinfectant pt maini aveam deja la bagaj, dar acum voi adauga si restul. Iar tu fata draga, curaj si fruntea sus!! Bineinteles ca totul va fi bine, foarte bine, vei avea una bucata cozonacel pufos si galagios! Cu incredere si optimism! Iti suntem alaturi si asteptam vestile bune si sa cunoastem minunea! ynea nu-mi fac griji. fiecare cu organismul ei. Eu sunt sigura ca aici e clubul burticilor fotomodel, una mai frumoasa ca alta - chiar si fetele astea de se dau babete gen criss, anelise dar care arata traznet! Numai mamasite una si una pe aici, sa ne fluiere adolescentii cand iesim cu bebe prin parc irinuca mai rezista si tu un picut! Asa ma gandesc si eu uneori ca ar fi bine sa nasc odata, sa pot merge si eu ca un om normal, sa pot dormi pe spate, sa pot, sa pot...dar apoi ma simt vinovata si o rog pe Sara sa mai stea macar 2 saptamani, sa fie totul asa cum trebuie! Inca putin draga mea! deea o sa-ti dau PM cu tutorial pt botosei. Eu am incercat sa fac dupa filmulet dar imi ieseu diferiti, asa ca am facut de capul meu. ASa de mult imi place sa crosetez, sa ma relaxeaza si odata ce incep un lucru nu-mi mai vine sa -l las din mana pana nu e gata....dar inca nu ma compar cu alte fete cu experienta sau cu talent. HAi cu greturile ca mai ai un pic!! Sa creasca bebe mare!! criss ne bucuram de vestile bune, ai grija cu dulciurile. Iar recomandarea doctorului, este pana al urma o recomandare. Tu fa ce-ti spune inima / instinctul ca nimeni nu te poate obliga altfel. Cat despre baietelul tau, ti-am zis ca o sa fie bine. Va fi si mai incantat cand o sa aiba bebelusul in casa si va putea sa participe.
Gata pe ziua de azi scumpelor, ma duc sa fac un dusulet si sa beau o gura de cafeluta! Sa aveti o zi frumoasa!
|
|
Inregistrat: 1/22/2014 Mesaje: 485
| covrigei sarati am incercat dar ii mai vars si pe aia... o trimit pe sor`mea sa-mi ia niste apa minerala ca sotul e la munca trecem noi si de asta bebe sa fie sanatos si sa creasca mare.
cat despre sexul copilului- ce-o fi sanatos sa fie, dar eu zic ca e fata asa am visat
a! ce vroiam sa va mai intreb: ma dor sanii de mor, cand ma intorc noaptea de pe o parte pe alta parca am pietre care imi cad de pe piept :)) le simt grele si nu suport sa le ating. Pot spera ca voi avea lapte? mama stiu ca n-a avut, nici cu mine, nici cu sora mea. V-am mai auzit de un ceai pentru a stimula lactatia? cand se ia? cum? as face orice sa am laptic ca sa dau lu` bebe macar in primul an, sau prima jumatate de an.
|
|
| Deea, nu cred ca are legatura durerea de sani de acum cu lapticul. Acu dor din cauza dereglarilor hormonale si pt ca se maresc. Eu m-am tot frecat cu crema pe burta sa nu fac vergeturi si n-am facut, dar am facut pe sani, partea de sub ei, aia care acum se sprijina pe burta :)). Am uitat sa ma dau si acolo. Totusi e un loc bun, nu se vede in caz de un decolteu mai indraznet. Legat de ceai, cel mai devreme il poti bea in maternitate, ceai si muuuuulte lichide, bebe pus des la san, canale desfundate si rugaciuni :). Imi doresc mult sa alaptez, e ft sanatos pentru bebe si mama. Eu mi-am luat "ceai pt lactatie" de la Fares, dar inca nu stiu cat e de eficient. Te anunt intr-o saptamana cam :). |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza buna, burtici!
Noi ieri am avut vizita medicala la scoala si asa cum ma asteptam, am tensiunea mica - 9 cu 5 - si o stare de ameteala uneori... Na, cand ajung vineri la medic, intreb ce si cum. Deci avem programare la eco la sfarsitul saptamanii. In rest, piticutza mea e cu mucisori iar, iar eu fac foc de zor ca e un frig de mori. Plus ca si eu stranut mai mereu.
Aaa, azi avem 25 de saptamani!
Ema, a ajuns, a ajuns! Doar ca sunt putin racita acum... Smiley, nu-mi vine sa cred ca maine e marea intalnire!!! Deea, si sotul meu era tare nerabdator sa afle sexul bebelusului cat mai repede. Eu pe la 17 saptamani am aflat, dar tot asa - 90-95%. La 20 mi s-a confirmat 100%. Raluk, asteptam vestile! Russian, hai, gandeste pozitiv si fruntea sus! Roxanine, chiar imi pare rau ca pleaca medicul tau... Sper sa nu am si eu surprize de genul cand va fi ca tare aiurea mi se pare... Pe de alta parte, sunt convinsa ca totul va decurge asa cum trebuie, adica foarte bine! Tin pumnii! Irinuca, parca mai vii de acasa cu starea roz! Ynnea, ce frumos! Crys, asa cum a adaugat Smiley la listutza ta, forfecuta mi-a fost de real ajutor si nu mai spun de supozitoare! Lala, rochitica e dragalasa foc!!! Catinca, felicitari si sanatate multa! Asteptam ticker de sarcina cand doresti tu! Capsu, ti-am admirat minunatia mica! E atat de dulceee!!!
Va pup pe toate de la mic la mare si va doresc o zi frumoasa! La noi a iesit soarele, dar e friiiiig... |
|
Inregistrat: 9/17/2014 Mesaje: 395
| Smiley, la prima sarcina am pus tone de crema pe mine. Si eram tare mandra ca n-am facut vergeturi. Nu se vedeau atunci insa dupa nastere in final cand am ajuns acasa si m-am vazut in oglinda, aratam de parca m-ar fi zgariat o pisica pe burta. In timp vergeturile s-au albit si nu se mai vad foarte tare. Acum nu ma mai preocupa atat de tare vergeturile si nici nu am nervi sa ma cremuiesc. Abia ma tarasc pana la dus si pe la 20 cad lata in pat si dorm pana dimineata (bine, cu doua reprize de trezit noaptea si iesit la toaleta). Anelise, felicitari pentru cele 25 de saptamani. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Buna dimineata! Anelise ai grija de tine Rox ce nasol c apleaca medicul Russian exista tratament si va fi bine. Noi suntem bine, azi sunam pt. programare la eco si dublu test. Va pup pe toate de la a la z |
|
| La multi ani, pui de Mon! Sa ne tii la curent cu dublul test! :* |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Neata burtici!
Mai am 3 zile si intru in concediu, yuuuuppiiiii! sunt cea mai fericita, nu mai suport naveta si trezitul de dimineata!
Smiley Multumesc pentru completarile facute eu ma gandeam sa infasor colacul de la wc cu prosoape de hartie...asta este si motivul pentru care mi-am luat deja o rola mare insa imi place si ideea ta, folia sta mult mai bine lipita. Cartica de rugaciuni am deja in portofel, asa ca nu va lipsi nici de la spital...iar dezinfectantul este deja luat! multumesc ca mai luminat cu supozitoarele si forfecuta...astept si alte ideei de la mamici care stiu ce trebuie la spital Felicitari pentru bebelina grasa si mult noroc pentru maine...
Raluk azi avem vesti, abia astept...
Deea sper sa treci cu bine peste problemele cu albastrelul! Eu am aflat sexul bebelinului la 11 saptamani. S-ar putea ca la controlul de 10 saptamani sa iti poata spune, daca nu se vede nimic s-ar putea sa ai dreptate, sa fie fetita, am inteles ca la ele se vede mai greu sexul Dureri de sani am avut si eu, mari de tot! insa nu cred ca are vre'o legatura cu lactatia, cel putin nu am auzit ca ar avea!
Lala eu stiu sigur ca fac cezariana asa ca ma pregatesc pentru operatie. Nu stiu nici eu daca imi va da voie sa il imbrac acolo in hainute insa m-am gandit sa am pregatite la mine cateva body-uri si cele necesare, oricum imi voi face si scutece din finet pentru ca trebuie sa merg eu cu totul de acasa...spitalul nu are nimic! Anelise felicitari pentru cele 25 de saptamani! si eu am dat drumul la centrala....nu imi place frigul deloc! si oricum trebuie sa avem grija de noi...
Va pup pe toate....sa aveti o zi minunata!
|
|
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Anelise wrote:Neatza buna, burtici! Noi ieri am avut vizita medicala la scoala si asa cum ma asteptam, am tensiunea mica - 9 cu 5 - si o stare de ameteala uneori... Na, cand ajung vineri la medic, intreb ce si cum. Deci avem programare la eco la sfarsitul saptamanii. In rest, piticutza mea e cu mucisori iar, iar eu fac foc de zor ca e un frig de mori. Plus ca si eu stranut mai mereu. Aaa, azi avem 25 de saptamani! Ema, a ajuns, a ajuns! Doar ca sunt putin racita acum... Smiley, nu-mi vine sa cred ca maine e marea intalnire!!! Deea, si sotul meu era tare nerabdator sa afle sexul bebelusului cat mai repede. Eu pe la 17 saptamani am aflat, dar tot asa - 90-95%. La 20 mi s-a confirmat 100%. Raluk, asteptam vestile! Russian, hai, gandeste pozitiv si fruntea sus! Roxanine, chiar imi pare rau ca pleaca medicul tau... Sper sa nu am si eu surprize de genul cand va fi ca tare aiurea mi se pare... Pe de alta parte, sunt convinsa ca totul va decurge asa cum trebuie, adica foarte bine! Tin pumnii! Irinuca, parca mai vii de acasa cu starea roz! Ynnea, ce frumos! Crys, asa cum a adaugat Smiley la listutza ta, forfecuta mi-a fost de real ajutor si nu mai spun de supozitoare! Lala, rochitica e dragalasa foc!!! Catinca, felicitari si sanatate multa! Asteptam ticker de sarcina cand doresti tu! Capsu, ti-am admirat minunatia mica! E atat de dulceee!!! Va pup pe toate de la mic la mare si va doresc o zi frumoasa! La noi a iesit soarele, dar e friiiiig... multumesc frumos Aneliseeeee <3 <3 |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| helauuuuuuuu burtici profit de ceva timp liber sa va salut pe toate si sa vs pupacim zdravan uite si un bebe mofturos dana_h attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Pooop si eu fetele rapid...mi-e raaau ..ce sa fac?? Suport..diseara sunt la echo...va dau amanunte mai tarziu! |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Smiley, multumim! Dana, e superba Daria! Stiu eu ca e cuminte foc Nanny nu prea ai ce sa faci. Lasa ca se face mare bulinuta si scapi si de raul asta. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello,
Am revenit de la doc..cu un zambet tamp sunt asa happy de parca-s droghi asadar si prin urmare in gradina avem o floricica la propriu...da da da este fataaaa!!! Toate-s bune si frumoase, DT a iesit f bine dupa spusele lui doc, riscuri insignifiante. Bebelina e bine..se tot zbatoceste de zor, mi-a zis ceva de placenta cum ca ar fi putin mai joasa dar a zis ca nu crede ca e cazul sa ne facem griji..mi-a zis ca se va pronunta sigur in privinta placentei la urmatorul eco la 17 saptamani. V am atasat si cate pozulici...m-am uitat ca matza-n calendar la masuratori..dar atata timp cat doc a zis ca totul f bine nici nu ma agit sa caut pe net. O sa ma rasfat cu o praji azi ca-s asa fericita ...desi ne doream baiat vestea ca va fi fata m-a bucurat enorm nush ..nu-mi pot explica ..oricum si doc a fost simpatic pana sa-mi zic cam ce va fi m-a intrebat ce ne dorim i-am zis ca baiat dar de vreo sapt incoa instinctul spune ca ar fi fata ...a zambit si mi-a zis spune-i sotului ca barbatii adevarati fac fete RalukM attached the following image(s):
|
|
|