Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina diana
Scris: Monday, October 27, 2014 9:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/17/2014
Buna dimineata, iau Utrogestan vaginal, dar ametelile le am de inainte la le iau, oricum cred ca sunt asa accentuate deoarece sin cauza serviciului chiar nu am reusit niciodata sa ma odihnesc cat simt ca am nevoi, dar sper sa ma rederesez si eu....
Ca tot veni vorba de nascut, asa dupa calcule data mea probabila e cu 3 zile +- de la data noastra de cununie, poate poate va fi atunci, va fi un cadou pentru cei doi ani de casnicietopai
Va doresc o zi frumoasa fetelor, si asteptam vesti de la Catinca...Cheek Kiss
Edit: Am citit la aspirante, Catinca are gemenidance
russiantonik
Scris: Monday, October 27, 2014 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
Buna fetelor!! Grea viata de studenta cu bebe :))) ...

Criss... si eu am avut dureri de cap aproape insuportabile si numai somnul a reusit sa le alunge ..:(

Ynnea.LALa..super burticute,sexy mamicute :))
.

Felicitari catinca pt sarcina si bun venit la noi!! :D

Alina... eu utrogestan numai iau desi inainte sa ma ia in evidenta doamna dr de la clinica mi-au fost recomandat de 2 medici... dar doamna dr a zis ca daca nu am amenintari de avort si totul e ok nu vede de ce sa iau.. Am apreciat ptr ca dupa ce introduceam in vagin mi se scurgea pe chilotel :(

Fetelor... ma gandeamm dupa ce nasc sa ma apuc de cursuri de make up. Imi place si poate prind ocazii din cand in cand sa fac un banut... M-am machiat sambata singurica inainte de o nunta si incerc cand mai am timp sa imi descopar ,,talentul,, :)) Pun pozica cu machiajul glossy :))

Azi am intalnire cu bebe.. abia astept.. <3 eu va pup ,va imbratisez si va doresc multa sanatate!love majoreta

russiantonik attached the following image(s):
10736210_774221482619504_1319965387_n.jpg10606365_774392379269081_203347094618981019_n.jpg

SmileyC
Scris: Monday, October 27, 2014 10:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/9/2014
WOW Catinca! Bravooooooo!
RalukM
Scris: Monday, October 27, 2014 10:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Eu desi sunt la munca dorm pe mineras ...maine la 10:30 avem intalnire cu bb pentru morfo de trim 1 wk asta i-am ales si numele fie daca e fata fie daca e baiat.....ras
Am senzatia ca sta timpul in loc pana mainebounce bounce bounce Burta mea a inceput sa creasca vertiginos parca de 1 sapt incoa pe zi ce trece se mai mareste putin, inca nu se vede de la o posta dar daca am vreo rochie mai mulata sau vreun pulovar mai mulat se vede bine bine.
Sper sa primesc numai vesti bune maine de la domn doctor sa ne zica ca suntem in grafic si ca suntem sanatosiHands Hands Hands
Irinuca
Scris: Monday, October 27, 2014 11:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Smiley am emotii pt tine!!!! mai ai asa putin!!! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nasti usor! nu ai contractii? Sau simptome ceva ca s/ar apropia momentul? sa ne scrii dupa Eco!!
Rox aceleasi emotii si pt tine! Astept cu nerabdare sa ne scrii si tu azi cand iesi! Cu sanii, eu aveam senzatiile de care zici tu atunci cand se umpleau cu laptic dupa ce terminam de alaptat. Asa ca o mini arsura in interior. Oricum, e bine ca lucreaza ceva acolo, sa aibe ce manca bb mic Love Dopul care zici tu ca tot curge are firicele de sange sau e curat?
Eu nu mai am niciun simptom... de azi iar la servici, ca poate poate POATE!!! nasc si eu peste vreo sapt doua. Ca asa stand in casa ne lenevim amandoua... Aici e un frig... parca nici nu-mi vine sa o invit afara hohot
Raluk, tu iesi acusi din primul trimestru, si abia apoi ai sa vezi ce te mai bucuri de sarcina. Ca trec si senzatiile astea de somnolenta, si oboseala si greturile.. Mie mi/a placut cel mai mult perioada asta pana in luna a 7-a.
Russ, cati ani ai? sa ne scrii dupa eco! fetita sau baietzel?
Pup pe toate!!!computerlove
Roxanine
Scris: Monday, October 27, 2014 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Russian!! Ce sexxy mamasita esti!! Ulala!!yes

Irinuca, nu am firicele roz, rosii sau altceva in secretia de dop. Doar transparenta, foarte gelatinoasa, o cantitate usor mai mare decat o scurgere normala. Nu e neaparat sa fie sange in dopul gelatinos, sper ca nu l-am eliminat pe tot. Ca mai este ceva acolo... :)

Catinca, felicitari!!!! Sa iti traiasca buburuzele si sa se faca mari!! Spune-ne care a fost cauza sangerarilor?

ynnea
Scris: Monday, October 27, 2014 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
neata fetele
Multumesc tuturor pentru aprecieriiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Russiantonik si tu esti o sexy mama,si eu aveam de gand acum un an sa fac cursuri de make up,imi trebuie calificare ca de machiat deja machiez unele prietene,verisoarele,cumnata vaii mereu ma cheama cand este sa le machiez bineinteles fara bani ca doar este familie ,dar aici sunt scumpe cursurile asa ca am lasat-o balta si mergem inainte ca americanii.
Scuzati-ma pentru off topicCrazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Va pup pe toateiloveyou
catinca44
Scris: Monday, October 27, 2014 12:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/23/2014
Multumesc pentru primirea calduroasa, fetelor! Cheek Kiss Doctorul mi-a spus sa nu imi fac griji atata timp cat nu sunt deschise la culoare si nu dureaza mult, mai mult de o zi, ca se mai intampla. A spus ca organismul mai elimina diverse ..A spus ca bebeii sunt in regula,au amandoi activitate cardiaca si sa nu imi fac griji.Nu l-am intrebat mai multe pentru ca era foarte aglomerat si oricum tremuram toata de emotie, incepusem sa plang, nu mai stiam de mine.Nu imi venea sa cred! Big Surprise
lala_aurelia
Scris: Monday, October 27, 2014 1:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Buna ziua burtici!!

catinca felicitari pentru buburuze!! Sarcina usoara si cu cat mai putine emotii negative!DistanceKiss
rox eu am inceput sa masez sanii si sa "trag" de sfarcuri de pe la 20 si ceva de saptamani. Cel mai usor e la dus sau cand ma dau cu crema. Ca sa te obisnuiesti putin cu senzatii "mai dure" si sa ramana sfarcul format ( adica iesit inafara). Nu e o regula ca daca iti curge acum colostru nu o sa ai probleme cu canalele infundate. O prietena de-a mea a avut colostru inainte de sarcina si dupa ce a nascut tot i s-au infundat si a avut nevoie de pompa....Eu zic sa fii optimista Cheek Kiss
russian multumesc de complimente....desi ynea este fotomodel, eu sunt cam balenuta Haha Haha. Dar nu-mi fac griji, o sa ajung eu iar slim fit ras
alina in primul trimestru simteam ca oricat as dormi nu mi-ar ajunge. Eram franta tot timpul, nu stiu cum am facut fata greturilor si oboselii. O sa treaca...si cand ai sa simti explozii de energie de nu stii ce sa faci mai repede sa vezi cum va fi. DistanceKiss

Asteptam vesti de la fetele cu eco!! Sunt sigura ca vor fi numai vesti bune DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

Eu am fost la doctor de dimineata ( m-a chemat de data trecuta sa monitorizam daca bebelina ia in greutate sau nu). A luat puiutza mea 200 de grame intr-o saptamana, ca la carte. Are 2705 gr acum si a ajuns sa corespunda varstei dupa UM, adica are 35w si 4z. Plus ca mi-a facut doctorul o surpriza de cum a deschis usa, m-a intrebat cate saptamani am si zice " hopa sus sa facem cultura de col". Si asa a si recoltat pt analiza de cultura de col. Saptamana viitoare iarasi ne vedem cu rezultatele de la analiza, cu rezultatele de la dozarea RH si sa vedem daca bebelina mai ia in greutate.
Analiza m-a costat 30 de lei si pot sa spun ca nici nu mi-am dat seama cand a recoltat. Nu a durut deloc, sau sa simt vreo jena.
Plus ca omul asta parca stie ce gandesc...m-a intrebat daca ma doare spatele si mi-a facut si un control pe masa ( ca tot eram acolo). Col lung si inchis...deci sunt foarte fericita ras

Va pupacesc si sa aveti o zi insorita!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Edit: Uitasem sa va pun pozica cu rochita crosetata saptamana trecuta!

lala_aurelia attached the following image(s):
10743293_865193936837827_670358504_n.jpg

emanicole
Scris: Monday, October 27, 2014 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Catinca.wowwwww...felicitari mami de gemeniSimplyLove
Fetelor felicitari prt vestile buneyes
nanny cum esti? Anelise? :iloveyou all

emanicole attached the following image(s):
img-20141027-wa0029.jpg

russiantonik
Scris: Monday, October 27, 2014 2:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2014
Roxanine.Ynnea. multumesc :D

lala... wow ,superb costumas, mi-as dori sa am timp si talent sa fac si eu macar o caciulita ptr Davidutz al meu. :D

emanicole... ce scuuuuuuump ,ce frumos doarmecoeur coeur coeur coeur

Am facut curat,dus,acum ma duc sa ma pregatesc sa merg la clinica ,abia astept,va puuup. Revin cu noutaticomputerlove iloveyou

emanicole
Scris: Monday, October 27, 2014 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
eii...buna ziua fetelor Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

am zis sa nu mai scriu pe fuga sa va iau la rand Hilar

lala felicitari pentru printesica de 2.7 kg, mai ai putin si iti cunoastem maimutica dulceiloveyou . Hanutele tale sunt superbe...iti ies din manute numai minunatii...cand imi faci ceva pentru puiul de om?:D :019: ...ai o burticaaaaaaa Love Love Love Love
Yneea esti foarte frumoasa, ca toate fetele de aici de altfel iloveyou iloveyou . Felicitari ca a reusit si sotul sa simta puiul micSimplyLove
Roxaine, eu habar nu am cand am eliminat dopul...stiu doar ca la 37s cand am nascut aveam col sters, dilatatie de 2 degete ...fara sa simt nimic, fara sa curga nimic Lol . de acum poti sta linistitacomputerlove iloveyou O scurgere mai abundenta am avut si eu, firicele de sange nu :)
Irinuca inca putin si ii duci acasa surioara smecherasului Lol iloveyou
RalukM asteptam vesti maine de la morfo...poate se vede si vreun muguras pe acolo, ori ba hohot hohot iloveyou
Smiley majoreta majoreta majoreta , sa nu nasti fara sa ne anunti Haha iloveyou
Catinca inca o data felicitari, sa cresca mari si sanatoase/ sanatosi cei mici din burtica iloveyou
Alina diana bun venit, sarcina usoara si la termen iloveyou
Russian grea viata dar frumoasa nu?Love Love . Esti foarte frumusica si tu, asteptam vesti numai din cele bune computerlove iloveyou
Ingerash...ne saluta puiul mic de 1 kg Lol ..sa-i pupacim noi manutele lui de le tine la frunte hainoroc iloveyou
Criss dureri de cap o sa mai ai Lol ...pana in trim 3 o sa tot ai diverite valori plus sau minus fata de UM iloveyou
Anelise iesi din starea aia naspa...iti dau putina buna dispozitie de la mine...nah...pfuu pfuu ...a ajuns?hohot hohot iloveyou iloveyou
crys felicitari pentru 30 de saptamani computerlove computerlove iloveyou
oana foarte frumos coltul pentru bebe computerlove iloveyou
alinaaaaa...pai nu pup eu buburuzele tale??? ..muak muak muak muak muak Love Love Love iloveyou
deearox cum esti? greturi?? Haha iloveyou
Mon unde ai fugit scumpa...te-ai mutat in baie? Haha Haha Haha Haha iloveyou
Nanny esti si tu la mon in baie ? sic iloveyou . ma bucur ca aveti greturi, asteptam vesti si de la voi iloveyou

Ma iertati daca am omis pe careva ...stiti doar ca va iube pe toate iloveyou iloveyou

RalukM
Scris: Monday, October 27, 2014 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Care ma lamureste si pe mine cu prenatalul? La cate sapt se poate intra cel mai devreme in prenatal in asa fel incat sa fie respectate cele 42 de zile de dupa nastere?
Roxanine
Scris: Monday, October 27, 2014 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Am fost la Eco, vestile-s bune. Colul a crescut, din cauza arefamului. E 1,5 cm... Buun! Greutatea e aproape 2800, ma asteptam la mai mult, dar din nou AC-ul era mai mic si a tras in spate greutatea. Sunt sigura ca are legatura cu pozitia copilului in momentul masurarii. Important e ca a crescut, totul e bine inimioara ok, lichid ok. Doctorul spune ca mai duc si 2 saptamani in ritmul asta daca sunt cuminte. Nu mai am contractii.

Vestile proaste sunt ca, pleaca medicul la Londra. Raman in plop, nu mai am medic. :(NuImiPasa plans
crys
Scris: Monday, October 27, 2014 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2014
Buna fetelor,

Am avut un week-end ciudat, o stare destul de proasta a pus stapanire pe mine iar oboseala parca nu vrea sa mai plece, cu respiratia este din ce in ce mai rau iar noaptea ma trezesc uneori sufocata...astept sa se termine saptamana si apoi daca intru in prenatal o sa ma pun o dorm cand simt ca ma ia oboseala...

Am promis ca voi pune lista mea de graviduta pentru spital...

Actele necesare pe care am inceput sa le strang intr-un dosar:

- Cartea de identitate (original si copie);
- Certificatul de casatorie (original si copie - necesare tatalui la inregistrarea copilului)
- Certificatul de nastere (original si copie - necesare tatalui la inregistrarea copilului)
- Adeverinta de la serviciu;
- Dosarul cu toate analizele, investigatiile sau ecografiile facute in timpul sarcinii;

Bagajul meu

-Un halat calduros + pijamale + Camasa de noapte; eu sunt friguroasa si vreau sa am ce pune pe mine daca o
sa-mi fie frigras ras ras
- Papuci comozi de casa + slapi pentru dus;
- Sosete – si grose si subtiri;
- Sapun si gel de dus;
- Pasta si periuta de dinti;
- Antiperspirant
- Prosoape;
- Chiloti de unica folosinta 3-4 perechi;
- Aleza - am inteles ca dupa operatie nu te lasa cu lenjerie pe tine si nu as vrea sa murdaresc patul
- Tampoane de noapte
- 2 pachete de vata + tifon;
- Betadine/rivanol pentru operatie
- Pieptan si accesorii pentru par;
- Hartie igienica + prosoape hartie
- Portofelul cu bani - neaparat cu maruntis pentru asistente
- Telefonul mobil si incarcatorul acestuia;
- Un bidon de apa plata;

Bagajul bebelusului

- Un pachet de scutece marimea nou-nascuti
- servetele umede - 1 pachet de 56 cred ca imi vor ajunge;
- Biberon de sticla - cerut obligatoriu de spitalul unde nasc
- Paturica patut polar pentru bebe - o prietena care a nascut acum cateva saptamani mi-a spus ca le-a fost
foarte frig si n-as vrea ca si al meu sa se invineteasca de frig.
- Finet – pentru înfasat în spital
- Crema sau ulei pentru funduletul bebelusului + Bepanthen Unguent;
- Un prosopel si sampon pentru bebelusi fara lacrimi...pe timpul spitalizarii sunt spalati zilnic
- Haine noi din bumbac – 3-4 body-uri, caciulite, sosete, manusi si botosei;
- Ser fiziologic (doze unice) si comprese sterile (pentru curatarea ochilor, a buricului saua altor zone sensibile);
- O unghiera speciala pentru unghiile bebelusului - Un recipient cu ulei de masaj

Am mai renuntat si eu la unele lucruri ca si Lala, mai ales ca eu stau la 5 minute distanta de spital, o sa imi aduca sotul ce o sa mai am nevoie

Lala Ce burtica frumoasa aicomputerlove computerlove computerlove ptiu, ptiu, ptiu....cu nasii ei eu am aceeasi problema, trebuie sa fac toate zilele de nastere, trebuie sa merg la ei mereu si mai ales sunt nevoita sa stau cel putin 5-6 ore ca altfel se supara....sunt tare obositori...as vrea sa inteleaga ca o gravida nu poate sta atatea ore pe o canapea, dar...
Felicitari pentru grasuna ta, sa creasca mare si frumoasa ca si mama eipupici pupici pupici si sa se bucure de rochita superba care o asteaptaCheek Kiss

Anelise multumesccoeur coeur coeur asa este, deja simt cum se apropie!

CatincaFelicitari si bine ai venit. Asa am patit si eu cand aveam 6 saptamani, atunci doctorul mi-a prescris utrogestan pentru fixarea sarcinii. Nu vreau sa te sperii insa eu am avut iminenta de avort...mergi la doctor cat de repede poti...pentru siguranta si linistea tapupici pupici pupici

russiantonikesti o frumoasacoeur coeur si eu ma gandeam sa fac cursuri de make-up insa m-am apucat de scoala de soferi si nu am mai avut timp si de asta...eu zic sa faci daca iti plece, eu voi incepe dupa ce voi naste daca voi avea timp.

Imi cer scuze daca am omis pe cineva pupici pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.