Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dana_h
Scris: Saturday, October 25, 2014 1:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
Rox nu cred ca e lichid,si eu pateam si era urina.plus ca daca sunt membranele fisurate dr vede.o sa nasti si tu ca mine pe la 41 de sapt,parca prevad Haha Haha Haha
app fetelor,nu va faceti griji ca nu o sa va descurcati cu bebe,eu am nascut joi dimi si la amiaza dormeam cu bebe in pat langa mine,sa nu mai vorbim de alaptat ca nu mi-a aratat nimeni,baita la fel am vazut la asistente cum le facea in spital si am facut si eu la fel acasa.si acum eu ma ocup de pitica,sotul doar sta cu ea cand e treaza ca sa mai fac eu cate ceva.nu trebuie sa va fie frica.
de Smiley ce mai stiti?a nascut?
Roxanine
Scris: Saturday, October 25, 2014 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Dana, mirama-s sa duc pana la 41 de saptamani. Eu zic ca nici o sansa! Tu ai avut col luuuuung. Eu nici poveste, aproape ca nu mai am col. hainoroc Dar deja incepe sa ma bucure, ma duce cu gandul ca o sa nasc mai usor, o sa ma dilat mai repede! Totul va fi bine, Doamne Ajuta!!!yes

Ma bucur ca esti increzatoare si ca te descurci bine! Speram sa ne descurcam si noi!! Mai arunc un ochi la mamicutze si iti vad buburuza, toate buburuzele si putzicii sunt absolut adorabili! Nu a nascut Smiley!! Te pup
Andreea.A
Scris: Saturday, October 25, 2014 8:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
Hello, burticute!!
Nu am avut rabdare sa citesc prea mult in urma, dar voiam sa intru sa va salut si sa vad ce noutati mai sunt. Smiley e mamica sau inca nu stim?
Rox, eu zic ca ajungi la 38 de saptamani daca stai in continuare cumintica.
Va pup pe fiecare in parte si sper ca sunteti bine! iloveyou iloveyou iloveyou
SmileyC
Scris: Saturday, October 25, 2014 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2014
Smiley nu e mamica dar nu am scris de mult si am pierdut sirul. Nu va suparati daca reintru in forum fara sa iau informatii din spate? DistanceKiss coeur
Roxanine
Scris: Saturday, October 25, 2014 9:36 PM
Nivel

Andreea, Danke!!!! Sa te auda Dumnezeu si sa fie numa cum e mai bine!!! Stau cat de cumintica pot!!iloveyou iloveyou
Irinuca
Scris: Saturday, October 25, 2014 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
Pup gagici! Nu mai am rabdare... Intru si va lecturez de 10 ori pe zi dar nu mai scriu?? ca imi pierd sirul ideilor. Vreau sa nasc, sa treaca odata asteptarea asta!!!
Puuup
Roxanine
Scris: Saturday, October 25, 2014 10:16 PM
Nivel

Irinuca nu-mi transmite si mie starea ta!! Mai ai rabdare 1 saptamana!!
Zilele astea nu a-ti fost tare active. Mi-e dor de vremurile vechi.
Smiley, tare ocupata mai esti! Mai stai locului ca imediat nasti.

bebe meu cam lenes azi...
ingerash
Scris: Saturday, October 25, 2014 11:30 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Bebelina mea e jucausa coeur coeur coeur ...are 1 kg.Placenta sa ridicat putin,era tare jos la inceputul sarcinii.Am doua poza,cam neclare.
Roxanine
Scris: Saturday, October 25, 2014 11:40 PM
Nivel

Ingeras Cand aud asemenea vesti bune, se trezeste si asta micu si ma ia la suturi!!! Ma bucur ca totul e bine... Bravoo Era de asteptat Felicitari! Pune pozele
Criss2014
Scris: Sunday, October 26, 2014 7:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Buna dimineata!
M-am trezit iarasi cu o durere de cap. Nu stiu ce se intampla, pana saptamana trecuta n-am avut dureri de cap dar de o saptamana ma doare aproape zilnic. Si imi da si o senzatie de greata. Nasoala stare.
Altfel, implinim azi 10 saptamani (dupa masuratori avem doar 9 dar nu conteaza). Deci a trecut un sfert din perioada de sarcina. love Sper sa treaca si restul cu bine.
ynnea
Scris: Sunday, October 26, 2014 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna burtici
Nu v-am scris ieri pentru ca am fost cu sotul sa luam pat pentru bebecoeur coeur coeur coeur........si din una dau in alta trebuie sa va spun si voua ca puiutul meu de nu joaca acum in burtica,ii simt miscarile mai dure,de se vede prin burtica o unda asa cand misca el,si la simtit si sotul coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur iloveyou .
Am mai facut niste poze cu burtica bineinteles vi le atasez
Sa aveti o zi frumoasailoveyou
Criss stai linistita ca si pe mine pe la 10 saptamani ma lua mereu o durere de cap de nu mai vedeam,este normal stai linistitailoveyou

ynnea attached the following image(s):
befue3e3e44.jpg.jpgbefunky_20141025_193746.jpg.jpg

Anelise
Scris: Sunday, October 26, 2014 9:05 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, burtici! grup Ce mai faceti voi? pupici

Eu cu o stare cam nashpa, asa, de dimineata, dar sper sa imi revin repede. Nu are nicio legatura cu sarcina - doar ma enerveaza cei din jur si din cand in cand fac prostia de a pune la suflet... pale

Maine sun si eu pentru programarea de vineri. Abia astept! coeur Singurul disconfort - am observat uneori ca si la mine mai sunt prezente usoare stari de greata, cum a fost ieri de ex. uff

Ynnea, ce mult ma bucur ca va delectati amandoi cu miscarile lui bebe! coeur Iar tu - frumoasa, finutza, o viitoare mamica de nota 10! Love
Criss, felicitari pentru cele 10 saptamani! Clap Si sa ne spui ce ti-a zis medicul referitor la analize. Si la mine iesise nu stiu ce mai mare, dar mi s-a spus ca e absolut normal in sarcina. S-ar putea si tu sa primesti acelasi raspuns... Eu una asta iti doresc! pupici
Ingerash, wow, aveti 1 kg! newclap Ce frumos!!! innori
Irinuca, cred, dar stii vorba aia - mult a fost, putin a mai ramas. Cheek Kiss
Smiley, esti culmea! Cum sa se supere cineva? DistanceKiss Scriem cand putem, cat putem etc. Tu nimic, nimic? Semne, ceva? bounce
Rox, astept vestile de maine! Spuneai ca mergi la control, nu? Cheek Kiss
Andreea, Dana, Simo, va pupam si noi! pupici pupici pupici
Lala, cu siguranta mi-ar fi placut si mie un curs de genul, dar nici nu am idee daca la noi se face asa ceva. hainoroc
Voicu Oana, foarte dragalas patutul! love
Crys, 30 de saptamani! Clap Ati schimbat prefixul deci! sic La cat mai multe frumoase inainte! pupici

Cam atat de la mine...
Va pup si va doresc o duminica linistita! Gossip
ynnea
Scris: Sunday, October 26, 2014 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Anelise wrote:
Neatza, burtici! grup Ce mai faceti voi? pupici

Ynnea, ce mult ma bucur ca va delectati amandoi cu miscarile lui bebe! coeur Iar tu - frumoasa, finutza, o viitoare mamica de nota 10! Love

Multumesc iloveyou Anelise draguta ca de obicei DistanceKiss
Asteptam vesti de la doctor majoreta majoreta
lala_aurelia
Scris: Sunday, October 26, 2014 11:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Neatza gagici!

Sper ca nu ati uitat sa va dati ceasurile cu o ora in urma...
Ieri am stat cu mama la bucatarie si apoi nu am mai intrat decat sa va citesc...nu am avut rabdare sa mai si scriu. Buburuza mea mica nu mai are loc, asa ma impinge si-mi arde cate una de am impresia ca vrea sa iasa cu fundul inainte prin buric! Si in fiecare seara la culacare ma rog de ea sa mai stea 3 saptamani, sa iasa pufoasa si sanatoasa!

Nasii nostri ne tot bazaie sa ne vedem si eu nu am nici un chef sa ies din casa...mai ales ca imi este greu sa ma imbrac mai de oras asa, sa stau cateva ore pe un scaun pe la vreo pizzerie...si mai au si preferinta o pizzerie unde se fumeaza ( ca e aproape de ei si pot consuma alcool)...si amandoi fumeaza iar eu simt ca-mi vine sa le sparg capul...Ultima oara cand am iesit cu ei puteam de parca as fi stat toata noaptea intr-o crasma. Unii oameni, oricat de bineintentionati, nu inteleg ca pur si simplu nu esti in largul tau si nu-ti face bine. Plus eternele maini frecand burtica NuImiPasa . Cateodata e dragut dar alteori imi vine sa iau pe cineva la bataie.
Parcaanelise zicea de vesnica intrebare " ce face bebe?"...cea mai proasta intrebare pe care o poate pune cineva unei gravide! Cel mai corect, politicos si atent ar fi sa te intrebe cum te simti, nu?
M-a intrebat intr-o zi tatal meu ce face Sara si nu am mai rabdat si i-am dat replica " e plecata cu sorcova"...

Trebuie sa fac ceva sa ma incarc cu bunadispozitie, dar vremea de afara nu ma ajuta deloc Cray . Si imi e asa de sila sa ma infofolesc cu ditamai burticaCray .

Depresie de iarna ras .

Sa va pun si o poza cu mine de azi... Mi se pare ca burtica a mai crescut putin.

Va pupacesc pe toate si sper sa fiti vesele si sa aveti o zi frumoasa azi!

lala_aurelia attached the following image(s):
10743243_864562153567672_1529771228_n.jpg

Irinuca
Scris: Sunday, October 26, 2014 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
Lala, exact aceeasi dispozitie o am si eu...
Pup gagici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.