Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
russiantonik
Scris: Thursday, October 23, 2014 2:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2014
Vad ca toate mamicile se pregatesc de cumparaturi... Foarte bine fetelor! Eu mai astept un pic....de haine nu imi fac deloc griji ca am de cumparat doar o mana de haine fiindca primesc de la matusa mea care are bebe de 7 luni si a pastrat hainutele... Hilar

Am o dilema... eu am 20-21 saptamani... deci am 5 luni,corect? Am impartit 20 la 4 si asa reiese. Luni la eco aflu daca stickerul e bun si nuu cumva e inainte cu putin Lol
Criss2014
Scris: Thursday, October 23, 2014 3:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Alina, am incercat in fel si chip sa-l fac sa revina la sentimente mai bune. Sper ca pana la urma o sa-l iubeasca si o sa-l accepte. Cand era mic, la gradinita isi dorea enorm un fratior, mai ales ca multe mamici erau cu burtica si el imi spunea ca toti copiii au fratior sau surioara numai el nu are. Dar pe masura ce a crescut a inceput sa nu-si mai doreasca, iar acum e de-a dreptul oripilat la gandul ca va avea un fratior.
La prima sarcina de cum am aflat ca voi avea un bebe, am si inceput sa cumpar tot felul de lucrusoare, hainute, pampersi, biveroane, chiar si jucarii. Acum insa mi-e teama deocamdata si prefer sa mai astept, macar sa-mi confirme dr. ca bebe e sanatos si e totul in regula. Abia astept sa fac dublu test si eco morfo-fetala.
Deja ma stang pantalonii si am fost zilele trecute sa-mi caut niste blugi cu elastic dar n-am gasit nicaieri. M-am tot uitat pe net dar parca n-am curaj sa comand fara sa incerc totusi. Cred ca am sa-mi scot salopeta veche si urata la purtat ca asa stau cu pantalonii descheiati si nu mi-e comod deloc.
alinaa86
Scris: Thursday, October 23, 2014 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
Criss ai incercat pt inceput ceva colanti mai grosi? Si cu bluze lungi? Eu blugi nu am putut purta de pe la 10 saptamani.

RalukM
Scris: Thursday, October 23, 2014 3:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Criss2014 wrote:
Alina, am incercat in fel si chip sa-l fac sa revina la sentimente mai bune. Sper ca pana la urma o sa-l iubeasca si o sa-l accepte. Cand era mic, la gradinita isi dorea enorm un fratior, mai ales ca multe mamici erau cu burtica si el imi spunea ca toti copiii au fratior sau surioara numai el nu are. Dar pe masura ce a crescut a inceput sa nu-si mai doreasca, iar acum e de-a dreptul oripilat la gandul ca va avea un fratior.
La prima sarcina de cum am aflat ca voi avea un bebe, am si inceput sa cumpar tot felul de lucrusoare, hainute, pampersi, biveroane, chiar si jucarii. Acum insa mi-e teama deocamdata si prefer sa mai astept, macar sa-mi confirme dr. ca bebe e sanatos si e totul in regula. Abia astept sa fac dublu test si eco morfo-fetala.
Deja ma stang pantalonii si am fost zilele trecute sa-mi caut niste blugi cu elastic dar n-am gasit nicaieri. M-am tot uitat pe net dar parca n-am curaj sa comand fara sa incerc totusi. Cred ca am sa-mi scot salopeta veche si urata la purtat ca asa stau cu pantalonii descheiati si nu mi-e comod deloc.

Criss incearca la C&A au chestii dragute pt gravide sau la H&M
ynnea
Scris: Thursday, October 23, 2014 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
FETELOR aveti dreptate in legatura cu ingrijirea bebelusuluiiloveyou vorba aia important este sa se nasca sanatos si dupa aceea ne descurcam noi fara nicio problemaDistanceKiss
crys
Scris: Thursday, October 23, 2014 4:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
Ynnea este normal sa ai emotii insa trebuie sa te linistesti. Mie mi-a spus o proaspata mamica ca trebuie sa fiu atenta la bebelin, el imi va spune absolut tot ce trebuie sa stiu iar tu ca mamaica vei sti instinctiv ce trebuie sa faciCheek Kiss Stiu ca sunt si persoane care ori sunt ele foarte panicate ori le place sa vada cum reusesc sa faca alte persoane sa le fie teama. Noi suntem alaturi de tine!grup

Raluk birthday sa fie bebele sanatoas si sa stea la caldurica pana la termenpupici

Da Nanny, se pare ca am fost cumintica anul asta, mosul sa fie darnicsarbatoare santa sarbatoare

Alina Multumesc!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss Abia astept sa merg si eu la cumparaturi. Sper sa ma pot abtine si sa nu iau tot ce gasesc prin magazineras ador lucrusoarele de bebicicoeur

ynnea
Scris: Thursday, October 23, 2014 6:03 PM
Nivel

Multumesc Crysiloveyou ai dreptate,va am pe voi alaturi
aurishta
Scris: Thursday, October 23, 2014 7:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
ynnea wrote:
Buna dimi burtici
Am o zi putin nasoala,din cauza unor rude care imi spune mereu ca cum o sa ma descurc eu cu copilul de una singura,prima baie si etc....si acum sunt foarte ingrijorata si suparata,imi este teama poate nu stiu cum sa l tin in brate,sai fac baie Cray Cray Cray,eu oricum am vazut o gramada de videoclipuri cum se spala un nou nascut si nu e capat de lume si despre colici si mai multe
Cheek Kiss Nu este nimic complicat, dar comentatorii fac sa para ca asa esteCrazy . Bebelusul nu este asa fragil cum pare si nici nu iti trebuie "facultate"sic pentru ingrijirea lui! Prima baie este ceva simplu si normal, alaptatul, schimbatul....toate sunt firesti si simple! Curaj, cu o atitudine indrazneata veti face fatza cu succes!computerlove
Criss2014
Scris: Thursday, October 23, 2014 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Alina, Raluk, multumesc pentru sugestii. Colanti port doar acasa. Nu am o silueta de invidiat, la fel ca mamicile mai tinere, eu sunt mai mica de statura si am si cateva kg. in plus asa ca nu ma avantajeaza colantii si nu ma pot duce la birou imbracata asa. De asta ma gandeam la blugi. O sa merg maine la H&M si la C&A sa vad, poate am noroc sa imi gasesc ceva.
deearox
Scris: Thursday, October 23, 2014 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2014
Ynea nu-i mai baga in seama. Ce Doamne iarta-ma i-o freca grija pe altii de ce se va intampla, nu inteleg...
. Dar atat ma streseaza si pe mine (mama-culmea) ca m-a scarbit de tot. Nici nu-mi mai arde de vorbit cu ea.
Ca nu o sa pot sa am grija de copil, ca e greu, ca o sa vad eu cum o sa o sun sa-mi ia copilul de pe cap ca o sa ma satur. Doamneeeee nervi nervi nervi parca vrea sa-mi fie greu asa face toanerele

La noi oricum situatia este diferita- eu lucrez de acasa, sotul va lua concediul de crestere 2 ani si vom sta amandoi cu bebe. Nu vreau si nici nu am nevoie de nimeni sa ma ajute. M-am descurcat mereu cum am stiut si asa am sa fac si acum, sunt o gramada de videouri/carti/articole despre cum sa-ti cresti copilul ca nu este necesar sa fac aici pensiune...

Raluk felicitari pentru cele 12 saptamani computerlove majoreta majoreta majoreta majoreta la mai multe inainte, fara panici chitara

Eu crosetez in continuare- am inceput sa fac patratele "granny", din care mai departe am de gand sa afc o patura :P am facut 4 pana acum, dar la marimea carea o vreau am nevoie de vreo 30 :)) pot spune ca ma dor degetele si incheieturile sic imi trosnesc intr-o veselie cand crosetez. mi-am luat crosete si gheme de lana/acril si stau toata ziulica si crosetez. Ma calmeaza si imi ia si gandul de la altele.
Plus ca albastrel tot prezent e...mai ma ia, mai ma lasa. Mananc asa ce cred ca nu o sa vars si rusesc sa pastrez in stomac, deci acum mai am si eu runde castigate in fata lui albastrel. alcool
Irinuca
Scris: Thursday, October 23, 2014 11:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Deea, Yneea eu cred ca ultimul motiv de ingrijorare e cum o sa va descurcati cu bb acasa. Eu il vedeam pe radu mic al meu asa de fragil cand era nou nascut, ca m-am speriat la matrenitate cand am vazut cum il apuca asistentele. Aurisha are dreptate.. chiar nu sunt atat de fragili cum par ras plus ca si instinctele materne vor face treaba mai usoara :)
Roxi tu cum mai esti draguta? Nu mai spui nimic? Nastem, mai stam, ce facem? Nici nu-mi vine sa cred ca Andreea si Dana s-au mutat in casutza mamicilor... eu stiu ca acolo nu ajung,,, nici dupa Radu nu mi-am mai gasit timp sa chat-uiesc alcool dar poate de tata asta va fi altfel...
Criss eu inafara faptului ca m-am "atasat" de colanti, alte haine speciale de gravida nu am. Bluze largi, sutiene king size si cam atatras
Fetelor vreun film calumea la cinema ati vazut in ultimul timp? Ca parca m-as duce si eu inainte sa nasc ca apoi nu mai ajung... Plus ca nachos cu branza nu stiu daca merg cu alaptatul meu... by the way... a aparut si laptele...
Si inca o intrebare intrebatoare sic ce-i asta cu albastrel? ce inseamna? ca ies acusi din topicul de gravidutze si tot in plop raman :)))
ynnea
Scris: Friday, October 24, 2014 9:17 AM
Nivel

Neata fetele,se vede ca nu am somn aici la minefusulmorsr este altul,sunt cu o ora mai in urma decat voiCrazy ,va doresc o zi frumoasa tututroriloveyou
Mon1
Scris: Friday, October 24, 2014 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Cheek Kiss Buna dimineata!
Rox si din trim 2 atunci sa te tii. Lol Acum sunt la serviciu, ajung acasa franta, apoi la 8.30 sunt in pat deja. trece timpul, daia scriu mai rarut.Cheek Kiss
Alina pup burtica aia frumoasaDistanceKiss
Irinuca ...Albastrel = fetele de aici cand erau la inceput de sarcina dadeau la boboci. Si astfel wc-ul a devenit albastrel, pt. ca marea majoritate are capac albastru la baie. Eu nu il am albastru si daia prefer sa zic ca dau la boboci.Haha
Deea si eu am zile si zile. DistanceKiss
Criss de la H&M am si eu o salopeta asa misto de blugi. Sigur o sa gasesti ceva care sa-ti placa. Nici eu nu am o silueta de invidiat, dar poti lua colanti cu bluza lunga peste.DistanceKiss
Ynnea te vei descurca de minune.DistanceKiss
Un weekend frumos va doresc! computerlove
lala_aurelia
Scris: Friday, October 24, 2014 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2014
Neatza burtici!

Ieri nu am avut curent electric marea parte a zilei si seara nu am mai avut nici un chef sa ma asez la calculator. Am crosetat de zor la o rochita.
Astazi mergem la cursul de puericultura, abia astept! Promit sa vin cu impresii la cald newclap
Am reusit si mi-am facut si eu gentuta de maternitate...dar este inca incompleta...
Listuta mea este asa:
pentru mine
- trusa ingrijire ( un deo, gel de dus, pasta si periuta de dinti, perie si elastice par)
- chiloti unica folosinta ( am gasit ieftini la auchan) vreo 8 perechi
- sutien alaptare ( nu prea suport sa stau fara sutien)
- tampoane sani
- burtiera ( nu stiu daca o s-o folosesc la maternitate dar sa o am acolo)
- absorbante lahuze 10 buc
- un pachet vata
- o fasa de tifon de 10 m
- crema cu lanolina pt sfarcuri
- papuci de plastic
- hartie igienica 2 role
- servetele ( si uscate si umede)
- 2 prosoape medii
- 2 camasi de noapte pt alaptat
- 1 halat mai grosut
- 3 perechi de ciorapi

Trebuie sa va spun ca eu sunt exagerat de friguroasa ras

pentru bubulina momentan

- un set de 17 pampersi ( cam 5-6 / zi)
- servetele umede 1 pachet mare
- ser fiziologic doze unice
- comprese sterile
- pompita de mucisori
- bepanthene

Pe site la Filantropia zice de hainute ca trebuie sa ai doar pentru externare. Ramane sa vorbesc cu o tipa care este infirmiera la nou-nascuti sa-mi zica exact daca mai am nevoie de ceva sau nu.

De adaugat la bagajel:
- telefon
- incarcator
- bani ( de 50, 10 si 5 lei)
- o sticla / doua de apa plata la 0,5l
- o ciocolatica / baton

Momentan e o situatie incerta cu epidurala. Doctorul meu mi-a zis ca depinde de mine, cum suport durerea. Dar ca e prea devreme sa discutam despre asta...O sa mai vb cu el saptamana viitoare mai pe larg.

Pe scurt fetelor, nu-mi vine sa cred ca am ajuns la 35 de saptamani! Mai e atat de putin si ard de nerabdare si mi-e atat de frica!! Voi va faceti probleme ca n-o sa va descurcati cu bebe acasa, eu imi fac probleme cu nasterea. Sunt sigura ca acasa totul va fi bine, esti in largul tau, ai tot ce iti trebuie la indemana si pe cineva drag alaturi. Dar mi-e asa frica la maternitate, de oameni rai, de "scarba" cu care iti vorbesc, sa rezist durerii, sa fie totul bine cu puiutza...vai!! Ma duc sa mai crosetez sa-mi iau gandul de la toate astea!

Va pup si ne auzim pe seara sa va povestesc cum a fost! Cheek Kiss Cheek Kiss

Mon1
Scris: Friday, October 24, 2014 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Lala multumim ca impartasesti cu noi listuta ta. Am si salvat.DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.