Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mon1
Scris: Thursday, November 13, 2014 9:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Dublu test: eco + analiza la sange. Le coreleaza si in functie de ele se obtine rezultatul pt sindromul Down si celelalte. Statistici.
Ideea e ca la eco sa se vada osul nazal si translucenta nucala sa fi cat mai mica. Oricum esti bine.computerlove
deearox
Scris: Thursday, November 13, 2014 10:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
mersi Mon de info despre dublu test DistanceKiss si despre dureri

ynea multumesc, m-am linistit complet, ma stresa ideea DistanceKiss

rox majoreta majoreta majoreta
Criss2014
Scris: Thursday, November 13, 2014 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2014
Buna dimineata! Cam tarziu, dar am mult de lucru si incerc sa-mi termin treaba.
Deea, aceleasi junghiuri le-am simtit si eu uneori cand facem miscari bruste sau cand stranutam. Acum s-au mai rarit junghiurile, dar stiu ca e tare neplacut. Si eu am dublu test saptamana viitoare. Hands
Ieri am fost la medicul de familie si mi-a luat tensiunea care e mare de tot (150/100). Luni trebuie sa-i spun ginecologului si mai mult ca sigur imi va da din nou tratament cu dopegyt. uff Si iarasi ma trimite la cardiolog...deci se repeta istoria...
Nanny
Scris: Thursday, November 13, 2014 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Hello fetele...scuzati absenta,dar e motivata!Sambt am fost Nasa de botez..îngrozitor de obositor pt mine.Dupa ce toata sapt abia am reu?it sa stau in 2 picioare,m-am rugat arzatoar,sa ma lase macar la botez.Si Dzeu mi-a ascultat rugamintea...ba chiar am si mâncat!!!!woow!De luni am reluat prietenia cu WC-ul...
Ieri am fost la cardiolog întrucât aveam niste palpitatii.Eko cardiograma perfect,EKG la fel...si pt ca e internist a vrut sa vada si celelalte organe..toate sunt in regula!!si pt ca era curios,mi-a aratat si "fasolica"care e bine sanatoasa.Azi am programare la ginecolog,deci o voi vedea din nou azi!!ras
revin diseara cu stiti...
Roxanoasooo ti-am spus ca nu na?ti...pana nu ma eliberez de treaba ca sa te mosesc.2zile iti mai dauHaha Sunt pregatita de moseala...

Mihaelala1
Scris: Thursday, November 13, 2014 2:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/2/2014
sorry Buna dragutelor- Ggravidutelorhearts

Probabil sint si eu in saptamina 4 de sarcina, insa din prima zi de intirziere (azi sunt a 6-a) ma doare burtica ca la menstruatie, primele 2 zile au fost insotite si de sini super tensionati. Abia luni voi putea lua legatura cu medicul, dar pinna atunci as vrea sa stiu ca totul e bine si ca nu e o iminenta de avort. Ati avut si voi asa ceva si a fost totul bine? Va multumesc si va doresc o zi frumoasa alaturi de bobitzele voastrecomputerlove
deearox
Scris: Thursday, November 13, 2014 2:45 PM
Nivel

Criss succes la dublu test yes sa ne povestesti cum a fost DistanceKiss sunt sigura ca tensiunea este in regula, chiar daca vei lua tratament importnat este sa fie bebe bine si asa va fi computerlove haide fi optimista DistanceKiss

nanny sarmana de tine Cray wc-ul asta nu te lasa deloc in pace NuStiu haide cu vestile bune dance ah! ca abia astept sa-mi vad si eu buburuza yes

Mihaelala Felicitari si bun venit yes yes yes durerile ca de menstra le-am avut si eu, test de urina ai facut? un beta hcg? sunt sigura ca va fi totul perfect DistanceKiss asteptam vesti bune si de la tine computerlove

Am o intrebarica Blushing daca nu mai am utrogestan de 200 pot inlocui cu arefam de 200? le iau intravaginal pentru acel mic hematom, am ramas fara utrogestan si parca nu-mi vine sa ies la farmacie pe ploaia asta. Stiu ca arefamul este practic acelasi lucru... dar va intreb si pe voi NuStiu
Eileen
Scris: Thursday, November 13, 2014 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Helllo fetelor ...de cand nu am mai fost pe aici coeur coeur
Mon iloveyou iloveyou graviduta mea preferata ...dupa capsuuuu ras ras no offence fetelor, ca sunteti superbe toate Love Love
Roxanine , mai e asa puuutin , parca a trecut asa repede de la sumedenia de teste de sarcina facute Lol pupici
Deearox, ma bucur atat de mult cand vad postarile tale , si ca sunteti bine topai topai
Ynnea, ce burtica frumoasa aiiiii Love
Anelise Crys , u tooo iloveyou ce maaaaai , toate-toate sunteti superbe !!!!
Sarcina usoara si nu ma las sa vin si eu cat mai repede in gascatopai topai ...Doamne ajuta!!Hands Hands
Mon1
Scris: Thursday, November 13, 2014 4:33 PM
Nivel

Eileen te astept ca pe painea calda alaturi de noi.iloveyou
Mihaela, felicitari! Si eu am avut dureri ca laa cm. Ia acidul folic zilnic pana ajungi la medic si bea cate 1-2 cani de ceai de cretisoara pe zi. Pupici computerlove
Nanny ma bucur ca sunteti bine...adica cat e posibil. Sa ne aduci vesti frumoase de la medic.computerlove
Rox unde esti???uff
Mon1
Scris: Thursday, November 13, 2014 4:34 PM
Nivel

Deea eu arefam de 200 folosesc. Nu poti suna sa intrebi? Chiar nu stiu ce sa zic.
deearox
Scris: Thursday, November 13, 2014 5:23 PM
Nivel

Mon am sunat intre timp, este inr egula, au aceeasi compozitie si practic sunt acelasi lucru, doar numele sunt diferitebounce

eileen te asteptam alaturi de noi. Multumesc computerlove computerlove computerlove
Roxanine
Scris: Thursday, November 13, 2014 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Aici sunt, nici o schimbare, nici o contractie. M-am tot luat cu treaba si am apucat sa va scriu.

Mihaela felicitarimajoreta majoreta Sarcina usoara sa ai!

Eileen, cand am ramas mi-am facut vreo 5 teste, parca nu-mi venea sa cred, nici cu beta in mana nu am crezut. Crazy te asteprmsi pe tine aici in casuta..iloveyou

Nanny, ma bucur ca te simti bine, cu tot cu greturi, las ca e de bine!

Deea, e acelasi lucru. Poti inlocui linistita, ca e fix acelasi lucru, progesteron. Doar alta marca coeur

Criss, imi pare rau ca din nou ai probleme cu tensiunea. Lasa ca o sa fie ok cu tratament, se tine sub control...iloveyou succes la dublu, hai ca ai sa vezi ca totul este perfect....majoreta

ynnea
Scris: Thursday, November 13, 2014 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Mihaelala bine ai venit aici la noi
Eileen mersiiii DistanceKiss DistanceKiss
Iar pentru restul fetelor o seara frumoasa va pup DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
ynnea
Scris: Friday, November 14, 2014 7:34 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Buna dimineata dragelor
Astazi la 1 avem programare cu moasa sa auzim inima bebelusului ca sa vedem ca totul decurge binecomputerlovecand vin va dau mai multe informatiiiloveyou v-am pupat
Irinuca
Scris: Friday, November 14, 2014 8:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Va pup gagici!!! Mie mi s-a furat telef in spital si n-am mai putut intra pe la voi... iar dimineata m-am trezit cu gandul la Roxiiiiiiicomputerlove stresara toata ca poate ai nascut si am pierdut momentulras dar deci tot pe baricade esti :)
Lala nici tu nu te-ai hotarat???
Noi suntem bine, maimutzica cu cercei creste, sta treaza mai mult (noaptea evident...) si cred ca o sa ii pun o masa de lapte praf la culcare seara ca ma epuizeaza :)
Puuuupiloveyou
Anelise
Scris: Friday, November 14, 2014 8:23 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, burtici! grup Azi are piticutza mea program scurt la gradi, dupa care fugim in oras la o praji si acasica la caldurica sa-l asteptam pe tati. coeur

Multumesc pentru raspunsuri vis-a-vis de cultura de col! pupici Imi dau seama ca ma comport chiar prosteste avand in vedere ca voi nasteti natural si eu imi fac griji la o simpla recoltare... Crazy Am inteles acum! Gossip

Ynnea, asteptam vestile de la voi! Cheek Kiss
Rox, mai mai ca puteam sa jur ca te pregatesti pentru nastere! coeur Sa ne tii la curent ca stau cu sufletul la gura! bounce
Eileen, lasa ca nu mai e mult si vii si tu aici! Cheek Kiss I-am spus si lui Juwy si iti spun si tie - grabeste-te! Ai termen pana la 1 febr. pentru ca vreau sa fim colegutze la burtici macar putin! DistanceKiss
Mihaela, in primul rand, bine ai venit la noi! pupici Sarcina cat mai usoara si sanatate multa! ... Dureri usoare am avut si eu la inceput in primele zile si luam cate un No-Spa.
Nanny, nasico, sa va traiasca!!! coeur Si hai cu vestile de aseara!!! bounce
Criss, sanatate multa! pupici Sa stii ca si eu am constatat si am mai zis, sarcinile sunt total diferite si la mine. Prima am dus-o mult mai usor, acum toate s-au schimbat, dar sa dea Doamne Doamne sa fie totul in regula pana la final! coeur
Deea, si eu astept sarbatorile ca pe nu stiu ce! bounce Cele de iarna sunt unice, magice! innori Si sper sa ai noroc sa te lase greturile!!! Cheek Kiss ... Cu stranutul sau tusitul, cam toate patim la fel, ai senzatia ca te rupi in doua... pale
Raluk, asteptam vesti mai des si de la tine! pupici Bine ca sunteti bine! ... Cu balonarea am avut si eu ceva probleme in primul trimestru. Aveam o burta uneori de ziceai ca mai am putin si intru in T3. alcool
Lala, ce haioasa esti! hohot Auzi, asteapta bebelina rezultatul alegerilor! coeur Te pup si multa sanatate! pupici
Crys, azi e ziua voastra coeur - 33 de saptamani! dance
Irinuca, ce vesti frumoase! DistanceKiss Pupa printesa si din partea noastra! coeur ... Tu vorbesti serios la faza cu telefonul? pale Wow... ce aiurea... uff

Va pup pe toate de la mic la mare! campfire Revin mai pe seara... DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.