Gravidutzele noastre dragi - 28
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanine
Scris: Tuesday, November 4, 2014 7:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
Hope, si daca ar fi diabet gestional, se poate tine sub control cu tratament. O sa te puna sa repeti analiza si sa bei glucoza aia oribila! Eu zic sa nu te stresezi iloveyou
Anelise
Scris: Tuesday, November 4, 2014 7:42 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Seara buna, burtici! grup

Am sunat medicul pana la urma. Dunga mea rosie de ieri, usor, usor se invineteste si locul e la fel de sensibil. Cray M-a linistit ca de regula daca e sa nu fie ceva in ordine apar semne in primele 24 de ore. Sunt cazuri cand se poate dezlipi placenta... Bebe misca coeur, sangerari nu sunt, dar sa urmaresc daca mi se intareste burtica... si chiar nu-mi dau seama ca tare e, na... oare

Ynnea, Deea, Mon, Rox, Lala, Crys, Simona, va pup si multumesc pentru incurajari! Gossip
Deea, asteptam vestile de maine! bounce
Mon, cum te mai simti? Cheek Kiss Ma bucur ca dublul test e ok! coeur
Criss, sunt in aceeasi situatie chiar de la inceputul sarcinii - mers des la baie, inclusiv noaptea. Si sa stii ca nici eu nu ma omor cu apa... alcool
Andreea, sa aveti un botez asa cum va doriti! pupici Si pupa gaza mica! coeur
Lala, stai linistita, scumpa! Cheek Kiss Tu ai grija acolo de voi! coeur Am dat si cu crema de galbenele. Nu prea e zgarietura, e lovitura... Chiar nu stiu de ce mi se intampla atatea. NuStiu Imi pierd echilibrul foarte usor. M-am lovit de foarte multe ori, dar acum e prima oara cand e direct in burtica...
Crys, da, si eu imi dau cu crema. pupici Astept sa vad pozele cu patutul! Iti dai seama ca sunt curioasa! bounce
Hope, ce mai faceti voi? Pe cand un ticker de sarcina? pupici

O seara frumoasa, burtici! DistanceKiss Eu astept sa inceapa MasterChef... Chef
ynnea
Scris: Tuesday, November 4, 2014 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Si eu sufar de sindromul toaleteihohot hohot daca beau 3 litri de apa pe zi ,sunt o adevarata ratahohot dar observ ca deocamdata nu am nicio vergetura hainoroc ma hidratez cu apa in interior si la exterior cu ulei si creme.......si daca e sa fac vergeturi asta este nu are nimicras
HOPE
Scris: Tuesday, November 4, 2014 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Roxanine wrote:
Hope, si daca ar fi diabet gestional, se poate tine sub control cu tratament. O sa te puna sa repeti analiza si sa bei glucoza aia oribila! Eu zic sa nu te stresezi iloveyou

La valoarea asta sigur e diabet gestational. Maine imi sun dr. sa vad ce trebuie sa fac in continuare, ce dieta sa tin... Asta este... Singurul lucru pe care mi-l doresc e sa fie sanatos copilul.
HOPE
Scris: Tuesday, November 4, 2014 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Amelise, am inceput sa fac ticker-ul intr-o zi , dar nu l-am dus la bun sfarsit. Trebuie sa ca;lculez eu zilele ramase?( la faza asta am renuntat)
Anelise, scuze..
simona83
Scris: Wednesday, November 5, 2014 12:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Am vazut pe fb ca Alina a nascut azi 2 bebelusi scumpicei!!! Love Love
Sa-ti traiasca, mami, si sa fii sanatoasa sa te bucuri de ei!Bravoo Bravoo Bravoo
Roxanine
Scris: Wednesday, November 5, 2014 2:01 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
A nascut Alinaaa, o fetita si un baietel! Uraaa! Felicitsri majoreta majoreta
Mon1
Scris: Wednesday, November 5, 2014 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Felicitari, Alina! Multa sanatate puiutilor si sa va aduca numai bucurii!computerlove dance yes coeur
Anelise
Scris: Wednesday, November 5, 2014 10:39 AM
Nivel

coeur coeur coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur coeur coeur

1. Roxanine

2. Lala_Aurelia

3. Crys

4. Voicu Oana

5. Elenusha

6. Ingerash

7. Anelise

8. Russiantonik

9. Ynnea

10. RalukM

11. Mon1

12. Criss2014

13. Deearox

14. Alina Diana

15. Catinca44
">http://img

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Ultima actualizare: 05.11.2014
Anelise
Scris: Wednesday, November 5, 2014 10:45 AM
Nivel

Hello, hello! grup

Eu azi pe langa casa cu putina curatenie, spalat si mancare. In rest, totul pare bine! coeur Singura problemutza care ar mai fi momentan, nu reusesc si pace sa ma pun de acord cu al meu sot in privinta numelui baietelului... hainoroc Mie imi plac multe, lui... mai nimic. NuImiPasa Nu credeam ca o sa-mi bat capul atat... Crazy

Alinaa, felicitari inca o data! yes Parca aveam eu o presimtire, mamica frumoasa! DistanceKiss Abia astept vestile de la voi, povestea, pozici, cum e tati, tot, tot!!! coeur
Rox, uite ca si Alinaa ti-a luat-o inainte! sic Tu cum mai esti? Cum te mai simti, scumpa? Cheek Kiss
Hope, iti trebuie doar data ultimei menstruatii. Daca vrei, te pot ajuta eu. Imi transmiti data si iti fac eu ticker-ul. Si multa, multa sanatate! pupici

Zi frumoasa si ne "vedem" mai pe seara! Gossip
ynnea
Scris: Wednesday, November 5, 2014 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Multumim pentru listuta......locul 9 wow Hilar mult nu mai este
Anelise asa era si sotul meu nu-i placea nimic dar intr-un final am gasit si ne place la amandoi
numele ales este
Denis-Jeremycoeur
Alina sa-ti traiasca bebelusii si sa ai mult laptic
Anelise
Scris: Wednesday, November 5, 2014 10:48 AM
Nivel

ynnea wrote:

Pup! Cheek Kiss Si eu 7! Big Surprise
Irinuca
Scris: Wednesday, November 5, 2014 10:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Va pup gagici!!! Si felicitari Alinei!!!!hearts mama ce distractie pe capul ei!!! Chiar ma bucur pt eahearts
Rox nu te mai gandi la nastere, la oxitocina etc pt ca pana la urma toate se aseaza asa cum trebuie sa fie. Eu sincer nu stiu acum daca as opta sau nu pt oxitocina, pt ca pe undeva cred ca balanta se echilibreaza. Nasti mai usor CU, ai travaliu mai usor FARA. In ambele variante, treci prin niste dureri. Chiar nu e o decizie care sa te consume pe tine, lasa in seama medicului. Te puuuuup si mu-e dor sa ne conversam mai des.
Eu inca in spital, inca la incubator motzata mea, am lapte cat pt tot etajul si chiar nu ecomod, dar mi-am revenit rpd fizic si sunt happy.
Va pup pe toate!!! Nu pot incarca poze ca sunt prea mari...
Mon1
Scris: Wednesday, November 5, 2014 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2013
Hilar Locul 11yes
Uraaaaaaaaaaa...multumim de actualizare, Anelise computerlove
Veti gasi voi cu siguranta numele perfect coeur

Ynnea imi place mult numele ales. DistanceKiss

Hope, scumpa mea, prietena mea a nascut de 3 saptamani. Avea diabet gestational si a fost tinuta sub observatie pana la nastere. Totul este bine DistanceKiss

Deea cum esti azi? Emotii multe, asa-i? DistanceKiss

Rox m-am simtit f bn azi-noapte...am dormit f bn si m-am trezit odihnita. Doamne ajuta! iloveyou

Alina sa stii ca presimteam ca tu vei aduce puiutii pe lume zilele asteacoeur ...mai ales ca nu dadusei nici un semn computerlove

Irina ma bucur ca ai laptic. Sa cresca mare si sanatoasa bubulina ta Bravoo DistanceKiss

Va pup pe toate si va urez o zi minunata! computerlove
emanicole
Scris: Wednesday, November 5, 2014 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
ynnea wrote:
Anelise asa era si sotul meu nu-i placea nimic dar intr-un final am gasit si ne place la amandoi
numele ales este
Denis-Jeremycoeur
Alina sa-ti traiasca bebelusii si sa ai mult laptic

hihih...Denis este un nume foarte frumos Haha ne placeeeeeee...noi ne numim Denis-Stefan yesiloveyou
Alina mami felicitari iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.