|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Hope, si daca ar fi diabet gestional, se poate tine sub control cu tratament. O sa te puna sa repeti analiza si sa bei glucoza aia oribila! Eu zic sa nu te stresezi |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Seara buna, burtici!
Am sunat medicul pana la urma. Dunga mea rosie de ieri, usor, usor se invineteste si locul e la fel de sensibil. M-a linistit ca de regula daca e sa nu fie ceva in ordine apar semne in primele 24 de ore. Sunt cazuri cand se poate dezlipi placenta... Bebe misca , sangerari nu sunt, dar sa urmaresc daca mi se intareste burtica... si chiar nu-mi dau seama ca tare e, na...
Ynnea, Deea, Mon, Rox, Lala, Crys, Simona, va pup si multumesc pentru incurajari! Deea, asteptam vestile de maine! Mon, cum te mai simti? Ma bucur ca dublul test e ok! Criss, sunt in aceeasi situatie chiar de la inceputul sarcinii - mers des la baie, inclusiv noaptea. Si sa stii ca nici eu nu ma omor cu apa... Andreea, sa aveti un botez asa cum va doriti! Si pupa gaza mica! Lala, stai linistita, scumpa! Tu ai grija acolo de voi! Am dat si cu crema de galbenele. Nu prea e zgarietura, e lovitura... Chiar nu stiu de ce mi se intampla atatea. Imi pierd echilibrul foarte usor. M-am lovit de foarte multe ori, dar acum e prima oara cand e direct in burtica... Crys, da, si eu imi dau cu crema. Astept sa vad pozele cu patutul! Iti dai seama ca sunt curioasa! Hope, ce mai faceti voi? Pe cand un ticker de sarcina?
O seara frumoasa, burtici! Eu astept sa inceapa MasterChef...  |

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Si eu sufar de sindromul toaletei daca beau 3 litri de apa pe zi ,sunt o adevarata rata dar observ ca deocamdata nu am nicio vergetura ma hidratez cu apa in interior si la exterior cu ulei si creme.......si daca e sa fac vergeturi asta este nu are nimic |

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Roxanine wrote:Hope, si daca ar fi diabet gestional, se poate tine sub control cu tratament. O sa te puna sa repeti analiza si sa bei glucoza aia oribila! Eu zic sa nu te stresezi La valoarea asta sigur e diabet gestational. Maine imi sun dr. sa vad ce trebuie sa fac in continuare, ce dieta sa tin... Asta este... Singurul lucru pe care mi-l doresc e sa fie sanatos copilul. |

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Amelise, am inceput sa fac ticker-ul intr-o zi , dar nu l-am dus la bun sfarsit. Trebuie sa ca;lculez eu zilele ramase?( la faza asta am renuntat) Anelise, scuze.. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Am vazut pe fb ca Alina a nascut azi 2 bebelusi scumpicei!!! Sa-ti traiasca, mami, si sa fii sanatoasa sa te bucuri de ei! |

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| A nascut Alinaaa, o fetita si un baietel! Uraaa! Felicitsri |

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Felicitari, Alina! Multa sanatate puiutilor si sa va aduca numai bucurii! |

|
Gravidutzele noastre dragi!
1. Roxanine

2. Lala_Aurelia

3. Crys

4. Voicu Oana

5. Elenusha

6. Ingerash

7. Anelise

8. Russiantonik

9. Ynnea

10. RalukM

11. Mon1

12. Criss2014

13. Deearox

14. Alina Diana

15. Catinca44
">http://
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!  Ultima actualizare: 05.11.2014 |

| Hello, hello!
Eu azi pe langa casa cu putina curatenie, spalat si mancare. In rest, totul pare bine! Singura problemutza care ar mai fi momentan, nu reusesc si pace sa ma pun de acord cu al meu sot in privinta numelui baietelului... Mie imi plac multe, lui... mai nimic. Nu credeam ca o sa-mi bat capul atat...
Alinaa, felicitari inca o data! Parca aveam eu o presimtire, mamica frumoasa! Abia astept vestile de la voi, povestea, pozici, cum e tati, tot, tot!!! Rox, uite ca si Alinaa ti-a luat-o inainte! Tu cum mai esti? Cum te mai simti, scumpa? Hope, iti trebuie doar data ultimei menstruatii. Daca vrei, te pot ajuta eu. Imi transmiti data si iti fac eu ticker-ul. Si multa, multa sanatate!
Zi frumoasa si ne "vedem" mai pe seara! |

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Multumim pentru listuta......locul 9 wow mult nu mai este Anelise asa era si sotul meu nu-i placea nimic dar intr-un final am gasit si ne place la amandoi numele ales este Denis-Jeremy Alina sa-ti traiasca bebelusii si sa ai mult laptic |

| ynnea wrote:Multumim pentru listuta......locul 9 wow  mult nu mai este Pup! Si eu 7! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Va pup gagici!!! Si felicitari Alinei!!!! mama ce distractie pe capul ei!!! Chiar ma bucur pt ea Rox nu te mai gandi la nastere, la oxitocina etc pt ca pana la urma toate se aseaza asa cum trebuie sa fie. Eu sincer nu stiu acum daca as opta sau nu pt oxitocina, pt ca pe undeva cred ca balanta se echilibreaza. Nasti mai usor CU, ai travaliu mai usor FARA. In ambele variante, treci prin niste dureri. Chiar nu e o decizie care sa te consume pe tine, lasa in seama medicului. Te puuuuup si mu-e dor sa ne conversam mai des. Eu inca in spital, inca la incubator motzata mea, am lapte cat pt tot etajul si chiar nu ecomod, dar mi-am revenit rpd fizic si sunt happy. Va pup pe toate!!! Nu pot incarca poze ca sunt prea mari... |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Locul 11 Uraaaaaaaaaaa...multumim de actualizare, Anelise Veti gasi voi cu siguranta numele perfect
Ynnea imi place mult numele ales. 
Hope, scumpa mea, prietena mea a nascut de 3 saptamani. Avea diabet gestational si a fost tinuta sub observatie pana la nastere. Totul este bine
Deea cum esti azi? Emotii multe, asa-i?
Rox m-am simtit f bn azi-noapte...am dormit f bn si m-am trezit odihnita. Doamne ajuta!
Alina sa stii ca presimteam ca tu vei aduce puiutii pe lume zilele astea ...mai ales ca nu dadusei nici un semn
Irina ma bucur ca ai laptic. Sa cresca mare si sanatoasa bubulina ta
Va pup pe toate si va urez o zi minunata! |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| ynnea wrote:Multumim pentru listuta......locul 9 wow  mult nu mai este Anelise asa era si sotul meu nu-i placea nimic dar intr-un final am gasit si ne place la amandoi numele ales este Denis-Jeremy Alina sa-ti traiasca bebelusii si sa ai mult laptic
hihih...Denis este un nume foarte frumos ne placeeeeeee...noi ne numim Denis-Stefan  Alina mami felicitari |
|
|