Gravidutzele noastre dragi - 26
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lala_aurelia
Scris: Tuesday, August 26, 2014 1:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Buna ziua burticute

V-am citi pe toate, desi nu mai tin minte mare lucru.
juwyl bine ai venit, sarcina usoara si bebe la termen. Acusi incepem sa ne amuzam de greturile tale DistanceKiss
elala esti o frumoasa si ai un bebe asa de scump ca-mi vine sa-l mananc Cheek Kiss Cheek Kiss
capsunico ai ajuns la punctul culminant. Leonidas a acrescut cu noi si abia asteptam sa-l vedem pe micul grasun Love Love Nastere cat mai usoara, recuperare rapida, un Lenidas cuminte, sanatos si mancacios!!
andreea feicitari pentru bebelina mica si grasuna. SA fiti sanatoase amandoua, sa vina la termen! Cheek Kiss

Va pupic pe toate burticilor si imi cer scuze ca nu prea am intraT. Ieri mi-a fost rau si albastrel n-a mai putut de dorul meu asa ca a trebuit sa-i fac o vizita. Nici astazi nu ma simt prea bine, putin cam ametita.Cred ca am racit la munte, ca a batut un picut vantul.
Plus de asta cred ca imi e rau de la suplimentul de fier ca am observat ca imi este greata dupa ce iau pastila si ma si constip. N-o sa mai iau si o sa incerc sa inlocuiesc cu alimente care contin fier. Se pare ca la mine nu merge cu suplimente de sinteza...

Sa fiti cuminti Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
ingerash
Scris: Tuesday, August 26, 2014 4:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Fetele,multumesc computerlove mandra ar fi fericita cu o surioara coeur Moasa a incercat toate variantele si pe lateralul burti....nimic,se rotea bebe,intindea piciorusele,ce se mai amuza moasa.Joi am programare la doctor,il rog poate mai face un eco.Cu micutul nu era problema,isi arata cu mandrie.... hohot

lala_aurelia,nici mie nu-mi plac suplimentele,le iau ca "trebuie" si am grija sa nu-mi lipseasca citricele,fructele din dieta zilnica.

Sarcini usoare burticute coeur coeur coeur coeur majoreta mi se pare un secol pana-mi vad comoara in brate.
Ruth
Scris: Tuesday, August 26, 2014 9:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
ingeras si eu zic ca e tot fetita coeur
capsunica
Scris: Tuesday, August 26, 2014 10:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/10/2013
Multumesc din suflet Lala pupici iloveyou coeur
Anelise
Scris: Wednesday, August 27, 2014 9:00 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, burtici mari si mici! Gossip

Eu ma confrunt uneori noaptea, ca si in sarcina trecuta, cu carcei. Uratzi mai sunt... maseluta

Ema, luna a 8-a! innori Te apropii si tu de marea intalnire! coeur
Andreea, eu nu am patit niciodata asa cu vaccinurile... Sunam medicul, mergeam si-l faceam. pupici
Dana, asteptam vestile de vineri! Cheek Kiss
Lala, sper ca esti mai bine! coeur
Ingerash, ai ajuns la jumatatea drumului! dance Sarcina cat mai usoara in continuare! DistanceKiss

Va pup si va doresc o zi frumoasa si linistita! pupici pupici pupici
ada03
Scris: Wednesday, August 27, 2014 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2014
Buna dimineata burtici mari si mici.
Danuta, hai cu vestile bune de la doctor. La multi ani gazei tale. Dupa saptamana asta bebe e considerat dezvoltat complet si poate venii cand doreste fara sa fie nici cea mai mica problema.
Andreea, din cate stiu si tu te sarbatoresti cu noi, la multi ani si pintesei tale Cheek Kiss . Si tu incearca sa te mai si odihnesti, lasa fuga asta continua ca o sa te ia contractiile. Asculta'ma pe mine ca sunt patita.
Ingerash, poate chiar e o surioara pentru cea mica, sa fie balanta echilibrata. Oricum, ce o fi, sanatos sa ti'l dea Dumnezeu.
Ema, gata cu serviciul? Te pupacim Cheek Kiss
Deyu, tu ce mai spui? Mai ai si tu foarte putinyes
Lala, esti mai bine? Intradevar fierul constipa, dar daca ai o carenta prea mare nu vei putea compensa doar din alimente. Incearca mai multe fibre, gen iaurt cu musli, sau amesteci tarate de ovaz, orz, cu iaurt simplu. La mine mereu functioneaza.
Juwyl, bine ai venit in clubul gravidutelor, sarcina cat mai usoaramajoreta
Eu va pupicesc si va doresc o zi frumoasa
ynnea
Scris: Wednesday, August 27, 2014 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
buna ziua gravidutelor
Nu am mai intrat asa des pentru ca nu am avut ce sa va mai spun,am venit de la mare acum 4 zile si totul este bine,am fost acum 2 zile sa mi faca analizele pentru primul trimestru si pe 3 septembrie le voi vedea si voi avea si eco de 12 saptamanicomputerlove computerlove computerlove
Andreea.A
Scris: Wednesday, August 27, 2014 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
Anelise, a fost o problema la nivel national cateva luni, nu au avut astia vaccinul BCG pana saptamana asta. Si din acest motiv au fost o multime de bebelusi nevaccinati care s-au prezentat ieri. Si se vaccineaza doar intre orele 9 si 11 la noi la maternitate. Intr-adevar, HB-ul va veni la medicul de familie si o sa o sune cand sa mearga.
Da, Ada, teoretic, azi facem 33 de saptamani, insa se tot schimba la eco, ba cu o zi inainte, ba cu una inapoi. Dar ramane de acum miercurea sa sarbatorim. La multi ani si bulinutelor voastre, Ada, Dana, Oana si Ynnea!
Roxanine
Scris: Wednesday, August 27, 2014 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Neatza mamicutelor! Ce mai faceti voi? De Eileen nu mai stie nimeni nimic??? :(
emanicole
Scris: Wednesday, August 27, 2014 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
computerlove computerlove computerlove computerlove

la multi ani sarbatoritilor zilei de astazi love love alcool alcool iloveyou iloveyou

Anelise daaa, mai am putinCheek Kiss iloveyou
Ada inca nu stau cuminte acasa, am zis ca de la 1 septembrie...dar cred ca dupa 7 o sa stau acasa hohot yes iloveyou
Lala ce urat ca au revenit greturile Haha Haha Haha Haha Lol iloveyou . Eu nu am luat nici fier, nici calciu, nimic...doar vitaminele elevit uff . A zis doctorul ca nici nu o sa iau altceva newclap
Danaaailoveyou abia asteptam vineri sa vedem ce-ti face printesa iloveyou
Capsunoaso iloveyou
Yneea, Andreea, rox iloveyou iloveyou
lala_aurelia
Scris: Wednesday, August 27, 2014 1:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Salutare burtici!!!

Ma simt mai bine, nu am mai luat fierul nici ieri si nici azi si nu am mai avut probleme.
Chiar daca mananc iaurt cu ovaz, musli, am bagat si jumatate de kg de prune si degeaba...nu functioneaza asa simplu la mine cu constipatia. Fierul mi l-a dat supliment pentru ca am anemia fiziologia, normala in sarcina, dar probabil nu vrea doctorul sa se accentueze pentru ca alte vitamine nu iau.
Am sa incerc sa suplimentez alimentele care contin fier si sunt sigura ca voi fi ok pentru ca probleme nu am.

Asteptam vesti astazi de la capsunica si danuta!!! Am asa emotii de parca as merge eu la doctor Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Multi pupici pentru toate burticile si ingerasii din ele!!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
deyutzu
Scris: Wednesday, August 27, 2014 2:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/26/2013
Salutare gravidute!pupam toti bebeii din burtici,si va uram la multi ani sarbatoritilor!
Despre noi,am fost ieri la ecografie,printesa e bine si grasunica aprox 2960 grame,si corespundem la 36 sapt cam asa,mi-a recoltat secretie din col si ne vedem peste 2 sapt cu inca niste analize ce trebuie sa fac pana atunci.
Bebelinaa miscat ieri toata ziulica dar azi noapte s-a odihnit si eu la fel am dormit mai binisor.
simona83
Scris: Wednesday, August 27, 2014 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Ce e aici, bar de negri?? Haha Haha Haha
Felicitari Deyutzu pt grasinica!! Inca putin si la tine...DistanceKiss
Incredibil cum trece timpul. In curand o sa stam cu sufletul la gura, intram in sezonul bebelinilor.topai topai topai
Va pup pe toate si pe minunile din burticile voastre, va asteptam cu drag pe toti sa schimbam pareri despre scutece si alaptare.Cheek Kiss
dana_h
Scris: Thursday, August 28, 2014 8:23 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
neata burticute Cheek Kiss
noi aseara am ajuns in oras si nu am mai avut timp sa va scriu,eram obosita rau.
multumim de urari Cheek Kiss
eu am o durere de gat urata,cred ca am facut ceva infectie in gat asa ca trec pe amoxacilina,ieri si azinoapte am avut o gramada de contractii,cred ca mult nu mai e.ca sa nu mai vorbesc ca mi-a revenit obsesia ca burta mea e prea mica,si am facut niste atacuri de panica Bye2
acum am o gramada de curatenie de facut ca am facut dezinsectie si e totul vraiste prin casa.
Deyutzu e grasunica printesa ta,sa va traiasca Cheek Kiss
la multi ani sarbatoritilor de astazi birthday floare3 floare3 floare3
Simona am visat ca o tineam pe Daria in brate si ce drag imi mai era de ea coeur iloveyou Cheek Kiss
Anelise
Scris: Thursday, August 28, 2014 9:22 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, burtici! coeur

Eu nu am noutati... Astept cu mare nerabdare eco din prima jumatate a lui septembrie cu speranta ca bebe e bine si creste coeur si poate aflam si ce ascunde burtica de data asta! innori
Am mai scris undeva - nu ma impac deloc bine cu vitaminele Elevit. pale Voi ce luati? Tare le-as schimba, dar sa fie unele care sa alunece mai usor... Crazy

Ynnea, 12 saptamani! Love Ce repede trece timpul! pupici
Andreea, am inteles acum! DistanceKiss
Lala, ma bucur ca esti mai bine! pupici
Deyutzu, deci si la tine in burtica danseaza o mica grasunica! Cheek Kiss
Dana, sanatate multa! pupici

Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa! dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.