Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Buna fetelor. Simona Sym imi pare rau ca treci prin problema asta cu "subsolul" , sper sa o rezolvi cat de curand. Eileen nici nu stii cat ma bucur pentru tine, vineri ai sa vii de la eco cu o poza de toata frumusetea . Incet incet toata trupa veche de la aspirante se muta la gravidute Andreea nu mai fi trista ca sa nu se supere bebe. la multi ani sarbatoritilor de azi |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Burtici, va pup! Astazi nu ma simt prea bine si trebuie si sa ies sa merg dupa rezultatele de la dublu test, asa ca revin mai pe seara sa citesc tot, tot...
Eileen, bun venit la burtici, scumpa!!! Tare mult ma bucur pentru tine! Se pare ca ne sarbatorim impreuna. Aaa, si cu Ema si Alinaa! Pup cu drag si sarcina cat mai usoara!
Eu am pasit in trimestrul II... Sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine si de-acum inainte! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Anelise , Alina , Roxanine , Elenusha Nici nu stiti cat inseamna pentru mine incurajarile voastre ...mai ales ca ati trecut si voi prin asta
ALL |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| Buna buna din nou Roxi te inteleg foarte bine ..la mine la aproape 5 luni de sarcina , abia se cunoaste ..doar cei apropiatii stiu ca sunt gravida si se uita la burta , altii n-au habar ..ink pot sa port lucruri stramte . dar blugii cu care am venit in grecia acuma 5 lunii numai ii mai port de vreo luna si ceva , ca simt ca ma sufoc in ei..am incercat sa vad ceva pe site-uri colantii si bluzite largute , am si gasit la un pret foarte bun , si cred ca o sa cumpar sa vad ce zice si sotul daca ii place sau nu .oricum cred ca pentru o pereche de colantii 10 euro nu cred ca e mult , in special ca sunt pentru toamna/iarna /primavara ,....si ii pot folosii si dupa nastere Eileen pot sa zic ca eu am avut pana acum o sarcina foarte usoara , fara greturi sau pofte .. dar ink nui gata sa vedem mai tarziu ..ai grija de tine si de bebe Pupiceii multii mamici |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| multumim pt urari burtici la multi anisori si bulinutei tale Yneea acum am vazut ca te sarbatoresti cu noi azi-noapte am visat ca am nascut o fetita si avea 3353 gr la nastere Anelise te asteptam cu vesti bune,la fel si pe tine Eileeen eu am colindat prin magazine ieri si am vazut o gramada de rochite si lungi si scurte care merg si la burtica si fara Simonici ne e dor de tine sper ca esti bine cu printesa Daria |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna ziua burticute!
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari, frumosi , voinici si sa stati cumintei la locusorul vostru pana cand e timpul sa ne cunostem !
Fetelor eu am primit o veste care m-a tulburat foarte tare. O prietena de-a mea cu o sarcina de 20 saptamani a pierdut copilul. Nu a avut dureri, sangerari, nimic. A mers la toaleta si a simtit ca ii cade ceva in vagin. A fugit la doctor si era sacul amniotic cazul in vagin. La eco bebe era viu, jumatate in uter, jumatate in vagin. Pana a doua zi a coborat de tot in vagin si inimioara nu-i mai batea Nici nu exista cuvinte pentru asemenea intamplare!! Cu doar 2 saptamani in urma fusese la eco si totul era ok. A avut o sarcina usoara, fara greturi....asa ca ma gandesc ca tare bine e sa ai greturi si sa stii ca bulinuta creste si e bine si apoi sa simti cum misca... Nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa povestesc cuiva care sa inteleaga.
Ca vorbim de miscari, balerina mea a inceput sa faca karate in adevaratul sens al cuvantului. De vreo 3-4 zile imi arde niste picioruse de nu pot sa cred!!! Plus ca prins schema cu vezica - daca stau intr-o pozitie care nu-i convine pac! 2 lovituri la vezica si am fugit la baie . Parca mi-o si imaginez cum ranjeste diabolic precum catelul ala Mutley din desene animate( sa-l cautati pe youtube daca nu stiti desenele). Va pupacesc pe toate si pe bebicii vostri |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Fetelor, bebe azi a avut un chef nebun de joaca si a incercat in continuu sa ma faca sa rad. Imi cer scuze daca v-am deprimat cu vestea oribila...daca ar fi fost doar profesor, dar a fost un om drag, care m-a ajutat pe timpul facultatii si caruia ii datorez multe. In general, eu sunt cam de piatra la chestiile de genul asta, dar azi nu m-am putut abtine. Acum sunt mai bine, am primit mai devreme invitatie la botez. De-abia astept sa vina saptamana viitoare sa fug in excursie si pe urma sa imi fac de cap (pe scaun) la botez!!! |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Buna burtici La multi ani sarbatoritilor zilei...dana, ada, andreea Rox am scris mai rarut ca am foarte multa treaba la serv....am casa cu fundul in sus, ne-am apucat de curatenie...zugravit si toate cele La eco cred ca voi merge pe la 32 sapt. .asta daca nu ma cheama medicul mai devreme . In rest sunt bineee, nu dorm noaptea dar am energie din plin, piciorul cu sold nu ma mai doare Lala imi pare tare rau pentru prietena ta, nu-mi pot imagina ce este in sufletul ei Aneliseee...daaa...suntem impreuna la baut..cu eileen si alina si cu simona-sym . Bun venit in trimestrul 2 Eileen mai ai putin si o sa auzi inimioara andreea, dana, capsu, simona, raluca, elenusha, si toate toate burticile si pupici multi |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Lala...asta chiar n-am mai auzit!! Oribil...Doamne fereste...dar pana mea, la echo se vede daca colul e inchis,catimm are, daca placenta e in regula. Nu pot sa cred ca acum 2 sapt era bine si acum nu mai e!!! Sa ne fereasca Dzeu...Burticilor voi sunteti sanatoase tun si cu bebei la termen, da??? ca altfel ne suparam!! Roxanine...sa fii tu sanatoasa...eu am "pamant" aici ahaaa...inca de acum 3 ani. Deci trebuie sa platesti chirie!! Si tot pt tine..ca sa te linistesti inca o data ca marimea burtii n-are nicio relevanta. Azi imi povestea doctorul de o pacienta de-a lui, la echo ii dadea 4,200g bebe si avea o burta miiiica de n-ai fi zis ca are vreo 3 kg, i-a facut cezariana si ghici??? Copilasul avea 4,400g Cand eu zic ca al tau va avea pe putin 3,800g nu crezi!!! Facem pariu??? Eileen..calmeaza-te e posibil sa fi ovulat mai tarziu! Daca se dubleaza, totul este fff bine! Da-i cu greturile inainte!! Azi l-am vazut pe Finutul meu de 33 de sapt...e maaare, am apreciat inainte 2,300 are 2,400 Ma bucur ca nu am luat hainute de nou nascut pt ca nu-i vor veni Desi are termen 20-22 sept, nu ii dau mai mult de 5-7 sept!!! Capsunoasoooo..o sa nasteti cam in acelasi timp! Deocamdata doctorul este rezervat in privinta nasterii naturale...pt ca va fi maricel..dupa cum ziceam spre 4 kg!! Vom vedea ce decide la momentul oportun! |
|
|