Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Nanny sa dea Domnul sa stea cat mai mult in burtica. Termenul pt nastere il am pe 16 decembrie, stiu ca gemenii vin mai repede de obicei, dar vad ca medicul meu e optimist si zice ca o sa ajung pana in decembrie cu sarcina, dar nu se stie niciodata. Am rezolvat si cu medicul, totul este foarte bine, am luat doar 800gr in greutate in 3 saptamani. Cu toate ca nu mi-a putut spune ce sunt, ma simt impacata ca totul evolueaza normal. Am primit si acceptul sa plecam in concediu, numai sa stabileasca sotul data . Va pup burtici !! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lizuco , Felicitaaaaari !!!!!! Hai sa treaca greturile cat mai repejor si sa te tii dupa, alergatura dupa Miru Mic ca tot e vara ! Ma bucur nespus de veste ! Sarcina usoara in continuare, bebe sanatos si la termen !!!! Gravidutelor, ia sa vedem si noi burticutzele ? Sarcina usoara tuturor !! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sarcini usoare burtici |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| multumim mult feetele |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Felicitari burticilor Ingerash , eu te-am ochit demult ca esti si tu burtica ! Iti vazusem tickerul pe la lucru de mana
Felicitari, sarcina usoara |
|
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna dimineata burticute!!
Sunteti ca raza mea de soare, intru dimineata si ma incarc de energie de la voi!
Asa de fericita sunt...cred ca stiti si voi bine! O simt pe ratusca mea din ce in ce mai bine si mai des...deja stiu cand face nani seara si cand se trezzeste dimineata, cand mananc ceva ce ii place e toata numai zbantuiala...mi se umple sufletul cu atata iubire si fericire incat cred ca o sa plezneasca!!
Acum suntem in cautarea unui nume potrivit pentru pitica noastra...de cateva zile imi da tarcoale un nume, dar trebuie sa mai caut, sa ma conving ca e cel potrivit. Pe urma o intrebam si pe ea ce parere are
Sa aveti o zi frumoasa!
|
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Hei, burticute! Va pup pe toate
Lala, abia astept sa ne imparatasesti numele printesei!
Alina, ce bucurie sa aud ca fasolicile sunt bine sanatoase... Ce ma bucur pentru voi ca veti putea merge in concediu!!! Have fun!
Noi ne luptam cu greturile, cam ca in primul trimestru numai ca acum e horror sa vrei sa vomiti cu burticonul asta. Deci cam zac si ragai ca o purcica. Bag visine cu kilogramele si zmeurica. Dar nu ma linisteste decat pe termen scurt. Oh well, bine ca e Daria mica bine, ca mai mult nici nu-mi trebuie. |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Neatza Burticutelor!
Si la mine se citeste fericire! Bebelinul meu misca de zor, si mama mama ce ghionturi imi da. Se vede si pe burtica uneori, e fortzos! Misca din ce in ce mai des. Seara in liste, cred ca ar vrea sa iasa afara din burtica. Nu mai am nici un fel de disconfort la burtica din ziua respectiva, scaunele au revenit la normal, ne simtim minunat!! Tind sa cred ca am fost umpic balonata si crampele le-am avut de la fructele amestecate sau poate de la efort. Maine seara mergem la eco, am emotii! Sper sa fie totul ok
Zi de zi, de buna dimineata intru pe acest forum sa ma incarc cu energie si voie buna, ca si tine LALA. Mai avem umpic si trecem la jumatatea perioadei! ALL
Simona, tare mi-e frica ca si la mine au revenit. Ca seara am tare mari batai de cap cu greturile, dar inca mai am o speranta ca am facut o indigestie si astept sa treaca. Si noi vrem sa mergem in concediu, maine intreb daca ne da voie medicul sa mergem la mare. Sper ca primim acordul, ca sunt cam 800 de km pana la mare de unde locuiesc eu.
P.S EU nu ma pot hotara la un nume, imi plac mai multe, cred ca o sa alegem cand ii vedem fatzuca mica! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Multumesc Astept cu nerabdare sa depasesc primul trimestru sa nu mai simt greturi,somnolenta...la 10sapt.am simtit primele miscari,noaptea in somn,m-am trezit brusc,credeam ca sotul ma gidila el era cu spatele...deci bebe |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Felicitari, Ingerash! Si eu ti-am vazut ticker-ul de ceva vreme. Ma si gandeam cand o sa apari la burtici. Sunteti toate minunate |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Mamici, am nevoie de o opinie... Ma tot uit de ceva vreme la un wrap elastic sau tesut pentru a purta bebe. Am tot citit ca sunt mai prietenoase pentru bebe, ca asa isi pastreaza pozitia ergonomica corecta, ca te simte aproape si il linisteste, nu il incinge... A avut cineva asa ceva??? Eu am avut cu Victor un port bebe de la Chicco, nu prea m-a multumit. El transpira f tare, era f incomod pentru mine si spatele meu, nu mai vreau asa ceva. Voi cum veti proceda? Aveti un sistem de purtare pe lista must have inainte de venirea lui bebe? Oare se pupa ideea cu cezariana? O sa am voie sa imi car bebelusa dc fac cezariana? |
|
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Simona, nu stiu ce sa iti spun de acea fasa, sau ce o fi ea, dar iti pot spune ca in maxim o saptamana, 2 iti vei putea tine bebelusa in brate fara cea mai mica problema. Operatia, daca nu are complicatii, ceea ce nu o sa fie cazul mai mult ca sigur, se vindeca foarte repede
|
|
| simona83 wrote:Mamici, am nevoie de o opinie... Ma tot uit de ceva vreme la un wrap elastic sau tesut pentru a purta bebe. Am tot citit ca sunt mai prietenoase pentru bebe, ca asa isi pastreaza pozitia ergonomica corecta, ca te simte aproape si il linisteste, nu il incinge... A avut cineva asa ceva??? Eu am avut cu Victor un port bebe de la Chicco, nu prea m-a multumit. El transpira f tare, era f incomod pentru mine si spatele meu, nu mai vreau asa ceva. Voi cum veti proceda? Aveti un sistem de purtare pe lista must have inainte de venirea lui bebe? Oare se pupa ideea cu cezariana? O sa am voie sa imi car bebelusa dc fac cezariana?
Simona, ai putea sa iei sa incerci sa vezi cum te simti cu el dar si cum se simte bebelina in el, banuiesc ca nici nu e foarte scump Cert e ca aici in Germania am vazut multe mamici cu asa ceva,pare mai practic si mai confortabil pt bebe, mai ales in perioada asta calduroasa. Si sambata plecam spre Romania sper sa fac fata drumului (undeva de 20-24 ore cu masina ) |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Ingerash felicitari pentru sarcina Simona si eu am auzit doar de bine despre acea fasa Fetelor iubirea mea creste dar nici eu nu ma las....cresc cu el all
emanicole attached the following image(s):
|
|
| emanicole wrote:Ingerash felicitari pentru sarcina Simona si eu am auzit doar de bine despre acea fasa Fetelor iubirea mea creste dar nici eu nu ma las....cresc cu el all
Ema nu fi deochi...ai si tu un burdihan de toata frumusetea Ia zi, mai iei utrogestan? Nu stiu daca de la el, dar mie m-a aparut perisor mic pe burtica, tu ai probleme cu asta? Si cosuri pe umeri, nu am avut niciodata au luat-o razna hormonii astia la mine. |
|
|