Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Capsunica, cat de frumoasa poti fi!!! Mihaela, sa va traiasca printesa si multa, multa sanatate! Miriam, pup cu drag! Tu ce mai faci?
Am voie sa ma plang si eu pe aici? Mi-e raaaaauuuu... de dimineata pana seara. De vreo 3 zile mai mult zac. Si ma doare si capul tare de tot... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Mihaela-felicitari, sa fie sanatoasa buburuza...sa cresca mare si frumoasa Anelise imi pare tare rau ca nu te simti bine, ma gandesc cu groaza la perioada aia...sper sa te tina putin ...pe mn m-a tinut de la 5-6 sapt pana la sapt 10-11. Capsu caprito Simo, dana ...simona ai ramas cap de afis bag seama...dmn ce emotii |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Anelise wrote:Capsunica, cat de frumoasa poti fi!!! Mihaela, sa va traiasca printesa si multa, multa sanatate! Miriam, pup cu drag! Tu ce mai faci? Am voie sa ma plang si eu pe aici? Mi-e raaaaauuuu... de dimineata pana seara. De vreo 3 zile mai mult zac. Si ma doare si capul tare de tot...
N'eata Anelise...eu beau ceai de ghimbir cu scortisoara si vad ca mi-au mai trecut greturile,bun venit in clubul gravidutelor zgomotoase,doctorul meu spune ca sarcinile zgomotoase sunt cele mai bune sarcini...te pupicesc si capul sus ca o sa treaca..si ru sunt la fel zac ,vars si dorm,nu am chef de absolut nimic. |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Neatza si o duminica frumoasa tuturor.
Anelise, vor fi si zile mai bune. Una buna, una rea. Dar lasa ca se spune ca e de bine daca exista greturi... Incearca Apa Minerala, la mine functiona :) |
|
| http://www.qbebe.ro/sarcina/alimentatia_in_sarcina/ceaiurile_in_sarcina%3A_ghid_de_la_fitoterapeut
Anelise uite pt stari de greata plus daca nu poti bea apa,ce mai poti bea si pt toate gravidutele....va pupicesc. |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| hello burticue Capsuuuu felicitari ,ai intrat si tu pe ultimele sute de metri Lala sa iti traiasca printesa si sa va bucurati de ea Rox ai grija de ine,nu mai face efor si stai linistita.eu sunt cu contractii de la 14 saptamani si cu muultaaa atentie am reusit sa le inving pana acum Simo si la mine au revenit greturile,ba chiar si varsaturile,dar daca e bebe bine nu e suparare Ema Vladut va pupaceste tare tare Anelise imi pare rau ca ai inceput asa devreme cu greturile,sa speram ca nu vor tine mult si te vei simti mai bine noi suntem la tara de vineri si o sa stam pana miercuri,burtica a mai crescut iar Vladut e un nazdravan,sta doar in partea dreapta si se ghemuieste pe sub coastele mele de zici ca grea sa iasa pe gura pupacim toate burticile |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Multumesc mult Aneliseee woaa ..imi amintesc si eu perioada prin care treci tu:)) eram ca o leguma pana la 9 sapt :D dar totul trece si te vei putea bucura in curand de sarcina Emanicole Zuzuuuuuu :*:*:*:*:*:* Dana multzumesc sa ne pui poze cu burtiii :*:*:* pup pe Valduttt Noi acum am ajuns acasa de la examen insf iltimil exaaaamennnnn am terminatttt sesiuneaa dau de baut bineinteles apa plata :)) tare obraznicut a fost Leonidas intruna ma lovea numai sa mergem acasa cat de repede :))))))) wooooaaau deci ieri .... l-am vazut pe Leonidas pff prin piele asa ... :)) iesea prin piele foarte tare :))) si parca desena cu cotul :)) pe burtica asa in relief :)) super tare sunt fascinata de tot ce mi se intampla va pupacim dulceeeee Ania Nastere usoaraaaaaa :*:*:* |
|
| Fetele am gasit la cora ceai pt gravide este cu soc, hibiscus, scortisoara, macese, catina, ghimbir si tei.este antivomitiv,relaxant si ajuta digestia.si costa 3 lei 20 de pliculete.se pot bea 3 cani pe zi toata sarcina.sunt asa happy ca am gasit ceva pt starile de voma...v-am pupicit. Este facut de Fares si exact asa se numeste"ceai pt gravide". |
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| voicu oana wrote:Fetele am gasit la cora ceai pt gravide este cu soc, hibiscus, scortisoara, macese, catina, ghimbir si tei.este antivomitiv,relaxant si ajuta digestia.si costa 3 lei 20 de pliculete.se pot bea 3 cani pe zi toata sarcina.sunt asa happy ca am gadit cevs pt starle de voma...v-am pupicit. Este facut fe Fares si exact asa se numeste"cesi pt gravide".
- Anumite plante sunt consumate ?n alimentatia in sarcina dar ?n scop culinar nu sunt la fel de periculoase fiindca sunt folosite ?n cantitati mai mici – de ex oregano, busuioc, chili, scortisoara, chimionul. Daca aceste plante ar fi utilizate pentru prepararea ceaiului, atunci ar fi pe lista celor interzise sau recomandate a fi consumate cu moderatie.
- socul, ceai sau socata creste tensiunea, mare grija!
- Sunte?i ?nsarcinata sau urma?i un tratament de fertilitate - Hibiscusul poate reduce nivelul de estrogen ?i, prin urmare, nu este recomandat în timpul primului trimestru de sarcina, ?i nici ?n cazul femeilor care iau pilule contraceptive, sau folosesc terapia de substitu?ie hormonala.
- ceai de macese e ok din ce stiu
- catina iar e buna
- ghimbirul se foloseste moderat!
- teiul este acceptat doar daca stii sigur ca ai fetita, baietilor le afecteaza virilitatea |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Felicitari Mihaela pentru buburuzaaaa! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare, frumoasa si devreme acasa!
Capsu, felicitari pentru trimestrul 3 si pentru sesiune! Multa bafta in continuare...
Noi am ajuns acasa si am nimerit intr-un alt episod din sedusa si abandonata. Sotul meu iar a plecat cu treaba, in Portugalia de data asta. Acum ma duc sa imi trezesc flacaul si sa il conduc in mers leganat catre gradi. Oricum, drumul de 4h pana la Sibiu a fost horror, nu mai repet figura, desi a fost f frumos. Am ajuns anchilozata de dureri de mijloc si inghinale; cand m-am intins in sfarsit Daria mai avea putin si iesea prin buric de fericire. Mai vroiam sa mergem putin pe la mare ca i-am promis lui Victor, dar mi-e ca nasc pe autostrada, Doamne iarta-ma!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna dimineata gravidute!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Anelisa tot ce pot sa spun este ...Asa am fost si eu pana la 13-14 saptamani. Nu faceam nimic acasa, doar reflexul de a deschide frigiderul ma facea sa vars, dormeam de rupeam si mancam paine cu margarina...pana si nectarinele le varsam iar acum as manca lazi intregi. O sa treaca si perioada asta si tu si oana o sa va bucurati de buburuzele voastre! Asteptam pozici cu fasolici Mihaela sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, mancacioasa, cuminte, fara colici. Recuperare rapida tie si asteptam poze cu minunea ta! Rox ma bucur ca te simti mai bine! Si eu am avut un astfel de moment de panica, cand am avut toata ziulica burtica tare si dureroasa. Iar cretina aia de la garda ma intreba daca sunt insarcinata....oare de ce ma dusesem la Filantropia?! Am luat atunci no-spa de 80 mg si am stat pe cat posibil intinsa....acum bebelina este bine, da din tot ce are la dispozitie si eu nu am mai avut nici un astfel de episod. dana multumesc mult de tot . Iti doresc acelasi lucru! capsunica tare dulcica si frumoasa mai esti!!! Felicitari pentru trimestrul 3. Mai e putintel!!!
Va pe toate!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Salutare gagici Mihaela, felicitari pt printesa, recuperare rapida Fete cucuiete, azi la 16.00 merg la medic, sper sa fie totul bine si sa vin cu vesti bune Intru mai pe seara si va povestesc |
|
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| va multumesc din suflet felele Alina te asteptam cu vesti bune |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Anelise...ai voie sa te plângi,dar e cu folos Stii vorba aia..daca ti-e rau,e bine! Alina...cu gemenii.Prietena mea a nascut ieri,s-a rupt apa la aproape 37 de sapt fata-2,700g si baiatul 2,500g...Sa dea Dzeu si la tine,cel pu?in la fel.Pooop burtica dubla |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Nanny wrote:Prietena mea a nascut ieri,s-a rupt apa la aproape 37 de sapt fata-2,700g si baiatul 2,500g...Sa dea Dzeu si la tine,cel pu?in la fel.Pooop burtica dubla Doamne Dumnezeule, vreau si eu |
|
|