|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| hello burtici azi imi facura externarea,nici urma de infectie urinara sau inflamatie la rinichi,sumarul de urina foarte bun,hemoglobina 11,bebelina 1500 gr .trebuie sa mai suplimentez cu niste magne b6 si in rest nimic nou. Simonici ti-am spus eu ca pe 1 August nasti un tips.in spital in Craiova dr recomanda la mamicile care sunt la termen si nu nasc sa ia ulei de ricin,cica dilateaza foarte bine.doua fete din salon cu mine au luat si le-au si dus in sala de nasteri dupa 2 ore. Lala sa iti traiasca buburuza,e superba fetele la spital in Craiova nu mai lasa sa imbraci bebelusii in costumase.pt ca au fost cazuri cand din greseala au rupt manuntele la copii nu se mai folosesc costumasele.de 3 luni au niste halatele ca acelea pt karatisti cu cordonut si botosei in picioruse.si atat.deci degeaba m-am dat eu peste cap ieri sa ii iau ceva bun ca nu il imbraca decat acasa.macar am scapat de grija marimilor,sa nu fie prea mare sau prea mic. Elala Eric e un dulce Ema si bebe meu tot 1200 avea la 28 de saptamani,ma bucur ca Stefanut e bine pupcim TOATE burticile
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sper sa aflu curand sexul copilului sa incepem cumparaturile....vom cumpara pat pentru micutul nostru,sa il dezvatam de patut acum, ca sa evitam neplacerile cand vine bebe.Deocamdata am luat un cosulet pentru primele 2-3 luni.Urmeaza carucior travel sistem,plus adaptor suport de picioare pentru micut. Spor la cumparaturi si amenajari dragelor |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Hei, Ingeras, inca un bebe? Bravo, mami |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| Sarcina usoara ingeras eu zic ca e fetita, trebuie sa aiba si Madalina o surioara orice ar fi sa fie sanatos/a si tu la fel |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Fetelor, imi cer scuze pentru absenta nemotivata de ieri si azi...aseara mi-au venit socrii si ieri am stat toata ziua in bucatarie si am gatit. M-am luptat cu un pui de tara si am iesit invingatoare (nu era decat parlit, dar a fost de ajuns pentru mine). Azi am fost la medicul de familie si zau ca "mi-a dat in cap" cu ce mi-a zis. Am intrebat-o de pe ce data pot sa intru in prenatal cel mai devreme si mi-a zis 20 august. Come on, imi distrugi toate planurile. Baietii nostri si-au luat concediu si plecam pe 11 si 12 la Arinis, Gura Humorului si pe 13 si 14 Durau si Ceahlau. Deja am facut rezervare si tot traseul, calcule. Trebuie sa fac cumva sa ma sustrag de la munca in saptamana aia, neaparat. In plus, a sarit ca arsa cand i-am zis de Arinis, piscina..."esti nebuna, vrei sa iei ciuperci sau alte chestii?". Zic din nou: come on!!! Eu atata am asteptat de doua veri: sa ajung doua zile intr-un loc cu apa statatoare sa ma balacesc (ca pe aici la mine e jale, piscine mici la hotel si 50 de lei pe zi). Oare daca ii ziceam ca vreau sa merg in zona Durau si Ceahlau pe jos sa vedem ce e de vazut ma impusca? Zau de nu, mi-a stricat tot cheful. Nu apuc sa va scriu la fiecare in parte, ca am pierdut cam multe, dar transmit "La multi ani" aniversatilor de ieri si de azi si va doresc un weekend super...ca, deh, maine e vineri! Va pup pe toate, frumoaselor!! |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Andreea, eu mor pe doctorii astia paranoici.care te zapacesc de cap. Bai nene sunt gravida, nu bolnava . In fine. Cu concediul, baga si tu un buchet de flori si o ciocolata si spune'i sa iti dea 15 zile de medical si.dupaia sa te bage in prenatal. Ce greu le e, parca dau din buzunarul lor pe cuvant. Rezolvi tu stai linistita |
|

| in legatura cu piscinele sunt si eu putin sceptica,in sensul ca trebuie sa fie foarte bine sterilizata apa pt ca o ciuperca luata in perioada asta poate creea o sumedenie de probleme.stiu ca abia astepti sa te balacesti,si eu mor ca anul asta nu ating apa decat in dus ca la mare nici gand de mers anul acesta,dar asta e.oarecum are dreptate si dr.intradevar suntem gravide nu bolnave,dar uneori trebuie luate anumite masuri de precautie.sper sa nu te superi pe mine Andreea |
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Eu m-am balacit acum vreo 9 saptamani in piscina la Arinis, Andreea, n-am patit nimic si nici nu am zis medicului si saptamana trecuta in alta piscina, dar n-am intrat decat pana la genunchi pt ca era ft rece apa. Daca colul e inchis eu zic ca e safe...
Fost la eco, avem niste masuratori: - capusorul in urma cu 8 zile :(( (!!!!) - abdomenul inainte cu 9 :) - femurul in urma cu vreo 5 zile :( - umarul inainte cu o zi :)
Per total, bebe in urma cu 2 zile ( la morfologie era cu 3, dar mai toate masuratorile aveau -3 zile, nu era asa mare decalajul), 760 de grame si fetita cu fondita 100%. Colul e "cat o autostrada" (Dana), respectiv 6,5 cm. Tu cat aveai? |
|

| colul meu aproape 5 cm stai linistita ca si bebelina mea la capusor e mai mare(capoasa ca mama-sa )laa abdomen cu vreo 3 zile mai mica,la femur la fel,poi daca ta-su are 1.69,bunica paterna 1.65 si cumnata-mea 1.60 de unde sa cer eu mai mult sa iti traiasca printesa Smiley si sa va bucurati de ea |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Smiley, felicitari pentru printesica. Va recupera stai linistita. Fata ta este o finuta, domnisorica. Baietii au capu mai marisor. Sa fiti sanatoase |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| smiley feicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa, are timp sa recupereze. Oricum masuratorile astea nu sunt 100% exacte si se incadreaza in niste bareme. Fiecare copilas e unic si are ritmul lui de dezvoltare, nu ai de ce sa te ingrijorezi! Pupici
Acum ca am vazut la voi, mi-am amintit ca mi-a masurat si mie colul si am 3.3 cm de la 4 si ceva cat aveam acum 8 saptamani. Dar e inchis, asa ca nu cred sa fie motiv de ingrijorare. Plus ca bebelina statea cu capul in jos, si piciorusele in coastele mele, pe stanga. |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Fetele, bebelusii vostri sunt perfecti. Nu va mai stresati cu masuratorile astea pt ca mai mult rau va faceti. Cum ar fi sa fie toti la fel, sa se incadreze in aceleasi masuratori?!? La Victor m-a terorizat doctorul ca ce cap mare are... Era cu 2 sapt peste medie si la fiecare ecografie parca se mira... vaaaaai, ce cap mare! Normal ca m-am panicat maxim: da' de ce? Are lichid? Voi putea sa fac fata nasterii dc are capul asa de mare? Ei, avea capul perfect normal. Am nascut un baietel perfect din toate punctele de vedere, si am nascut si f usor. Si acum are capul mare... si tare, ca daca te prinde descoperit iti da sangele pe unde te loveste. Dar e si f istet si dulce si frumos, perfect proportionat, si nu zic asta doar ca e al meu. O sa vedeti ce mandreti de copilasi o sa tineti in brate cand vine momentul! |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| buna dimineata dragelor Va scriu asa de dimineata pentru ca astazi sigur nu mai an timp sunt cu pregatirile pentru ziua mea si tot astazi plec la doctor sa vedem ce-mi spune,o sa va anunt ce mi-a spus doctorul |
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| ynnea wrote:buna dimineata dragelor Va scriu asa de dimineata pentru ca astazi sigur nu mai an timp sunt cu pregatirile pentru ziua mea si tot astazi plec la doctor sa vedem ce-mi spune,o sa va anunt ce mi-a spus doctorul
Tinem pumnii si pumnisorii! :* Edit: tare mai uita gravidele! La multi ani cu bucurii! |
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| ada03 wrote:Andreea, eu mor pe doctorii astia paranoici.care te zapacesc de cap. Bai nene sunt gravida, nu bolnava  . In fine. Cu concediul, baga si tu un buchet de flori si o ciocolata si spune'i sa iti dea 15 zile de medical si.dupaia sa te bage in prenatal. Ce greu le e, parca dau din buzunarul lor pe cuvant. Rezolvi tu stai linistita Ada, nu are cum sa-mi dea medical pentru am contract pe perioada determinata, care sta sa expire la sfarsitul lui august daca nu se razgandeste sefa mea (dupa cat ne-am milogit la ea). Si medicul de familie si ginecologul mi-au zis acelasi lucru ca nu au voie. So, this sucks! Dana, stai linistita,cum sa ma supar? Fiecare e cu experienta lui si cu parerea lui, doar suntem oameni. Normal ca are si doctorita dreptate, ca nu degeaba e medic, dar parca prea panicata si stresata era si eu nu am nevoie de stresul ei, ma simt mult prea bine. Eu in fiecare an ma balacesc in Siret si inca n-am avut nenorocul de a culege ceva. Anul asta nu am avut curaj, dar o piscina e mult mai curata, iar eu nu am auzit absolut nimic de rau de piscinele de la Gura Humorului. Am zis ca am sa vad ce si cum cand ajung acolo: daca am curaj sa ma balacesc sau stau doar cu picioarele in apa. Oricum, o sa am grija sa-mi iau o umbrela mare, sa nu stau la soare si sa-mi caut un costum de baie de-a-ntregul, sa protejez burtica. Smiley, e inchis colul... asta ziceam si eu, atata timp cat dopul gelatinos e pe pozitie, bebe e protejat, deci doar sa iau eu vreo chestie, dar cum am Candidoza la purtator, nu cred ca se mai lipeste nimic de mine . Si noi am patit la o ecografie sa fie bebe cu 5 zile mai mic, dar si-a luat pe urma avant si a mai scazut dpn-ul de la 17 la 15 octombrie. Si felicitari pentru "no cuc"...de mi-ar zice si mie ca e 100% princess!! Ynnea, LA MULTI ANI, draga noastra! Sa fiti sanatosi amandoi si sa ai parte de multe impliniri si momente minunate in viata! Si distractie placuta!! Capsu, pe unde umbli? Da un semn ca esti ok!
, ladies!!!
|
|
|