Gravidutzele noastre dragi - 25
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanicole
Scris: Tuesday, June 24, 2014 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
alinaa86 wrote:

Ema nu fi deochi...ai si tu un burdihan de toata frumusetea DistanceKiss
Ia zi, mai iei utrogestan? Nu stiu daca de la el, dar mie m-a aparut perisor mic pe burtica, tu ai probleme cu asta? Si cosuri pe umeri, nu am avut niciodata Big Surprise au luat-o razna hormonii astia la mine.

Alina utrogestan iau 2*200/ zi ...pana prin sapt 26 cel putin....cosuri nu mi-au iesit dar perisor daa pe burtica....zici ca-s maimuticahohot
Multumim pentru aprecieri abia astept sa te vad si pe tn asayes iloveyou
Ania
Scris: Tuesday, June 24, 2014 7:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
Mezinul familie s-a nascut pe 20 Iunie . Nastere ca in filme - la propriu Haha Am inceput cu contractii pe la ore 7:20 dimineata si pe la 8 am hotarat sa sunam pe cea care urma sa stea cu piticii acasa . Si cum spitalul nu e departe de noi -cam 20 de min cu autobuzul si contractiile nu erau asa dureroase si nici super dese - adica la 5-6 min am zis eu hai cu autobuzul . bun .pe la jumatatea drumului - in autobuz mi se rupe apa si bebe vroia sa iasa atunci . Ii zic lu al meu " Mi s-a rupt apa ". Al meu ": de unde sti ? " si dadea sa se uite pe sub scaun. daca nu ma durea asa tare cred ca apuca o criza de ras :)))) . ii spun sa ii zica soferului sa se grabeasca . Cu tot calmul din lume merge la sofer si spune ca mi s-a rupt apa si daca poate sa se grabeasca .pacat ca nu am putut vedea ce fata a facut soferul :)))) caci cele 10 min pana la spital le-a facut in 2 Haha Haha .
Am reusit sa ies din autobuz si sa mai merg un pic dar de acolo a trebuit sa vina o ambulanta sa ma ajute caci micutul era tare grabit . Cei de pe ambulanta incercau sa ma tina de vorba dar eu eram ceva gen - Vine bebele nu mai e timp de vorba . Si la urgente vroiau sa imi ia tensiunea si eu - Nu mai e timp , abia ma abtin sa nu imping Crazy .
Intr-un final ajung si in sala de nasteri - dupa ce imping de 2 ori iese si bebele Gabriel . 2.780 kg si 48 cm . cu o saptamana inainte de termen .
Toata maternitatea aflase de mine - fata care aproape a nascut in autobuz si care croseteaza Lol . Iar sotul imi spunea ca pe autobuz il intrebase un sofer daca e el sotul fetei cei i s-a rupt apa in autobuz .
Vedete chitara
alinaa86
Scris: Tuesday, June 24, 2014 8:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/26/2013
Ania, ce peripetii pe capul tau Bravoo Bine ca totul s-a terminat cum trebuie, tu si bebe sunteti bine, recuperare rapida iti doresc si Gabriel sa fie sanatos si voinic, sa va umple viata de bucurii DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Andreea.A
Scris: Tuesday, June 24, 2014 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
Wow, Ania, felicitari!!! Frumoasa poveste! Sa-ti traiasca micutul si sa fie sanatos!
Ema, creste pustiul tau acolo in burtica...si mi se pare mie sau ti-a aparut linea nigra? Ca eu tot ma uit in fiecare zi pe burtica si tot astept sa apara Cray Cray Cray .
emanicole
Scris: Tuesday, June 24, 2014 9:14 PM
Nivel

Andreea.A wrote:
Wow, Ania, felicitari!!! Frumoasa poveste! Sa-ti traiasca micutul si sa fie sanatos!
Ema, creste pustiul tau acolo in burtica...si mi se pare mie sau ti-a aparut linea nigra? Ca eu tot ma uit in fiecare zi pe burtica si tot astept sa apara Cray Cray Cray .

Andreea computerlove da a aparut...nu e o regula sa apara.....exista un mit prin care se spune ca mamele de baietei dezvolta mai proeminent linia...poate ai o printesa acoloHilar . Spun mit pentru ca sora mea desi are 2 fete a avut acea linieHaha . Chiar ai o putza sau o fetita in burtica? Ai mai fost la control sa-ti spuna sigur?iloveyou
Ania felicitari, bebe sa creasca frumos si sanatosCheek Kiss
ada03
Scris: Tuesday, June 24, 2014 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2014
Ania frumoasa poveste a nasterii ai avut. O sa ai ce povestii celui mic. Sa fie sanatos si mancacios si tu sa te refaci repede.
Ema, o frumusete de burtica ai tu acolo computerlove
Andreea, nu e obligatoriu sa ai linia, nici mie nu mi-a aparut si stiu destule mamici care nu au avut-o si au baietei
Noi am facut analizele, avem o mica deficienta de calciu si putina anemie de acolo erau valorile alea putin modificate. Doctora de fam mi-a spus sa iau maltofer una pe zi. Mai avem vreo doua saptamani si ne intalnim si cu mititelul. Dupa masuratorile pe burtica, doctora spune ca este voinic si fundul uterin este marisor. Sper sa fie totul bine.
Va pup pe toate Cheek Kiss
simona83
Scris: Tuesday, June 24, 2014 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Ania, ce poveste frumoasa! Sa va traiasca mititelul, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de fericire...
Iar tu, mami care era sa nasti in autobuz, refacere rapida si laptic cat cuprinde!Bravoo Bravoo Bravoo
Roxanine
Scris: Tuesday, June 24, 2014 10:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Felicitari Ania!!! Sa fie sanatos si sa fie intr-un ceas bun. Doamne ajuta sa nastem si noi la fel de usor si repededance

Andreea, nui musai sa apara linia negra!

Ema, burtica ta a explodat de cand nu am vazut-o!! Esti superba!iloveyou
Andreea.A
Scris: Tuesday, June 24, 2014 10:33 PM
Nivel

emanicole wrote:

Andreea computerlove da a aparut...nu e o regula sa apara.....exista un mit prin care se spune ca mamele de baietei dezvolta mai proeminent linia...poate ai o printesa acoloHilar . Spun mit pentru ca sora mea desi are 2 fete a avut acea linieHaha . Chiar ai o putza sau o fetita in burtica? Ai mai fost la control sa-ti spuna sigur?iloveyou
Ania felicitari, bebe sa creasca frumos si sanatosCheek Kiss

Fetelor, stiu ca nu e lege sa apara, dar nu stiu de ce, eu abia astept sa o vad Lol Lol Lol Lol .
Ema, nu vrea sa ne arate. Doctorita inclina spre o fetita, dar bebe are niste pozitii absolut minunate, de nu poti spune nimic cu siguranta. Lunea trecuta am fost la ultima ecografie.
miriam
Scris: Tuesday, June 24, 2014 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Ania, felicitari, refacere rapida si crestere mare lui Gabrielhearts
Si da, chiar ca a fost ca in filmeHilar
lala_aurelia
Scris: Wednesday, June 25, 2014 7:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2014
Buna dimineata burticute!!

ingerash sarcina usoara si bebe la termen!! DistanceKiss
ema ce burticaaaaaCrazy ! Esti senzationala!!! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
alina cu pauze dese de plimbare si posibilitatea de a lasa scaunul pe spate sa te si intinzi ai sa faci fata drumului. Tine la indemnana apa si niste no-spa. Drum bun!!
Ania o poveste absolut delicioasa!! Felicitari pentru micul Gabriel, recuperare rapida, beeb sanatos, voios si mancacios!!

Eu sunt tare suparata. Colega mea a ajuns la un grad de nesimtire destul de mare. Pana acum concediile sau zilele libere in caz de nevoie le discutam intre noi. Pentru ca lucram in ture ( de la 8 - 16 si de la 11 - 19 cu sambata de la 9 - 14). Eu mi-am programat toate analizele si vizitele la doctor in functie de tura, sa nu ma invoiesc, concediul la fel.
Saptamana asta sunt in tura de dimineata (8-16) cu sambata libera. Si ieri vine si spune ca vrea concediu vineri si luni. Iar asta presupune ca eu sa stau vineri de la 8 la 19, sambata de la 9 la 14 si luni iarasi de la 8 la 19 dupa ce saptamana trecuta am lucrat vineri de la 11 la 19, sambata de la 9 la 14 si luni am luat-o de coada iar de la 8 la 16.( Sambetele sunt ore suplimentare la negru. Nu sunt trecute nicaieri, nu sunt platite, nu sunt date libere pentru orele lucrate)
Mi se pare ca e un gest de nesimtire din partea ei si ieri m-am simtit rau toata ziua din cauza asta. Pur si simplu m-a dat peste cap....Cray Cray
Asa ca m-am hotarat sa merg la medicul de familie si sa-mi iau recomandare de reducere a programului de la 8 la 6 ore. Credeti ca exagerez? As fi vrut sa stiu ( daca v-ati intalnit cu problema sau ati auzit despre asa ceva) cum pot face sa nu mai vin si sambata.
Ma oboseste foarte tare faptul ca eu nu stau in Bucuresti ( stau pe langa Buftea la 25 km) si merg cu mijloacele de transport in comun: tren, metrou, autobuz, maxi-taxi. Imi ia vreo 2 ore un drum...asta inseamna 4 ore/zi. Cand intru de la 11 trebuie sa plec de acasa la 9, ies la 19 si ajung acasa la 21. Nu ar fi fost problema in conditii normale...dar asa, cu burtica, junghiuri, dureri de spate, greturi si altele e chiar foarte mare chinul.

emanicole
Scris: Wednesday, June 25, 2014 8:05 AM
Nivel

Lala mssscomputerlove ia-ti un medical ptr o saptamana si rezolviHaha
Rox, ada si tuturor multumesc mult ptr complimentecomputerlove
Dana pe unde umbli?iloveyou

lala_aurelia
Scris: Wednesday, June 25, 2014 8:24 AM
Nivel

ema Situatia e mai complicata. Un medical rezolva problema pentru o saptamana...dar apoi ma intorc la aceeasi situatie.
Asa am patit in saptamana dinaintea concediului: am avut uterul contractat si dureros, am fost la camera de garda, tratament. Apoi am plecat in concediu si m-am simtit bine, nu am mai avut nici o problema.
Asta e a 2-a saptamana de cand am revenit din concediu si deja au reinceput durerile. Momentan sunt mici - suportabile...dar nu vreau sa ajung in aceeasi situatie. Si nu vreau sa mai fac ore suplimentare...
Nimeni nu se gandeste ca sunt gravida si programul este pana la 19 iar eu ajung acasa la 21. Vinerea trecuta am plecat de la birou la 20, am ajuns acasa la 22 iar sambata dimineata la 6 m-am trezit, am plecat la 7 de acasa ca sa ajung la program la 9. Si tot asa....
Vreau sa fac ceva, sa le iasa din cap ca pot sa stau in locul colegei ( sa fac ture duble de la 8 la 20), sau ca ma pot tine cat au chef peste program..
Andreea.A
Scris: Wednesday, June 25, 2014 8:33 AM
Nivel

lala_aurelia wrote:
ema Situatia e mai complicata. Un medical rezolva problema pentru o saptamana...dar apoi ma intorc la aceeasi situatie.
Asa am patit in saptamana dinaintea concediului: am avut uterul contractat si dureros, am fost la camera de garda, tratament. Apoi am plecat in concediu si m-am simtit bine, nu am mai avut nici o problema.
Asta e a 2-a saptamana de cand am revenit din concediu si deja au reinceput durerile. Momentan sunt mici - suportabile...dar nu vreau sa ajung in aceeasi situatie. Si nu vreau sa mai fac ore suplimentare...
Nimeni nu se gandeste ca sunt gravida si programul este pana la 19 iar eu ajung acasa la 21. Vinerea trecuta am plecat de la birou la 20, am ajuns acasa la 22 iar sambata dimineata la 6 m-am trezit, am plecat la 7 de acasa ca sa ajung la program la 9. Si tot asa....
Vreau sa fac ceva, sa le iasa din cap ca pot sa stau in locul colegei ( sa fac ture duble de la 8 la 20), sau ca ma pot tine cat au chef peste program..

E tare urata treaba la negru...been there...mergi si vorbeste cu medicul sa iti scurteze programul. Stiam ca angajatorul e obligat sa iti dea liber in zilele in care ai programare sau analize, dar daca esti pe "negru" nu stiu ce sa zic. E aiurea rau cand trebuie sa taci si sa inghiti. Dar daca lucrezi fara CMI, nu ai nici o siguranta ca te poti intoarce la locul de munca si nici nu poti intra in prenatal. Sau poate am inteles eu gresit situatia.
lala_aurelia
Scris: Wednesday, June 25, 2014 8:39 AM
Nivel

Andreea.A wrote:

E tare urata treaba la negru...been there...mergi si vorbeste cu medicul sa iti scurteze programul. Stiam ca angajatorul e obligat sa iti dea liber in zilele in care ai programare sau analize, dar daca esti pe "negru" nu stiu ce sa zic. E aiurea rau cand trebuie sa taci si sa inghiti. Dar daca lucrezi fara CMI, nu ai nici o siguranta ca te poti intoarce la locul de munca si nici nu poti intra in prenatal. Sau poate am inteles eu gresit situatia.

Nu m-am facut inteleasa...la "negru" sunt doar sambetele - nedeclarate pe undeva. Restul este legal, cu contract inregistrat la ITM, cu medicina muncii, cu salariu si contributii platite la zi.
Sambetele ( 2 sau 3 pe luna dupa cum pica) sunt ore suplimentare care nu se platesc in vreun fel. Este un fel de "intelegere" sau daca preferati "conditie impusa". Toata lumea lucreaza o sambata da una nu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.