|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Roxy pt tn am intat un pic.Iti doresc din suflet sa fie totul bine.Sa vii cu vesti bune. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Anelise wrote:Eu am fost la medic. Conform ecografului as avea 5 saptamani si 6 zile.  A ramas sa mai merg o data vinerea viitoare sa vedem inimioara si sa stim ca totul decurge ok...  Deci iar am de asteptat... Sper din suflet sa fie totul bine! Va pup pe fiecare in parte, burtici!
Felicitari! Cat are saculetul si bebe acum? Pune pozica! |

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Fetelor, nu am mai plecat. M-am calmat, si acum daca analizez sigur nu au fost contractii. Cred ca se intinde uterul. Azi a miscat cel mai tare bebelinul meu, poate ca nu sunt obisnuita cu miscarile. I-am scris mesaj doctorului, astept sa imi raspunda. Daca considera, o sa merg la medic. La noi la spital, doctorii nu sunt cei mai competenti... Si ma tem ca as merge degeaba... Va multumesc ca sunteti alaturi de mine, va tin la curent... |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Roxanixooo...calmeaza-te fata!Sigur nu e nimic grav.Stai calma...Sunt sigura ca se întinde uterul.No-apa 80mg...poate te lasa. Anelise...nu zicem nimic.Doamne ajuta sa fie bine.Astept vesti bune de la tine Pooop Burticilr |

| Sa fie cum spui Nanny. Doar la asta imi sta si mie gandul. Ideea e ca am facut si efort, ridicat si stat mult in picioare, poate fi si asta. O sa fac o pauza din activitate...
Daca se inrautateste situatia, directus la medic. Cred ca pana la urma ma bate gandul sa imi schimb medicul, ca nu e niciodata cand am nevoie in oras. Ba in Austria, ba la Mama focului. La spital ma duc degeaba ca nu imi cunoaste nimeni istoricul medical. |

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Neata fetelor!!!
capsunica wrote:....Ema  ce face Stefanutttttt  il saluta Leonidas  va pupacescccc dulce :D Simona mai umpicut si esti cap de lista ...si eu dupa tine muhahahahahha
Capsu Stefanut face tumbe la mami in burtica , cum ma intorc pe-o parte cum nu-i convine, daca ma intorc pe partea cealalta iar nu-i convine ...un grasan si-un mofturos ....pupa mami piciorusele lui scumpe Simona imi pare rau sa aud ca ti-au revenit greturile, la fel si Danutei...daca va incalzeste cu ceva prietena mea a avut greturi tot trimestrul 3 Rox, calm nu te panica...schimba medicul daca simti ca nu te ajuta Ada analizele sunt bune, nu este nimic de care sa-ti faci griji Anelise , o sa fie bine vinerea viitoare Alina pup gandaceii tai din burtica |

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Lizuca vine bb 2??? woauuuu .....felicitari si sarcina usoara! pupam pe Miru mic care acum e mare defapt |

| M-a sunat medicul, sa ma intrebe de cate ori am avut varsaturi si ce scaune am. Varsaturi am avut o singura data ieri noapte, si scaune am 3 - 4 pe zi, dar nu moi, nu au aspect diareeic. A spus ca cel mai probabil este o indigestie, am mancat prea multe fructe. Trebuie sa tin putina dieta cu legume fierte si daca cumva simt durere care vine si pleaca sa o sun. A spus ca nu poate fi vorba de contractii, ca nici vb. Dar a mai spus ca nici nu sunt dureri de intinderea uterului. Cand uterul si ligamentele se intind, durerea este gen mici junghiuri. Nu este durere continua. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alexandra, da! O pupacim si noi pe Sara! Smiley, nu am pozica, dar data viitoare sper sa vin cu una... Bebe are abia 3 mm. Nanny, Ema, va pup! Roxanine, ma bucur ca te-ai mai linistit! Sarcina cat mai usoara!
Mie mi-a fost rau tare astazi, ca in nicio zi de pana acum. Abia dupa ce am mancat o farfurie mare cu branza si rosii si o nectarina, m-am linistit. Chiar am cautat pe forum sa vad cat m-au tinut greturile la printesa - de prin sapt 5-6 pana prin sapt 13-14. Vad ca si acum au inceput foarte repede... |

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| super Anelise :x lasa ca e un semn bun :*:*:* fetelor va pun pozici cu burticcaaaa faiiiiii azi l-am simtit incredibil pe scumpul meu baietell ..a iesit prin piele ft tare :x a fost o senzatie super faina ..dar si cu gol in stimac :D am inceput sa il simt mai mereu fara pauze si sunt cea mai fericita il adooorrrrrr si ador sarcina :D iubesc tot ce mi se intampla :D ...si trezirile noaptea si durerile tot :)) capsunica attached the following image(s):

|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anelise, felicitari si o sarcina usoara, usoara iti doresc, taare ma bucur pt tine
Sarcini usoare burtici! Ce gravidutze ”siluete” santeti toate, de revista |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| miriam wrote:Ce gravidutze ”siluete” santeti toate, de revista Chiar ca asa este! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| buna burticute frumoase eu am nascut prin cezariana o fetita de 3010 grame, Daria Maria se numeste si este tare cumintica. astazi am fost externata si mi-au fost extrase firele...vad prin pansamentul steril ceva rosiatic si nu cred ca este betadina...cele care ati facut cezariana, voi ati sangerat dupa extragerea firelor? sarcina usoara va urez tuturor |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Mihaela, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelina. Cezariana eu cand am facut-o, mi-a extras decat 2 fire laterale pe care mi le-a pus sa imi tina operatia stransa vreo 3 zile. Dupa extractie, din cate am vazut pe pansament au mai fost cateva scurgeri, dar eu am mai tinut inca 2 zile pansamentele sa fiu sigura. Este posibil sa fie si betadina, eu am scapat de ea dupa cateva saptamani chiar, imi intrase si in buric Daca observi ca este inflamat in jurul operatiei, sau chiar si o mica parte a operatiei si se scurge un lichid galbui, dai fuguta la doctor, dar eu nu cred ca va fi cazul. Pentru orice eventualitate, tine chilotul peste operatie ca sa nu frece si lasa-te fara pansament daca deja a trecut o saptamana sa se poata vindeca |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Mihaelaa felicittariii pentru fetitaaaa sa creasca mare si sa fie sanatoasa ma bucur ca totul a descurs bine si sunteti ok refacere usoara Noi astazi am intrat oficial in trim 3 :x ultimul trimestru ieiiiiiiii |
|
|