Gravidutzele noastre dragi - 24
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ada03
Scris: Thursday, June 5, 2014 9:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2014
Neatza burtici Cheek Kiss
Ela daca ai eliminat dopul nu inseamna ca vei naste. Mai dureaza stai linistita
Va pup o zi frumoasa sa aveti iloveyou
elala
Scris: Thursday, June 5, 2014 9:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
Am vorbit cu medicul.Mi-a spus sa ma linistesc ca el nu crede ca ar fi dopul...si maine dimineata sa vin la control..Sper sa fie totul bine, mai ales ca nu am nici un alt fel de scurgeri sau sangerari si bebe e activ.Hands
emanicole
Scris: Thursday, June 5, 2014 9:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Elala asteptam vesti bune de la tine si bebita sa stea cumintel acolo pana la 38 de saptamaniiloveyou
Sym computerlove multumesc, la fel cred ca este si burtica ta Cheek Kiss
Simona e un scump Vic cel mic iloveyou
Lala si eu am contractii, acum 3 zile cand am stat mai mult la serv am avut multe toata ziua :(...dar de obicei am cateva pe zi...dimineata cand ma trezesc si seara NuImiPasa . Eu iau utrogestan 2* 200 mg pe zi si no-spa la nevoie, medicul nu m-a lasat sa renunt la utrogestan sau sa micsorez doza NuStiu . Deci cred ca fata progesteron cum spune si Dana nu se poate iloveyou
SmileyC
Scris: Thursday, June 5, 2014 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2014
Nu pare ft mare, poate nu este tot. Ai reusit sa suni la medic?
elala
Scris: Thursday, June 5, 2014 9:49 AM
Nivel

SmileyC wrote:
Nu pare ft mare, poate nu este tot. Ai reusit sa suni la medic?

Am vorbit, am scris mai sus.pupici
capsunica
Scris: Thursday, June 5, 2014 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
elala wrote:

Am vorbit, am scris mai sus.pupici
Elala nu te speria :*:*:* si daca e dopul este metoda sa astupe .. cum s-ar zice ca am citit chiar zilele astea ca medicul astupa acolo cumva colul si cand nasti il desface ..bine poate suna aberant dar nu stiu cum sa iti explic ..dar stii ca e o metoda ... si nu ai de ce sa te sperii ..poate e altceva :*:*:* stai linistita ..nu te stresa ..el cel mai bun lucru care il poti face pentru bebitU tau:* Doamne ajuta sa fie bine :*:*
simona83
Scris: Thursday, June 5, 2014 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Elala, eu cred ca esti ok... Eu am eliminat mai multe zile consecutiv treaba asta si dupa vreo 10 zile am nascut, dupa ce mi-a rupt membranele doctorul...
Maine o sa iti zica doctorul mai multe. Simti ca a mai coborat Bubu in ultimul timp? Sa incerci sa nu faci efort, sa stai linistita. Te pup!
Avem si noi oficial 30 de saptamani... Numarul anilor lui mamiHaha . Am emotii oe zi ce trece la gandul ca mult a fost, putin a ramas. Sunt f fericita!hearts
elala
Scris: Thursday, June 5, 2014 10:49 AM
Nivel

Simo, felicitari pentru cele 30 de saptamani!!DistanceKiss
Nu stiu daca a coborat bebe, eu nu simt nimic diferit..acum o saptamana jumatate cand am fost la medic aveam colul lung si inchis..acum vedem ce zice si medicul maine.sper sa ma primeasca printre pacienti daca tot m-a chemat, ca nu mai aveau loc cu programare..si daca e sa ajung la spital nu am nici buletin in urmatoarele doua saptamani, pt ca ieri am fost sa mi- l schimb.alcool
emanicole
Scris: Thursday, June 5, 2014 11:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
simona83 wrote:

Avem si noi oficial 30 de saptamani... Numarul anilor lui mamiHaha . Am emotii oe zi ce trece la gandul ca mult a fost, putin a ramas. Sunt f fericita!hearts

La multi ani bubulina Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss . La fel ca si varsta mea Haha Haha Haha Haha Haha Haha
simona83
Scris: Thursday, June 5, 2014 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Elala, eu sunt sigura ca va mai lasa bebe in luna de miere, 6 sapt de acum incolo. Pe mine la Vic ma internasera la 29 de sapt ca nasc siiigur pana dimineata... Eh, am nascut la 42 de sapt fix. Acum intru dipa ea, nu o las sa leneveasca atat...
In alta ordine de idei, am inceput sa ma gandesc la bagajul de maternitate. Nu am multe la care sa ma gandesc ca nasc la privat, acolo ti se dau toate nebuniile. Daaar, am inteles ca la dm exista tampoane speciale pt lohii, care sunt utile, credeti-ma.
Ma gandeam sa incropim o lista cu cele necesare pt bebe, sa vedem care e strictul necesar si sa ne ajutam una oe alta sa ne orientam. Eu mereu am senzatia ca am uitat ceva...
Intru de pe calc sa va impartasesc lista mea de pana acum :)

EDIT.. si listuta:

saltea
asternuturi
lampa de veghe
sterilizator
pompa san
biberoane
suzete
prosoape
prosoape bumbac
scutece new born
servetele umede
ser fiziologic si comprese sterile(curatare nas, ochi si fata)
bephanten crema (fundulet)
forfecuta cu varf rotund
gel dus
glicerina boraxata
scutece paturici
lenjerie pat
body-uri stil wrap
perna suport de dormit pe o parte
hainute
piepten 0-3 luni (pt cojitele de lapte)
periuta biberoane
cantar
termometru rectal/frunte
dezinfectant
scutece paturici
patut si carucior
Pentru mamici:

- tampoane pt lohii
- chiloti unica folosinta (se gasesc la carrefour) sau de bumbac
- crema garmastan si comprese multimam
- pompa san
- sutien alaptare
- eventual daca cezariana: kit anestezie, centura post cezariana si medicamente ce spune doctorul
Ania
Scris: Thursday, June 5, 2014 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2006
ce faceti gravidute ?

eu mai am un pic pana cand o sa nasc Hilar .

bebe e bine creste . la ultimul eco - acum 2 zile mi-a zis ca e cam micut 2.400 kg dar e bine ca mai sta in burtica si mai are timp sa creasca .

dar mult timp nu imi mai ramane pt bebe deja nu mai are loc - am o burtica micuta micuta si abia se mai misca si o multime de contractii si il simt cum apasa in jos .

probabil urmatoare data candva scriu o sa fie cand o sa nasc sic
alinaa86
Scris: Thursday, June 5, 2014 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
Buna fetelor DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Simona la multi ani pt Dariuta , foarte buna listuta ta, am sa ma apuc si eu sa fac una, dar cred ca mai incolo, mai ales ca la mine va fi la dublu Big Surprise , ma ia durerea de cap. Pt nastere nu cred ca voi avea nevoie se mare lucru pt ca aici primesti tot ce ai nevoie de la spital. Sa va zic cea mai tare faza, cand esti internata vine o tipa cu o lista de mancare si te intreaba ce vrei sa mananci la micul dejun, pranz si cina (asta in functie de ce ai voie)pe parcursul perioadei cat stai in spital. Apoi primesti in fiecare zi ce ai comandat in ziua respectiva Lol si totul este acoperit de asigurare Clap
Ania mai cateva zile si vine bebe la tine, nastere usoara daca nu mai apuci sa ne scrii majoreta
Capsunico imi pare rau ca a fost alarma falsa la mami tau Cheek Kiss Nu fi deochi dar ai o burtica foarte frumoasa Bravoo
Elala cum au zis si fetele, sper sa vii cu vesti bune de la medic.
mihaela-doinita
Scris: Thursday, June 5, 2014 12:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2012
fetelor va multumesc pentru sfaturi si urariiloveyou
eu astazi m-am externat...am fost monitorizata si nici urma de contractie sau vreun semn ca bebe ar vrea sa iasa...a zis doctorita ca ne vedem saptamana viitoare in cazul in care puiul nu vrea sa iasa pana atunci...puiul este bine foarte vioi...eu mai putin, ma simt epuizata si rupta de somn.
pup burticutele scumpeiloveyou
ada03
Scris: Thursday, June 5, 2014 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2014
Simo, intradevar e buna listuta ta, lampa de veghe imi pare inutila, o iei cu un anume scop? Bebelului nu-i e teama de intuneric, si in burtica tot asa staCheek Kiss
alinaa86
Scris: Thursday, June 5, 2014 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/26/2013
ada03 wrote:
Simo, intradevar e buna listuta ta, lampa de veghe imi pare inutila, o iei cu un anume scop? Bebelului nu-i e teama de intuneric, si in burtica tot asa staCheek Kiss

Ada cred ca lampa e pt atunci cand alaptezi, din ce am citit nu e bine ca noaptea sa aprinzi becul in camera, pt ochisorii bebelusului. Nu stiu daca am dreptate dar si eu o sa procedez la fel, o sa am o lampa sau veioza cum ii mai zice care sa nu faca lumina foarte mare in camera pe timpul noptii.

Donita nastere usoara sa ai majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.