|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Neatza burtici Ela daca ai eliminat dopul nu inseamna ca vei naste. Mai dureaza stai linistita Va pup o zi frumoasa sa aveti |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Am vorbit cu medicul.Mi-a spus sa ma linistesc ca el nu crede ca ar fi dopul...si maine dimineata sa vin la control..Sper sa fie totul bine, mai ales ca nu am nici un alt fel de scurgeri sau sangerari si bebe e activ. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Elala asteptam vesti bune de la tine si bebita sa stea cumintel acolo pana la 38 de saptamani Sym multumesc, la fel cred ca este si burtica ta Simona e un scump Vic cel mic Lala si eu am contractii, acum 3 zile cand am stat mai mult la serv am avut multe toata ziua :(...dar de obicei am cateva pe zi...dimineata cand ma trezesc si seara . Eu iau utrogestan 2* 200 mg pe zi si no-spa la nevoie, medicul nu m-a lasat sa renunt la utrogestan sau sa micsorez doza . Deci cred ca fata progesteron cum spune si Dana nu se poate |
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Nu pare ft mare, poate nu este tot. Ai reusit sa suni la medic?
|

| SmileyC wrote:Nu pare ft mare, poate nu este tot. Ai reusit sa suni la medic?
Am vorbit, am scris mai sus. |

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| elala wrote:Am vorbit, am scris mai sus. Elala nu te speria :*:*:* si daca e dopul este metoda sa astupe .. cum s-ar zice ca am citit chiar zilele astea ca medicul astupa acolo cumva colul si cand nasti il desface ..bine poate suna aberant dar nu stiu cum sa iti explic ..dar stii ca e o metoda ... si nu ai de ce sa te sperii ..poate e altceva :*:*:* stai linistita ..nu te stresa ..el cel mai bun lucru care il poti face pentru bebitU tau:* Doamne ajuta sa fie bine :*:*
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Elala, eu cred ca esti ok... Eu am eliminat mai multe zile consecutiv treaba asta si dupa vreo 10 zile am nascut, dupa ce mi-a rupt membranele doctorul... Maine o sa iti zica doctorul mai multe. Simti ca a mai coborat Bubu in ultimul timp? Sa incerci sa nu faci efort, sa stai linistita. Te pup! Avem si noi oficial 30 de saptamani... Numarul anilor lui mami . Am emotii oe zi ce trece la gandul ca mult a fost, putin a ramas. Sunt f fericita! |

| Simo, felicitari pentru cele 30 de saptamani!! Nu stiu daca a coborat bebe, eu nu simt nimic diferit..acum o saptamana jumatate cand am fost la medic aveam colul lung si inchis..acum vedem ce zice si medicul maine.sper sa ma primeasca printre pacienti daca tot m-a chemat, ca nu mai aveau loc cu programare..si daca e sa ajung la spital nu am nici buletin in urmatoarele doua saptamani, pt ca ieri am fost sa mi- l schimb. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| simona83 wrote:Avem si noi oficial 30 de saptamani... Numarul anilor lui mami  . Am emotii oe zi ce trece la gandul ca mult a fost, putin a ramas. Sunt f fericita!
La multi ani bubulina . La fel ca si varsta mea |

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Elala, eu sunt sigura ca va mai lasa bebe in luna de miere, 6 sapt de acum incolo. Pe mine la Vic ma internasera la 29 de sapt ca nasc siiigur pana dimineata... Eh, am nascut la 42 de sapt fix. Acum intru dipa ea, nu o las sa leneveasca atat... In alta ordine de idei, am inceput sa ma gandesc la bagajul de maternitate. Nu am multe la care sa ma gandesc ca nasc la privat, acolo ti se dau toate nebuniile. Daaar, am inteles ca la dm exista tampoane speciale pt lohii, care sunt utile, credeti-ma. Ma gandeam sa incropim o lista cu cele necesare pt bebe, sa vedem care e strictul necesar si sa ne ajutam una oe alta sa ne orientam. Eu mereu am senzatia ca am uitat ceva... Intru de pe calc sa va impartasesc lista mea de pana acum :)
EDIT.. si listuta:
saltea asternuturi lampa de veghe sterilizator pompa san biberoane suzete prosoape prosoape bumbac scutece new born servetele umede ser fiziologic si comprese sterile(curatare nas, ochi si fata) bephanten crema (fundulet) forfecuta cu varf rotund gel dus glicerina boraxata scutece paturici lenjerie pat body-uri stil wrap perna suport de dormit pe o parte hainute piepten 0-3 luni (pt cojitele de lapte) periuta biberoane cantar termometru rectal/frunte dezinfectant scutece paturici patut si carucior Pentru mamici:
- tampoane pt lohii - chiloti unica folosinta (se gasesc la carrefour) sau de bumbac - crema garmastan si comprese multimam - pompa san - sutien alaptare - eventual daca cezariana: kit anestezie, centura post cezariana si medicamente ce spune doctorul |
|

Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| ce faceti gravidute ?
eu mai am un pic pana cand o sa nasc .
bebe e bine creste . la ultimul eco - acum 2 zile mi-a zis ca e cam micut 2.400 kg dar e bine ca mai sta in burtica si mai are timp sa creasca .
dar mult timp nu imi mai ramane pt bebe deja nu mai are loc - am o burtica micuta micuta si abia se mai misca si o multime de contractii si il simt cum apasa in jos .
probabil urmatoare data candva scriu o sa fie cand o sa nasc |
|

Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Buna fetelor Simona la multi ani pt Dariuta , foarte buna listuta ta, am sa ma apuc si eu sa fac una, dar cred ca mai incolo, mai ales ca la mine va fi la dublu , ma ia durerea de cap. Pt nastere nu cred ca voi avea nevoie se mare lucru pt ca aici primesti tot ce ai nevoie de la spital. Sa va zic cea mai tare faza, cand esti internata vine o tipa cu o lista de mancare si te intreaba ce vrei sa mananci la micul dejun, pranz si cina (asta in functie de ce ai voie)pe parcursul perioadei cat stai in spital. Apoi primesti in fiecare zi ce ai comandat in ziua respectiva si totul este acoperit de asigurare Ania mai cateva zile si vine bebe la tine, nastere usoara daca nu mai apuci sa ne scrii  Capsunico imi pare rau ca a fost alarma falsa la mami tau Nu fi deochi dar ai o burtica foarte frumoasa Elala cum au zis si fetele, sper sa vii cu vesti bune de la medic. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| fetelor va multumesc pentru sfaturi si urari eu astazi m-am externat...am fost monitorizata si nici urma de contractie sau vreun semn ca bebe ar vrea sa iasa...a zis doctorita ca ne vedem saptamana viitoare in cazul in care puiul nu vrea sa iasa pana atunci...puiul este bine foarte vioi...eu mai putin, ma simt epuizata si rupta de somn. pup burticutele scumpe |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Simo, intradevar e buna listuta ta, lampa de veghe imi pare inutila, o iei cu un anume scop? Bebelului nu-i e teama de intuneric, si in burtica tot asa sta |
|

Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| ada03 wrote:Simo, intradevar e buna listuta ta, lampa de veghe imi pare inutila, o iei cu un anume scop? Bebelului nu-i e teama de intuneric, si in burtica tot asa sta
Ada cred ca lampa e pt atunci cand alaptezi, din ce am citit nu e bine ca noaptea sa aprinzi becul in camera, pt ochisorii bebelusului. Nu stiu daca am dreptate dar si eu o sa procedez la fel, o sa am o lampa sau veioza cum ii mai zice care sa nu faca lumina foarte mare in camera pe timpul noptii.
Donita nastere usoara sa ai |
|
|