|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| La multi ani pentru bebici si pentru copilasi fetelor. Ieri am fost plecata cu fata prin oras si nu am apucat sa intru, dar niciodata nu este prea tarziu. La mine incepe iarasi o saptamana de foc cu examene, de fapt cu restante,dar am sa le depasesc si pe astea si termin odata cu facultatea, ca tare greu e sa te imparti intre un copil si o facultate, dar aminte intre doi nici nu vreau sa ma gandesc. Oana imi pare tare rau ca treci prin astfel de momente, incearca sa fi optimista, desii e greu si incearca sa tii doar de un doctor, pentru ca, cu cat consulti mai multi cu atat te zapacesti mai tare, fiecare lucreaza in felul lui.Mai mergi totusi la un consult, nu mereu reusesc sa prinda bataile inimii, mai ales daca nu au aparatura performanta. Te asteptam cu vesti si te rog sa fi tare.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Subscriu. Doamne ajuta sa fie bebe bine. |

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| mihaela-doinita wrote:va multumesc din suflet pentru urari ma pregatesc sa merg la control...sa vedem ce ne mai spune doctorita...sper sa revin si sa nu ma tina internata (detest spitalul, datorita condiitiilor de igiena) cu toate ca nu mi-ar strica sa stau sub supraveghere...va pup pe toate te asteptam cu vesti:*daca nu nastere usoara :*:*:*:*!!!!!!!!!! Elala la multi ani puiului tau :* sa creasca mare si sanatos :* |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
|
Imi caut un medic in care sa am incredere.....joi sm fost la Pana la filantropia si azi la Ciuvica la polizu....rau oricum imi este zilnic...inclusiv azi dim am varsat...ceva galben... |

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| varsaturile sunt normale in sarcina,iar lichidul galben probabil e de la fiere.daca ai avut greturi si varsaturi pana azidimineata inclusiv imi e foarte greu sa cred ca sarcina e oprita din evolutie. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Oana, bebe va fi bine. Asteptam vesti dupa ce te vede un alt medic! |

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Dana are dreptate, de regula cand sarcina se opreste din evolutie incep sa dispara si simptomele, iar lichidul galben e de la fiere si de obicei il eliminam daca varsam cu stomacul gol |

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Oana, tinem pumni! Cauta un medic bun... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Buna ziua burtici cu bebici!! oana probabil nu au putut prinde inimioara. Cred ca bobita e la locul ei, acolo unde trebuie sa fie, dar probabil nu au aparat performant. Cand am avut secretie maronie si am fost la Regina Maria la camera de garda, s-au chinuit 2 medici + o asistenta cu 2 aparate diferite sa surprinda bataile inimii...si nu au reusit...se auzea o mare bolboroseala ca si cum as fi avut bule de aer in stomac. Fii optimista si nu mai plange. Daca intr-adevar era ceva in neregula simptomele de sarcina dispareau rapid.
smiley abia astept sa simt si eu miscarile lui bebe cand pun mana pe burtica...Eu am o saptamana de cand il simt asa...cred ca e un balet in burtica mea de mama-mama...
Va pe toate burticile! Sa aveti o saptamana frumoasa, bafta la examene, spor la invatat,mihaela asteptam un pui mic sa vina pe lume!!!
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| voicu oana wrote:Fetelor....deci lesin de inima....sunt la spital pt control....am facut transvaginaka joi si aveam activitate cardiaca.....azi la control in alta parte la fel transvaginala dar cica fara activitate cardiaca....mi se pare ciudat pt ca joi eu am auzit inimioara cum batea....doctorl joi zicea ca e cam greu de vazut ca e uter retrovers...e posibil sa se insele doctorul asta de azi?diseara ma duc in alta parte sa vad alt doctor.cica sarcina fara avtiviate cardiaca....am app 9 sapt...nu ma pot opri din plans...
Si eu cred ca medicul nu a prins el bataile inimii. Sunt sigura ca vei veni cu vestile bune mai oe seara. Unde ai zis ca te mai duci? Eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie si niciodata nu am avut stari de greata sau varsaturi. Incearca sa te linistesti si sa astepti si o a doua opinie. |

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Simley, cred ca e super placut sa simti bebelusul cu mana pe burtica. Cred ca ai un bebeu super activ! Sunt sigura ca triplu iese bine!!! Mai mult ca sigura. Tin pumni draga mea!
Eu inca nu pot deosebi miscarile.. :( Pe burtica nu simt absolut nimic. Acu o saptmana il simteam ca inoata. Acum insa cred ca s-a mutat mai sus, si nu mai simt ca si cum s-ar misca. Astept cu nerabdare sa simt un mic ghiont! Unul mic... Stiu ca nu e cazul sa ma panichez ca nu il simt inca!
Oana, linisteste-te, panica nu te ajuta nici pe tine nici pe bebe. Mie la inceputul sarcinii nu mi-a pus sa il asult la ultrasunete, doar am vazut ca bate inimioara. Cred ca de auzit am auzit-o la 12 saptamani. Stai linistita.. Cauta un medic bun!!! Care are aparatura buna. Daca nu gaseati loc liber, spune-i ca e caz de urgenta, sunt sigura ca au taxa de urgenta. La noi asa este, platesti mai mult, intri cand doresti. |

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| oana fetele au dreptate...cauta o clinica buna cu aparatura buna...cele din spital cam lasa de dorit. Mai bine platesti ceva dar stai mai linistita te asteptam cu vesti bune |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| oana stai linistita ca bebe sigur este bine, mai ales in conditiile in care tu ai simptome de sarcina. te pup eu am fost la medic si merg si maine...maine o sa-mi repete analizele si ma baga in sala de nasteri pentru monitorizare...la control mi-a zis ca puiul meu nu da semne ca ar vrea sa iasa si in conditiile in care nu iese pana pe 11 iunie imi face cezariana...sper sa nu ajung pana acolo... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 1
| buna fetelor ma primiti si pe mine? am 7 saptamani de sarcina, saptamana trecuta am auzit inimioara bebelului si sunt foarte fericia v-am citit din urma si sunt foarte bucuroasa ca v-am gasit pt ca sunteti tare simpatice,optimiste si va ajutati cu sfaturi intre voi va puup |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| felicia.ianculescu wrote:buna fetelor ma primiti si pe mine? am 7 saptamani de sarcina, saptamana trecuta am auzit inimioara bebelului si sunt foarte fericia v-am citit din urma si sunt foarte bucuroasa ca v-am gasit pt ca sunteti tare simpatice,optimiste si va ajutati cu sfaturi intre voi va puup daa si normallll bine ai venit :*:*:* Sa fie sanatos puiul tau sarcina usoaraaaaaa Doinita roaga-te lui Dumnezeu .fi pozitiva si totul va fi bine:x ne rugam si noi sa nasti natural:* |
|
|