Gravidutzele noastre dragi - 24
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alinaa86
Scris: Sunday, June 1, 2014 1:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/26/2013
Gagici cu burtici LA MULTI ANI de 1 iunie pt voi si pt bebelusii vostri !!!!!
roxinthya
Scris: Sunday, June 1, 2014 3:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
mihaela-doinita wrote:
birthday la multi ani bebe miciloveyou 39 de saptamanibirthday
mami te iubeste enorm si spera sa fie ultima aniversare in burtica, te rog vino mai repede ca tare grea este asteptarea asta...
fetelor m-am trezit azinoapte cu un carcel la picior de am plans o jumatate de ora...nu.mi trecea sub nicio forma...care o fi cauza?

lipsa de calciu
dana_h
Scris: Sunday, June 1, 2014 5:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
hello burticute Cheek Kiss
la multi ani tuturor bebeilor si copiilor birthday flowers
Mihaela sa iti traiasca bebelusul si sa vina pe lume cat mai curand si cat mai usor flowers
Capsu la multi anisori lui Leonidas,sa creasca mare si frumos ca mami lui flower flower flower
noi aseara am fost la concert Delia,Zdop si Zdup,si Feydee, a fost super iar bebe nu a schitat nimic,dormea dus,cand am ajuns acasa a inceput activitatea coeur
iar astazi a venit Principesa Maria,Printul Radu si Nicolae in Craiova si am fost sa-i vedem si noi,au trecut pe langa noi si am dat mana cu Principesa coeur coeur si am vizitat trenul regal.o groaza de activitati zilele astea
va Cheek Kiss
capsunica
Scris: Sunday, June 1, 2014 6:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/10/2013
dana_h wrote:
hello burticute Cheek Kiss
la multi ani tuturor bebeilor si copiilor birthday flowers
Mihaela sa iti traiasca bebelusul si sa vina pe lume cat mai curand si cat mai usor flowers
Capsu la multi anisori lui Leonidas,sa creasca mare si frumos ca mami lui flower flower flower
noi aseara am fost la concert Delia,Zdop si Zdup,si Feydee, a fost super iar bebe nu a schitat nimic,dormea dus,cand am ajuns acasa a inceput activitatea coeur
iar astazi a venit Principesa Maria,Printul Radu si Nicolae in Craiova si am fost sa-i vedem si noi,au trecut pe langa noi si am dat mana cu Principesa coeur coeur si am vizitat trenul regal.o groaza de activitati zilele astea
va Cheek Kiss
multumimmmm Danaaaa :*:*:*:*:* la fel si voua va dorim :* Mihaela si eu am carcei :( .. mama lor .. poate fi si de la magneziu ..si de la calciu .. am citit azi cica iti trec carceii daca strangi partea dintre buza de sus si nas :)) haha sunt curioasa .. sa vad cand am urmatorul carcel ma strang :)) si va zic :)))))
simona83
Scris: Sunday, June 1, 2014 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
La multi ani, Leonidas! Sa cresti mare si fericit la mami in burtica si sa nu ii dai prea mari batai de cap... Tu joaca-te linstit acolo ca are mami grija de tine!birthday

Am auzit de o tipa care e in 31 de sapt care a nascut zilele astea. Am fost asa socata... Avea placenta jos inserata si a facut niste efort, dar vestea buna e ca a nascut o fetita tare dulcica. Putin peste 1,5kg, a stat la incubator dar acum e afara. Are un tub in nasuc care sa o ajute sa se oxigeneze eficient, dar altfel e sanatoasa tun. M-am emotionat asa de tare cand am vazut poza cu ea... Pui de om, perfect dezvoltat, o mica luptatoare. Si cu ochii mintii am vazut-o pe Daria, puiutul meu care creste in mine si ma simt mult mai putin speriata pt ea. si Daria dc ar fi sa se nasca maine cu siguranta ca mi-ar arata ea mie cat e de puternica, asa cum a fost mereu de cand era o fasolica mica.Bravoo

Si eu am carcei, si nu am nicio deficenta de Mg sau Ca. Ma trezesc noaptea de durere si pana nu ma masez local cateva minute bune nu cedeaza, mama lor...

Am terminat cu exameneleeeee... Mai astept 2 rezultate dar sunt destul de increzatoaretopai
dana_h
Scris: Sunday, June 1, 2014 10:35 PM
Nivel

gravidute trebuie neaparat sa folosesc o crema cu factor de protectie,dar nu stiu care e indicata gravidutelor.help!!!!
capsunica
Scris: Sunday, June 1, 2014 11:53 PM
Nivel

simona83 wrote:
La multi ani, Leonidas! Sa cresti mare si fericit la mami in burtica si sa nu ii dai prea mari batai de cap... Tu joaca-te linstit acolo ca are mami grija de tine!birthday

Am auzit de o tipa care e in 31 de sapt care a nascut zilele astea. Am fost asa socata... Avea placenta jos inserata si a facut niste efort, dar vestea buna e ca a nascut o fetita tare dulcica. Putin peste 1,5kg, a stat la incubator dar acum e afara. Are un tub in nasuc care sa o ajute sa se oxigeneze eficient, dar altfel e sanatoasa tun. M-am emotionat asa de tare cand am vazut poza cu ea... Pui de om, perfect dezvoltat, o mica luptatoare. Si cu ochii mintii am vazut-o pe Daria, puiutul meu care creste in mine si ma simt mult mai putin speriata pt ea. si Daria dc ar fi sa se nasca maine cu siguranta ca mi-ar arata ea mie cat e de puternica, asa cum a fost mereu de cand era o fasolica mica.Bravoo

Si eu am carcei, si nu am nicio deficenta de Mg sau Ca. Ma trezesc noaptea de durere si pana nu ma masez local cateva minute bune nu cedeaza, mama lor...

Am terminat cu exameneleeeee... Mai astept 2 rezultate dar sunt destul de increzatoaretopai
multzumescccc:x mult :*:* ..ce fain de tineee ...eu abia sapt asta incep sesiunea :(((((((( abia astept sa scap si eu .... foarte emotionant:D la 31 de sapt :D ce tareeeeee
SmileyC
Scris: Monday, June 2, 2014 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2014
Neata! La multi ani, pui mari si mici! Scuzati, am lipsit weekendul acesta. Sa aveti o saptamana frumoasa! Eu maine am eco de triplu test si am emotii, insa sper sa fie bine! Puiul are o saptamana de cand ii simt miscarile si la mana. Este divin!
mihaela-doinita
Scris: Monday, June 2, 2014 8:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2012
va multumesc din suflet pentru urariiloveyou
ma pregatesc sa merg la control...sa vedem ce ne mai spune doctorita...sper sa revin si sa nu ma tina internata (detest spitalul, datorita condiitiilor de igiena) cu toate ca nu mi-ar strica sa stau sub supraveghere...va pup pe toate
elala
Scris: Monday, June 2, 2014 10:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
La multi ani bubu meu mic si scump!!!! 32 saptamaniyes yes yes yes Ne apropiem cu pasi repezi de marele moment, cand te voi tine in brate, puiul meu drag!!!Mami si tati te iubesc mult de tot..In mai putin de trei saptamani ne vedem din nou la eco si dupa nu ne ramane decat sa asteptam sa se intample minunea..hearts

Capsu, Mihaela, la multi anisori puilor vostri, si tuturor copilasilor, pentru ziua de ieri!!!topai topai topai topai
Smiley, totul va fi bine!!!Asteptam vesti.Cheek Kiss
Si eu am ceva probleme cu carceii..dar am observat ca mai mult atunci cand imi obosesc picioarele, daca merg mai mult sau daca stau in picioare.Si mie mi-a iesit bine calciul si magneziul la ultimele analize..
emanicole
Scris: Monday, June 2, 2014 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
dana_h wrote:
gravidute trebuie neaparat sa folosesc o crema cu factor de protectie,dar nu stiu care e indicata gravidutelor.help!!!!

Danuta vezi la o farmacie, sigur iti arata o crema pe care s-o poti folosi O sa-mi iau si eu Hilar computerlove

Buna dimineata burtici iloveyou
Elala la multi ani pentru bubu mic si scumpiloveyou
voicu oana
Scris: Monday, June 2, 2014 12:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/2/2014
Fetelor....deci lesin de inima....sunt la spital pt control....am facut transvaginaka joi si aveam activitate cardiaca.....azi la control in alta parte la fel transvaginala dar cica fara activitate cardiaca....mi se pare ciudat pt ca joi eu am auzit inimioara cum batea....doctorl joi zicea ca e cam greu de vazut ca e uter retrovers...e posibil sa se insele doctorul asta de azi?diseara ma duc in alta parte sa vad alt doctor.cica sarcina fara avtiviate cardiaca....am app 9 sapt...nu ma pot opri din plans...
dana_h
Scris: Monday, June 2, 2014 12:48 PM
Nivel

Oana se poate insela medicul respectiv.stai calma si mai mergi si in alta parte.dumnezeu sa te ajute sa fie totul bine Cheek Kiss
capsunica
Scris: Monday, June 2, 2014 12:49 PM
Nivel

voicu oana wrote:
Fetelor....deci lesin de inima....sunt la spital pt control....am facut transvaginaka joi si aveam activitate cardiaca.....azi la control in alta parte la fel transvaginala dar cica fara activitate cardiaca....mi se pare ciudat pt ca joi eu am auzit inimioara cum batea....doctorl joi zicea ca e cam greu de vazut ca e uter retrovers...e posibil sa se insele doctorul asta de azi?diseara ma duc in alta parte sa vad alt doctor.cica sarcina fara avtiviate cardiaca....am app 9 sapt...nu ma pot opri din plans...
posibil sa se fi inselat !! Sa de-a Dumnezeu sa fie o greseala ... te asteptam cu vesti bune !!
emanicole
Scris: Monday, June 2, 2014 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Oana ne rugam pentru tine si bebe mic Hands Hands Hands Hands
Dar cum ai ajuns astazi la control la spital daca joi era ok/? Te-ai simtit rau? ai sangerat ceva?
te pup Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.