|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Lala nici eu nu disting inca cand doarme bebi, mai ales ca de vreo 2 zile misca continuu....oare cand doarme?? . Eu spre deosebire de multe fete am avut greturi mai putin ...de pe la 6 sapt pana la 10. Apoi am putut manca mai bine, cred ca asta e motivul bulanaselor Si la mine cand pune tati mana nu mai misca |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| La cate saptamani ati inceput voi sa simtiti cum misca bb? Eu tot astept si nimic... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Ce fac burticile noastre dragi? Ema, Rox, felicitari pentru flacai, sa creasca mari si sanatosi! Cata bucurie la primele miscari ale lui bebe.. Mi-e dor deja de fluturasii din burtica..acum bebe da cu toata forta, pumni,picioare si tot ce are la indemana.. Dar e un dulce si il iubesc enorm.. De ieri sunt oficial "doamna F." Va arat si voua o burtica de elefantica
elala attached the following image(s):

|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| hello burticute la 14 sapt bebe mai mult doarme decat se misca,stati sa mai treaca 2-3 saptamani si sa vedeti atunci cum ve fi,valuri pe burtica si nu poti dormi pe nici o parte ca nu-i convine.eu daca ma pun pe partea stanga nu-i place si ma gadila imediat,ma pun pe dreapta la fel imediat il deranjeaza pe micul delfinas sau cel mai tare e cand sughite si dintr-o data simti ceva puternic si consecutiv in burtica de multe ori cand misca mai jos si puternic imi tresare piciorul ca un spasm iar la noi cand pune tati mana loveste si mai tare de parca ar zice "uite tati ce puternic sunt" Elala casa de piatra si multa fericire |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| ela casa de piatra si un bebe sanatos si papacios simo multumesc frumos si multa bafta iti doresc si tie eu am terminat cu examenele....acum imi astept linistita puiul...cu licenta vedem noi ce facem....trebuie sa reusim si acolo. |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Irinuca, depinde mult de fiecare mamica. Medicii spun ca pe la 17 saptamani, mai ales dc esti la prima sarcina, dar aici pe forum ni s-a intamplat tuturor sa simtim mai devreme. Ai rabdare ca va vine si vremea ta! :) Elalal, felicitari sincere si casa de piatra! Sa fiti fericiti! Ai o burtica superba! |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Salutare burtici frumoase! Sunteti superbe toate,sa va traiasca bebelasii,sa stea cumintei in burtici pana la termen. Noi avem azi 22 saptamani printesa mamei scumpa!Desi doctorul ne-a zis la morfologie ca suntem cu o sapt mai mari,e bine oricum. Va pup pe toate si ma bucur ca sunteti bine.
|
|

Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Buna fetelor Ema si Roxanine felicitari pt putzulicile din burtici elala iti urez casa de piatra si multa fericire alaturi de cei dragi  Simona si Doinita succes la examene Deyutzu la multi ani printesei din burtica Burticute va pup pe toate si va urez un week-end placut !!!! |
|

Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Casa de piatra elala!! Sa fiti fericiti!!
Esti superba! Si burtica ta la fel, sa stii. Nici nu zici ca ai 30 si de saptamani, asa mititica esti |
|

Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Va multumesc, dragelor!! Pupici pe burtici |
|

Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| la multi ani bebe mic 39 de saptamani mami te iubeste enorm si spera sa fie ultima aniversare in burtica, te rog vino mai repede ca tare grea este asteptarea asta... fetelor m-am trezit azinoapte cu un carcel la picior de am plans o jumatate de ora...nu.mi trecea sub nicio forma...care o fi cauza? |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| voicu oana wrote:Fetelor.....n'eata....auziti ce parere aveti de ciuvica adriana de la polizu vs pana stelian de la filantropia? oana eu am fost pacienta doctorei ciuvica; e o tipa f priceputa, foarte tonica, te incurajeaza, iti explica ce ai si iti da solutii , nu te sperie; doar ca e fff ocupata; pe mine una m-a ajutat f mult, dar am renuntat sa mai merg la ea deoarece asteptam prea mult si gravidutele aveau prioritate; dar unei prietene i-a urmarit sarcina f bine, mai ales ca a avut si unele probleme; si am inteles ca si la Polizu s-a renovat in 2010 sectia de nou-nascuti; oricum saloanele erau f ok si atunci , cu baie in camera, frigider, aer conditionat; dar si de doctorul pana am auzi lucruri bune, desi nu il cunosc personal; si la filantropai am inteles ca se aflacel mai performant ecograf din tara; la fel cum sunt cele de la Viena, Paris, etc; pana la urma tu esti la inceputul sarcinii si le poti face o viizta amandurora si vezi cu care te intelegi mai bine; |
|

Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Gravidutze minunate , la multi ani bebecilor vostri din burtici si nu numai sa fie sanatosi, mancaciosi si sa se nasca la termen !!! |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Elala casa de piatra Mihaela la multi ani puiului. Sa vina pe luma sanatos Multumim pentru urari Deyutzu la multi ani printesei Hei Capsu ai facut 25 de saptamani |
|

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| lala Emaaa :*:*:* multumim muuuuuultttt scumpa mea Elala esti superba mamicuta Casa de piatra !!! Casnicie frunoasa Mihaela La multi anisoriiiiiiii si abia astept sa ne trimiti poze vu bebitza ta nastere usoara sa ai si sa dureze cat de putin sa te vezi cu puiul in brate :*:* Leila |
|
|