|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Felicitari, Rox, pentru putzalau! Sa creasca mare, voinic si sanatos
La noi cica e doar o usoara anemie, normal in perioada asta de sarcina, tb sa iau fier, ceea ce oricum iau. Starile mele, asa cum a zis si Capsu, sunt de la sarcina. Dar mi-a recomandat sa imi iau si tensiunea si dc e mare sa il sun. I love this guy, cum ma linisteste el imediat Daria mica oricum face balet mereu in burtica si asta pe mine ma linisteste mai mult decat orice.
Deci, tanara mamica doresc sa gasesc un tensiometru cu care sa am o relatie de colaborare de scurta durata, bazata pe incredere si respect reciproc. Nu ofer salariu sau alte beneficii!
Azi avem 29 de saptamani, Dariutaaa !!! Sa cresti mare, iubirea mea, si sa stai cuminte ca ne vedem in august. Inca o saptamana si numarul de saptamani ajunge numarul de ani |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Simona la multi ani pentru printesa . Imi par ok analizele , adica sunt normale toate starile Rox felicitari pentru putza, la multi ani sa creasca mare si frumos Nannyyyy eu sunt buna de cinste stiu. Maine o sa merg la medic sa vedem cum sta putzalaul meu daca binevoieste sa ne arate outele
Si bebitza mic al meu danseaza in burtica ...hihih..
all |

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Rox felicitari,sa-ti traiasca flacaul,sa fie sanatos si sa va bucurati de el daca colul e inchis atunci scurgerile sunt de la ovule care iti provoaca o leucoree mai puternica,asa ca nu e de speriat Simo la multi ani Dariei,sa creasca mare si frumoasa ca si mama ei monitorizeaza tensiunea cateva zile la rand ca sa iti dai seama daca sunt fluctuaii si verifica si pulsul.daca ai un tensiometru din acela digital incerci pana nu iti mai da eroare.stiu ca acelea dau eroare cand fluctueaza tensiunea si nu o poate masura. pt prima data bebe azi a miscat aproape de coaste,de trei ori,apoi si-a schimbat pozitia si s-a asezat iar jos,se pare ca acolo ii place lui cel mai mult,la mami pe vezica |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2012 Mesaje: 139
| la multi ani pentru printesa fetelor eu am un somn de zici ca sunt nedormita de ani!am dormit toata ziua si acum simt ca ma dor toate...mai ales coastele...ma gandesc ca motivul durerii este faptul ca am dormit prea mult si bebe a stat pe ele.... |

| fetele la noi maine e dezinsectie in bloc.ce ziceti ma poate afecta cu ceva?eu stau la etajul 1 |

| dana_h wrote:fetele la noi maine e dezinsectie in bloc.ce ziceti ma poate afecta cu ceva?eu stau la etajul 1
Dana nu te afecteaza, doar in momentrul in care isi fac treaba cei cu deratizarea...iti poti face de lucru prin vreun parc 2-3ore sa se aeriseasca calumea dupa deratizare. Sa nu stai sa inhalezi aerul ala. |

| asa o sa si fac,sper sa nu ploua maine |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Bai fetelor sunteti niste vorbarete, abia ma tin cu cititul dupa voi. Eu sunt putin stresata si aglomerata in perioada asta, am avut examene si acum intru pe ultima suta de metrii cu licenta. Rox felicitari pentru flacau, deci pot sa stau si eu linistita si sa nu ma mai gandesc ca poate a gresit doctora cand a spus ca am baiat tinand cont ca tu ai 15-16 saptamani, iar eu aveam 17 deja cand mi-a dat vestea. Sa fie sanatos si tu la fel. Mihaela inca putin, hai cu galeriaa Dana, de ce iti trec prin cap tot felul de idei? Eu zic ca putzic se ascunde acolo la tine. Oricum principalul e ca este sanatos. Simo asa putinel mai ai si tu, nu imi vine sa cred cand a zburat timpul asta. Si noi am facut ieri 21 de saptamani, suntem baietel mare ai zglobiu. Sanatate multa la toti bebicii si la toate burticile |

| Fetelor buna dimineata!!!!
De la 6 nu mai am somn numai cu gandul ca azi il vad pe bebe scump Ada bafta cu licenta |
|

| ada mult succes e cam greu cu examenele in perioada asta...si eu il am astazi pe ultimul....si in iulie licenta... |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| mihaela-doinita wrote:ada mult succes e cam greu cu examenele in perioada asta...si eu il am astazi pe ultimul....si in iulie licenta... Mihaela ...poate nasti pe la examen! Vaaai ce licenta o sa dai...Lehuza...Doamne ajuta sa te refaci rapid si bebe sa fie cuminte, ca mami sa se poate concentra la examen! Succeeeees! |
|

Inregistrat: 2/2/2014 Mesaje: 170
| Fetelor.....n'eata....auziti ce parere aveti de ciuvica adriana de la polizu vs pana stelian de la filantropia? |
|

| Nanny wrote:Mihaela ...poate nasti pe la examen!  Vaaai ce licenta o sa dai...Lehuza...Doamne ajuta sa te refaci rapid si bebe sa fie cuminte, ca mami sa se poate concentra la examen! Succeeeees! multumesc Nanny eu sper sa reusesc sa inchei examenul...am sa ma cam grabesc sa termin ca apoi sa stau mai linistita. oricum spre surprinderea mea vad ca nu prea am stres astazi...sunt intr-o forma buna "de cozonac" :)))
|
|

| burti de 22 de sapt.....cam micuta zic eu dana_h attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Va pup fetelor. Voi ati patit sa simtiti bataile fatului in burtica? Seara cand e liniste, simt pulsul in burtica mea. Si mamaaa lor de greturi ca inca nu am scapat de ele!!!!!!! :( |
|
|
|