|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Adevarat a inviat! Sarbatori fericite burtici alaturi de persoanele dragi voua.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2013 Mesaje: 135
| Hristos a Inviat! va doresc din suflet un Paste Fericit alaturi de cei dragi o sarcina usoara si la termen. va pup burtici |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Hristos A Inviat!
Paste Fericit tuturor burticutelor, alaturi de familii si de cei dragi! Va pupacesc pe toate! lala_aurelia attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/20/2014 Mesaje: 19
| Hristos a in viat frumoase burtici!! Sa aveti o sarbatoare plina de bucurii si ganduri bune alaturi de toti cei dragi voua. Pup pe burtica tuturor mamicilo r |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Adevarat a inviat noi astazi avem 19 saptamaniiiii mai o saptaman si suntem la jumate de drummmmmmmmmmmmmmmm |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/20/2014 Mesaje: 19
| Felicitari draga capusinica si sarcina usoara si la termen iti doresc |
|

| MAMMY wrote: Felicitari draga capusinica si sarcina usoara si la termen iti doresc multumesc mult mammy:x la fel si tieeeee:*:*:*:* va pupam dulceee |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Adevarat a inviat! Un Paste fericit sa aveti burtici! Capsu la multi ani pt gandacel! Sarcina usoara in continuare si nastere rapida. Va pup pe toate
|
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Ma gandesc la voi, sper ca voi sunteti mai ok, ca eu intr-una dau la rate... Horror!!! |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Adevarat a inviat!!! Capsu la multi ani pentru soricelul din burtica . Sa creasca mare si voinic Rox dupa o pauza de vreo 2 saptamani am dat "la rate" de 2 ori azi...horror... am putut manca doar salata Va pup pe toate |
|

| multumim din suflet fetelor :x Sa de-aDomnul sa avem toate sarcini si nasteri usoare si bebici sanatosi tun :* frumosi vor fi toti in felul lor va iubim mult |
|

| multumim din suflet fetelor :x Sa de-aDomnul sa avem toate sarcini si nasteri usoare si bebici sanatosi tun :* frumosi vor fi toti in felul lor va iubim mult |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Fete dragi
Astazi avem 14 saptamani printesica mea frumoasa Si tot astazi este ziua zuzei de Capsunica - LA MULTI ANI Capsu' , sa cresti mare, sa aduci pe lume un bebe cuminte si mancacios, frumos ca voi si sanatos tun
|
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| sa-ti traiasca printesica Ema(eu tot mai sper ca e o ''ea'') sa creasca mare si frumoasa LA MULTI ANI CAPSUNICOOOO sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de bebe tau |
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| La multi ani cu bucurii, Capsu! :* |
|
|