Gravidutzele noastre dragi - 23
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 9:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
raluca sincer nu m-am documentat despre cat ar trebui sa masoare translucenta,la noi la 12 sapt avea 0.90 mm,am facut dublu si a iesit fffff bine yes .
Alina bine ai venit,sarcina usoara si la termen DistanceKiss .tu vei fi noua fata cu greturile Haha
Roxanine
Scris: Thursday, April 10, 2014 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Ralu, acum m-am uitat peste foicica ta cu masuratori. Asta e morfologia fetala? Mi se par putine masuratori.
Prietena mea a facut, dar avea o sumedenie de masuratori.... Full de cifre!! Totul a fost normal, dar totusi a pus-o sa faca dublu test-ul!
SimplyLove

Smiley, scumpa esti la vorba! Nu sufli nimic....iloveyou
raluca_elena
Scris: Thursday, April 10, 2014 9:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/25/2014
Dana al meu avea 0.55 mm la 11 saptamani dupa ecograf si am vrut sa vad cum este si de asta am cautat
Rox cred ca faci confuzie,eu nu am pus foaie cu rezultatul la analize ca abia am dat sange si imi vine sapt viitoare rezultatul
Alina felicitari si sarcina usoara! :*
Roxanine
Scris: Thursday, April 10, 2014 9:48 PM
Nivel

Omg!! Sorry! Vroiam sa scriu Andeeea! Imi cer scuze dear...Lol
raluca_elena
Scris: Thursday, April 10, 2014 9:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/25/2014
Rox nu m-am supi dragutza dar nu stiu la ce foita cu masuratori te referi ca eu nu am pus decat o poza cu bebele.si am si eu vreo 2 foi de masuratori dar nu le-am pus,doar v-am zis cat are bebe si atat...:*
emanicole
Scris: Thursday, April 10, 2014 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Eu am postat din masuratori, am postat asa orientativ nu tot. Am 5pagini de masuratori. Am platit 775 cu tot cu bitest daca nu-mi dadea ce trebuie o si bateam :)))))))
Roxanine
Scris: Thursday, April 10, 2014 9:57 PM
Nivel

Exact asa a primit si prietena mea! De aceea am intrebat-o pe Andreea, daca e morfologie, ca mi se par putine masuratorile! Din moment ce i-a masurat transucenta nucala, e morfofetala.
Andreea, sper sa nu te supi... Eu doar intreb. Acumulez informatii pe cand va trebui sa fac si eu...SimplyLove
Andreea.A
Scris: Thursday, April 10, 2014 10:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
Roxanine wrote:
Exact asa a primit si prietena mea! De aceea am intrebat-o pe Andreea, daca e morfologie, ca mi se par putine masuratorile! Din moment ce i-a masurat transucenta nucala, e morfofetala.
Andreea, sper sa nu te supi... Eu doar intreb. Acumulez informatii pe cand va trebui sa fac si eu...SimplyLove

Da, Rox, e morfologie.
simona83
Scris: Thursday, April 10, 2014 10:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Felicitari, Alina!!!! Ce liniute frumoaseeeeeedance computerlove

Eu am niste contractii de toata frumusetea. Stresul si sarcina nu fac casa buna impreuna! Am luat nospa si nimic. Maine merg la doctor si cred ca imi bag un medical. Sa se mai streseze si altii...nervi
dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 10:27 PM
Nivel

Simona fara stres ca ai vazut ce am patit eu!!!!stai linistita scumpa Cheek Kiss
si eu la morfologie am vreo 3 pagini,scrie inclusiv despre placenta.
fetele la spital vecina mea de pat avea tripleti si obtinuti natural Hilar era in 5 sapt si slaba moarta saracuta si totusi ne incuraja pe noi celelalte din salon.la mine astaseara au revenit greturile pale
Nanny
Scris: Thursday, April 10, 2014 10:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
emanicole wrote:
Eu am postat din masuratori, am postat asa orientativ nu tot. Am 5pagini de masuratori. Am platit 775 cu tot cu bitest daca nu-mi dadea ce trebuie o si bateam :)))))))

Ema...te si vad...cu bata in mana si pusa pe hartza!!duel boxing Si da-i si lupta...zdup, zdup!
Simonica...sezi mumos!! Un pic de relax nu strica..atat cat se poate cu un copilas pe langa tine!ras pupici
Dana...sper ca si tu te-ai cumintit! N-ai intrebat-o...cum de-au iesit tripleti??? A luat AC inainte...sau ce a facut??Love Love Love
Roxanine
Scris: Thursday, April 10, 2014 10:38 PM
Nivel

Ei ei.. Simo, umpic de concediu nu strica deloc niciodata!
Bine faci.. Leneveala placuta..iloveyou

Andreea si fetele mai am multisor pana la morfo si dublutest. Noi marti mergem la eco sa vedem cum s-au absorbit hematoamele. Deci nici urma de vreo masuratoare... Sigur ma mai cheama la 12 saptamani. Eu nu ma supar, cat de des sa ma vad cu bebicu, sa stiu ca e bine. Dar imi spune intuitia ca este foarte bine...

Ema de 3 4 ori m-am uitat de eco tale! Fetita ta e tare maricica!! Abia astept sa vin si eu cu pozici
Va pup pe toate!
Gossip
dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 10:42 PM
Nivel

Nanny avea doua intreruperi de sarcina,una ca era in momentul nepotrivit si cealalta din cauza disgravidiei,avra sarcina toxica si doctorii au decis ca e mai bine sa renunte.nu a luat ac,cand a aflat ca e gravi era in soc.in familia ei fratii si surorile ei au toti gemeni si ea acum tripleti.
eu m-am cumintit,nu mai fac pic de efort,doar mancare si putin menaj in casa,atat.nu ma mai enervez,evit persoanele negative din preajma mea.ma simt bine Cheek Kiss
emanicole
Scris: Thursday, April 10, 2014 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Roxanine wrote:
Ei ei.. Simo, umpic de concediu nu strica deloc niciodata!
Bine faci.. Leneveala placuta..iloveyou

Andreea si fetele mai am multisor pana la morfo si dublutest. Noi marti mergem la eco sa vedem cum s-au absorbit hematoamele. Deci nici urma de vreo masuratoare... Sigur ma mai cheama la 12 saptamani. Eu nu ma supar, cat de des sa ma vad cu bebicu, sa stiu ca e bine. Dar imi spune intuitia ca este foarte bine...

Ema de 3 4 ori m-am uitat de eco tale! Fetita ta e tare maricica!! Abia astept sa vin si eu cu pozici
Va pup pe toate!
Gossip

Nu mai ai asa mult Rox, imediat trec 4 saptamaniHilar
Daaa, se vedea tare bine la eco gogosica sau putzalaul meucomputerlove
Nanny aveam si ajutoare, tati a fost cu noialcool
simo putina relaxare nu stricailoveyou
Anelise
Scris: Friday, April 11, 2014 7:42 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.