Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| raluca sincer nu m-am documentat despre cat ar trebui sa masoare translucenta,la noi la 12 sapt avea 0.90 mm,am facut dublu si a iesit fffff bine . Alina bine ai venit,sarcina usoara si la termen .tu vei fi noua fata cu greturile |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Ralu, acum m-am uitat peste foicica ta cu masuratori. Asta e morfologia fetala? Mi se par putine masuratori. Prietena mea a facut, dar avea o sumedenie de masuratori.... Full de cifre!! Totul a fost normal, dar totusi a pus-o sa faca dublu test-ul!
Smiley, scumpa esti la vorba! Nu sufli nimic.... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/25/2014 Mesaje: 87
| Dana al meu avea 0.55 mm la 11 saptamani dupa ecograf si am vrut sa vad cum este si de asta am cautat Rox cred ca faci confuzie,eu nu am pus foaie cu rezultatul la analize ca abia am dat sange si imi vine sapt viitoare rezultatul Alina felicitari si sarcina usoara! :*
|
|

| Omg!! Sorry! Vroiam sa scriu Andeeea! Imi cer scuze dear... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/25/2014 Mesaje: 87
| Rox nu m-am supi dragutza dar nu stiu la ce foita cu masuratori te referi ca eu nu am pus decat o poza cu bebele.si am si eu vreo 2 foi de masuratori dar nu le-am pus,doar v-am zis cat are bebe si atat...:* |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Eu am postat din masuratori, am postat asa orientativ nu tot. Am 5pagini de masuratori. Am platit 775 cu tot cu bitest daca nu-mi dadea ce trebuie o si bateam :))))))) |
|

| Exact asa a primit si prietena mea! De aceea am intrebat-o pe Andreea, daca e morfologie, ca mi se par putine masuratorile! Din moment ce i-a masurat transucenta nucala, e morfofetala. Andreea, sper sa nu te supi... Eu doar intreb. Acumulez informatii pe cand va trebui sa fac si eu... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Roxanine wrote:Exact asa a primit si prietena mea! De aceea am intrebat-o pe Andreea, daca e morfologie, ca mi se par putine masuratorile! Din moment ce i-a masurat transucenta nucala, e morfofetala. Andreea, sper sa nu te supi... Eu doar intreb. Acumulez informatii pe cand va trebui sa fac si eu... Da, Rox, e morfologie. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Felicitari, Alina!!!! Ce liniute frumoaseeeeee
Eu am niste contractii de toata frumusetea. Stresul si sarcina nu fac casa buna impreuna! Am luat nospa si nimic. Maine merg la doctor si cred ca imi bag un medical. Sa se mai streseze si altii... |
|

| Simona fara stres ca ai vazut ce am patit eu!!!!stai linistita scumpa si eu la morfologie am vreo 3 pagini,scrie inclusiv despre placenta. fetele la spital vecina mea de pat avea tripleti si obtinuti natural era in 5 sapt si slaba moarta saracuta si totusi ne incuraja pe noi celelalte din salon.la mine astaseara au revenit greturile |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| emanicole wrote:Eu am postat din masuratori, am postat asa orientativ nu tot. Am 5pagini de masuratori. Am platit 775 cu tot cu bitest daca nu-mi dadea ce trebuie o si bateam :))))))) Ema...te si vad...cu bata in mana si pusa pe hartza!! Si da-i si lupta...zdup, zdup! Simonica...sezi mumos!! Un pic de relax nu strica..atat cat se poate cu un copilas pe langa tine! Dana...sper ca si tu te-ai cumintit! N-ai intrebat-o...cum de-au iesit tripleti??? A luat AC inainte...sau ce a facut?? |
|

| Ei ei.. Simo, umpic de concediu nu strica deloc niciodata! Bine faci.. Leneveala placuta..
Andreea si fetele mai am multisor pana la morfo si dublutest. Noi marti mergem la eco sa vedem cum s-au absorbit hematoamele. Deci nici urma de vreo masuratoare... Sigur ma mai cheama la 12 saptamani. Eu nu ma supar, cat de des sa ma vad cu bebicu, sa stiu ca e bine. Dar imi spune intuitia ca este foarte bine...
Ema de 3 4 ori m-am uitat de eco tale! Fetita ta e tare maricica!! Abia astept sa vin si eu cu pozici Va pup pe toate!
|
|

| Nanny avea doua intreruperi de sarcina,una ca era in momentul nepotrivit si cealalta din cauza disgravidiei,avra sarcina toxica si doctorii au decis ca e mai bine sa renunte.nu a luat ac,cand a aflat ca e gravi era in soc.in familia ei fratii si surorile ei au toti gemeni si ea acum tripleti. eu m-am cumintit,nu mai fac pic de efort,doar mancare si putin menaj in casa,atat.nu ma mai enervez,evit persoanele negative din preajma mea.ma simt bine |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Roxanine wrote:Ei ei.. Simo, umpic de concediu nu strica deloc niciodata! Bine faci.. Leneveala placuta.. Andreea si fetele mai am multisor pana la morfo si dublutest. Noi marti mergem la eco sa vedem cum s-au absorbit hematoamele. Deci nici urma de vreo masuratoare... Sigur ma mai cheama la 12 saptamani. Eu nu ma supar, cat de des sa ma vad cu bebicu, sa stiu ca e bine. Dar imi spune intuitia ca este foarte bine... Ema de 3 4 ori m-am uitat de eco tale! Fetita ta e tare maricica!! Abia astept sa vin si eu cu pozici Va pup pe toate!
Nu mai ai asa mult Rox, imediat trec 4 saptamani Daaa, se vedea tare bine la eco gogosica sau putzalaul meu Nanny aveam si ajutoare, tati a fost cu noi simo putina relaxare nu strica |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici! |
|
|